Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο του Tron για τον Σάντος . Τα σχόλιά του τα διάβαζα και παλιά στο fc paok . Αναφέρει πολλά στοιχεία για τον προπονητή που είναι σημαντικά και τα ξεχνάμε .
Για αυτούς βέβαια που είναι θιασώτες του θεαματικού ποδοσφαίρου η δουλειά του Σάντος μέχρις στιγμής στον ΠΑΟΚ έχει αυτό το πρόβλημα . Το παιχνίδι του δεν έχει αυτήν την ένταση που χρειάζεσαι για να κρατηθείς στις κερκίδες ξύπνιος και ζεστός . Ή αν προτιμάτε , η σκηνοθεσία του Φερνάντο δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον για τους περισσότερους : η οπτική του είναι ψυχρή και ‘’επαγγελματική’’ . Αυτό είναι το πρώτο για μένα και για να μην παρεξηγηθώ δεν μου αρέσει ούτε το παιχνίδι του Ρεχάγκελ και άς μου έδωσε και κύπελλο .
Το δεύτερο είναι η άποψή του για τα ντέρμπυ . Εδώ ας μην κρυβόμαστε : η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι χτισμένη πάνω στα ντέρμπυ ειδικά μέσα στην Τούμπα . Ότι και να πούμε , ότι δικαιολογία και να επικαλεστούμε κανένας ΠΑΟΚστής δεν πρόκειται ποτέ να χωνέψει την λογική του στυλ ‘’όλα τα μάτς είναι ίδια ‘’.
Αν δεν ήταν επιλογή του Ζαγοράκη και αν δεν υπήρχε και αυτή η μερίδα των οπαδών μας του ‘’φυγε εσύ έλα εσύ’’ δεν θα είχε ο Σάντος και αυτούς τους υποστηριχτές που έχει τώρα.
Αυτά τα γράφω για να περιγράψω τη θέση μου , όπως επίσης θέση μου είναι να κάθεται ο προπονητής και να δουλευει σε βάθος χρόνου για να αφήνει και κάτι , ακόμα και αυτός που δεν μου αρέσει . Κοντός ψαλμός αλληλούια και ας είμαστε ειλικρινείς : σαν ΠΑΟΚ έχουμε πολλές ανάγκες αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε την ανάγκη φιλότιμο. Την μπάλα χαμηλά , όχι το κεφάλι .
Για αυτούς βέβαια που είναι θιασώτες του θεαματικού ποδοσφαίρου η δουλειά του Σάντος μέχρις στιγμής στον ΠΑΟΚ έχει αυτό το πρόβλημα . Το παιχνίδι του δεν έχει αυτήν την ένταση που χρειάζεσαι για να κρατηθείς στις κερκίδες ξύπνιος και ζεστός . Ή αν προτιμάτε , η σκηνοθεσία του Φερνάντο δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον για τους περισσότερους : η οπτική του είναι ψυχρή και ‘’επαγγελματική’’ . Αυτό είναι το πρώτο για μένα και για να μην παρεξηγηθώ δεν μου αρέσει ούτε το παιχνίδι του Ρεχάγκελ και άς μου έδωσε και κύπελλο .
Το δεύτερο είναι η άποψή του για τα ντέρμπυ . Εδώ ας μην κρυβόμαστε : η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι χτισμένη πάνω στα ντέρμπυ ειδικά μέσα στην Τούμπα . Ότι και να πούμε , ότι δικαιολογία και να επικαλεστούμε κανένας ΠΑΟΚστής δεν πρόκειται ποτέ να χωνέψει την λογική του στυλ ‘’όλα τα μάτς είναι ίδια ‘’.
Αν δεν ήταν επιλογή του Ζαγοράκη και αν δεν υπήρχε και αυτή η μερίδα των οπαδών μας του ‘’φυγε εσύ έλα εσύ’’ δεν θα είχε ο Σάντος και αυτούς τους υποστηριχτές που έχει τώρα.
Αυτά τα γράφω για να περιγράψω τη θέση μου , όπως επίσης θέση μου είναι να κάθεται ο προπονητής και να δουλευει σε βάθος χρόνου για να αφήνει και κάτι , ακόμα και αυτός που δεν μου αρέσει . Κοντός ψαλμός αλληλούια και ας είμαστε ειλικρινείς : σαν ΠΑΟΚ έχουμε πολλές ανάγκες αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε την ανάγκη φιλότιμο. Την μπάλα χαμηλά , όχι το κεφάλι .
- Isaak the Greek
arisk έγραψε:Όλα καλά... Αλλά ο Βρύζας χάφ...?? Αμ το άλλο...?? "Υπερπόρωση" των παικτών που μπορεί να τους κάψει την επόμενη αγωνιστική χρονιά επειδή είναι επαγγελματίες και έχουν και άλλα ενδιαφέροντα πλην μπάλας...?? Οπότε να κρατήσουμε σε χαμηλές στροφές παίκτες όπως ο Κονσεϊσάο, ο Ίβιτς, ο Γκαρσία, κτλπ, για να έχουν δίψα για μπάλα και την επόμενη χρονιά που κατα πάσα πιθανότητα μπορεί να αγωνίζονται αλλού...![]()
Είπαμε να λέμε διάφορα (ενίοτε και εξυπνάδες) για να δείξουμε ότι ξέρουμε μπάλα αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας φίλε Τρόν...![]()
Κατα τ'άλλα, εκεί που απέφυγε τις υπερβολές (που προφανέστατα εκθέτουν τον αρθογράφο), το κείμενο ήταν ενδιαφέρον και μπράβο στο παλικάρι...
Πω πω χοληηηηηη!!!!Νταξει ρε ... ηρεμησε.Δεν προκειται να σου παρει κανεις τον τιτλο του μεγαλυτερου ποδοσφαιρογνωστη οπαδου του ΠΑΟΚ

