με αρεσουν πολυ οι μικροι μας μπραβο, ειναι το 1ο φιλικο που βλεπω και χαιρομαι, ωραια μπαλα βλεπω και αρκετα γρηγορη.
εγώ πρώτη φορά τον είδα και μ άρεσε πολύ, πολύ καλή τεχνική ψηλός δυνατός αλλά και ταχύς...δεν έχω καταλάβει τι θέση παίζει...sourmenetes έγραψε:Δεν ξερω γιατι αλλα τον σκορερ,μυστακιδη,τον πιστευω...
Εχει ωραιο αερα ο παιχτης και καλη τεχνικη συν την ταχυτητα του...
Μπραβο,πολυ ωραιο γκολ.
Σέ ολες τις θέσεις έχει παίξειpisakaipoupoula έγραψε:εγώ πρώτη φορά τον είδα και μ άρεσε πολύ, πολύ καλή τεχνική ψηλός δυνατός αλλά και ταχύς...δεν έχω καταλάβει τι θέση παίζει...sourmenetes έγραψε:Δεν ξερω γιατι αλλα τον σκορερ,μυστακιδη,τον πιστευω...
Μπραβο,πολυ ωραιο γκολ.
στο πρωτο φιλικο δεξι μπακpisakaipoupoula έγραψε:εγώ πρώτη φορά τον είδα και μ άρεσε πολύ, πολύ καλή τεχνική ψηλός δυνατός αλλά και ταχύς...δεν έχω καταλάβει τι θέση παίζει...sourmenetes έγραψε:Δεν ξερω γιατι αλλα τον σκορερ,μυστακιδη,τον πιστευω...
Μπραβο,πολυ ωραιο γκολ.
Αμάν ρε Ekat μ'έκανες και πείνασα...Ekatnetworkltd έγραψε:Ευτυχώς που κερδίζουμε 4-0 γιατί αλλιώς θα διάβαζα καμιά 500 τόστ
Εκατ δικός μου εισαι εσύpirate_salonica έγραψε:Αμάν ρε Ekat μ'έκανες και πείνασα...Ekatnetworkltd έγραψε:Ευτυχώς που κερδίζουμε 4-0 γιατί αλλιώς θα διάβαζα καμιά 500 τόστ