Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Ναι γιατί θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι με την λήξη μιας ποδοσφαιρικής σεζόν δεν μηδενίσει το κοντέρ και μεταφέρονται πράγματα και καταστάσεις στην επόμενη.
Αν πχ ο τζίμας είχε τη λν προηγούμενη σεζόν 1000-1500 λεπτά αντί για 500...και με το ταλέντο που έχει θα ήταν την φετινή σεζόν ένας παίκτης ο οποίος θα επαιζει τουλάχιστον 2500 λεπτά...άρα θα ήταν βασικός.
Έτσι η ομάδα και δεν θα αναγκαζόταν να φέρει δύο μεγάλα συμβόλαια ( με οποίο ρίσκο έχει μια μεταγραφή νέου παίκτη) και δεν θα είχε απορρίψει την πρόταση προς τον σαματτα ( γιατί όταν αυτή έγινε,η ομάδα είχε ήδη χάσει τον Τζίμα και δεν ήθελε να μείνει με μόνο έναν επίθ , αφού ακόμα δεν είχε προχωρήσει σε κάποια προσθήκη στην θέση αυτή)
Αν πχ ο τζίμας είχε τη λν προηγούμενη σεζόν 1000-1500 λεπτά αντί για 500...και με το ταλέντο που έχει θα ήταν την φετινή σεζόν ένας παίκτης ο οποίος θα επαιζει τουλάχιστον 2500 λεπτά...άρα θα ήταν βασικός.
Έτσι η ομάδα και δεν θα αναγκαζόταν να φέρει δύο μεγάλα συμβόλαια ( με οποίο ρίσκο έχει μια μεταγραφή νέου παίκτη) και δεν θα είχε απορρίψει την πρόταση προς τον σαματτα ( γιατί όταν αυτή έγινε,η ομάδα είχε ήδη χάσει τον Τζίμα και δεν ήθελε να μείνει με μόνο έναν επίθ , αφού ακόμα δεν είχε προχωρήσει σε κάποια προσθήκη στην θέση αυτή)
Razvan Lucescu V
Δηλαδη η διοικηση εφερε 2 επιθετικους αποκλειστικα και μονο επειδη ο Τζιμας επαιξε 500 αλλα οχι 1000 λεπτα; Οχι επειδη ηθελε να φερει τον Τσαλοφ και εστειλε τον Τζιμα στο Ρεμπε δηλαδη; Αρα λες οτι ο Λουτσε πειστηκε να ερθουν 2 νεες μεταγραφες αλλα οχι να παιξει με 3ο προς 2ο φορ τον Τζιμα που ηδη ηταν μελος της ομαδος και οτι ο Τζιμας δε θα μπορουσε να παρει 2500 λεπτα (γιατι;); Ναι σιγουρα θελει πολυ μυαλο.
Εσυ πες οτι αν ειχε ερθει φορ την πρωτη μερα της προετοιμασιας δε θα ειχε φυγει ο Σαματα, θα εφταιγαν τα 500 λεπτα του Τζιμα
Εσυ πες οτι αν ειχε ερθει φορ την πρωτη μερα της προετοιμασιας δε θα ειχε φυγει ο Σαματα, θα εφταιγαν τα 500 λεπτα του Τζιμα
-
O Τζιμας ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εγινε αλλαγη απο τον Ραζβαν στο ημιχρονο. Δεν θυμαμαι ΠΟΤΕ αλλοτε να εκανε αλλαγη στο ημιχρονο.
Επισης μετα τα Χριστουγεννα, τον εξαφανισε, ακομα και σε τελειωμενα ματς.
Για να μην πω τις δηλωσεις του οτι ειναι ανετοιμος κτλ κτλ.
Τελικα ενας ασχετος Γερμανος πρωην φορ και κατι αμπαλοι Εγγλεζοι που παιζουν σε ενα πρωταθλημα της πλακας, κατι διαφορετικο ειδαν και εσκασαν 25εκ και τον εκαναν την ακριβοτερη μεταγραφη Ελληνα, EVER !
Εμεις φετος επιλεξαμε να παιζουμε με Τσαλοφ-Τισουνταλι-Μπραντον-Σαματα....
ΥΓ. Αδυνατω να καταλαβω γιατι ακομα συζηταμε τα προφανη. Τα πραγματα δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Ο Ραζβαν ειναι ενας πολυ καλος προπονητης. Αυτο δε σημαινει οτι δεν εχει κολληματα ( εχει πολλα) και αδυναμιες ( εχει πολλες).