Παντως εχω παθει πλακα με αυτον τον ανθρωπο(Σαντος).Μ' εχει εξοργισει , μ' εχει κανει να τον συμπαθησω , μ' εχει κανει να τον μισησω και με τις δηλωσεις του στα ελληνικα με εκανε να βουρκωσω!!!Ειδικα οταν ειδα τον Κουτσιανικουλη , εκει με πειραν τα ζουμια(σα δεν ντρεπομαι ολοκληρο γαιδουρι!!!

Ειναι νομιζω αυτονοητο , οσο και να εχω διαφωνησει με τις επιλογες του , πως δεν υπαρχει καποιος καλυτερος με τα ιδια λεφτα για να τον αντικαταστησει.Και με δεδομενο πως δεν προκειται να μας πεσουν λεφτα απο τον ουρανο μεσα στα επομενα 10 χρονια , ειναι νομιζω η καλυτερη λυση.Με αυτο το σκεπτικο συμφωνω κι εγω σε ανανεωση του συμβολαιου του.
Καλυτερα να εχω εναν ανθρωπο σοβαρο στην ομαδα που προσπαθει να μαθει απο τα λαθη του και να γινει καλυτερος , να ξεπερναει τα κολληματα του (κατι το οποιο εχει κανει απειρες φορες και περσι και φετος) και συναμα να κανει καλυτερη και την ομαδα , παρα καποιον αλλο που θα φερει "πυροτεχνηματα" και "φουσκες" για μια-δυο σαιζον.
Ειναι επισης αυτονοητο πως αν τα βαλουμε ολα κατω , τα συν ξεπερνανε τα πλην του (κατα πολυ μαλιστα).Δυστυχως , οποιος αναζηταει την τελειοτητα ειναι καταδικασμενος να ζει μια δυστυχισμενη ζωη.Οποτε μαλλον θα πρεπει και οι τελευταιοι απο μας να το χωνεψουμε (Orwell και Maximus το νουμερο σας θα φανει σε λιγο στον φωτεινο πινακα

