Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
peris

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από peris »

αλλαξα γνωμη
κι εγω θελω λοπεζ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiGi
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GiGi »

Ο νουνο γκομεζ ποτε δεν μου αρεσε σαν παικτης.ισως απο κομπλεξ.τι να λεμε τωρα.ΑΛΛΑ δεν θελω να ακουω δεν βγαζει 90λεπτο ή ειναι καλυτερος για λιγο απο τον σακη.ΑΝ ερθει(που το βλεπω πολυ δυσκολο) θα ειναι απο τα μεγαλυτερα ονοματα στην ιστορια του συλλογου.δεν ειναι κανας τυχαιος.εμενα δεν μου αρεσει ξαναλεω αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.βεβαια ειναι παρα πολλα τα λεφτα.μπορει να βοηθησει παρα πολυ την ομαδα.ΑΝ ΘΕΛΕΙ βεβαια γιατι παιζει ρολο και αυτος ο παραγοντας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το καλο ειναι οτι χτυπαμε τετοιους παικτες....Τι θα γινει θα το δουμε
kos

Δημοσίευση από kos »

θεωρω σωστη την προοπτικη να παρει ο ΠΑΟΚ δανεικο επιθετικο για 6 μηνες. απαραιτητη προυποθεση ο παικτης να ειναι εμπειρος και να εχει κινητρο. ο νουνο γκομεζ εχει κινητρο το μουντιαλ.

λυση του 6μηνου δανεισμου δινει περιθωριο στον ΠΑΟΚ να δει τι θα γινει με την περιπτωση του μουσλιμοβιτς.
- θα ξεπερασει τους τραυματισμους ή θα συνεχισει τα 1 ματς μεσα 5 εξω?
- θα πιασει την αποδοση που πρεπει? θα εχει σταθεροτητα? θα σκοραρει?

εχω την εντυπωση οτι ο ΠΑΟΚ θα εκτιμησει τα δεδομενα γυρω απο τον μουσλι το καλοκαιρι, και ενας 6μηνος δανεισμος επιθετικου του δινει αυτο το περιθωριο. αν μπορεσει να παιξει ο μουσλι θα παιξει και το καλοκαιρι θα δει τι θα κανει (αν τον πουλησει ή οχι). αν δεν παιξει θα βγει η χρονια με τον δανεικο και το καλοκαιρι θα ψαξουμε για μια λυση για τα επομενα χρονια.

ο ΠΑΟΚ ψαχνει επιθετικο με χαρακτηριστικα παρομοια του μουσλιμοβιτς και παπαζογλου. εναν φορ περιοχης ψηλο και δυνατο. δυο ειναι οι λογοι. ο πρωτος οτι το συστημα της ομαδας φετος δεν αλλαζει. το δυδιμο παμπλο-βιτολο δεν χαλαει με τιποτα. ο ΠΑΟΚ θα βγαλει την χρονια με δυο κοφτες, εναν επιτελικο μεσο, δυο εξτρεμ και ενα φορ. ο δευτερος λογος ειναι οτι ο περιφερειακος επιθετικος θα ερθει το καλοκαιρι (σαλπι).

ο νουνο γκομεζ ειναι βασιλιας στην λισσαβονα. αν ερθει στον ΠΑΟΚ δεν θα ερθει για αρπαχτη. (σε 6 μηνες τι αρπαχτη να κανει?) θελει μουντιαλ και ξερει οτι στον ΠΑΟΚ θα προσαρμοστει αμεσως. αγωνιστικα θα εχει τον σαντος τον ξερει. ξερει τις απαιτησεις που θα εχει ο προπονητης του απο αυτον. εξωαγωνιστικα θα εχει τον κονσεισαο, τον βιερινια, τον λινο και τον κριστιανο.

οι συνθηκες ειναι ιδανικες και για τις δυο πλευρες.