Η αξιοποιηση των νεων ΔΕΝ ειναι στο ρεπερτοριο του, τι να κανουμε; Δεν εχει παει ΠΟΤΕ να δει τον ΠΑΟΚ β, Κ17 κτλ κτλ. Θα βαζει τους Μπισε και τους Καντουρι μεχρι να πεθανουν στο γηπεδο. Αυτος ειναι, ζει και πεθαινει για το γκρουπ του.
Οσοι τα επισημαινουμε δεν θελουμε να φυγει, θελουμε να διορθωθει, για το καλο του ΠΑΟΚ. Πρεπει να καθοριστει μια συνολικη πολιτικη, και να του ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. Αν δε θελει, τοτε πρεπει να χωρισουν οι δρομοι μας.
Επισης μετα τα Χριστουγεννα, τον εξαφανισε, ακομα και σε τελειωμενα ματς.
Για να μην πω τις δηλωσεις του οτι ειναι ανετοιμος κτλ κτλ.
Τελικα ενας ασχετος Γερμανος πρωην φορ και κατι αμπαλοι Εγγλεζοι που παιζουν σε ενα πρωταθλημα της πλακας, κατι διαφορετικο ειδαν και εσκασαν 25εκ και τον εκαναν την ακριβοτερη μεταγραφη Ελληνα, EVER !
Εμεις φετος επιλεξαμε να παιζουμε με Τσαλοφ-Τισουνταλι-Μπραντον-Σαματα....
ΥΓ. Αδυνατω να καταλαβω γιατι ακομα συζηταμε τα προφανη. Τα πραγματα δεν ειναι ασπρο-μαυρο. Ο Ραζβαν ειναι ενας πολυ καλος προπονητης. Αυτο δε σημαινει οτι δεν εχει κολληματα ( εχει πολλα) και αδυναμιες ( εχει πολλες).
Η αξιοποιηση των νεων ΔΕΝ ειναι στο ρεπερτοριο του, τι να κανουμε; Δεν εχει παει ΠΟΤΕ να δει τον ΠΑΟΚ β, Κ17 κτλ κτλ. Θα βαζει τους Μπισε και τους Καντουρι μεχρι να πεθανουν στο γηπεδο. Αυτος ειναι, ζει και πεθαινει για το γκρουπ του.
Οσοι τα επισημαινουμε δεν θελουμε να φυγει, θελουμε να διορθωθει, για το καλο του ΠΑΟΚ. Πρεπει να καθοριστει μια συνολικη πολιτικη, και να του ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. Αν δε θελει, τοτε πρεπει να χωρισουν οι δρομοι μας.
Razvan Lucescu V
Ο Τζιμας δεν ειναι ο μοναδικος στον οποιο εγινε αυτο και το συγκεκριμένο αναφερθηκε εδω πριν μια βδομαδα.
Πχ ενα ματς αλλαγη ημιχρονο με Λαμια περσι Ταισον Μειτε Μπαμπα μεσα Ντεσπο Τσιγγαρας Ραφα σοαρες εξω
https://www.flashscore.in/match/46QqNuX ... ry/lineups
Ειναι ο μοναδικος τελικα;
Αλλο ενα: https://www.transfermarkt.us/spielberic ... ht/4039688
Ναρει Νταντας Κετζιορα εξω Ταισον Σβαμπ Σαστρε μεσα
Περσι, πηρες πρωταθλημα. Το ξεχνας. Μετα, η Νυρεμβεργη ειναι 8η στη Β Γερμανίας, σαν να παιζει στο Βολο δηλαδη, σαφως χωρις πιεση. Και μιας και ειπες για δηλωσεις ας διαβασεις τις δηλωσεις του Τζιμα που λεει οτι ειναι διαφορετικος παικτης απο περσι και ποσο εξελιχθηκε. Τοσο που μαλλον ζητησε να μεινει στη Νυρεμβεργη για ολη την χρονια και να μην φυγει απο τωρα. Εγω προσωπικα διαφωνω και οντως θεωρω οτι επρεπε να παιξει, αυτο δε σημαινει οτι ξερω καλυτερα απο την ομαδα και τον προπονητη
