Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Ζητώ συγγνώμη άμα είμαι επιθετικός ως προς αυτό το θέμα. Δεν έχω καμία διάθεση και ούτε πρόθεση να χαλάσω κανέναν ψυχολογικά. Απλά θίγω ένα θέμα το οποίο έχω αναφέρει και πρόσφατα περί της αλλαγής νοοτροπίας μερίδας του κόσμου μας και σε αυτήν απευθύνομαι (εξ' ου και ο χαρακτηρισμός "σωστός κόσμος" :lol: ). Όπως είπα και στον Willie ότι δε χαλιέμαι καθόλου γιατί έχω καθαρή τη συνείδησή μου και ξέρω ότι πρέπει να είμαι σωστός και σοβαρός όταν μιλάω για οτιδήποτε στη ζωή μου. Παρουσιάζω σαρκαστικά αυτή την αλλαγή νοοτροπίας για να δείξω το μέγεθος της κατάντιας που έχουμε φτάσει και την τοξικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο ώστε με το δικό μου τρόπο να προσπαθήσω να πω ότι είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε προτού αρχίσουμε να γράφουμε ή να μιλάμε. Και όσο για τα αγωνιστικά πάντα θα γράφω (ετοιμάζω και αφιέρωμα στο Κύπελλο ;) ) και θα συνεχίζω να γράφω. Αυτό δεν αλλάζει.

Από τη στιγμή που αισθάνεσαι άσχημα για αυτό ή και άλλοι μπορεί να αισθάνονται άσχημα για τον τρόπο ή και για το ότι θίγω αυτό το θέμα, απλά δε θα το ξαναθίξω και ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλα.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Παιζει κανονικα ο Ουντρις σημερα
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

15-17 με καλό μπλοκ κυρίως και μια καλή επιθετική λειτουργία κυρίως από τους κεντρικούς. Σερβίς έχει θέμα για την ώρα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Ο Κουκλίνσκι είναι τόσο κουλ που πάει να πανηγυρίσει προτού η μπάλα πάει άουτ. :lol:
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

τι να προσβαλεις ρε κουβανε πλακα κανεις εδω μπαινουμε για να χαλαρωσουμε λιγο απο τα θεματα της καθημερινοτητας που ειναι πιο σοβαρα απο ολα τα αθλητικα θεματα.

εγω ειπα να μην γραφεις με αυτο το υφος για το δικο σου καλο γιατι διαβαζοντας τα κειμενα σου καταλαβαινει καποιος οτι εισαι ενα οξυδερκη ατομο με αρτιο γραπτο λογο και κυριως οτι αγαπα αυτο που κανει και κυριως αγαπα τον ΠΑΟΚ γιατι δεν πιστεω οτι βγαζεις χρηματα απο οτ να γραφεις εδω μεσα.

και μετα δεν ειναι καλο και για εμας τους υπολοιπους που οπως ειπα πριν ειμαστε ρεαλιστες και οχι συνομοσιολογοι οτι τρυπιομαστε οτι ειναι απληρωτοι και το οτιδηποτε.

το να μην δεχεσαι την ηττα σημαινει οτι δεν θα χαρεις στην νικη αυτο μου ειχε πει ο προπονητης μου οταν επαιζα μπαλα στα τσικο προφανως και δεν το σκεφτηκε να μου το πει αυτος αλλα το να το ακους απο ανθρωπο που "σκωτονεσε" καθε μερα γιατι αυτος ειναι χανουμι αποκτα αλλη βαρυτητα η κουβεντα του,γενικα σαν λαος(ελληνικος) ειμαστε οπαδοι της νικης και οχι της προσπαθειας ακομα και η γενια των πατεραδων μας αυτο φαινεται σε ολους τους συλλογους επεισοδεια μπουκες μετα απο ανεπιτυχη αποτελεσματα κλπ και αυτο πολυ δυσκολα αλλαζει παρατηρησε το ειδικα με τις εθνικες ομαδες(σε ολα τα σπορ) αυτο το πραγμα.

ολοι πιστευω τσαντιζομαστε οταν χανει η ομαδα μας και ειναι λογικο γιατι αυτο δειχνει οτι εχουμε συναισθημα και οτι κανουμε κατι ανιδιοτελως οχι σαν καποιους που μπορει να ειναι επαγγελματιες παικτες προπονητες κπλ και να μην τους ενδιαφερει καν το αποτελεσμα,εκει πιστευω ειναι η διαφορα, το πραγμα το οποιο πρεπει να λες οταν χανει η ομαδα για εμενα ειναι οτι πρεπει να ειναι να βρεις γιατι ηταν καλυτερος ο αντιπαλος και τι δεν εκανες καλα εσυ οτε να καταστρεφεις τα παντα αλλα ουτε να λες οτι δεν εγινε κατι επειδη εχασα εκει πιστευω ειναι η διαφορα και τουλαχιστον αυτο τον δρομο ακολουθω απο τοτε που μου ειπε ο προπονητης μου αυτο το πραγμα του ειπα παραπανω(ενταξει για καμια ωρα- τρια τεταρτα δεν μιλιεμαι αλλα πασο χαχαχα :lol: :lol: :lol: )