ΥΓ. μεγαλο συν του νουνο γκομεζ ειναι οτι θα συνεργαστει ιδανικα με τον ιβιτς. στην ιδια ταχυτητα παιζουν :opaokara:
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

GiGi έγραψε:Ο νουνο γκομεζ ποτε δεν μου αρεσε σαν παικτης.ισως απο κομπλεξ.τι να λεμε τωρα.ΑΛΛΑ δεν θελω να ακουω δεν βγαζει 90λεπτο ή ειναι καλυτερος για λιγο απο τον σακη.ΑΝ ερθει(που το βλεπω πολυ δυσκολο) θα ειναι απο τα μεγαλυτερα ονοματα στην ιστορια του συλλογου.δεν ειναι κανας τυχαιος.εμενα δεν μου αρεσει ξαναλεω αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.βεβαια ειναι παρα πολλα τα λεφτα.μπορει να βοηθησει παρα πολυ την ομαδα.ΑΝ ΘΕΛΕΙ βεβαια γιατι παιζει ρολο και αυτος ο παραγοντας

Ακριβώς την ίδια αποψη έχω κι εγώ για τον Νούνο...
Μάλλον από κόμπλεξ...
Αλλά μακάρι να έρθει...
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Με ρισκο να οφτοπικαρω παραθετω μια ειδηση που διαβασα πριν λιγο...
αααααχ ρε πουλεν σε λαθος εποχη ηρθες...

Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Σικαμπάλα! Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Φαντλαλάχ -όπως είναι το πλήρες όνομα του Αιγύπτιου επιθετικού- ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα των «παρτενοπέι».

Η πρόταση της Νάπολι αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ και ο εκπρόσωπος του 24χρονου ποδοσφαιριστή, Αχμέτ Σοβεϊλάμ, θα βρεθεί σήμερα στη Νότια Ιταλία για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις. «Σύντομα θα γίνει επίσημη πρόταση που θα φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας είναι διατεθειμένη να αποκτήσει τον πελάτη μου» τόνισε ο κ. Σοβεϊλάμ.

Ο διεθνής Αιγύπτιος, ο οποίος επιστρέφει μετά από τιμωρία (για πειθαρχικά παραπτώματα) ενός έτους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, είχε περάσει από τη χώρα μας και τον ΠΑΟΚ τις σεζόν 2003-04 και 2004-05, χωρίς, όμως, να αποδείξει εντός αγωνιστικών χώρων ότι καλώς έγινε ο ντόρος γύρω από το όνομά του και το ταλέντο του. Επέστρεψε στην ομάδα της πατρίδας του, Ζάμαλεκ, στην οποία ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2011. Φέτος μετράει και δύο γκολ με τους «Λευκούς Ιππότες».

http://www.sport-fm.gr/article/212149
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Για τις παλιες αγαπες μην μιλας... :(
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

gika έγραψε:Φαντάζεσθε Παπάζογλου στην Μπενφίκα???? Και να τον θέλει Γουεστ Χαμ ΠΑΟΚ και άλλες γερμανικές ομάδες??? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ρε δεν ειμαστε καλά στα μυαλά μας...

Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι καλύτερος απο Παπαζογλου, απο Ζλατανο και Φιλομένο... Αρα μας κάνει... Εχει και εμπειρία που μας λείπει με τόσα πιτσιρικια μετά το τελος του Κονσε... Ειναι και όνομα που κάνει ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΚΡΑΧ ΤΖΟΥΦ ΓΚΡΑΟΥΝΓΚ ΜΠΑΑΑΑΜ....

Οπότε??
Αδερφε αν θες ονομα μπαμ μπουμ να παρουμε ρε συ τον Σουμαχερ της Φορμουλα Ενα και ισαξιος του Γκομες παικτικα και ονομα μπαμ μπουμ.......αντε τα κουμπουρια στην Τουμπα λεμε.....ΠΟΛΥ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΟΜΑΔΑ!!
Τωρα χωρις πλακα παιδια δεν χρειαζομαστε παικτη τυπου Γκομες στον ΠΑΟΚ...Στην παρουσα φαση πιο πολυ μπορει να βοηθησει ο Φιλομενο παρα ο Νουνο....Ο ΠΑΟΚ θελει ενα παικτη τυπου Γκραφιτε(φερτον Ζηση!!!!!) καλα λεμε τωρα.....απλα φωτογραφιζω στυλ παικτη....σεντερ φορ καθαρο.....
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

