Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από 8emis4 »

ας μην αφαιρούμε κι από τον προπονητή το μερίδιο στη νίκη πoυ του ανήκει, είναι άδικο κατά τη γνώμη μου. Όπως έγραψα και στο topic του αγώνα, το παχνίδι με την αεκ θα είναι δείγμα για το αν ο ΠΑΟΚ του santos μπορεί να κάνει το κλικ για το κάτι παραπάνω. Η άποψη μου είναι πως ο Santos (μαζί με τα παλληκάρια της διοίκησης) έχει ανεβάσει την ομάδα επίπεδο, της έχει δώσει χαρακτήρα.
Τίτλο όμως μάλλον άλλος θα μας φέρει.
Μακάρι να διαψευστώ (χίλιες φορες μακάρι!) και θα βγω μετά να πιω το ξύδι μου (top κατά προτίμηση) και θα καθίσω να βγάλουν γούστα τα "σαντοσκυλα"! :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ειπαμε στις νικες ηρωες οι παικτες στις ηττες φταιει ο σαντος ......η αντικειμενικοτητα σε ολο της το μεγαλειο
.....εχουμε και απο αυτους που δεν τον γουσταρουν καινουριο μοτο ναι ενταξυ αλλα αν δεν κερδισουμε
την αεκ δεν καναμε τιποτε santos εισαι λουζερ αμυντικογενης κλπ.κλπ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

δεν με νοιαζουν τα προσωπα ........ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝ ΠΑΩ ΨΗΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.....
βλεπετε και τον ρουλη 1 προπονητη εμεις 3 χρονια 5 αυτοι και τι κανουν φυτοζωουνε...... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

ρε φιλε, ειλικρινά, δε μου αρέσει η αντιπαράθεση επί προσωπικού, δεν έχει και νόημα στην τελική. Αλλα πρέπει συνεχεια να σχολιάζεις οποιον πει κάτι που δε συμφωνεί με τα δικά σου πιστεύω?! Το κανεις συστηματικά (μαζί με ένα-δυο άλλους).
όλοι θέλουμε τον ΠΑΟΚ να πάει ψηλά, μη με τρελαίνεις! Ίσως μάλιστα ορισμένοι από μας να θέλουμε τον ΠΑΟΚ να πάει πιο ψηλά από την τεταρτη θέση! Ελπίζουμε να έχουμε τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

plato6 έγραψε:Σε παρακαλώ είχε γίνει και πρωτοσέλιδο πριν κανένα μήνα. το νέο τζάκετ που του αγόρασε η γυναίκα του.
Δεν παρακολουθείς το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μου φαίνεται, μόνο τις σαχλαμάρες διαβάζεις και αφήνεις τα πιο βασικά.
Ευχαριστώ πολύ λοιπόν τη γυναίκα του Φερνάντο... Την καρπουζίνια...!! Εεε... Φερναντίνια (εκ του Βιερίνια) ήθελα να πώ...!! :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

eorptol έγραψε:ειπαμε στις νικες ηρωες οι παικτες στις ηττες φταιει ο σαντος ......
Πέρα απο την πλάκα (και θεμη δεν πάει για σένα)...

Τοσο καιρό οι μισοί λένε ΟΥΓΚ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΑ...
Οι άλλοι μισοί λένε ΟΥΓΚ! ΜΗ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΟΝ...

Η απορία μου είναι για αυτούς που στηρίζεται την άποψη του είναι άσχετος-άχρηστος ο Σάντος...

Πως γίνεται να διαβάζουμε σχόλια σαν του Πρακτορίνου παραπάνω και σαν του eortpol (που το είπε ειρωνικά)??
Πως γίνεται όταν νικάμε να φταίνε οι παίκτες και όταν χάνουμε ο προπονητής??