Ενα ακομα στοιχειο που με εκανε να τον συμπαθησω περισσοτερο , ειναι πως εχει δειξει τελευταια (με τις αντιδρασεις του) πως δεν ειναι αυτο το ανεκφραστο ρομποτ , αλλα ειναι ανθρωπος!Ειχα λαθος εντυπωση πως δεν νιωθει την ιδια αγωνια και την ιδια καψα που νιωθουμε εμεις , γιατι μια ζωη ηταν ανεκφραστος στον παγκο.Ουτε να γελασει , ουτε να θυμωσει , ουτε τιποτα.Αλλα μετα απο αυτα που προανεφερα με εχει κερδισει.
Τα λαθη που του καταλογιζω ειναι ...
1)Δεν εχει την εμπνευση της στιγμης.Κατα καποιο τροπο μου δινει την εντυπωση πως δεν μπορει να αυτοσχεδιασει και να προσαρμοστει γρηγορα σε κατι καινουργιο και απροσμενο.Δειχνει πως ολα πρεπει να ειναι σχεδιασμενα-δουλεμενα απο πριν -κατι το οποιο σαν τακτικη ειναι ολοσωστο- αλλα πρεπει και να περιμενεις το απροσμενο παντα.Expect the unexpected
2)Εχει παραγκωνισει εναν απο τους καλυτερους παικτες μας περσι..τον Βερον.Απ' οτι εχει ακουστει εχει και ο Βερον μεριδιο ευθυνης και δεν κατηγορω τον Σαντος εαν δεν τον γουσταρει.Αλλα οσο και να μην γουσταρεις τον Α ή τον Β θα πρεπει με διπλωματια να παρεις οτι καλυτερο μπορεις απο αυτους , δεδομενου του οτι δεν εχουμε ουτε μαντηλι να κλαψουμε (δεν υπαρχει φραγκο δηλ.)
3)Δεν παλεψε οσο επρεπε την Ευρωπη.Μου δινεται η εντυπωση πως αυτο το στοχο τον αφησε σε δευτερη μοιρα και οτι απλα συμβιβαστηκε με το γεγονος πως μια "κατωτερη" κι "ανετοιμη ακομα για τετοια πραγματα" ομαδα , απλα δεχτηκε τη μοιρα της μιας και δεν μπορουσε να κανει αλλιως.Εδω σκεφτομαι πως ισως να ηταν και λαθος της διοικησης , διοτι ολες οι μεχρι τοτε δηλωσεις , ακομα κι απο περσι , ηταν πως θελουμε να κανουμε πρωταθλητισμο κτλ.Προσωπικα θα προτιμουσα να βγουν και να πουν "Στοχος ειναι να μπουμε σε ομιλους , σε οποιαδηποτε απο τις δυο ευρωπαικες διοργανωσεις καθε χρονο ωστε να δημιουργησουμε μια ακομα πηγη εσοδων και σταδιακα να μπορουμε να πετυχουμε κι αλλα πραγματα.Και ας παει στα κομματια ο πρωταθλητισμος.Ετσι κι αλλιως ειναι γκαντεμια μας που ειμαστε Ελληνες και πρεπει να συμμετεχουμε σε αυτο το σαπιο πρωταθλημα που ουτε καν μας αρεσει.Δεν μας ενδιαφερει να βγουμε πρωτοι σε ενα τετοιο πρωταθλημα"
Πανω κατω αυτες οι σκεψεις βασανιζουν τελευταια το μυαλο μου.Για να εχω ομως 100% εμπεριστατωμενη(το γαμ... παλι...βοηθηστε λιγο ρε