geo_athens4 έγραψε:Ο γκομες αδερφε για μενα ειναι οριακα καλυτερος απο τον παπαζογλου..και δεν μιλαω για τωρα ποτε δεν μ αρεσε..
ε όχι και οριακά καλύτερος ο Γκόμεζ. Ο Παπάζογλου είναι κλάσεις ανώτερος άσχετα με το αν δεν τραγουδάν το ίδιο είδος

http://www.youtube.com/watch?v=S-0Zi2bq9_0

http://www.youtube.com/watch?v=hProdmMU ... re=related
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχα....... :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:lol: :lol: :lol: ΚΑι εγω Παπαζογλου ψηφιζω nyxteridas
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Fantomas έγραψε:
geo_athens4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε συ geo εκτιθεσε δεν το καταλαβαινεις?
Ασε που δε κανει ο γκομεζ για το ελληνικο πρωταθλημα ποτε τον ειδες τελευταια και εχεις τοσο αρνητικη αποψη?
οχι μονο κανει αλλα ειναι και πολυτελεια λεω εγω και μη κανεις συγκρισεις η θεση του φορ ειναι η θεση που χρειαζεται τα λιγοτερα τρεξιματα μεσα στο γηπεδο το θεμα ειναι να τελειωνει τις φασεις και να ειναι μεσα σε αυτες και ο γκομεζ το εχει αυτο το ενστικτο και για να το πω καλυτερα με αυτο γεννηθηκε το δειχνουν και τα γκολ του ωπου και αν αγωνηστικε μη λεμε οτι θελουμε.

Τα γκολ του φανταζομαι εννοεις μεχρι το 2000 γιατι απο κει κ μετα ξεφουσκωσε, αν εξαιρεσεις μια δυο χρονιες πριν καμια πενταετια..

Η αληθεια ειναι οτι εχω να τον δω καιρο, αλλα δεν φταιω εγω, τις λιγες φορες που πετυχαινω την μπενφικα τα τελευταια 2 χρονια τον εχουν η παγκο η κερκιδα οι βλακες..Δεν εκτιμανε τετοια ταλενταρα!! :lol: :lol:

Αν δεν τον έχεις δεις μη μιλάς για να περνάει η ώρα.....Δηλαδή είπες την γνώμη σου εντάξει... ;) .αλλά έλεος ρε συ......το ξευτίλισες εντελώς το θέμα.... :opaokara:
Οι συμμετοχές και τα γκολ του Nuno Gomes σε League +Cup +League Cup + Europe από το 2000 και μετά:
Χρονολογία-Συμμετοχές-Γκολ

2000-01 34 12

2001-02 29 7

2002-03 32 14

2003-04 27 12

2004-05 34 12

2005-06 39 16

2006-07 39 13

2007-08 35 9

2008-09 29 9

2009-10 3 3

Δεν περιλαμβάνονται οι ασσίτς αλλά από το 2000 μέχρι σήμερα έχει πάνω από 30 ασσιτς συνολικά σε όλους τους θεσμούς.

Με την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας από το 2000 και μετά έχει πετύχει 7 γκολ και 4 ασσιτς με 29 συμμετοχές.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nuno_Gomes

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
:opaokara:
:lol: :lol: :lol:
Οχι αδερφε εσυ αν δεν τον εχεις δει να μη μιλας, γιατι το να μου φερνεις σαν παραδειγμα τα στατιστικα ενος παιχτη ειναι κουβεντα για Football Manager κ οχι για ποδοσφαιρο..Πας ενα στοιχημα οτι ο τοργκελε κ ο μπορχα εχουν καλυτερα στατιστικα απ αυτον την τελευταια διετια??Κ αν ισχυει αυτο θα πεις να τους φερουμε??

