ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
όταν έγινε η κλήρωση, καραξενέρωσα
το θεωρούσα χαμένο
τώρα λέω "πάμε να τους γα..ζώσουμε"
αμπαλαέαααααααα
το θεωρούσα χαμένο
τώρα λέω "πάμε να τους γα..ζώσουμε"
αμπαλαέαααααααα
την χρονια που εχω ζησει αηττητο double και την γεννηση της κορης μου δεν με φοβιζει κανενα αιαντακι!
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από εκείνο το ματς με τον Σουάρες (και την γυναίκα του που γέννησε την επόμενη μέρα) θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Άγιαξ με ντόρτια. Ντόρτια.
Θέλω να γυρίζουν στην Ολλανδία με το κεφάλι σκυμμένο.
Αυτά θέλω.
Θέλω να γυρίζουν στην Ολλανδία με το κεφάλι σκυμμένο.
Αυτά θέλω.
- theodorsalonika
Σηκωθηκα με πονοκέφαλο σήμερα.. σημαίνει κάτι αυτό;
Χαιρετισμούς από το Λονδίνο! Όπως είπα και τις προάλλες, την ώρα του αγώνα θα είμαι στην πτήση της επιστροφής. Όχι απλά δεν θα είμαι τουμπα, αλλά δεν θα έχω και καμιά επαφή. Η easyJet δεν έχει ίντερνετ κατά την πτήση ούτε με πληρωμή. Ας είναι. Τις άλλες δύο φορές που ήμουν μέσα φύγαμε με την απογοήτευση. Ελπίζω όταν προσγειωθω η ΠΑΟΚαρα να μας έχει κάνει το καλύτερο δώρο.
Γάμηστε τους. Σκορ πρόκρισης από σήμερα απέναντι στα γατιά του Άγιαξ.
- navigator11
Προέκυψε κοινοβουλευτική ... υποχρέωση σήμερα, διαβάζω, και δε θα παραστεί στην Τούμπα απόψε το κρητικό τσιράκι του πρεζέ;; Τι λε ρε παιδί μου; Ποιός το περίμενε;;
Τόσο προβλέψιμοι ρε πστη μου!!!

Τόσο προβλέψιμοι ρε πστη μου!!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τον ΠΑΟΚ δεν θα τον ξεγράφει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Πάμε ΠΑΟΚαρα μου,σε πιστεύουμε!!
Πάμε ΠΑΟΚαρα μου,σε πιστεύουμε!!
Έφτασε η μέρα.
Ο Θεός, ο Αλλάχ, ο Βούδας, ο Κομφούκιος και δεν ξέρω τι άλλο είναι εκεί πάνω, ας μας επιστρέψουν κάποια ψίχουλα απ΄όσα μας στέρησαν εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια.
Ο Θεός, ο Αλλάχ, ο Βούδας, ο Κομφούκιος και δεν ξέρω τι άλλο είναι εκεί πάνω, ας μας επιστρέψουν κάποια ψίχουλα απ΄όσα μας στέρησαν εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια.
-
- ΑποστόληςΑ
Ώστε εσύ ήσουν!gika έγραψε:Χαιρετισμούς από το Λονδίνο! Όπως είπα και τις προάλλες, την ώρα του αγώνα θα είμαι στην πτήση της επιστροφής. Όχι απλά δεν θα είμαι τουμπα, αλλά δεν θα έχω και καμιά επαφή. Η easyJet δεν έχει ίντερνετ κατά την πτήση ούτε με πληρωμή. Ας είναι. Τις άλλες δύο φορές που ήμουν μέσα φύγαμε με την απογοήτευση. Ελπίζω όταν προσγειωθω η ΠΑΟΚαρα να μας έχει κάνει το καλύτερο δώρο.
- falconakis
Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη ήρθε η ώρα τους ότι μας έχει στερήσει τόσα χρόνια η ταναπου η μπάλα φέτος μας το δίνει πίσω...Ήρθε η ώρα της εκδίκησης απ τους τουλιπατζήδες!!!

Βλέπω δεν αναφέρεται καθόλου το θεματάκι της συμπεριφοράς στις εξέδρες και θα ήθελα να το θυμήσω. Οι Ολλανδοί δεν είναι τα καλύτερα παιδιά και τα χάλια της ΑΕΚ πέρσι στο ΟΑΚΑ είναι νωπά ακόμα σαν εικόνες. Προσοχή σε όσους είναι μέσα. Ούτε τσόφλι από φυστίκι στον αέρα.

- Kostomanolis
Ζητα να κανει περιγραφή ο πιλότος... Έστω τα γκολgika έγραψε:Χαιρετισμούς από το Λονδίνο! Όπως είπα και τις προάλλες, την ώρα του αγώνα θα είμαι στην πτήση της επιστροφής. Όχι απλά δεν θα είμαι τουμπα, αλλά δεν θα έχω και καμιά επαφή. Η easyJet δεν έχει ίντερνετ κατά την πτήση ούτε με πληρωμή. Ας είναι. Τις άλλες δύο φορές που ήμουν μέσα φύγαμε με την απογοήτευση. Ελπίζω όταν προσγειωθω η ΠΑΟΚαρα να μας έχει κάνει το καλύτερο δώρο.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk