renegade έγραψε:Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα μας βρει με τον κουρμπέλη στο ρόστερ.
Για αυτό καλό είναι όσοι έχουνε πρόβλημα άς κάνουν καλού κακού μία ψυχική και πνευματική προετοιμασία

renegade έγραψε:Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα μας βρει με τον κουρμπέλη στο ρόστερ.
Για αυτό καλό είναι όσοι έχουνε πρόβλημα άς κάνουν καλού κακού μία ψυχική και πνευματική προετοιμασία
Κρύος ιδρώταςrenegade έγραψε:Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα μας βρει με τον κουρμπέλη στο ρόστερ.
Ο Μαξιμοβιτς υπέγραψε στη βαζελα για 3 χρονια με σύνολο 6 εκατομμύρια ευρώ.paliotomaros έγραψε:Εσείς που γράφετε πάλι για το Μαξιμοβιτς θυμηθείτε πόσα ζητούσε ο ίδιος και πόσα ο μάνατζερ.. Δίνουμε αυτά που πρέπε και κυρίως αυτά που μπορούμε.
Που το εγραψαν; Τοσο καιρο λεγαν οτι περαν του Μειτε δεν υπηρχε αλλη περιπτωση και Μισιτς Μαριν συζητηθηκαν αλλα δεν προκριθηκαν. Ο Τζορμπα συγκεκριμενα και ο Τζιομπανογλου το ειπαν ποσες φορες. Για αυτο ειπαν και οτι ισως καταληξουμε σε δανεικο, επειδη δεν υπαρχουν αλλες επιλογες. Εσυ που το ειδες; Για στοπερ ελεγαν για τον Ντρκουσιτς εδω και καιρο, δεν εκλεισε.Aeon έγραψε:Μια απορία.
Οι παπαγάλοι δεν γράψανε σεντόνια για τη σκληρή δουλειά και προεργασία που έχει γίνει για άλλους μεταγραφικούς στόχους ? Προχωρημένες επαφές, έτοιμοι αντικαταστάτες για Εκονγκ και Μειτε?
Από την "σκληρή δουλειά" και "προεργασία", πως περάσαμε πάλι πίσω σε λίστες και διερευνητικες συζητήσεις για πιθανούς στόχους?
Πραγματικά η δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ χαμηλό επιπέδου.
Αν η ΠΑΕ όπως.λετε έχει ξεπεράσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ε τότε οι δημοσιογράφοι είναι ακόμη πιο πίσω. Μηδέν αναλύσεις, ψεύτικες δημοσιεύσεις, αστεία επιχειρήματα κ. Διακωμώδηση του επαγγέλματος του Δημοσιογράφου.
Στο βόλεϊ πάντως τα.μαθαινουμε όλα από το ΦΩΣ και το Λεμονιδη. Χρόνια τώρα.
Πριμ υπογραφης πηρε ο Μαξιμοβιτς; Δεν δινεις 2 μυρια συμβολαιο σε παικτη. Αυτο γιατι δεν το αναφερεις; Αρα δε θα ερχοταν ετσι κι αλλιωςFreeWatcher έγραψε:Ο Μαξιμοβιτς υπέγραψε στη βαζελα για 3 χρονια με σύνολο 6 εκατομμύρια ευρώ.paliotomaros έγραψε:Εσείς που γράφετε πάλι για το Μαξιμοβιτς θυμηθείτε πόσα ζητούσε ο ίδιος και πόσα ο μάνατζερ.. Δίνουμε αυτά που πρέπε και κυρίως αυτά που μπορούμε.
Για 3 χρονια στον Μεϊτε εγινε προταση 4.2+1.5(Μπενφικα)=5.7 εκατομμυρια ευρώ κ φαγαμε ακυρο.
Για Μπακαγιοκο δεν ξερουμε ακόμα, αλλά σιγουρα δεν τον φέρνεις 3ετια με λιγοτερα.