Οσο για το προφανες που λες, σαφως και διαφωνουμε. Μια χαρα αξιοποιηση νεαρων γινεται, αυτο ειναι το προφανες. Περσι ειχαμε μικροτερο ΜΟ απο ολους τους συνδιεκδικητες. Ισχυει η οχι; Προπερσι ημασταν δευτεροι σε ΜΟ ηλικιας στη λιγκα. Ισχυει η οχι; Περαν το παραδειγματος του Τζιμα (που ειχε 26 συμμετοχες ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΕΣ οι περισσοτερες σε χρονια πρωταθληματος και τελικα «βγηκε σε καλο» για την ομαδα) τα αλλα παραδείγματα επιβαιωνουν οτι κανεις δεν αδικηθηκε πχ Φιλιπε Σοαρες, Κουαλιατα, Λαμπρου μεχρι και παιδια που καναν συμμετοχες και ηταν μελη του ενεργου ροστερ οπως Τσιγγαρας Λυρατζης Τσαουσης. Αν εσυ ξερεις καποιον προπονητη του ΠΑΟΚ που ενσωματωσε περισσοτερους νεαρους και εκανε και πρωταθλητισμο μπορεις να τον αναφερεις
Πχ ενα ματς αλλαγη ημιχρονο με Λαμια περσι Ταισον Μειτε Μπαμπα μεσα Ντεσπο Τσιγγαρας Ραφα σοαρες εξω
https://www.flashscore.in/match/46QqNuX ... ry/lineups
Ειναι ο μοναδικος τελικα;
Αλλο ενα: https://www.transfermarkt.us/spielberic ... ht/4039688
Ναρει Νταντας Κετζιορα εξω Ταισον Σβαμπ Σαστρε μεσα
Περσι, πηρες πρωταθλημα. Το ξεχνας. Μετα, η Νυρεμβεργη ειναι 8η στη Β Γερμανίας, σαν να παιζει στο Βολο δηλαδη, σαφως χωρις πιεση. Και μιας και ειπες για δηλωσεις ας διαβασεις τις δηλωσεις του Τζιμα που λεει οτι ειναι διαφορετικος παικτης απο περσι και ποσο εξελιχθηκε. Τοσο που μαλλον ζητησε να μεινει στη Νυρεμβεργη για ολη την χρονια και να μην φυγει απο τωρα. Εγω προσωπικα διαφωνω και οντως θεωρω οτι επρεπε να παιξει, αυτο δε σημαινει οτι ξερω καλυτερα απο την ομαδα και τον προπονητη
Οσο για το προφανες που λες, σαφως και διαφωνουμε. Μια χαρα αξιοποιηση νεαρων γινεται, αυτο ειναι το προφανες. Περσι ειχαμε μικροτερο ΜΟ απο ολους τους συνδιεκδικητες. Ισχυει η οχι; Προπερσι ημασταν δευτεροι σε ΜΟ ηλικιας στη λιγκα. Ισχυει η οχι; Περαν το παραδειγματος του Τζιμα (που ειχε 26 συμμετοχες ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΕΣ οι περισσοτερες σε χρονια πρωταθληματος και τελικα «βγηκε σε καλο» για την ομαδα) τα αλλα παραδείγματα επιβαιωνουν οτι κανεις δεν αδικηθηκε πχ Φιλιπε Σοαρες, Κουαλιατα, Λαμπρου μεχρι και παιδια που καναν συμμετοχες και ηταν μελη του ενεργου ροστερ οπως Τσιγγαρας Λυρατζης Τσαουσης. Αν εσυ ξερεις καποιον προπονητη του ΠΑΟΚ που ενσωματωσε περισσοτερους νεαρους και εκανε και πρωταθλητισμο μπορεις να τον αναφερεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 24 Μαρ 2025, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
εσυ εισαι σιγουρος οτι η νυρεμβεργη ........που αυτην την στιγμη ειναι 7η στην β γερμανιας χωρις πιεση.....εαν ειχε σκοπο την ανοδο θα επερνε τον τζιμα??
για ποιον λογο ο ρασβαν πρεπει να παει να δει τις...ακαδημιες... να δει τι...
εαν υπαρχει κατι καλο ακολουθει εναν συγκεκριμενο δρομο.....πρεπει να παει να τον δει ο προπονητης της πρωτης ομαδας??
ποιος ειναι αυτην την στιγμη απο την β ομαδα που μπορει να κανει μια καποια διαφορα στην πρωτη.....
εχουν δηλ οι ακαδημιες καποιον....καρετσα...και ο ρασβαν κανει το βαρυ πεπονι γιατι δεν τον νοιαζουν οι μικροι??