- PABLO GARCIA1
Ισαάκ εγω θα θελα μόνο να σχολιάσω αυτό....καθώς έχει τεθεί αυτό πολλές φορές σαν επιχείρημα
Αυτό δεν σημαίνει de facto ότι θα πετύχει στον Ρούλη, αλλά σημαίνει ότι προπονητές υπάρχουν και δεν στέρεψε το πηγάδι....
Κατά τ' άλλα ας δείξει ο ΠΑΟΚ αυτό που μπορεί στο χορτάρι και τότε αυτοί που θα γκρινιάζουν θα είναι και "γραφικοί" και εμπαθείς....μέχρι τότε όμως.....
ο Κούπερ που ήρθε παραδίπλα μας έστω και αν τελευταία η καριέρα του πήρε την κατηφόρα δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει καθήσει σε πάγκο Ελλ. ομάδας. Το ότι τον πήρε ο Αρης, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Και σαν φιλοσοφία προπονητικής περίπου παραπλήσια με του Σάντος.Και από ότι διάβασα με αντίστοιχα λεφτά με του δικού μας.Μόνο που η καριέρα του είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.Isaak the Greek έγραψε: Ειναι νομιζω αυτονοητο , οσο και να εχω διαφωνησει με τις επιλογες του , πως δεν υπαρχει καποιος καλυτερος με τα ιδια λεφτα για να τον αντικαταστησει.Και με δεδομενο πως δεν προκειται να μας πεσουν λεφτα απο τον ουρανο μεσα στα επομενα 10 χρονια , ειναι νομιζω η καλυτερη λυση.Με αυτο το σκεπτικο συμφωνω κι εγω σε ανανεωση του συμβολαιου του.
Αυτό δεν σημαίνει de facto ότι θα πετύχει στον Ρούλη, αλλά σημαίνει ότι προπονητές υπάρχουν και δεν στέρεψε το πηγάδι....
Κατά τ' άλλα ας δείξει ο ΠΑΟΚ αυτό που μπορεί στο χορτάρι και τότε αυτοί που θα γκρινιάζουν θα είναι και "γραφικοί" και εμπαθείς....μέχρι τότε όμως.....
- Maximus
Πωπω ενας ενας εγκαταλειπουν το καραβι...
Πρωτα ο παγωτατζης, μετα ο Ισαακιος...Orwell, οι τελευταιοι των Μοικανων μειναμε...
(Αν και υπαρχουν και πολλοι αλλοι κρυφοδικοι μας)
Περα απο την πλάκα...Ειναι αυτο που λέει ο Orwelll ακριβως απο πανω...Ας δουμε στο χορταρι καποια πραγματα και μετά θα ειμαστε οι γραφικοί και οι εμπαθείς...
ΥΓ.
Μην ξανακανετε κολοτουμπα μετά...Με τα τωρινα δεδομενα (το ξανατονιζω αυτό-με τα τωρινα δεδομενα) δεν υπαρχουν και πολλες πιθανοτητες να ανανεωθεί το συμβολαιο του Σαντος...Αλλα ειπαμε, δεν κανουμε υποδειξεις, η διοικηση ξερει...

Περα απο την πλάκα...Ειναι αυτο που λέει ο Orwelll ακριβως απο πανω...Ας δουμε στο χορταρι καποια πραγματα και μετά θα ειμαστε οι γραφικοί και οι εμπαθείς...
ΥΓ.
Μην ξανακανετε κολοτουμπα μετά...Με τα τωρινα δεδομενα (το ξανατονιζω αυτό-με τα τωρινα δεδομενα) δεν υπαρχουν και πολλες πιθανοτητες να ανανεωθεί το συμβολαιο του Σαντος...Αλλα ειπαμε, δεν κανουμε υποδειξεις, η διοικηση ξερει...
Τα τωρινα δεδομενα φιλε Μαξιμε αλλα δειχνουν και λενε...Αλλα ας περιμενουμε να φανουν... 

