Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιώργο μην μασάς! Εμείς (εγώ και ο Ιάσονας) δεν θα σε προδώσουμε ποτέ! Ξέρουμε ότι θα σηκώσεις την κούπα στο ΟΑΚΑ και προετοιμαζόμαστε γι' αυτό...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

rainmaker έγραψε:
paokathens έγραψε:Πελεγκρίνι

ΑΥΤΟΝ
Κατ' αρχήν του κάναμε (πριν ~2 χρόνια και όχι τώρα φυσικά) πρόταση και ο άνθρωπος αρνήθηκε ευγενικά. Μετά πήγε στη Μάλαγα και δεν νομίζω οτι το κουνάει από την Ισπανία γενικότερα.

Κατά δεύτερο (και για μένα σημαντικότερο). Ένας προπονητής με όνομα και επιτυχίες έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν μπορείς να του φορτώσεις τις αποτυχίες και πρέπει μετά άλλος να αναλάβει την ευθύνη. Γιατί έτσι όπως είμαστε και ο Μουρίνιο να έρθει με βοηθό τον Γκουαρντιόλα τρομακτικά καλύτερα δεν βλέπω να τα πηγαίνουνε.

Ρε Protasov λαίμαι. Μια χαρά. Άμα κερδίζουμε ζάχαρη. Αν χάνουμε ; φταίει ο Protasov που δεν ξέρει να τους βάλει "στις κατάλληλες θέσεις" και είναι "μόνο για μικρές ομάδες". Και στο τρίμηνο θα τον διώξουμε και αυτόν και όλα ωραία και καλά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιώργο μην μασάς! Εμείς (εγώ και ο Ιάσονας) δεν θα σε προδώσουμε ποτέ! Ξέρουμε ότι θα σηκώσεις την κούπα στο ΟΑΚΑ και προετοιμαζόμαστε γι' αυτό...
Αυτήν;

Εικόνα

Αυτήν;

Εικόνα

Ή αυτήν;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

eleos έγραψε: Καλά αν εσείς ονειρεύεστε τον ΠΑΟΚ μεγάλο με έναν σαν τον Λάζλο, δε θα ξυπνήσετε ποτέ..
Φίλε μου μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? Τί δε σου άρεσε στο συγκεκριμένο προπονητή?
Και μη μου πεις οι συνεντεύξεις και η ειρωνία στους ΑΡΔ, ούτε για τις θλάσεις, ούτε γιατί δεν τους έκανε ζέσταμα.
Θέλω κάτι χειροπιαστό.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

δεν ανοιγουμε σιγα σιγα κανα topic ποιος πιστευεται οτι θα ειναι ο καινουριος προπονητης της ομαδας μας?
Εγω δεν πιστευω οτι η φετινη καταντια που εχει ξεκινησει απο περσυ ειναι εργο Δωνη
αλλα προς ανευρεση καινουριου προπονητη βρισκομαστε...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Parolos έγραψε:
eleos έγραψε: Καλά αν εσείς ονειρεύεστε τον ΠΑΟΚ μεγάλο με έναν σαν τον Λάζλο, δε θα ξυπνήσετε ποτέ..
Φίλε μου μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό? Τί δε σου άρεσε στο συγκεκριμένο προπονητή?
Και μη μου πεις οι συνεντεύξεις και η ειρωνία στους ΑΡΔ, ούτε για τις θλάσεις, ούτε γιατί δεν τους έκανε ζέσταμα.
Θέλω κάτι χειροπιαστό.
Χωρις δοση ειρωνιας,ο Μπολονι σε ποια ομαδα ειναι προπονητης?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η ομάδα στην οποία δουλεύει κάποιος, δεν είναι πάντα ενδεικτική της αξίας του.
Ο Ντρογκμπά πχ, που παίζει; ;)
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

αρα δεν ειναι προπονητης σε καμμια ομαδα?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δε ξέρω αν έχασα επεισόδια αλλά ο Ντρογκμπά παίζει στην Κίνα και ο Μπόλονι δουλεύει κάπου στην Αραβία.
Αλλά ... ας μην ξαναπιάσουμε την Μπολονιάδα ... :)
Και σόρι για το οφ τόπικ.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

οκ,δεν ηξερα που ειναι προπονητης...ειχα την εντυπωση με αυτα που διαβαζω οτι
θα ηταν σε καποιο μεγαλο πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

angelheart έγραψε:
rainmaker έγραψε:
paokathens έγραψε:Πελεγκρίνι

ΑΥΤΟΝ
Κατ' αρχήν του κάναμε (πριν ~2 χρόνια και όχι τώρα φυσικά) πρόταση και ο άνθρωπος αρνήθηκε ευγενικά. Μετά πήγε στη Μάλαγα και δεν νομίζω οτι το κουνάει από την Ισπανία γενικότερα.

Κατά δεύτερο (και για μένα σημαντικότερο). Ένας προπονητής με όνομα και επιτυχίες έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Δεν μπορείς να του φορτώσεις τις αποτυχίες και πρέπει μετά άλλος να αναλάβει την ευθύνη. Γιατί έτσι όπως είμαστε και ο Μουρίνιο να έρθει με βοηθό τον Γκουαρντιόλα τρομακτικά καλύτερα δεν βλέπω να τα πηγαίνουνε.

Ρε Protasov λαίμαι. Μια χαρά. Άμα κερδίζουμε ζάχαρη. Αν χάνουμε ; φταίει ο Protasov που δεν ξέρει να τους βάλει "στις κατάλληλες θέσεις" και είναι "μόνο για μικρές ομάδες". Και στο τρίμηνο θα τον διώξουμε και αυτόν και όλα ωραία και καλά.
Έτσι ακριβώς ..... :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κινηση ματ του δων στον παπακωστα με λαζαρ να βοηθαει αριστερα....και κατσορ χαφ και οχι μπακ ευτυχως...
:lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τελος παντων ...Του χρονου - πρωτα ο Θεος- θα το θυμομαστε αυτο το παιχνιδι ( μαζι με το ματς του ρουλη) σαν τα δυο καλυτερα παιχνιδια της σεζον.... :mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

κλειστό 3ετες συμβόλαιο στο προπονητή. χτες :P

ε καρχαρία? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γιατί ρε Δώνη; Γιατί ρε πασάκα μου; ΓΙΑΤΙ;
Έπρεπε να παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο για να δούμε την ομάδα να μπαίνει και να δαγκώνει από το πρώτο λεπτό;
Γιατί;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”