Από τη στιγμή που αισθάνεσαι άσχημα για αυτό ή και άλλοι μπορεί να αισθάνονται άσχημα για τον τρόπο ή και για το ότι θίγω αυτό το θέμα, απλά δε θα το ξαναθίξω και ζητώ συγγνώμη αν σε προσέβαλα.
Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου. Και πάντα θέλω να ακούω τη γνώμη των άλλων για να βελτιώνομαι ως άνθρωπος. Το να γράφω εδώ πέρα είναι το χόμπι μου και η αγάπη μου και ειδικά όταν μιλάω για το βόλεϊ και πόσο μάλλον για τον ΠΑΟΚ. Χρήματα μόνο από το supply chain θα βγάλω.dimpaok4 έγραψε:τι να προσβαλεις ρε κουβανε πλακα κανεις εδω μπαινουμε για να χαλαρωσουμε λιγο απο τα θεματα της καθημερινοτητας που ειναι πιο σοβαρα απο ολα τα αθλητικα θεματα.
εγω ειπα να μην γραφεις με αυτο το υφος για το δικο σου καλο γιατι διαβαζοντας τα κειμενα σου καταλαβαινει καποιος οτι εισαι ενα οξυδερκη ατομο με αρτιο γραπτο λογο και κυριως οτι αγαπα αυτο που κανει και κυριως αγαπα τον ΠΑΟΚ γιατι δεν πιστεω οτι βγαζεις χρηματα απο οτ να γραφεις εδω μεσα.
και μετα δεν ειναι καλο και για εμας τους υπολοιπους που οπως ειπα πριν ειμαστε ρεαλιστες και οχι συνομοσιολογοι οτι τρυπιομαστε οτι ειναι απληρωτοι και το οτιδηποτε.
το να μην δεχεσαι την ηττα σημαινει οτι δεν θα χαρεις στην νικη αυτο μου ειχε πει ο προπονητης μου οταν επαιζα μπαλα στα τσικο προφανως και δεν το σκεφτηκε να μου το πει αυτος αλλα το να το ακους απο ανθρωπο που "σκωτονεσε" καθε μερα γιατι αυτος ειναι χανουμι αποκτα αλλη βαρυτητα η κουβεντα του,γενικα σαν λαος(ελληνικος) ειμαστε οπαδοι της νικης και οχι της προσπαθειας ακομα και η γενια των πατεραδων μας αυτο φαινεται σε ολους τους συλλογους επεισοδεια μπουκες μετα απο ανεπιτυχη αποτελεσματα κλπ και αυτο πολυ δυσκολα αλλαζει παρατηρησε το ειδικα με τις εθνικες ομαδες(σε ολα τα σπορ) αυτο το πραγμα.
ολοι πιστευω τσαντιζομαστε οταν χανει η ομαδα μας και ειναι λογικο γιατι αυτο δειχνει οτι εχουμε συναισθημα και οτι κανουμε κατι ανιδιοτελως οχι σαν καποιους που μπορει να ειναι επαγγελματιες παικτες προπονητες κπλ και να μην τους ενδιαφερει καν το αποτελεσμα,εκει πιστευω ειναι η διαφορα, το πραγμα το οποιο πρεπει να λες οταν χανει η ομαδα για εμενα ειναι οτι πρεπει να ειναι να βρεις γιατι ηταν καλυτερος ο αντιπαλος και τι δεν εκανες καλα εσυ οτε να καταστρεφεις τα παντα αλλα ουτε να λες οτι δεν εγινε κατι επειδη εχασα εκει πιστευω ειναι η διαφορα και τουλαχιστον αυτο τον δρομο ακολουθω απο τοτε που μου ειπε ο προπονητης μου αυτο το πραγμα του ειπα παραπανω(ενταξει για καμια ωρα- τρια τεταρτα δεν μιλιεμαι αλλα πασο χαχαχα![]()
![]()
)
ΠΑΟΚ μεχρι να παγωσει ο ηλιος!!!!
Το να γυρίσει είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Και για να γίνει η ανατροπή πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια καθαρά. Ειδικά άμα κερδίσεις καθαρά τον Παναθηναϊκό στην 7η αγωνιστική. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας. Πέρασε ένα ντεφορμάρισμα σε αυτό το γύρο αλλά το ντεφορμάρισμα δε διαρκεί για πάντα. Θέλει κάποιες νίκες για να πάρει τα πάνω της και το Κύπελλο προσφέρει μεγάλη ευκαιρία για αυτό. Και πόσο μάλλον αν το πάρουμε κιόλας θα έχουμε άλλη ψυχολογία.nunies4 έγραψε:Για οσους ειστε του αθληματος.....και εχοντας φυσικα υποψη οτι στο βολλευ πραγματικα καθε σετ ειναι και αλλη υποθεση , ποσο μαλλον καθε ματς, τι βλεπετε; Γυριζει το πραγμα; Αν μειωσουμε σημερα στους 4... μπορουμε;
Και όμως στο ποδόσφαιρο διαβαζεις σχόλια για ακόμη μία χρονιά χωρίς τίτλους, για Σαββίδη που πήρε τα λεφτά απο πωλήσεις και τα έβαλε στην τσέπη και άλλα τέτοια τερατουργήματα, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιστορία της ομάδας ( και της πολής και την εποχή και και).PaokCuba4 έγραψε:. Είναι αστείο να βλέπεις κόσμο που πέρα ότι δεν έμαθαν να χάνουν στη ζωή τους, ανακαλύπτουν εκπληκτικά πράγματα για να δικαιολογήσουν τις ήττες σε βαθμό παράνοιας. Βλέπεις τον παραδοσιακό μέσο Νεοέλληνα.
.
Αν και δεν με θεωρώ ειδήμονα, δύσκολο πολύ αλλά...nunies4 έγραψε:Για οσους ειστε του αθληματος.....και εχοντας φυσικα υποψη οτι στο βολλευ πραγματικα καθε σετ ειναι και αλλη υποθεση , ποσο μαλλον καθε ματς, τι βλεπετε; Γυριζει το πραγμα; Αν μειωσουμε σημερα στους 4... μπορουμε;
Willie the Pimp έγραψε: Παρά την καθίζηση εγώ έχω μια κρυφή ελπίδα για τη συνέχεια (σκέφτομαι φωναχτά), αλλά μη βγει προς τα έξω... εντελώς μεταξύ μας. χεχε