- Isaak the Greek
@ Orwell
Εχεις δικιο για τον Κουπερ....Πραγματικα ακομα και τωρα προσπαθω να το συνειδητοποιησω.
Ας μην ξεχναμε ομως και τι καρναβαλι ειναι ο συγκεκριμενος.Δουλευω με Αργεντινο και οταν του ειπα οτι ο Κουπερ πηγε στον Αρη μου απαντησε "Και δεν χαιρεσαι?Σου βαζω στοιχημα οτι και στην πρωτη θεση να βρισκεται αυτη τη στιγμη ο Αρης , ο Κουπερ θα τον ριξει στη Β΄"....Βασικα για να πεφτει και ο ιδιος τοοοοοοοσο χαμηλα παει να πει οτι το καταλαβε πως ηταν one hit wonder και μαλλον συμβιβαζεται με την πραγματικοτητα σιγα σιγα.
Νομιζω πως ακομα και μετα απο ενα καλο ψαχτηρι , δυσκολα να βρεις ανθρωπο σοβαρο οπως ο Σαντος να σε κανει τη δουλεια με τα ιδια λεφτα.Φυσικα και κανω υποθεσεις μιας και δεν εχω ιδεα απο κασε κτλ.Μια καλη επιλογη ισως να ηταν ο Εβαντ Λινεν (ω ρε τι εχω ν' ακουσω) αν και δε γνωριζω τις απαιτησεις του για να συγκρινω με μισθο Σαντος.Μετα τον Σαντος , ειναι ο μονος προπονητης που εκτιμω (με βαση αυτα που εχω δει τα τελευταια χρονια).
Οπως ειπα και παλαιοτερα ομως δεν γουσταρω ο ΠΑΟΚ να κανει κινησεις που κανει η Προοδευτικη ή ο Ιωνικος.Δεν θελω ο ΠΑΟΚ να κανει βιαστικες κινησεις γιατι γκρινιαζουν οι οπαδοι , ειτε διωξει , ειτε φερει καποιον.Γουσταρω να εχω μια διοικηση που κανει κινησεις γιατι αυτη τις θεωρει σωστες κι οχι γιατι ετσι ειπε ο Σακης , ο Γιωργος , ο Κιτσος , ο Μητσος κτλ.
Και για να το γενικευσω ακομα πιο πολυ.....Οταν η διοικηση του ΠΑΟΚ μου δειξει οτι γραφει στα @@ της τα καπριτσια του εκαστοτε οπαδου -και μαλιστα να του το δειχνει μεσα στα μουτρα- , τοτε θα ξερω οτι εχω την καλυτερη διοικηση που περασε ποτε απο τον ΠΑΟΚ.Περα απο τις δικες μας χαζομαρες και καφενειακη κουβεντα που ειναι παντα υγειης και οξυνει το πνευμα και τα μαλωματα μας αρκετες φορες (γιατι ειμαστε κι αρσενικα) , νομιζω πως αυτο ειναι ολο το ζουμι.Να εχουμε διοικηση που για το καλο του ΠΑΟΚ να γραφει στα @@ της ακομα κι εμας τους ιδιους
Εχεις δικιο για τον Κουπερ....Πραγματικα ακομα και τωρα προσπαθω να το συνειδητοποιησω.