Για πριμ υπογραφής κ μανατζαρεους γραψανε μονο τα δικα μας τα τζιμανια οταν φανηκε οτι τον κλεινει η βαζελα. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γραφτηκαν τετοιες αηδιες για το συμβολαιο του με τους κατω. 2 εκατομμύρια για 3 χρονια. Αυτο. Για συμβολαιο οντως εχεις δικαιο αλλα εγω εγραψα για συνολικο κοστος. Προφανως τον θελαμε καιρο αλλα το φρεναρε ο Λουτσε για Μεϊτε. Το προβλημα του ορίου στα συμβολαια λυνοταν ευκολα. Του εδινες όπως ειπες 1.5 πριμ υπογραφης κ 3x1.5 για τρια χρονια κ έκανε κωλοτουμπες. Συνολο 6. Οπως με Καμαρα. Βεβαια ισως προτιμήθηκε κ ο Καμαρα που πολλοι τον ξεχνατε.aivas19 έγραψε:Πριμ υπογραφης πηρε ο Μαξιμοβιτς; Δεν δινεις 2 μυρια συμβολαιο σε παικτη. Αυτο γιατι δεν το αναφερεις; Αρα δε θα ερχοταν ετσι κι αλλιωςFreeWatcher έγραψε:Ο Μαξιμοβιτς υπέγραψε στη βαζελα για 3 χρονια με σύνολο 6 εκατομμύρια ευρώ.paliotomaros έγραψε:Εσείς που γράφετε πάλι για το Μαξιμοβιτς θυμηθείτε πόσα ζητούσε ο ίδιος και πόσα ο μάνατζερ.. Δίνουμε αυτά που πρέπε και κυρίως αυτά που μπορούμε.
Για 3 χρονια στον Μεϊτε εγινε προταση 4.2+1.5(Μπενφικα)=5.7 εκατομμυρια ευρώ κ φαγαμε ακυρο.
Για Μπακαγιοκο δεν ξερουμε ακόμα, αλλά σιγουρα δεν τον φέρνεις 3ετια με λιγοτερα.
Μέχρι και ομάδα θα μας κάνει να αλλάξουμεrenegade έγραψε:Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα μας βρει με τον κουρμπέλη στο ρόστερ.
Πολύ εύκολα αλλάζεις ομάδα εσύmbison έγραψε:Μέχρι και ομάδα θα μας κάνει να αλλάξουμεrenegade έγραψε:Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα μας βρει με τον κουρμπέλη στο ρόστερ.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες για την αναβάθμιση στις αλλαγές. Ξεκάθαρα αυτό σε πάει σε άλλο levelκαι το παράδειγμα είναι οι Ζιφκοβιτς-Ντεσποτοφ.Blackgr4 έγραψε:Το πρόβλημα με τις λίστες, δημιουργείται τη στιγμή που υπάρχουν στο ρόστερ παίκτες που τους χαρακτηρίζουμε με τον ίδιο τρόπο: "ε για αλλαγή καλός είναι, ε για τρίτος χαφ καλός είναι, ε για εναλλακτική καλός είναι" κλπ.
Για την Ευρώπη δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.
Ναι ο Μουργκ, τουλάχιστον πέρσι, για αλλαγή του Ντέλια ήταν ικανοποιητικός.
Ο Οζντόεφ σε μια γραμμή χαφ με Μαρκαντώνη, Χάρη και τον τιμιότατο κατά τα άλλα Σβαμπ, δεν μπορείς να πεις πως δεν χρειάζονταν.
Έλα όμως που τώρα θες να πας στην επόμενη πίστα.
Εκεί όπου η αλλαγή του Αντρίγια, είναι ο Ντεσπότοφ. Αυτή είναι η επόμενη πίστα. Γι' αυτό άλλωστε το συγκεκριμένο δίδυμο ταβάνιασε και έδωσε τρομερά νούμερα.
Υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει αντίστοιχη ποιότητα, δίνονται οι απαραίτητες ανάσες κλπ.
Η λεγόμενη αναβάθμιση λοιπόν, από αυτές τις περιπτώσεις ξεκινάει.
Έκονγκ, Ράφα, Μουργκ, Οζντόεφ ή Τσιγγάρας, προσθήκη ενός αριστερού εξτρέμ έτσι ώστε ο Τισουντάλι να παίξει μπροστά μαζί με Τσάλοφ και να μείνει ο Μπράντον 3ος κλπ.
Ναι ξέρω προφανώς όλα μαζί δεν μπορούν να γίνουν. Απλά τα αναφέρω. Αυτή είναι μια αναβάθμιση που ο ΠΑΟΚ μπορεί να την κάνει. Να βρει αμέσως καλύτερο του Ντέλια ή καλύτερους από Κουλιεράκη, Κοτάρσκι, θα είναι πολύ πιο δύσκολο.