Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ανησυχητικη ησυχια στα μεταγραφικα. 19 μερες μεχρι το πρώτο επισημο ματς.
Κατι δεν παει καλα
Κατι δεν παει καλα
Η φορτσα για Οζντοεφ εγραψε οτι επανερχεται στο προσκηνιο
Φερτε τον
Φετος
Φερτε τον
Φετος
-
montekristo
15:31
μετανιωσε και πλεον δεχεται το 2+1 μας
η μονο εγω ο "σκασμενος" το ακουσα
και με πλημμυρισε ακρατη αισιοδοξια;
16:01Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν αμφισβήτισα εγώ την ηλικία σου.
Το φόρουμ έχει κανόνες και διαφορετικά topics/θέματα.
Σε αυτό το θέμα συζητάμε για τις μεταγραφές.
Έχουμε άλλο θέμα για τον Ιβάν Σαββίδη viewtopic.php?f=5&t=9232&p=2226408#p2226408
άλλο για τον Γιώργο Σαββίδη viewtopic.php?f=5&t=6303&p=2225362#p2225362
άλλο για τον Boto viewtopic.php?f=5&t=8898&p=2226407#p2226407
κτλ.
On: Κατι ψιθυριζεται οτι ο ΓκαμπιαντινιMattias_g4 έγραψε:Αντε να βγουν τα ΠΑΟΚομετρα πάλι να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την τρέλα για τον ΠΑΟΚ). Μάγκες κάνεις δεν έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ περισσότερα από τον Ιβάν... Γιαυτό λίγο σεβασμός... Αν κάποιος νομίζει έχει κάνει περισσότερα από αυτόν τον άνθρωπο τότε σίγουρα χρειάζεται ψυχίατρο...
μετανιωσε και πλεον δεχεται το 2+1 μας
η μονο εγω ο "σκασμενος" το ακουσα
και με πλημμυρισε ακρατη αισιοδοξια;
- Shivaspace
σχετικά με το θέμα του σεντερ φορ, μετα και την τραγική για μενα επιλογη του Ολιβέιρα απ το κοουτς, θα τον ξαναεμπιστευοσασταν να κανει αυτος την επιλογη γι αυτην την θέση?
Και αυτόν και τον Μπότο περισσότερο από τον "operation manager" που ξεκίνησε την καριέρα του πουλώντας καρτοκινητα.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την ακρίβεια έγραψε ότι θα καλύψει τις απαιτήσεις του παίχτη και μετά θα συζητήσει με την ομάδα του, που σημαίνει ότι δεν τα είχε βρει ως τώρα με τον παίχτη.Special 4 έγραψε:Η φορτσα για Οζντοεφ εγραψε οτι επανερχεται στο προσκηνιο
Φερτε τον
Φετος
Επίσης γράφει για συμφωνία με χαφ που παίζει σε μεσαία ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος, σε καλή ηλικια αλλά που αντιστέκεται η ομάδα του να τον αφήσει.
Για Κεντζιορα αναφέρει ότι ο μάνατζερ του προσπαθεί να παρει την ελευθερία του από την Ντιναμό αλλά η ίδια θεωρεί ότι δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος.
Γενικά παντού εμπόδια;
Χαχαχαχα τι γαμάτη περίοδος.
Στο τέλος οι μισοί από εμάς θα είναι για κανονικό τρελαδικο
Ναι λες και τον προπονητή τον είπαν πάρε τον Ολιβέιρα ή τον Εμπαπε και διάλεξε τον Ολιβέιρα...πάλι αυτός φταίει;;Shivaspace έγραψε:σχετικά με το θέμα του σεντερ φορ, μετα και την τραγική για μενα επιλογη του Ολιβέιρα απ το κοουτς, θα τον ξαναεμπιστευοσασταν να κανει αυτος την επιλογη γι αυτην την θέση?
Καλα οτι ο Γκαμπιατινι στα τελη Αυγουστου θα τσακωθει με την γυναικα του που δεν πηρε το 1,5 του ΠΑΟΚ για 3 χρονια ειναι το μονο βεβαιο...
- paokovios1974
αν εχουν χιουμορ θα ανακοινωσουν gladiator is backrainmaker έγραψε:Χαχαχαχα τι γαμάτη περίοδος.
Δηλαδή φέτος διαλέγουμε παίκτες με συμβόλαια σε ομάδες, τα βρίσκουμε με τους ίδιους και ” αντιστέκονται " οι ομάδες; Τι παπαριά είναι αυτή; Δηλαδή σε εμάς αν ερχόταν μια ομάδα και συμφωνούσε με έναν ποδοσφαιριστή μας, θα έλεγε " οκ έχω συμφωνήσει με τον Τάδε, λύσε του το συμβόλαιο γιατί βιάζομαι " ;omerta76 έγραψε:Για την ακρίβεια έγραψε ότι θα καλύψει τις απαιτήσεις του παίχτη και μετά θα συζητήσει με την ομάδα του, που σημαίνει ότι δεν τα είχε βρει ως τώρα με τον παίχτη.Special 4 έγραψε:Η φορτσα για Οζντοεφ εγραψε οτι επανερχεται στο προσκηνιο
Φερτε τον
Φετος
Επίσης γράφει για συμφωνία με χαφ που παίζει σε μεσαία ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος, σε καλή ηλικια αλλά που αντιστέκεται η ομάδα του να τον αφήσει.
Για Κεντζιορα αναφέρει ότι ο μάνατζερ του προσπαθεί να παρει την ελευθερία του από την Ντιναμό αλλά η ίδια θεωρεί ότι δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος.
Γενικά παντού εμπόδια;
- Dark Knight
Αποχώρησε και ο Αουγκούστο από το φιλικό με ενοχλήσεις. Πρέπει να ενισχυθούμε στα χαφ επειγόντως.