Ας μην ξεχναμε ομως και τι καρναβαλι ειναι ο συγκεκριμενος.Δουλευω με Αργεντινο και οταν του ειπα οτι ο Κουπερ πηγε στον Αρη μου απαντησε "Και δεν χαιρεσαι?Σου βαζω στοιχημα οτι και στην πρωτη θεση να βρισκεται αυτη τη στιγμη ο Αρης , ο Κουπερ θα τον ριξει στη Β΄"....Βασικα για να πεφτει και ο ιδιος τοοοοοοοσο χαμηλα παει να πει οτι το καταλαβε πως ηταν one hit wonder και μαλλον συμβιβαζεται με την πραγματικοτητα σιγα σιγα.
Νομιζω πως ακομα και μετα απο ενα καλο ψαχτηρι , δυσκολα να βρεις ανθρωπο σοβαρο οπως ο Σαντος να σε κανει τη δουλεια με τα ιδια λεφτα.Φυσικα και κανω υποθεσεις μιας και δεν εχω ιδεα απο κασε κτλ.Μια καλη επιλογη ισως να ηταν ο Εβαντ Λινεν (ω ρε τι εχω ν' ακουσω) αν και δε γνωριζω τις απαιτησεις του για να συγκρινω με μισθο Σαντος.Μετα τον Σαντος , ειναι ο μονος προπονητης που εκτιμω (με βαση αυτα που εχω δει τα τελευταια χρονια).
Οπως ειπα και παλαιοτερα ομως δεν γουσταρω ο ΠΑΟΚ να κανει κινησεις που κανει η Προοδευτικη ή ο Ιωνικος.Δεν θελω ο ΠΑΟΚ να κανει βιαστικες κινησεις γιατι γκρινιαζουν οι οπαδοι , ειτε διωξει , ειτε φερει καποιον.Γουσταρω να εχω μια διοικηση που κανει κινησεις γιατι αυτη τις θεωρει σωστες κι οχι γιατι ετσι ειπε ο Σακης , ο Γιωργος , ο Κιτσος , ο Μητσος κτλ.
Και για να το γενικευσω ακομα πιο πολυ.....Οταν η διοικηση του ΠΑΟΚ μου δειξει οτι γραφει στα @@ της τα καπριτσια του εκαστοτε οπαδου -και μαλιστα να του το δειχνει μεσα στα μουτρα- , τοτε θα ξερω οτι εχω την καλυτερη διοικηση που περασε ποτε απο τον ΠΑΟΚ.Περα απο τις δικες μας χαζομαρες και καφενειακη κουβεντα που ειναι παντα υγειης και οξυνει το πνευμα και τα μαλωματα μας αρκετες φορες (γιατι ειμαστε κι αρσενικα) , νομιζω πως αυτο ειναι ολο το ζουμι.Να εχουμε διοικηση που για το καλο του ΠΑΟΚ να γραφει στα @@ της ακομα κι εμας τους ιδιους
Προς το παρον ας κατσουμε με τον καλυτερο εν Ελλαδει προπονητη ( οπως τουλαχιστον ψηφισαν ποδοσφαιριστες και οχι οι χρηστες ενos site) και βλεπουμε τι θα γινει στο μελλον και αν θα φερουμε τον Λιπι η' τον Μουρινιο η' τον Φεργκιουσον.
Οσον αφορα τα δεδομενα ( για να κανω μια προβλεψη και εγω!!!) μαλλον δειχνουν οτι θα μεινει. Προσελαβε δασκαλο εκμαθησης Ελληνικων και οπως δηλωσε στα καναλια της χωρας του " δεν εχει σκοπο να αφησει το πλανο , που εχουν ξεκινησει μαζι με την διοικηση , στην μεση ". Ποια μεση , αφου το καλοκαιρι( 6 μηνες) τελειωνει το συμβολαιο(?) !!!!

