Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από astral »

Καλός παίκτης, αλλά δεν παίζει να δίναμε αυτά τα λεφτά, οπότε δεν είναι θέμα ύπνου.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Τι γίνεται ρε μάγκες στην ΠΑΕ;
Ακόμη δεν τον πήραμε αυτόν τον Αντεκάνιε;
Τέτοιο εξτρέμ θέλουμε και μας ήρθε μόνο του το παλικάρι να δειγματιστεί, όπως ο Λίνο (μην πει κανείς και Εσίτι και μου το γρουσουζέψει).
800 χιλ. λέει το transfermarkt για την αξία του. Τι κάθεστε γαμώ το Maneyball μου;

Άντε στείλτε τον Χοσέ με μια βαλίτσα να πάει να τον πάρει από το ξενοδοχείο τους επί τόπου και να τον φέρει στο δικό μας. Πρωί πρωί να τον δούμε στα βιντεάκια από τις προπονήσεις. Βιαστείτε!

;)
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ότι και να είναι και όπως και να παίξουν , ο Βιλενα και ο Τζουριτσιτς ήταν στο στόχαστρο μας και σε θέσεις που θελουμε . Νόμιζω αν εν τελεί τους παίρναμε εμείς θα είμασταν πολύ χαρούμενοι εδώ μέσα .
Πάντως εάν (λεω εάν ) σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές και ράδια , οι Μπαμπά,Σαματά και Οζντοεφ δεν έκλεισαν μια βδομάδα πριν για σύνολο 2Μ (και για τους 3 προς τις ομάδες τους) , τότε πραγματικά στεναχωριέμαι για την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

figurehead4 έγραψε:Τι γίνεται ρε μάγκες στην ΠΑΕ;
Ακόμη δεν τον πήραμε αυτόν τον Αντεκάνιε;
Τέτοιο εξτρέμ θέλουμε και μας ήρθε μόνο του το παλικάρι να δειγματιστεί, όπως ο Λίνο (μην πει κανείς και Εσίτι και μου το γρουσουζέψει).
800 χιλ. λέει το transfermarkt για την αξία του. Τι κάθεστε γαμώ το Maneyball μου;

Άντε στείλτε τον Χοσέ με μια βαλίτσα να πάει να τον πάρει από το ξενοδοχείο τους επί τόπου και να τον φέρει στο δικό μας. Πρωί πρωί να τον δούμε στα βιντεάκια από τις προπονήσεις. Βιαστείτε!

;)
+++

https://www.youtube.com/watch?v=v2F7QrxlASM
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω καθολου ομως. Αν τους παρουμε μια εβδομαδα αργοτερα και γλυτωσουμε 2 χαρτια θα τους πω και ενα μεγαλο μπραβο.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Μα το θέμα μας είναι ο χρόνος που πιέζει και το να προσαρμοζόντουσαν για τα ευρωπαϊκά .
Ρισκάρουμε λοιπόν ευρωπαϊκή παρουσία για 2 χαρτιά;
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Δηλαδη αν ηταν μια βδομαδα πριν, ειχαμε εξασφαλισει την προκριση; Πιστευεις θα ξεκινουσαν το ματς; Επισης, τι νομιζετε πως ειναι τα εκατομμυρια; Στραγαλια; Δεν εχω λογια πια. Πραγματικα

Δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε ή απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Οσο δεν είναι από την τσέπη μου πραγματικά δεν με νοιάζουν .
Εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να σπέρνει
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εδώ που φτάσαμε, ας έρθουν πρώτα και μαλώνουμε μετά για το αν έπρεπε να έρθουν νωρίτερα...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

rainmaker έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Ο τοσκιτσης λέει πέρα του μπαμπά που έρχεται αυριο ο Σαματα έχει κλείσει και περιμένει την βίζα για να έρθει Δευτέρα μάλλον Θεσσαλονίκη, υπάρχει αισιοδοξία και είναι κοντά ο οζντόεφ και έχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με εξτρέμ
Πείτε κάτι ευχάριστο γαμω το στανιο σας
Άντε να πω

Έψησα κάτι παιδάκια λουκούμι, συνοδεία ρόκας με ντοματινια. Κρασάκι λευκό μοσχάτο Διακοφτού

Επιδόρπιο πεπονακι

Νιώθω υπέροχα
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αν περιμένουμε απ τον Μητσοτάκη να του εγκρίνει την βίζα ζητω που καήκαμε :mrgreen:
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Εκτός του Μπάμπα και ίσως του Σαμάττα κι ενός χαφ (Οζντόεφ ακούγεται εδώ μέσα), οι υπόλοιπες μεταγραφές μάλλον πάνε για Αύγουστο. Τότε που οι παίκτες που μας ενδιαφέρουν θα αναγκαστούν να ρίξουν το κασέ τους, το ίδιο και οι ομάδες τους, αν έχουν και θα έρθουν στα χρήματα που θέλουμε.
Τώρα αν πολλοί από αυτούς έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές μου θυμίζει τη γιαγιά μου είχε ένα πορτοφολάκι που το κουνούσε μπρος πίσω για να φανούν τα φραγκοδίφραγκα, όποτε ψώνιζε από τον μπακάλη μουρμουρίζοντας για τις τιμές.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αντεκανιε. Μια χαρα παικτης. Φθηνος κιαν δεν σου βγει δεν χανεις και τιποτα. Γρηγορος και all in. Παλικαρακι απο τα λιγα. Ο Μακ οταν ειχε ερθει τετοιο βιντεο δεν ειχε. Ουτε ο γκαρυ. Ποσο χρονων ειναι?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Shivaspace έγραψε:αν περιμένουμε απ τον Μητσοτάκη να του εγκρίνει την βίζα ζητω που καήκαμε :mrgreen:

Ας του πούμε ότι θα τον κάνουμε Έλληνα...όπως τον Θωμά Ουόκαπ... :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”