κι εγω θελω λοπεζ

GiGi έγραψε:Ο νουνο γκομεζ ποτε δεν μου αρεσε σαν παικτης.ισως απο κομπλεξ.τι να λεμε τωρα.ΑΛΛΑ δεν θελω να ακουω δεν βγαζει 90λεπτο ή ειναι καλυτερος για λιγο απο τον σακη.ΑΝ ερθει(που το βλεπω πολυ δυσκολο) θα ειναι απο τα μεγαλυτερα ονοματα στην ιστορια του συλλογου.δεν ειναι κανας τυχαιος.εμενα δεν μου αρεσει ξαναλεω αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.βεβαια ειναι παρα πολλα τα λεφτα.μπορει να βοηθησει παρα πολυ την ομαδα.ΑΝ ΘΕΛΕΙ βεβαια γιατι παιζει ρολο και αυτος ο παραγοντας
Αδερφε αν θες ονομα μπαμ μπουμ να παρουμε ρε συ τον Σουμαχερ της Φορμουλα Ενα και ισαξιος του Γκομες παικτικα και ονομα μπαμ μπουμ.......αντε τα κουμπουρια στην Τουμπα λεμε.....ΠΟΛΥ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΟΜΑΔΑ!!gika έγραψε:Φαντάζεσθε Παπάζογλου στην Μπενφίκα???? Και να τον θέλει Γουεστ Χαμ ΠΑΟΚ και άλλες γερμανικές ομάδες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε δεν ειμαστε καλά στα μυαλά μας...
Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι καλύτερος απο Παπαζογλου, απο Ζλατανο και Φιλομένο... Αρα μας κάνει... Εχει και εμπειρία που μας λείπει με τόσα πιτσιρικια μετά το τελος του Κονσε... Ειναι και όνομα που κάνει ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΚΡΑΧ ΤΖΟΥΦ ΓΚΡΑΟΥΝΓΚ ΜΠΑΑΑΑΜ....
Οπότε??
ε όχι και οριακά καλύτερος ο Γκόμεζ. Ο Παπάζογλου είναι κλάσεις ανώτερος άσχετα με το αν δεν τραγουδάν το ίδιο είδοςgeo_athens4 έγραψε:Ο γκομες αδερφε για μενα ειναι οριακα καλυτερος απο τον παπαζογλου..και δεν μιλαω για τωρα ποτε δεν μ αρεσε..
Οχι αδερφε εσυ αν δεν τον εχεις δει να μη μιλας, γιατι το να μου φερνεις σαν παραδειγμα τα στατιστικα ενος παιχτη ειναι κουβεντα για Football Manager κ οχι για ποδοσφαιρο..Πας ενα στοιχημα οτι ο τοργκελε κ ο μπορχα εχουν καλυτερα στατιστικα απ αυτον την τελευταια διετια??Κ αν ισχυει αυτο θα πεις να τους φερουμε??Fantomas έγραψε:geo_athens4 έγραψε:obanebane έγραψε:Ρε συ geo εκτιθεσε δεν το καταλαβαινεις?
Ασε που δε κανει ο γκομεζ για το ελληνικο πρωταθλημα ποτε τον ειδες τελευταια και εχεις τοσο αρνητικη αποψη?
οχι μονο κανει αλλα ειναι και πολυτελεια λεω εγω και μη κανεις συγκρισεις η θεση του φορ ειναι η θεση που χρειαζεται τα λιγοτερα τρεξιματα μεσα στο γηπεδο το θεμα ειναι να τελειωνει τις φασεις και να ειναι μεσα σε αυτες και ο γκομεζ το εχει αυτο το ενστικτο και για να το πω καλυτερα με αυτο γεννηθηκε το δειχνουν και τα γκολ του ωπου και αν αγωνηστικε μη λεμε οτι θελουμε.
Τα γκολ του φανταζομαι εννοεις μεχρι το 2000 γιατι απο κει κ μετα ξεφουσκωσε, αν εξαιρεσεις μια δυο χρονιες πριν καμια πενταετια..
Η αληθεια ειναι οτι εχω να τον δω καιρο, αλλα δεν φταιω εγω, τις λιγες φορες που πετυχαινω την μπενφικα τα τελευταια 2 χρονια τον εχουν η παγκο η κερκιδα οι βλακες..Δεν εκτιμανε τετοια ταλενταρα!!![]()
Αν δεν τον έχεις δεις μη μιλάς για να περνάει η ώρα.....Δηλαδή είπες την γνώμη σου εντάξει....αλλά έλεος ρε συ......το ξευτίλισες εντελώς το θέμα....
![]()
Οι συμμετοχές και τα γκολ του Nuno Gomes σε League +Cup +League Cup + Europe από το 2000 και μετά:
Χρονολογία-Συμμετοχές-Γκολ
2000-01 34 12
2001-02 29 7
2002-03 32 14
2003-04 27 12
2004-05 34 12
2005-06 39 16
2006-07 39 13
2007-08 35 9
2008-09 29 9
2009-10 3 3
Δεν περιλαμβάνονται οι ασσίτς αλλά από το 2000 μέχρι σήμερα έχει πάνω από 30 ασσιτς συνολικά σε όλους τους θεσμούς.
Με την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας από το 2000 και μετά έχει πετύχει 7 γκολ και 4 ασσιτς με 29 συμμετοχές.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuno_Gomes
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
![]()
![]()
![]()