Οσον αφορα τα δεδομενα ( για να κανω μια προβλεψη και εγω!!!) μαλλον δειχνουν οτι θα μεινει. Προσελαβε δασκαλο εκμαθησης Ελληνικων και οπως δηλωσε στα καναλια της χωρας του " δεν εχει σκοπο να αφησει το πλανο , που εχουν ξεκινησει μαζι με την διοικηση , στην μεση ". Ποια μεση , αφου το καλοκαιρι( 6 μηνες) τελειωνει το συμβολαιο(?) !!!!

- PABLO GARCIA1
Μάξιμε κανόνισε μη με παρατήσεις και συ σαν τους άλλους τους κωλοτούμπες και μείνω σαν την καλαμιά στον κάμπο...κανόνισε

Shark όταν θα κληρωθεί να μας διαιτητεύσει και ο καλύτερος Ελληνας διαιτητής μην γκρινιάξεις

Shark όταν θα κληρωθεί να μας διαιτητεύσει και ο καλύτερος Ελληνας διαιτητής μην γκρινιάξεις

- Isaak the Greek
- Maximus
Μην αγχωνεσαι Orwell! Στο συγκεκριμενο θέμα δεν αλλαζω ξανα αποψη...Θα περιμενουμε τους υπολοιπους να δουν την αληθεια σιγα σιγα...

ΥΓ.
Χαχα! Καλό Ισαακ...

ΥΓ.
Χαχα! Καλό Ισαακ...
- PABLO GARCIA1
Σωστά...γιατί αλλιώς θα αρχίσεις να ζαλίζεσαι...δεν το επιτρέπει και η ηλικία σου να κάνεις τον Ιωάννη

Απο δηθεν αληθειες χορτασαμε τα προηγουμενα χρονια..ευτυχως που ηρθαν ανθρωποι τιμιοι και γνωστες του ποδοσφαιρου και μας εδειξαν τον σωστο δρομο επιλεγοντας τους καταλληλους ανθρωπους..... 

Δεν γκρινιαζω καθολου για τον λογο οτι ΗΔΗ ο καλυτερος διαιτητης μας εχει παιξει. Και στην κανονικη διαρκεια και στα play-off. Και αν θελεις ακολουθει και αυτος τα χναρια των επισης καλυτερων διαιτητων οπως ο Κυριος Κασναφερης ( επισης εχει τιμηθει) , ο Κυριος Φινοκαλιωτης ( μια απο τα ιδια) για να μην πω και για τον Κυριο Τερο(ρ)βιτσα ( που επειδη αποχωρησε απο την ενεργο δραση , υστερα απο ενα χειρουργειο, θεωρηθηκε απο τους πιο εντιμους στον χωρο!!!)
Και για να το κλεισω εδω , δεν γκρινιαζω οταν με παιζουν οι κατ' εφημισμο καλυτεροι(!!!!) διαιτητες, αλλα ΑΓΑΝΑΚΤΩ και κυριως ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, γιατι τα πεπραγμενα τους ειναι γνωστα στο Πανελληνιο. Απο την αλλη ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ οταν κερδιζει η ομαδα μου και μαλιστα τα τελευταια 3 χρονια μου συμβαινει το ιδιο με τον πορτογαλλο στον παγκο. Πραγματικα δεν εχει αλλαξει τιποτα !!!!
Και για να το κλεισω εδω , δεν γκρινιαζω οταν με παιζουν οι κατ' εφημισμο καλυτεροι(!!!!) διαιτητες, αλλα ΑΓΑΝΑΚΤΩ και κυριως ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, γιατι τα πεπραγμενα τους ειναι γνωστα στο Πανελληνιο. Απο την αλλη ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ οταν κερδιζει η ομαδα μου και μαλιστα τα τελευταια 3 χρονια μου συμβαινει το ιδιο με τον πορτογαλλο στον παγκο. Πραγματικα δεν εχει αλλαξει τιποτα !!!!

- PABLO GARCIA1
Για να το τονίζεις μάλλον θα πιστεύεις ότι εγώ δεν χαίρομαι...
Αλλά επειδή πέρασε ανεπιστρεπτί ο καιρός που προσπαθούσα να αποδείξω σε κάποιους ότι δεν είμαι ελέφαντας.θα σου πω απλά, ότι κάνεις λάθος και μάλιστα μεγάλο.
Αλλά επειδή πέρασε ανεπιστρεπτί ο καιρός που προσπαθούσα να αποδείξω σε κάποιους ότι δεν είμαι ελέφαντας.θα σου πω απλά, ότι κάνεις λάθος και μάλιστα μεγάλο.