Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Καλός παίκτης, αλλά δεν παίζει να δίναμε αυτά τα λεφτά, οπότε δεν είναι θέμα ύπνου.
- figurehead4
Τι γίνεται ρε μάγκες στην ΠΑΕ;
Ακόμη δεν τον πήραμε αυτόν τον Αντεκάνιε;
Τέτοιο εξτρέμ θέλουμε και μας ήρθε μόνο του το παλικάρι να δειγματιστεί, όπως ο Λίνο (μην πει κανείς και Εσίτι και μου το γρουσουζέψει).
800 χιλ. λέει το transfermarkt για την αξία του. Τι κάθεστε γαμώ το Maneyball μου;
Άντε στείλτε τον Χοσέ με μια βαλίτσα να πάει να τον πάρει από το ξενοδοχείο τους επί τόπου και να τον φέρει στο δικό μας. Πρωί πρωί να τον δούμε στα βιντεάκια από τις προπονήσεις. Βιαστείτε!

Τέτοιο εξτρέμ θέλουμε και μας ήρθε μόνο του το παλικάρι να δειγματιστεί, όπως ο Λίνο (μην πει κανείς και Εσίτι και μου το γρουσουζέψει).
800 χιλ. λέει το transfermarkt για την αξία του. Τι κάθεστε γαμώ το Maneyball μου;
Άντε στείλτε τον Χοσέ με μια βαλίτσα να πάει να τον πάρει από το ξενοδοχείο τους επί τόπου και να τον φέρει στο δικό μας. Πρωί πρωί να τον δούμε στα βιντεάκια από τις προπονήσεις. Βιαστείτε!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ότι και να είναι και όπως και να παίξουν , ο Βιλενα και ο Τζουριτσιτς ήταν στο στόχαστρο μας και σε θέσεις που θελουμε . Νόμιζω αν εν τελεί τους παίρναμε εμείς θα είμασταν πολύ χαρούμενοι εδώ μέσα .
Πάντως εάν (λεω εάν ) σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές και ράδια , οι Μπαμπά,Σαματά και Οζντοεφ δεν έκλεισαν μια βδομάδα πριν για σύνολο 2Μ (και για τους 3 προς τις ομάδες τους) , τότε πραγματικά στεναχωριέμαι για την ομάδα μας.
Πάντως εάν (λεω εάν ) σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές και ράδια , οι Μπαμπά,Σαματά και Οζντοεφ δεν έκλεισαν μια βδομάδα πριν για σύνολο 2Μ (και για τους 3 προς τις ομάδες τους) , τότε πραγματικά στεναχωριέμαι για την ομάδα μας.
+++figurehead4 έγραψε:Τι γίνεται ρε μάγκες στην ΠΑΕ;
https://www.youtube.com/watch?v=v2F7QrxlASM
Εγω καθολου ομως. Αν τους παρουμε μια εβδομαδα αργοτερα και γλυτωσουμε 2 χαρτια θα τους πω και ενα μεγαλο μπραβο.
Μα το θέμα μας είναι ο χρόνος που πιέζει και το να προσαρμοζόντουσαν για τα ευρωπαϊκά .
Ρισκάρουμε λοιπόν ευρωπαϊκή παρουσία για 2 χαρτιά;
Ρισκάρουμε λοιπόν ευρωπαϊκή παρουσία για 2 χαρτιά;
- soflodoras
Δηλαδη αν ηταν μια βδομαδα πριν, ειχαμε εξασφαλισει την προκριση; Πιστευεις θα ξεκινουσαν το ματς; Επισης, τι νομιζετε πως ειναι τα εκατομμυρια; Στραγαλια; Δεν εχω λογια πια. Πραγματικα
Δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε ή απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post.
Mod Team
Δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε ή απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post.
Mod Team
Οσο δεν είναι από την τσέπη μου πραγματικά δεν με νοιάζουν .
Εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να σπέρνει
Εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να σπέρνει
- pirate_salonica
Εδώ που φτάσαμε, ας έρθουν πρώτα και μαλώνουμε μετά για το αν έπρεπε να έρθουν νωρίτερα...
Άντε να πωrainmaker έγραψε:Πείτε κάτι ευχάριστο γαμω το στανιο σαςLeonardo10 έγραψε:Ο τοσκιτσης λέει πέρα του μπαμπά που έρχεται αυριο ο Σαματα έχει κλείσει και περιμένει την βίζα για να έρθει Δευτέρα μάλλον Θεσσαλονίκη, υπάρχει αισιοδοξία και είναι κοντά ο οζντόεφ και έχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με εξτρέμ
Έψησα κάτι παιδάκια λουκούμι, συνοδεία ρόκας με ντοματινια. Κρασάκι λευκό μοσχάτο Διακοφτού
Επιδόρπιο πεπονακι
Νιώθω υπέροχα
- Shivaspace
αν περιμένουμε απ τον Μητσοτάκη να του εγκρίνει την βίζα ζητω που καήκαμε 
-
papwolf
Εκτός του Μπάμπα και ίσως του Σαμάττα κι ενός χαφ (Οζντόεφ ακούγεται εδώ μέσα), οι υπόλοιπες μεταγραφές μάλλον πάνε για Αύγουστο. Τότε που οι παίκτες που μας ενδιαφέρουν θα αναγκαστούν να ρίξουν το κασέ τους, το ίδιο και οι ομάδες τους, αν έχουν και θα έρθουν στα χρήματα που θέλουμε.
Τώρα αν πολλοί από αυτούς έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Τώρα αν πολλοί από αυτούς έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές μου θυμίζει τη γιαγιά μου είχε ένα πορτοφολάκι που το κουνούσε μπρος πίσω για να φανούν τα φραγκοδίφραγκα, όποτε ψώνιζε από τον μπακάλη μουρμουρίζοντας για τις τιμές.
Αντεκανιε. Μια χαρα παικτης. Φθηνος κιαν δεν σου βγει δεν χανεις και τιποτα. Γρηγορος και all in. Παλικαρακι απο τα λιγα. Ο Μακ οταν ειχε ερθει τετοιο βιντεο δεν ειχε. Ουτε ο γκαρυ. Ποσο χρονων ειναι?
- Μπαρκαρούτσος
Shivaspace έγραψε:αν περιμένουμε απ τον Μητσοτάκη να του εγκρίνει την βίζα ζητω που καήκαμε
Ας του πούμε ότι θα τον κάνουμε Έλληνα...όπως τον Θωμά Ουόκαπ...