ΠΑΟΚ μεχρι να παγωσει ο ηλιος!!!!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Πρώτο κερδισμένο σετ μετά από 7 εάν δεν απατώμαι συνεχή χαμένα στο πρωτάθλημα!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

19-25
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Παρά τα πολλά λάθη το πήραμε σχετικά εύκολα το 1ο σετ, ειδικά προς το τέλος. 9 χαμένα σερβίς μέτρησα και 3 λάθη στην επίθεση. Είχαμε και 3 μπλοκ και 2 άσους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για οσους ειστε του αθληματος.....και εχοντας φυσικα υποψη οτι στο βολλευ πραγματικα καθε σετ ειναι και αλλη υποθεση , ποσο μαλλον καθε ματς, τι βλεπετε; Γυριζει το πραγμα; Αν μειωσουμε σημερα στους 4... μπορουμε;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

dimpaok4 έγραψε:τι να προσβαλεις ρε κουβανε πλακα κανεις εδω μπαινουμε για να χαλαρωσουμε λιγο απο τα θεματα της καθημερινοτητας που ειναι πιο σοβαρα απο ολα τα αθλητικα θεματα.

εγω ειπα να μην γραφεις με αυτο το υφος για το δικο σου καλο γιατι διαβαζοντας τα κειμενα σου καταλαβαινει καποιος οτι εισαι ενα οξυδερκη ατομο με αρτιο γραπτο λογο και κυριως οτι αγαπα αυτο που κανει και κυριως αγαπα τον ΠΑΟΚ γιατι δεν πιστεω οτι βγαζεις χρηματα απο οτ να γραφεις εδω μεσα.

και μετα δεν ειναι καλο και για εμας τους υπολοιπους που οπως ειπα πριν ειμαστε ρεαλιστες και οχι συνομοσιολογοι οτι τρυπιομαστε οτι ειναι απληρωτοι και το οτιδηποτε.

το να μην δεχεσαι την ηττα σημαινει οτι δεν θα χαρεις στην νικη αυτο μου ειχε πει ο προπονητης μου οταν επαιζα μπαλα στα τσικο προφανως και δεν το σκεφτηκε να μου το πει αυτος αλλα το να το ακους απο ανθρωπο που "σκωτονεσε" καθε μερα γιατι αυτος ειναι χανουμι αποκτα αλλη βαρυτητα η κουβεντα του,γενικα σαν λαος(ελληνικος) ειμαστε οπαδοι της νικης και οχι της προσπαθειας ακομα και η γενια των πατεραδων μας αυτο φαινεται σε ολους τους συλλογους επεισοδεια μπουκες μετα απο ανεπιτυχη αποτελεσματα κλπ και αυτο πολυ δυσκολα αλλαζει παρατηρησε το ειδικα με τις εθνικες ομαδες(σε ολα τα σπορ) αυτο το πραγμα.

ολοι πιστευω τσαντιζομαστε οταν χανει η ομαδα μας και ειναι λογικο γιατι αυτο δειχνει οτι εχουμε συναισθημα και οτι κανουμε κατι ανιδιοτελως οχι σαν καποιους που μπορει να ειναι επαγγελματιες παικτες προπονητες κπλ και να μην τους ενδιαφερει καν το αποτελεσμα,εκει πιστευω ειναι η διαφορα, το πραγμα το οποιο πρεπει να λες οταν χανει η ομαδα για εμενα ειναι οτι πρεπει να ειναι να βρεις γιατι ηταν καλυτερος ο αντιπαλος και τι δεν εκανες καλα εσυ οτε να καταστρεφεις τα παντα αλλα ουτε να λες οτι δεν εγινε κατι επειδη εχασα εκει πιστευω ειναι η διαφορα και τουλαχιστον αυτο τον δρομο ακολουθω απο τοτε που μου ειπε ο προπονητης μου αυτο το πραγμα του ειπα παραπανω(ενταξει για καμια ωρα- τρια τεταρτα δεν μιλιεμαι αλλα πασο χαχαχα :lol: :lol: :lol: )

ΠΑΟΚ μεχρι να παγωσει ο ηλιος!!!!
Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου. Και πάντα θέλω να ακούω τη γνώμη των άλλων για να βελτιώνομαι ως άνθρωπος. Το να γράφω εδώ πέρα είναι το χόμπι μου και η αγάπη μου και ειδικά όταν μιλάω για το βόλεϊ και πόσο μάλλον για τον ΠΑΟΚ. Χρήματα μόνο από το supply chain θα βγάλω. :lol:

