Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από gika »

Olorin έγραψε:Αρχιζω και πιστευω οτι καποιοι θελουν να στραβοπατησουμε στο πρωτο επισημο για να βγουν και να πουν "εγω σας τα 'λεγα".
Αποκλείεται... Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσε, αλλά αποκλείεται... Απλως ρε Ολοριν, όταν ένα καλοκαίρι λένε όλοι για τις σούπερ μεταγραφές που κάναμε και το βάθος πάγκου που έχουμε και σε δύο φιλικά έχουμε κάνει 3 ευκαιρίες, απογοητεύεσε... Και πονάει να βλέπω τον ΠΑΟΚ και να μου θυμίζει προπέρσυνες καταστάσεις...

Διαφωνώ κάθετα με τον jrousis... Ειδα την ομάδα να σερνεται... Οπως την είδε όλος ο κοσμος, ο Ζησης, ο πρόεδρος, προπονητης... Αμα είναι να τα λέμε όλα όπως θέλαμε να είναι...
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

gika επικοινωνεις?????

Που εγραψα αν παιξαμε η αν οχι μεγαλη μπαλα

Για την γκρινια μιλησα και το οτι με το να γκρινιαζεις δεν κερδιζεις τιποτα
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ναι ρε φιλε αλλα εσυ μας εβγαλες σχεδον ολους τους παιχτες που πηραμε οχι καλους ...Μεχρι και τον Σαβινι που εχει να παιξει μπαλα 1.5 μηνα τον εβγαλες χειροτερο και απο τον Δαρλα ...Εμ ημαρτον ...
Ο Φιλομενο δεν ειναι γρηγορος ? Εγω τον βλεπω ειναι αρκετα γρηγορος σιγουρα μηχανακι δεν ειναι αλλα γρηγορος ειναι ...
Κ ο Σορλεν αργος ειναι και ειναι παιχταρας οπως και ο Γκαρσια ...

Μια χαρα μεταγραφες καναμε οπως ειπε και ο Αρισκ φυγανε χειροτεροι και ηρθανε καλυτεροι απλα λειπει το κατι απο μπροστα που θα κανει την διαφορα ρε παιδι μου ...
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

νταξ ρε μην τους συνεριζεστε πιτσιρικια ειναι που προφανως φετος η περυσι γινανε ΠΑΟΚ.
με στοργη και αγαπη πρεπει να τους φερομαστε. κι αν δεν τους αρεσει ας γυρισουν στις ομαδες που ηταν πριν.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

γκλου γκλου γκλου....

κουνάω το κεφάλι να πάει το μυαλό στην θέση του;...

τι βλέπουν τα ματάκια μου;...γκρίνια για εμφάνιση στο 2ο φιλικό, στις 15 Ιουλίου;...τι μιζέρια είναι αυτή;...

στο τελευταίο οικογενειακό διπλό και οι 2 εντεκάδες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα...διώξτε τους όλους, απολύστε τον Σάντος, ας γκρεμίσουμε την Τούμπα κι ας πάμε όλοι μετανάστες στην θάλασσα των σαρδελών...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

erevos, αγαπάμε αυτην την ομάδα... Οταν τη βλέπουμε να μη πάει καλά πονάει ρε γαμοτο... Τι να κάνουμε... Να το κρατήσουμε μέσα μας?? Γραφουμε αυτά που είδαμε... Η ομάδα δεν επαιξε ποδοσφαιρο... ΚΑι ανυσηχώ για την συνεχεια... Κακό είναι που το λέω?? ΠΑΟΚ και μακάρι να βελτιωθούμε...

"τι βλέπουν τα ματάκια μου;...γκρίνια για εμφάνιση στο 2ο φιλικό, στις 15 Ιουλίου;...τι μιζέρια είναι αυτή;..."
Φιλε μου δεν βλέπεις γκρίνια στο δευτερο φιλικό αλλά βλέπεις γκρίνια 2 βδομάδες πριν παίξουμε Ευρωπη... Περσυ δυο βδομάδες πριν αρχίσουμε τις υποχρεώσεις πετούσαμε...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

εσυ περι που εισαι ωριμος ζησε με την ψευδαισθηση οτι η ομαδα πεταει και θα διεκδικησει το πρωταθλημα με το ροστερ που εχουμε
εγω λεω αν δεν αλλαξει κατι η πιο πιθανη θεση ειναι η τεταρτη.
εμενα δεν μαρεσει αυτη η θεση εσενα αν σε ικανοποιει που εισαι και παλιος παοκτσης δεν μπορω να σου πω τιποτα κατι παραπανω θα ξερεις
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Αντι για + και μ αλακίες τσουγκράω το ποτό μου με του πέρι και αι κουντντ αγκρι μορ... :shock:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ενα σχολιο και απο μενα με την επισημανση οτι θεωρω ανουσια οποιαδηποτε κριτικη σε περιοδο προετοιμασιας..

σημερα ειχα την εντυπωση οτι ειχαμε την ιδια συμπεριφορα με τα ΜΑΤ στις πορειες των φοιτητων..μαρκαραμε με τα ματια και οπου χρειαζοταν επεμβαση ριχναμε κανα κλωτσομπουνι..

ελπιζω αυτο να συμβαινει επειδη τους ξεκ#λ#νει στις προπονησεις..αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Πέμ 16 Ιούλ 2009, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

gika έγραψε:
Olorin έγραψε:Αρχιζω και πιστευω οτι καποιοι θελουν να στραβοπατησουμε στο πρωτο επισημο για να βγουν και να πουν "εγω σας τα 'λεγα".
Αποκλείεται... Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσε, αλλά αποκλείεται... Απλως ρε Ολοριν, όταν ένα καλοκαίρι λένε όλοι για τις σούπερ μεταγραφές που κάναμε και το βάθος πάγκου που έχουμε και σε δύο φιλικά έχουμε κάνει 3 ευκαιρίες, απογοητεύεσε... Και πονάει να βλέπω τον ΠΑΟΚ και να μου θυμίζει προπέρσυνες καταστάσεις...