και εαν υπαρχει πρεπει να παει ο ρασβαν να τον δει?? δεν εχουν οι ομαδες αυτες προπονητες να πανε στον ρασβαν να του πουνε ποιος ειναι τι?
δεν μπορει δηλ ο πουρλιοτοπουλος να παει στον ρασβαν και να του πει ...αυτος αυτος και αυτος...
ο δρομος ειναι ενας.....προσφατα 3 μικροι υπεγραψαν εως το 2027 επαγγελματικα συμβολαια,,,
λες να πηγε να τους δει ο ρασβαν??
για ποιον λογο ο ρασβαν πρεπει να παει να δει τις...ακαδημιες... να δει τι...
εαν υπαρχει κατι καλο ακολουθει εναν συγκεκριμενο δρομο.....πρεπει να παει να τον δει ο προπονητης της πρωτης ομαδας??
ποιος ειναι αυτην την στιγμη απο την β ομαδα που μπορει να κανει μια καποια διαφορα στην πρωτη.....
εχουν δηλ οι ακαδημιες καποιον....καρετσα...και ο ρασβαν κανει το βαρυ πεπονι γιατι δεν τον νοιαζουν οι μικροι??
και εαν υπαρχει πρεπει να παει ο ρασβαν να τον δει?? δεν εχουν οι ομαδες αυτες προπονητες να πανε στον ρασβαν να του πουνε ποιος ειναι τι?
δεν μπορει δηλ ο πουρλιοτοπουλος να παει στον ρασβαν και να του πει ...αυτος αυτος και αυτος...
ο δρομος ειναι ενας.....προσφατα 3 μικροι υπεγραψαν εως το 2027 επαγγελματικα συμβολαια,,,
λες να πηγε να τους δει ο ρασβαν??
Πραγματικά... Λίγες μέρες (άιντε βδομάδες) χαράς και μέρα πίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Μαυρο Χιονι έγραψε:Τι είναι μωρέ ένα πρωτάθλημα; Μπροστά στο εγώ μας;
Το έχω διαβάσει τόσες πολλές φορές και από τόσους πολλούς, και με την ίδια έμφαση στο μοναδικός και στο ποτέ, που στο τέλος θα το πιστέψω κι εγώ - για να μην πω ότι και ο ίδιος ο Ράζβαν θα αρχίσει να αμφιβάλλει. Αστικός μύθος θα γίνει το συγκεκριμένο.O Τζιμας ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εγινε αλλαγη απο τον Ραζβαν στο ημιχρονο. Δεν θυμαμαι ΠΟΤΕ αλλοτε να εκανε αλλαγη στο ημιχρονο
Ξέρεις κάτι καρπούζια...το 2022 όταν λέγανε κάποιοι να μην επαναφέρει τον βαρέλα μετά το πειθαρχικό , κάποιοι άλλοι ( δυστυχώς και εγώ μέσα σε αυτούς) λέγαμε και ποιον να βάλει τον κουλιερακης? Αυτός δεν είναι έτοιμος, είναι μικρός κτλ
Μετά από κάποιους μήνες μας διέψευσε πανηγυρικά
Και να σου πω και κάτι ακόμα
Οι πιθανότητες να υπάρχει στην ακαδημία ένας νέος τζόλης, κουλιερακης κτλ είναι πολύ μεγαλύτερη από το να μην υπάρχει
Οι πιθανότητες να υπάρχει στην ακαδημία ένας νέος τζόλης, κουλιερακης κτλ είναι πολύ μεγαλύτερη από το να μην υπάρχει
Razvan Lucescu V
Ε επαιξε ο Κουλιερακης 3 μηνες μετα απο την ημερομηνια που λες, ναι η οχι; Αυτο σημαινει κατι; Καραβασικος επαιξε απο το πρωτο ματς του πρωταθληματος και ο Βαρελα εφυγε, το ιδιο και ο Κρεσπο. Ναι η οχι; Γιατι εδω μεσα γραφτηκε για τον Κουλιε οτι επαιξε μονο οταν απετυχαν Καργας και Νασμπεργκ, πραγμα που δεν ισχυει.
Για προπονητή που δεν εμπιστευεται τους μικρους καλα φαινεται πως τα πηγε.
Για προπονητή που δεν εμπιστευεται τους μικρους καλα φαινεται πως τα πηγε.