Ας ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ μονο στην συγκεκριμένη ερώτηση ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (και όχι απανήσεις του στυλ "ναι αλλά δεν παίρνει ντέρμπυ"), οι "διώκτες του Σάντος...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Απαπντηση δεν υπαρχει ..πολυ απλα ,το πλανο που υπαρχει στον Π.Α.Ο.Κ ειναι κατι πολυ παραπανω απο ενα θετικο αποτελεσμα σε ενα ντερμπι...Οποιος καταλαβε ,καταλαβε... :pano:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τα παιχνιδια τα κερδιζουν και τα χανουν παιχτες - προπονητης . Εχουν και οι μεν και οι δε μεριδιο ευθυνης. Αν με ρωτησετε ποιο ειναι αυτο το ποσοστο , πραγματικα δεν το ξερω.
Ουτε οι παιχτες μαζευονται για να μπουν στο γηπεδο αερα-πατερα οπως παιζουμε εμεις 5χ5 , ουτε ο προπονητης κανει τα σχεδια απο το σπιτι του.
Εγω δινω συγχαρητηρια και στους παιχτες αλλα και στον αρχιτεκτονα της νικης .

Υ.Γ. Αυτο που λεει ο Μοικανος πιο πανω ειναι σωστο. Το πλανο ειναι περαν της μιας νικης με τα ερπετα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

συμφωνω και με τα δυο παιδια παραπανω.....
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Περα απο τα συγχαρητηρια στον Σαντος να τονισω οτι χαιρομαι που στις δηλωσεις του αμεσως μετα το ματς ανεφερε οτι πρεπει να σκεφτομαστε το επομενο ντερμπι με την αεκ....τετοια νοοτροπια γουσταρω,οχι πανηγυρια και φανφαρες αλλα σοβαροτητα....σιγα μην ασχοληθει αλλο μαζι με τους ανυπαρκτους...ετσι πρεπει και εμεις...παει το σκουληκι,καναμε το καθηκον μας,χαρηκαμε μια μερα και τελος...του χρονου παλι...σιγα μην ασχοληθουμε με αυτους//
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Να βαλει παλι το κλασικο καφε σακακι κ στο ΟΑΚΑ.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

O Σαντος εκανε καποιες ενδιαφερουσες δηλωσεις.
"Με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο τεχνικός του «δικέφαλου» επεσήμανε πως η ομάδα του πάει βάσει πλάνου, παραδεχόμενος βέβαια, πως η υπόθεση τίτλος δεν είναι εύκολη υπόθεση: «Το πλάνο που έχουμε είναι για τρία χρόνια. Είμαστε στον δεύτερο χρόνο και ο σύλλογος μεγαλώνει, αλλά δεν σκεφτόμαστε ακόμη το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά»."

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6465791

Aπο το σαιτ της Record δεν μου φαινεται να προκυπτει καποιο λαθος του μεταφραστη

"O projeto é de 3 anos. Estamos no segundo..." κτλ κτλ

http://www.record.pt/noticia.aspx?id=99 ... 0000000292
kos

Δημοσίευση από kos »

το διαβασα και εγω.

η λογικη λεει οτι τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λεει ο σαντος. ο πρωτος χρονος με μια ομαδα στην οποια δεν εκανε προετοιμασια, που δεν διαλεξε κανενα παικτη και με τις λεγομενες σαρδελες δεν μπορει να θεωρηθει μερος του 3ετους πλανου.

το αστειο στην υποθεση ειναι οτι ο σαντος μιλαει εδω και τρια χρονια για ενα πλανο η ολοκληρωση του οποιου ειναι ενα χρονο μετα την ληξη του συμβολαιου του.

κατι παρομοιο εχει γινει και πριν μερικες εβδομαδες με την πληροφορια οτι τον θελει η σπορτινγκ. ειχε δηλωσει οτι εχει αλλα τρια χρονια συμβολαιο. μου δειχνει ανθρωπο που γουσταρει να ειναι προπονητης στον ΠΑΟΚ και θελει να μεινει για τα επομενα χρονια. μαζι του.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

κρατιέμαι να μην το σχολιάσω...παλεύω να μην αρχίσω να αλυχτάω απ' την χαρά μου σαν γνήσιο σαντόσκυλο...

θα περιοριστώ σε ένα "ω, να ένα ευχάριστο νέο, isn't it?"

Υ.Γ.
( :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Τελικά κάθε φορά που μιλάει ο Σάντος επακολουθεί και περίπου ένας μήνας που προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τις δηλώσεις του....κάτι σαν την Πυθία ένα πράμα 8-) 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”