Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προσπαθούμε τα λεφτά αγορών που δίναμε σε άλλες περιοδους να τα δώσουμε σε μεγάλα συμβολαια χωρίς όμως να πληρώσουμε ομαδες,χωρίς μάλιστα να στοχεύουμε σε ελευθερους παίκτες. Αυτό είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο πλην ελαχίστων περιπτώσεων.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Επειδή έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μεγάλα τσακάλια στις μεταγραφές, θα τους πιάσουμε όλους κορόιδα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγώ πάντως όλο αυτό που γίνεται φέτος το καλοκαίρι το βλέπω τρομερά επικίνδυνο. Δεν ξέρω ποιος κ τι φταίει αλλά η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Βλέπω κ το φιλικό κ δε μπορώ να δω θετικά τπτ ούτε μια ελπιδα
icue

Δημοσίευση από icue »

Shivaspace έγραψε:σχετικά με το θέμα του σεντερ φορ, μετα και την τραγική για μενα επιλογη του Ολιβέιρα απ το κοουτς, θα τον ξαναεμπιστευοσασταν να κανει αυτος την επιλογη γι αυτην την θέση?
Φανταζομαι αν του λεγαν οτι μετα απο τον πρωτο μηνα θα παθαινε χιαστους και την επομενη χρονια στην προετοιμασια θα του σπαγε τα πλευρα ο Κοταρσκι, θα ελεγε οχι.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Shivaspace έγραψε:σχετικά με το θέμα του σεντερ φορ, μετα και την τραγική για μενα επιλογη του Ολιβέιρα απ το κοουτς, θα τον ξαναεμπιστευοσασταν να κανει αυτος την επιλογη γι αυτην την θέση?
Πάλι καλά θα στηρίχτουμε σε επιλογές κάποιου άλλου φέτος κ θα έχουμε το φορ το Σεπτέμβρη κ βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Καλυτερα να εμπιστευτουμε ΤΔ που εφερε Μπραντον
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τρίτη χρονιά με τον ίδιο προπονητή και η ομάδα είναι ασύνδετη, χωρίς να ξέρει πώς να αμυνθεί ή πώς να επιτεθεί.
Αυτοί δε που κινούν τις μεταγραφές είναι είτε ανύπαρκτοι, είτε ανίκανοι, είτε όλα αυτά μαζί.
Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς.

Εγώ ήμουν απαισιόδοξος γιατί δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο δίδυμο Boto - Razvan, αλλά όσο περνούν οι μέρες αντί να φτιάχνουν κάπως τα πράγματα, μάλλον χειροτερεύουν και με κάνουν ακόμη πιο απαισιόδοξο.

Η ομάδα δεν ενισχύεται στις θέσεις που πονάει πολύ (6-8 και φορ) και πλέον δεν μας παίρνουν και οι μέρες. Το φορ θα έπρεπε να ξεκινήσει τον αγώνα της Τούμπας (27/7) και στο τέλος, οι ανίκανοι, θα φέρουν κανένα ελεύθερο που θα θέλει 3 εβδομάδες για μπορέσει να παίξει.

Θέλω πολλά, δεν ελπίζω σε τίποτα, είμαι ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μην αγχώνεστε μωρέ. Και λεφτά θα πέσουν, όσα αποφασίσει η διοίκηση, και παίκτες θα έρθουν όταν αποφασίσουν να υπογράψουν και η ομάδα του χρόνου θα πάει καλύτερα από πέρσι αφού το πλάνο πέρσι ήταν να φτιάξουμε κορμό και φέτος να προσθέσουμε πινελιές ποιότητας. Όλα πάνε βάσει σχεδίου. Κάντε κάνα μπάνιο και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Που είναι ο Σαματά βρε;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Η ομάδα θέλει επειγόντως ενέσεις ποιότητας.Μηπως αντί να περιμένουμε παίκτες ν'απεμπλακουν από τις ομάδες τους όπως ο Samatta και ο Meite να κυνηγουσαμε περιπτώσεις παικτών που στο ξεκίνημα τους ήταν για πολύ μεγάλα πράγματα αλλά κάπου δεν τους βγήκε όπως πχ οι ελεύθεροι και σε καλή ηλικία Niang και Lucas Silva;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για τον Μπάμπα: «Είναι μία μεταγραφή του κλαμπ, όχι δική μου, όταν θα ειναι εδώ θα μπορέσω να μιλήσω».
Paok giati etsi

Δημοσίευση από Paok giati etsi »

Με την δήλωση αυτή είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αφου το εχουμε ριξει στα σεναρια να σας πω οτι αυτη την στιγμη ο Τοσκ στο λαιβ του λεει οτι του Σαματα αναμενονται μονο τα τυπικα οτι του Οζντοεφ εχει ζεσταθει και παλι και ο ΠΑΟΚ παλευει να το τελειωσει και οτι πλεον η ομαδα κινειται εντατικα και για εξτρεμ (ισως και για μεσα στην εβδομαδα )
Αυτα.....
Ξεκαθαρα πραγματα δηλαδη... :D
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Μιας και είναι μεταγραφικό το τοπικ εγώ θα πω ότι με βάση όσα είδα στο φιλικό 7-8 παίκτες θέλουμε

1. Δεξί μπακ
2. Αριστερό μπακ
3. Σέντερ μπακ ηγέτη.
Ξέρω ότι είναι πρώτο ματς αλλά ο Εκονγκ δεν μου γέμισε το μάτι.
Πίσω βήματα ,διστακτικότητα , κανένας δυναμισμός. Ίδωμεν.
4. Δυο χαφ
5. Δεκάρι
6. Εξτρεμ παικταρά. Με ταχύτητα, ατομική ενέργεια, τελειώματα
Ο Ζίβκοβιτς έχει καταντήσει πονόματος
7. ΦΟΡ με κάκαλα.

Και μια απλοϊκή (έως και λάθος) σκέψη
Πέρυσι την ίδια ομάδα στο πρώτο φιλικό της σεζόν την είχαμε κερδίσει 4-0 κάνοντας τα βασικά και βγάζοντας και μερικές καλές φάσεις.

Φέτος ούτε τα βασικά δεν κάναμε.
Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν βασανιστικό
Η πιο δεμένη ομάδα που είναι ένα χρόνο μαζί τι κατάφερε ?
Πέρσι αποκλείστηκαμε επειδή ήταν λέει καινούρια ομάδα.
Φέτος στο καμίνι των Εβραίων, με αυτό το ρόστερ και με την εικόνα των δύο πρώτων φιλικών τι πιθανότητες έχουμε να περάσουμε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mīngus έγραψε:
Για τον Μπάμπα: «Είναι μία μεταγραφή του κλαμπ, όχι δική μου, όταν θα ειναι εδώ θα μπορέσω να μιλήσω».
Αδιανοητη δηλωση. Κατσε να βγουν να μας πουν πως εδωσε εγκριση ο κοουτς και ο Μποτο (που απ’οτι φαινεται δουλεψαν μαζι για να δωσουν λιστα αλλα οι προτασεις τους πηγαν στον βροντο)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”