-
@aivas
Έγραψα απ´ ότι θυμάμαι. Προφανώς έκανα λάθος. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος όμως, όντως τον ξεχάσαμε τον Τζιμα. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα που έχω είναι με τη διαχείριση του φέτος. Δε νομίζω καμία αλλαγή ομάδα στον κόσμο να κρατούσε Σαματά και να έδινε δανεικό τον Τζιμα.
@karpouza
Δεν είναι δουλειά του προπονητή να έχει ιδια άποψη για το υλικό των ακαδημιών; Δε λέω να πηγαίνει συνέχεια, αλλά 2-3 φορές το χρόνο, έστω για να δώσει ένα μήνυμα, επιβάλλεται.
Τελικά, για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η ομάδα με τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, φέτος είχε
1. Τον μεγαλύτερο ΜΟ ηλικίας στο Europa
2. 1,5 Έλληνα πρώτης γραμμής στην 14αδα (Ντελια- Μιχαηλιδη)
έχει καμία ευθύνη ο Ραζβαν ή είναι ο αλάνθαστος;;
Έγραψα απ´ ότι θυμάμαι. Προφανώς έκανα λάθος. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος όμως, όντως τον ξεχάσαμε τον Τζιμα. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα που έχω είναι με τη διαχείριση του φέτος. Δε νομίζω καμία αλλαγή ομάδα στον κόσμο να κρατούσε Σαματά και να έδινε δανεικό τον Τζιμα.
@karpouza
Δεν είναι δουλειά του προπονητή να έχει ιδια άποψη για το υλικό των ακαδημιών; Δε λέω να πηγαίνει συνέχεια, αλλά 2-3 φορές το χρόνο, έστω για να δώσει ένα μήνυμα, επιβάλλεται.
Τελικά, για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η ομάδα με τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, φέτος είχε
1. Τον μεγαλύτερο ΜΟ ηλικίας στο Europa
2. 1,5 Έλληνα πρώτης γραμμής στην 14αδα (Ντελια- Μιχαηλιδη)
έχει καμία ευθύνη ο Ραζβαν ή είναι ο αλάνθαστος;;
Razvan Lucescu V
Δηλαδη δεν ηθελε ο Ραζβαν να μεινει ο Κουλιερακης η ο Ντελιας; Το γεγονος ποιο ειναι, αυτος επελεξε να φυγει ο Κουλιερακης και ο «ετοιμος να φυγει» Ντελιας; Εγω σου λεω ηταν ανετα οκ και με Τζιμα Μπραντον και ενα φορ μεταγραφη, ανετα το προτιμουσε απο μεταγραφή 2 φορ.
ΥΓ: ολοι μαζι κρινονται
ΥΓ: ολοι μαζι κρινονται
- abc_o_ karpouzas
renegade έγραψε:Ξέρεις κάτι καρπούζια...το 2022 όταν λέγανε κάποιοι να μην επαναφέρει τον βαρέλα μετά το πειθαρχικό , κάποιοι άλλοι ( δυστυχώς και εγώ μέσα σε αυτούς) λέγαμε και ποιον να βάλει τον κουλιερακης? Αυτός δεν είναι έτοιμος, είναι μικρός κτλ
αποστατη...φιλε μου
αυτο που λεω εγω δεν ειναι το ιδιο με αυτο που λες εσυ...
μπορει να υπαρχει μπορει και να μην υπαρχει....
εγω λεω οτι δεν ειναι δουλεια του προπονητη της πρωτης ομαδας να παει....να ψαξει...εαν υπαρχει ο επομενος ...κουλιερακης...
αυτο ειναι δουλεια των τμηματων υποδομης...να βρουν να ετοιμασουν ...και μολις το κανουν να πανε στον πρωτο προπονητη και να τον παρουσιασουν...
μιλας για τον κουλιερακη....
ο κουλιερακης πως ακριβως ...ηρθε...στην πρωτη ομαδα...
νομιζεις οτι τον ειδε.....καποιος ρασβαν...και τον πηρε στην τοτε προετοιμασια??
το ...τι λεγαμε....εγω εσυ και ο ...αποστολης...δεν εχει καμια σημασια....
σημασια εχει το τι λενε οι υπευθυνοι των τμηματων υποδομης και οι τοτε υπευθυνοι ειπαν οτι ο κουλιε ηταν ετοιμος για την προετοιμασια στην πρωτη ομαδα....
μετα τον βαρελα ο ρασβαν αυτον θα εβαζε αλλα ...μετα...τον βαρελα και οχι πριν...
