Γιώργος Δώνης
- ΑποστόληςΑ
Re: Γιώργος Δώνης
Γιώργο μην μασάς! Εμείς (εγώ και ο Ιάσονας) δεν θα σε προδώσουμε ποτέ! Ξέρουμε ότι θα σηκώσεις την κούπα στο ΟΑΚΑ και προετοιμαζόμαστε γι' αυτό...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Κατ' αρχήν του κάναμε (πριν ~2 χρόνια και όχι τώρα φυσικά) πρόταση και ο άνθρωπος αρνήθηκε ευγενικά. Μετά πήγε στη Μάλαγα και δεν νομίζω οτι το κουνάει από την Ισπανία γενικότερα.rainmaker έγραψε:paokathens έγραψε:Πελεγκρίνι
ΑΥΤΟΝ
Κατά δεύτερο (και για μένα σημαντικότερο). Ένας προπονητής με όνομα και επιτυχίες έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν μπορείς να του φορτώσεις τις αποτυχίες και πρέπει μετά άλλος να αναλάβει την ευθύνη. Γιατί έτσι όπως είμαστε και ο Μουρίνιο να έρθει με βοηθό τον Γκουαρντιόλα τρομακτικά καλύτερα δεν βλέπω να τα πηγαίνουνε.
Ρε Protasov λαίμαι. Μια χαρά. Άμα κερδίζουμε ζάχαρη. Αν χάνουμε ; φταίει ο Protasov που δεν ξέρει να τους βάλει "στις κατάλληλες θέσεις" και είναι "μόνο για μικρές ομάδες". Και στο τρίμηνο θα τον διώξουμε και αυτόν και όλα ωραία και καλά.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτήν;ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιώργο μην μασάς! Εμείς (εγώ και ο Ιάσονας) δεν θα σε προδώσουμε ποτέ! Ξέρουμε ότι θα σηκώσεις την κούπα στο ΟΑΚΑ και προετοιμαζόμαστε γι' αυτό...

Αυτήν;

Ή αυτήν;

Φίλε μου μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? Τί δε σου άρεσε στο συγκεκριμένο προπονητή?eleos έγραψε: Καλά αν εσείς ονειρεύεστε τον ΠΑΟΚ μεγάλο με έναν σαν τον Λάζλο, δε θα ξυπνήσετε ποτέ..
Και μη μου πεις οι συνεντεύξεις και η ειρωνία στους ΑΡΔ, ούτε για τις θλάσεις, ούτε γιατί δεν τους έκανε ζέσταμα.
Θέλω κάτι χειροπιαστό.
δεν ανοιγουμε σιγα σιγα κανα topic ποιος πιστευεται οτι θα ειναι ο καινουριος προπονητης της ομαδας μας?
Εγω δεν πιστευω οτι η φετινη καταντια που εχει ξεκινησει απο περσυ ειναι εργο Δωνη
αλλα προς ανευρεση καινουριου προπονητη βρισκομαστε...
Εγω δεν πιστευω οτι η φετινη καταντια που εχει ξεκινησει απο περσυ ειναι εργο Δωνη
αλλα προς ανευρεση καινουριου προπονητη βρισκομαστε...
Χωρις δοση ειρωνιας,ο Μπολονι σε ποια ομαδα ειναι προπονητης?Parolos έγραψε:Φίλε μου μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? Τί δε σου άρεσε στο συγκεκριμένο προπονητή?eleos έγραψε: Καλά αν εσείς ονειρεύεστε τον ΠΑΟΚ μεγάλο με έναν σαν τον Λάζλο, δε θα ξυπνήσετε ποτέ..
Και μη μου πεις οι συνεντεύξεις και η ειρωνία στους ΑΡΔ, ούτε για τις θλάσεις, ούτε γιατί δεν τους έκανε ζέσταμα.
Θέλω κάτι χειροπιαστό.
Η ομάδα στην οποία δουλεύει κάποιος, δεν είναι πάντα ενδεικτική της αξίας του.
Ο Ντρογκμπά πχ, που παίζει;
Ο Ντρογκμπά πχ, που παίζει;

Δε ξέρω αν έχασα επεισόδια αλλά ο Ντρογκμπά παίζει στην Κίνα και ο Μπόλονι δουλεύει κάπου στην Αραβία.
Αλλά ... ας μην ξαναπιάσουμε την Μπολονιάδα ...
Και σόρι για το οφ τόπικ.
Αλλά ... ας μην ξαναπιάσουμε την Μπολονιάδα ...

Και σόρι για το οφ τόπικ.
οκ,δεν ηξερα που ειναι προπονητης...ειχα την εντυπωση με αυτα που διαβαζω οτι
θα ηταν σε καποιο μεγαλο πρωταθλημα...
θα ηταν σε καποιο μεγαλο πρωταθλημα...
Έτσι ακριβώς .....angelheart έγραψε:Κατ' αρχήν του κάναμε (πριν ~2 χρόνια και όχι τώρα φυσικά) πρόταση και ο άνθρωπος αρνήθηκε ευγενικά. Μετά πήγε στη Μάλαγα και δεν νομίζω οτι το κουνάει από την Ισπανία γενικότερα.rainmaker έγραψε:paokathens έγραψε:Πελεγκρίνι
ΑΥΤΟΝ
Κατά δεύτερο (και για μένα σημαντικότερο). Ένας προπονητής με όνομα και επιτυχίες έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν μπορείς να του φορτώσεις τις αποτυχίες και πρέπει μετά άλλος να αναλάβει την ευθύνη. Γιατί έτσι όπως είμαστε και ο Μουρίνιο να έρθει με βοηθό τον Γκουαρντιόλα τρομακτικά καλύτερα δεν βλέπω να τα πηγαίνουνε.
Ρε Protasov λαίμαι. Μια χαρά. Άμα κερδίζουμε ζάχαρη. Αν χάνουμε ; φταίει ο Protasov που δεν ξέρει να τους βάλει "στις κατάλληλες θέσεις" και είναι "μόνο για μικρές ομάδες". Και στο τρίμηνο θα τον διώξουμε και αυτόν και όλα ωραία και καλά.

Κινηση ματ του δων στον παπακωστα με λαζαρ να βοηθαει αριστερα....και κατσορ χαφ και οχι μπακ ευτυχως...

Τελος παντων ...Του χρονου - πρωτα ο Θεος- θα το θυμομαστε αυτο το παιχνιδι ( μαζι με το ματς του ρουλη) σαν τα δυο καλυτερα παιχνιδια της σεζον.... 

Γιατί ρε Δώνη; Γιατί ρε πασάκα μου; ΓΙΑΤΙ;
Έπρεπε να παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο για να δούμε την ομάδα να μπαίνει και να δαγκώνει από το πρώτο λεπτό;
Γιατί;
Έπρεπε να παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο για να δούμε την ομάδα να μπαίνει και να δαγκώνει από το πρώτο λεπτό;
Γιατί;