gika έγραψε:Olorin έγραψε:Αρχιζω και πιστευω οτι καποιοι θελουν να στραβοπατησουμε στο πρωτο επισημο για να βγουν και να πουν "εγω σας τα 'λεγα".
Αποκλείεται... Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσε, αλλά αποκλείεται... Απλως ρε Ολοριν, όταν ένα καλοκαίρι λένε όλοι για τις σούπερ μεταγραφές που κάναμε και το βάθος πάγκου που έχουμε και σε δύο φιλικά έχουμε κάνει 3 ευκαιρίες, απογοητεύεσε... Και πονάει να βλέπω τον ΠΑΟΚ και να μου θυμίζει προπέρσυνες καταστάσεις...
Διαφωνώ κάθετα με τον jrousis... Ειδα την ομάδα να σερνεται... Οπως την είδε όλος ο κοσμος, ο Ζησης, ο πρόεδρος, προπονητης... Αμα είναι να τα λέμε όλα όπως θέλαμε να είναι...
Ειναι πολυ νωρις για ασφαλη συμπερασματα. Δε λεω να μην εχεις αποψη και εγω εχω και δεν ειναι για ολους και για ολα θετικη, αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να διαγραφουμε τη χρονια η να προβλεψουμε αν θα ειμαστε πιο πειθετικοι απο περσι. Καταρχην εχουμε αλλον εναμησι μηνα μεταγραφικη περιοδο. Οι παικτες ξεσκιζονται καθε μερα. Παλι σημερα τους ειδα λιγο πιο ετοιμους απο οτι προχθες και αν συνεχιστει αυτο, θα ειμαστε ετοιμοι απο πλευρας φυσικης καταστασης. Συμπερασματα περι τακτικης σε ενα φιλικο με 10 αλλαγες εγω προσωπικα δεν μπορω να βγαλω. Το πως βλεπω καποιους παικτες ατομικα μπορω να το πω, αλλα γενικα για την ομαδα τι να πουμε απο τωρα.
Να πω βεβαια οτι και εγω δε συμφωνω 100% με το πως κινουμαστε στις μεταγραφες φτος, θα ελεγα οτι συμφωνω στο 95%. Για το υπολοιπο 5% εχω αποψη αλλα δε θα το αναλυσω εδω. Απλα θα πω οτι θα ηθελα ενα γρηγορο (δευτερο) φορ αντιστοιχης κλασης με Μουσλι, Κοντρερας, Γκαρσια και τον Σειταριδη για δεξι μπακ. Αυτα εν ολιγης.
Αλλα απο την αλλη αφηνω και ενα ενδεχομενοπ (μια στις χιλιες, λεμε τωρα) να ξερουν οι Βρυζας και Σαντος καλυτερα απο μενα. Δεν μπορει κατι θα ξερουν παραπανω για τις οικονομικες μας δυνατοτητες, για το τι παιχτες χρειαζομαστε κλπ. Οποιος νομιζει το αντιθετο ας στειλει το βιογραφικο του στην ΠΑΕ.