το ζητουμενο δεν ηταν το ποτε θα επαιζε ο κουλιερακης αλλα το ζητουμενο ηταν και ...ειναι...να υπαρχει εκει ο κουλιερακης ετσι ωστε οταν θα πεσει σε πειθαρχικο η θα ειναι τραυματιας η τιμωρημενος ο βαρελα να εχεις τον κουλιερακη να τον βαλεις....τι να κανουμε ετσι πανε αυτα....
δηλ. εσυ εαν ησουν...ρασβαν...με κανονικο βαρελα θα εβαζες τον κουλιερακη??
και οχι ....αποστατη...οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες στο να μην ...υπαρχει..
Μάλλον δεν θυμάσαι.
Ο βαρέλα ήταν εκτός ομάδας, εκτός προπονήσεων από την πρώτη ομάδα.
Εγώ δεν λέω ότι ο Χ προπονητής να κάνει τον σκάουτερ των μικρών,αλλά όταν οι άνθρωποι της ακαδημίας λένε ότι ο Χ ο Ψ και ο Ω αξίζει,τους παίρνεις στις προπονήσεις της πρώτης.. αυτό βέβαια προϋποθέτει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Υπάρχει?
Πάντως με αυτές τις ακαδημίες θα πρέπει να υπάρχουν συνέχεια τουλάχιστον 3 παίκτες στις προπονήσεις της πρώτης...και όχι να βρίσκονται σε αυτήν κανένα πλέον χαρτιά τύπου Τσαούση
Ο βαρέλα ήταν εκτός ομάδας, εκτός προπονήσεων από την πρώτη ομάδα.
Εγώ δεν λέω ότι ο Χ προπονητής να κάνει τον σκάουτερ των μικρών,αλλά όταν οι άνθρωποι της ακαδημίας λένε ότι ο Χ ο Ψ και ο Ω αξίζει,τους παίρνεις στις προπονήσεις της πρώτης.. αυτό βέβαια προϋποθέτει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Υπάρχει?
Πάντως με αυτές τις ακαδημίες θα πρέπει να υπάρχουν συνέχεια τουλάχιστον 3 παίκτες στις προπονήσεις της πρώτης...και όχι να βρίσκονται σε αυτήν κανένα πλέον χαρτιά τύπου Τσαούση
- abc_o_ karpouzas
xrisitsapa έγραψε:.....................
@karpouza
.....................
xrisitsapa"...........
η εποχη αυτη εχει περασει εδω και πολλα χρονια....
να παει ο ρασβαν να δει τι ?? τον....xrisitsapa"........ και τον...καρπουζα...??
ο ....προπονητης....πλεον οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα σχεδον σε ολες τις....επαγγελαμτικες...ομαδες ζητανε...χαρακτηριστηκα....
αν ...εμφανιστουν....αυτα τα χαρακτηριστηκα δεν χρειαζεται κανενας ρασβαν να παει να τους δει ...θα τους δουνε αυτοι που δουλευουν με αυτους τους παικτες και υα τους πανε στον ρασβαν....
..........Τον είδα ότι ήταν σε καλή κατάσταση, είχε καλή εμφάνιση, ένιωθε καλά κι ήθελα να του δώσω ένα 90λεπτο για να καταλάβει ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς κι ότι δεν ήρθε εδώ απλά για να συμπληρωθεί η προετοιμασία και να πάει στον ΠΑΟΚ Β’. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, η συγκέντρωσή του, η αυτοπεποίθησή του, ότι δε φοβάται κι ότι ζητάει την ευθύνη και να παίξει ποδόσφαιρο...............
γραφει πουθενα για...τεχνικα...η τακτικα.. χαρακτηριστικα??
λες να υπαρχει προπονητης που θα παει στην β ομαδα 4-5 φορες να δει τους παικτες και να ξεχωρισει καποιον που
.....Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, η συγκέντρωσή του, η αυτοπεποίθησή του, ότι δε φοβάται κι ότι ζητάει την ευθύνη και να παίξει ποδόσφαιρο.............
απο το 2017 εως το 2022 που εμφανιστηκε στην πρωτη ομαδα νομιζω οτι ειναι καλος χρονος για να γινουν γνωστα τετοιου ειδους χαρακτηριστηκα...
Για τον Τζίμα και τη διαχείρισή του πέρσι, είχα κι εγώ τις ενστάσεις μου για τον Λουτσέσκου και τις έχω γράψει.