Διαφωνώ κάθετα με τον jrousis... Ειδα την ομάδα να σερνεται... Οπως την είδε όλος ο κοσμος, ο Ζησης, ο πρόεδρος, προπονητης... Αμα είναι να τα λέμε όλα όπως θέλαμε να είναι...
Ειναι πολυ νωρις για ασφαλη συμπερασματα. Δε λεω να μην εχεις αποψη και εγω εχω και δεν ειναι για ολους και για ολα θετικη, αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να διαγραφουμε τη χρονια η να προβλεψουμε αν θα ειμαστε πιο πειθετικοι απο περσι. Καταρχην εχουμε αλλον εναμησι μηνα μεταγραφικη περιοδο. Οι παικτες ξεσκιζονται καθε μερα. Παλι σημερα τους ειδα λιγο πιο ετοιμους απο οτι προχθες και αν συνεχιστει αυτο, θα ειμαστε ετοιμοι απο πλευρας φυσικης καταστασης. Συμπερασματα περι τακτικης σε ενα φιλικο με 10 αλλαγες εγω προσωπικα δεν μπορω να βγαλω. Το πως βλεπω καποιους παικτες ατομικα μπορω να το πω, αλλα γενικα για την ομαδα τι να πουμε απο τωρα.

Να πω βεβαια οτι και εγω δε συμφωνω 100% με το πως κινουμαστε στις μεταγραφες φτος, θα ελεγα οτι συμφωνω στο 95%. Για το υπολοιπο 5% εχω αποψη αλλα δε θα το αναλυσω εδω. Απλα θα πω οτι θα ηθελα ενα γρηγορο (δευτερο) φορ αντιστοιχης κλασης με Μουσλι, Κοντρερας, Γκαρσια και τον Σειταριδη για δεξι μπακ. Αυτα εν ολιγης.

Αλλα απο την αλλη αφηνω και ενα ενδεχομενοπ (μια στις χιλιες, λεμε τωρα) να ξερουν οι Βρυζας και Σαντος καλυτερα απο μενα. Δεν μπορει κατι θα ξερουν παραπανω για τις οικονομικες μας δυνατοτητες, για το τι παιχτες χρειαζομαστε κλπ. Οποιος νομιζει το αντιθετο ας στειλει το βιογραφικο του στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Φιλε μου δεν βλέπεις γκρίνια στο δευτερο φιλικό αλλά βλέπεις γκρίνια 2 βδομάδες πριν παίξουμε Ευρωπη... Περσυ δυο βδομάδες πριν αρχίσουμε τις υποχρεώσεις πετούσαμε...

2 βδομάδες πριν αρχίσουμε τις ευρωπαικές μας υποχρεώσεις με κάποια Ουνιόν Λουξεμβούργου...μην τρελαίνεστε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ολοριν συμφωνούμε διαφωνόντας... Ενα μεγάλο + απο μένα... Αλλά διαφωνώ στη πρωτη σου παραγραφο... Σε 2 βδομάδες παίζουμε ΕΥΡΩΠΗ... Τεράτιε και τα σκουλικια έτσι την πάθανε... Χαμηλά η μπάλα, να μην τρέχουμε μετά...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Α και τεράτιε ωραιο αβαταρ... Ηδη πονάω... :) :)
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

gika έγραψε:erevos, αγαπάμε αυτην την ομάδα... Οταν τη βλέπουμε να μη πάει καλά πονάει ρε γαμοτο... Τι να κάνουμε... Να το κρατήσουμε μέσα μας?? Γραφουμε αυτά που είδαμε... Η ομάδα δεν επαιξε ποδοσφαιρο... ΚΑι ανυσηχώ για την συνεχεια... Κακό είναι που το λέω?? ΠΑΟΚ και μακάρι να βελτιωθούμε...

"τι βλέπουν τα ματάκια μου;...γκρίνια για εμφάνιση στο 2ο φιλικό, στις 15 Ιουλίου;...τι μιζέρια είναι αυτή;..."
Ρε γκικα δεν λεω οτι εχεις αδικο οτι θελουμε παικτες, συμφωνω και εγω (ποιος διαφωνει??) θελω να παρουμε παικτες καλους να μας αναιβασουν επιπεδο.

Απλα λεω ΤΟΝΙΖΩ ΑΠΛΑ αν ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα Αν λεω ηθελαν και αυτοι οι καλοι παικτες να ερθουν και δεν τους παιρναμε τοτε υπαιτιος ειναι η διοικηση ΑΥΤΟ ΛΕΩ

ΑΝ δηλαδη μπορουσαμε να παρουμε τον ρικελμε και πειραμε τον φωτακη τοτε κραξε αν ομως ο φωτακης ειναι ο καλυτερος που μπορουμε να παρουμε τοτε απλα στιριξε

Τι κερδιζεις με την γρινια? Απαντησε μου να γκρινιαξουμε παρεα
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

Αν είχαμε πάρει τον Leonardo όμως τώρα....Πώπω τι ομαδάρα θα ήμασταν!!! Ε Ronaldo??
Ο Savini θα ήταν καλύτερος του Δάρλα απλά ανέτοιμος ακόμα λόγω λίγων προπονήσεων με την ομάδα, ο Filomeno τεχνίτης, ο Φωτάκης μπόμπερ, κλπ..κλπ...
Άντε μας ζάλισες ρε φίλε!!!!!!Ξεκόλλα!!!!!!!!!!!!
Σκάσε εσύ 1,5 εκ ή γίνε αεκ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”