Συμφωνώ απόλυτα για ό,τι έγραψες κάτω και αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Για αυτό και έγραψα για τον παραδοσιακό Νεοέλληνα. Γιατί αυτό δε το βλέπω μόνο στον ΠΑΟΚ και στο βόλεϊ γενικά, αλλά παντού και σε κάθε άθλημα. Καλά στις Εθνικές είναι πλέον cult όλο αυτό που γίνεται και μάλιστα απόρροια πολλών κοινωνικών και αθλητικών παραγόντων είναι πλέον δυσθεώρητο το ύψος της απαξίωσης του να εκπροσωπείς τα χρώματας της χώρας που είναι ύψιστη τιμή. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που το ίδιο το οικογενειακό μου περιβάλλον φρόντισε και μου έδειξε ότι υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι και ότι ο άλλος θα παίξει καλύτερα και ότι πρέπει να μάθεις από αυτό, που ουσιαστικά με απέτρεψε από το να είμαι μέλος του τυφλού οπαδισμού. Ενώ η παρουσία μου σε μια ομάδα και σε ένα μικρό πόστο μου έδειξε ακόμα και από αυτό το πως λειτουργεί μια ομάδα και όντως από την ήττα μαθαίνεις και όχι από τις νίκες. Και για αυτό τα αήττητα ποτέ δε μου άρεσαν, γιατί δημιουργούν ψευδαισθήσεις και ουσιαστικά εύκολα μετά δε μιλάμε για την ομάδα αλλά για το άηττητο.

Τέλος και εγώ στεναχωριέμαι (και για καμιά ωρίτσα θα είμαι και εγώ λίγο φορτωμένος :lol: ) όταν χάνει ο ΠΑΟΚ και είναι λογικό γιατί αγαπάμε, όπως είπες, ανιδιοτελώς την ομάδα και δεν είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Και έτσι το βλέπουμε τελείως διαφορετικά. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια των πάντων και είναι λογικό να στεναχωριέσαι. Όμως δε χρειάζονται αναθέματα και ούτε να ψάχνουμε για κάθε απίθανο λόγο γιατί χάσαμε. Πρέπει να κοιτάμε γιατί ο αντίπαλος είναι καλύτερος και τι έκανε καλύτερα για να κερδίσει αυτός και όχι εσύ. Και πάνω σε αυτό δημιουργείται και η βάση για έναν ωραίο διάλογο μεταξύ μας μιλώντας για παίκτες και την απόδοσή τους και για την ομάδα γενικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

nunies4 έγραψε:Για οσους ειστε του αθληματος.....και εχοντας φυσικα υποψη οτι στο βολλευ πραγματικα καθε σετ ειναι και αλλη υποθεση , ποσο μαλλον καθε ματς, τι βλεπετε; Γυριζει το πραγμα; Αν μειωσουμε σημερα στους 4... μπορουμε;
Το να γυρίσει είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Και για να γίνει η ανατροπή πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια καθαρά. Ειδικά άμα κερδίσεις καθαρά τον Παναθηναϊκό στην 7η αγωνιστική. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας. Πέρασε ένα ντεφορμάρισμα σε αυτό το γύρο αλλά το ντεφορμάρισμα δε διαρκεί για πάντα. Θέλει κάποιες νίκες για να πάρει τα πάνω της και το Κύπελλο προσφέρει μεγάλη ευκαιρία για αυτό. Και πόσο μάλλον αν το πάρουμε κιόλας θα έχουμε άλλη ψυχολογία.

Εν κατακλείδι μπορεί να γίνει η ανατροπή, αρκεί να παίξουν όλοι στο 100% και να κάνουν την υπέρβαση.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

PaokCuba4 έγραψε:. Είναι αστείο να βλέπεις κόσμο που πέρα ότι δεν έμαθαν να χάνουν στη ζωή τους, ανακαλύπτουν εκπληκτικά πράγματα για να δικαιολογήσουν τις ήττες σε βαθμό παράνοιας. Βλέπεις τον παραδοσιακό μέσο Νεοέλληνα.

.
Και όμως στο ποδόσφαιρο διαβαζεις σχόλια για ακόμη μία χρονιά χωρίς τίτλους, για Σαββίδη που πήρε τα λεφτά απο πωλήσεις και τα έβαλε στην τσέπη και άλλα τέτοια τερατουργήματα, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιστορία της ομάδας ( και της πολής και την εποχή και και).
Κατα τα άλλα το μότο είναι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σχετικά άνετα και αυτό το σετ αν και ξεκινήσαμε λίγο νωθρά. Θα μπορούσαμε βέβαια να το τελειώσουμε και νωρίτερα αλλά χαζά λάθη κάναμε στο τέλος. Ο Μπράουν είναι εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Περιορίσαμε τα λάθη στο σερβίς μόλις 1 σ' αυτό το σετ, αλλά ρεσιτάλ κακών (έως και αστείων) επιθετικών επιλογών.
nunies4 έγραψε:Για οσους ειστε του αθληματος.....και εχοντας φυσικα υποψη οτι στο βολλευ πραγματικα καθε σετ ειναι και αλλη υποθεση , ποσο μαλλον καθε ματς, τι βλεπετε; Γυριζει το πραγμα; Αν μειωσουμε σημερα στους 4... μπορουμε;
Αν και δεν με θεωρώ ειδήμονα, δύσκολο πολύ αλλά...
Willie the Pimp έγραψε: Παρά την καθίζηση εγώ έχω μια κρυφή ελπίδα για τη συνέχεια (σκέφτομαι φωναχτά), αλλά μη βγει προς τα έξω... εντελώς μεταξύ μας. χεχε
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Πωωωω χαμός γίνεται από άμυνες!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”