Αλλά μου έφερε το πρωτάθλημα. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη, με τις επιλογές που έγιναν, είτε συμφωνούσαμε - είτε διαφωνούσαμε.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ποιοί μικροί υπάρχουν για πούμε ότι είναι σούπερ - ταλέντα αντίστοιχης εμβέλειας για να προωθηθούν ?
Για τον Μπότο που τον κράζετε και ενδεχομένως με κάποια σωστή επιχειρηματολογία, για εμένα ήταν ο πρώτος που άκουσα πριν από 3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, να κοστολογεί τον Κουλιεράκη στα 15 εκατομμύρια, σε κάτι μάνατζερ που τον είχαν δει στην προετοιμασία και ρωτούσαν.
Συγκεκριμένα ο Κόλκας και ο Τσόρμπα έκαναν χαβαλέ και γελούσαν στην εκπομπή τους όταν το ανέφεραν αυτό το περιστατικό, γιατί πίστευαν ότι ο Πορτογάλος ΤΔ πουλούσε τρέλα. Βαριέμαι να ψάχνω στο youtube για να το βρω.
Πάντως ακόμα και αν οι πιτσιρικάδες δεν είναι το φόρτε του Λουτσέσκου, σε βάθος χρόνου έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα, μέσα από ωρίμανση και εξέλιξη ή και κριτική ή κράξιμο αν θέλετε.
Πιστεύω ότι αν όντως υπάρχει κάτι καλό για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, θα προωθηθεί.
Η ιστορική επιτυχία της νεανικής Εθνικής, θα έχει αντίκτυπο σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά ο προπονητής μας, ούτε χαζός είναι, ούτε αποκομμένος από τις εξελίξεις.
Ας δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα πλέι-οφ και κατόπιν τα υπόλοιπα έπονται. Η επένδυση σε μικρούς, Έλληνες ή ξένους, δεν είναι εύκολη υπόθεση για ελληνική ομάδα.
Θέλει πολλά λεφτά, υπομονή, τεχνογνωσία, τρομερό σκάουτινγκ και όλα αυτά τα στοιχεία, δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι τα διαθέτει ο ΠΑΟΚ ή οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.
Αλλά μου έφερε το πρωτάθλημα. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη, με τις επιλογές που έγιναν, είτε συμφωνούσαμε - είτε διαφωνούσαμε.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ποιοί μικροί υπάρχουν για πούμε ότι είναι σούπερ - ταλέντα αντίστοιχης εμβέλειας για να προωθηθούν ?
Για τον Μπότο που τον κράζετε και ενδεχομένως με κάποια σωστή επιχειρηματολογία, για εμένα ήταν ο πρώτος που άκουσα πριν από 3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, να κοστολογεί τον Κουλιεράκη στα 15 εκατομμύρια, σε κάτι μάνατζερ που τον είχαν δει στην προετοιμασία και ρωτούσαν.
Συγκεκριμένα ο Κόλκας και ο Τσόρμπα έκαναν χαβαλέ και γελούσαν στην εκπομπή τους όταν το ανέφεραν αυτό το περιστατικό, γιατί πίστευαν ότι ο Πορτογάλος ΤΔ πουλούσε τρέλα. Βαριέμαι να ψάχνω στο youtube για να το βρω.
Πάντως ακόμα και αν οι πιτσιρικάδες δεν είναι το φόρτε του Λουτσέσκου, σε βάθος χρόνου έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα, μέσα από ωρίμανση και εξέλιξη ή και κριτική ή κράξιμο αν θέλετε.
Πιστεύω ότι αν όντως υπάρχει κάτι καλό για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, θα προωθηθεί.
Η ιστορική επιτυχία της νεανικής Εθνικής, θα έχει αντίκτυπο σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά ο προπονητής μας, ούτε χαζός είναι, ούτε αποκομμένος από τις εξελίξεις.
Ας δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα πλέι-οφ και κατόπιν τα υπόλοιπα έπονται. Η επένδυση σε μικρούς, Έλληνες ή ξένους, δεν είναι εύκολη υπόθεση για ελληνική ομάδα.
Θέλει πολλά λεφτά, υπομονή, τεχνογνωσία, τρομερό σκάουτινγκ και όλα αυτά τα στοιχεία, δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι τα διαθέτει ο ΠΑΟΚ ή οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.