Οταν σου μιλαω με επιχειρηματα κ ειρωνευεσαι μαλλον εσυ το ξεφτιλιζεις το θεμα..Οι περισσοτερες συμμετοχες που αναφερεις ειναι αλλαγη στο 80 (τα τελευταια 3 χρονια τουλαχιστον), οι αμυνες της πορτογαλιας προσφερονται για να βαλει γκολ και η γιαγια μου κ ο παιχτης ειναι για διωξιμο απο τη μοναδικη ομαδα που αρπαξε 5 γκολ στο καραισκακη τα τελευταια 2 χρονια, αρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει σ αυτους κ κανει σ εμας που η υπερβαση που λεμε οτι θα κανουμε ειναι να νικησουμε τον γαυρο..

Με την εθνικη ο γκεκας εχει 10 γκολ σε 8 συμμετοχες αρα μαλλον ειναι σουπερ σκορερ..Μας κανει?? :opaokara:
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

Σε επαφές με τον Νούνο Γκόμες βρίσκεται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο προκειμένου να πείσει τον συμπατριώτη του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η «Record» γράφει: «Η Μπόλτον και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρονται για τον Νούνο Γκόμες τον οποίο θα ήθελε και ο ΠΑΟΚ». Το θέμα αυτό μάλιστα, έχει αναλάβει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με την Μπενφίκα για τον 33χρονο επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκόμες τον Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι. Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει καλά τον παίκτη και πιστεύει ότι θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές λύσεις σε μια θέση που πονάει η ομάδα του. Παρόλα αυτά οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι το προβάδισμα για την απόκτηση του άσου της Μπενφίκα το έχουν οι αγγλικοί σύλλογοι.

Η καριέρα του (συμμετοχές, γκολ)

1994–1997 Μποαβίστα 79

1997–2000 Μπενφίκα 101, 60

2000–2002 Φιορεντίνα 53, 14

2002– Μπενφίκα 179, 61

* Με την εθνική Πορτογαλίας αγωνίζεται από το 1996 και σε 77 αγώνες έχει σημειώσει 29 γκολ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ε?ΠΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΡΕ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΘ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.................!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

ρε παιδια,το αν θα ρθει η οχι ειναι θεμα επιλογης των υπευθυνων,θεμα οικονομικο κλπ κλπ κλπ........
αλλα εκφραζοντας αποψη για τον συγκεκριμενο,νομιζω πως δεν εχει σημασια ποσα αρπαξε η μπενφικα στο καραισκακη......ο ανθρωπος δεν παιζει αμυνα....και αναφορικα με τη δυσκολια που θα εχει εδω στο σκοραρισμα,πανω κατω οι πορτογαλικες αμυνες ιδιες με τις δικες μας ειναι.....αυτος την ιδια δουλεια που κανει εκει θα κανει και εδω....και βρισκω πολυ λογικο να μην αποτελει προτεραιοτητα σε μια μπενφικα που εχει βασικο επιθετικο διδυμο οσκαρ καρντοσο και σαβιολα.....και να φανταστουμε οτι αποτελει την πρωτη εναλλακτικη μετα απ αυτους.....εκτος και αν ψαχνοντας για κατι καλυτερο εννοουμε τον ιδιο το σαβιολα και τον ιδιο οσκαρ καρντοσο η καποιον εφαμιλλο τους που να κοστιζει 5 μυρια το χρονο.....και μονο που σκεφτομαστε(ρεαλιστικα η οχι)τετοιους παικτες νομιζω αρκει.......δυσκολα ομως γιατι οντως τα λεφτα για μας ειναι πολλα.......
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Το ποσα αρπαξε η μπενφικα στο καραισκακη εχει να κανει ομως με το επιπεδο της ομαδας γενικως..Επισης βλεπεις οτι μολις η μπενφικα ανεβηκε επιπεδο ο παιχτης ειναι για διωξιμο..Και στην τελικη δεν μου λεει κατι οτι ξεκουραζει τον σαβιολα για δεκα λεπτα μια φορα το μηνα, το κανα κ εγω αυτο αν ηθελες..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”