5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Has thanked: 2 times

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ας κρινει ο καθενας αν εχει δικιο ή αδικο σε αυτα που λεει ο Βαρελα.

Η ομαδα και ο Ιβαν καλα κανανε απο την μια πλευρα και τον "τελειωσανε", αλλα προσωπικα δεν μπορω να κατηγορησω, στον βαθμο που καποιοι το κανουν, τον Βαρελα.

«Εγώ δέχθηκα όσα ήθελε τότε ο κ.Σαββίδης, μετά την απόφαση του γιου μου. Ήμουν ανοικτός ακόμη και να φύγω από την ομάδα, αλλά δε βρέθηκε καλή πρόταση, αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα, μετά από τόσα χρόνια που ήμουν μαζί της. Για την ομάδα μπορεί να μην ήταν καλό που ο γιος μου πήγε στη Μπενφίκα, αλλά τώρα μιλώντας ως πατέρας κι όχι ως παίκτης του ΠΑΟΚ, θα πω πως ό,τι κι αν αποφάσιζε, εγώ θα ήμουν στο πλευρό του και θα τον υποστήριζα. Είναι μεν 16 χρονών, αλλά ήθελε να πάει εκεί και εγώ του είπα πως ακόμη κι αν μου δημιουργούσε πρόβλημα στις σχέσεις μου με την ομάδα, εγώ πάλι θα ήμουν στο πλευρό του. Tου το είπα, μιλήσαμε πολλές φορές γι’ αυτό, δε θα μπορούσα να μαλώνω με την ομάδα για πάντα, αλλά για πάντα θα είμαι στο πλευρό του γιου μου. Δεν ξέρουμε π.χ. αν η Μπενφίκα θα τον κρατήσει μετά από δύο χρόνια, αλλά ό,τι και να γίνει, εγώ θα είμαι στο πλευρό του, είμαι ο πατέρας του».
Άβαταρ μέλους
gika
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από gika »

H μόνη μαλακία του Βαρέλα ήταν που ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ εκ των υστέρων. Θα μπορούσε να βρεθεί μία λύση όπου ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε κάποια χρήματα από την Μπενφίκα και ο μικρός Βαρέλα θα έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για την ομάδα μπορεί να μην ήταν καλό που ο γιος μου πήγε στη Μπενφίκα, αλλά τώρα μιλώντας ως πατέρας κι όχι ως παίκτης του ΠΑΟΚ, θα πω πως ό,τι κι αν αποφάσιζε, εγώ θα ήμουν στο πλευρό του και θα τον υποστήριζα. "

Ασε μας ρε Βαρελα που μας πουλας το πατεριλικι για να σε λυπηθουμε. Ο γιος σου ειναι 16, δεν αποφασιζει να φυγει μονος του λες και τον τυραννουσε ο ΠΑΟΚ. Σαν πατερας τον συμβουλευεις να μαθει να εκτιμαει, να παιξει στον ΠΑΟΚ που τον μεγαλωσε ποδοσφαιρικα και μετα να φυγει. Αυτα τα πουστικα αλλου
renegade
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από renegade »

Βρε ας πάει όπου θέλει ο γιος του αλλά να έχει τα κακαλα να το πει στην ομάδα και να μην το μαθαίνει η ομάδα από τρίτους
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dim ενα ειναι σιγουρο, παιδια δεν εχεις μεγαλωσει.
Αν εχεις θα ναι σιγουρα μικρα, οταν μπουν στην εφηβεια αλλαξε ήπειρο.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Στα 16 ένας νέος αθλητής ποδοσφαίρου χωρίς συμμετοχές στην πρώτη ομάδα αλλά ούτε και στην Β, δεν παίρνει καμία απόφαση.
Για να μην τρελαθούμε.
Πολλοί μεγαλώνουμε παιδιά.
Πόσο περισσότερο από αυτά που προείπα όταν ο πατέρας σου είναι ενεργό μέλος της ίδιας ομάδας.
Τέλος, στο καλό και οι δυο.
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Κανείς δεν ψεγει τον Βαρέλα επειδή αποφάσισε να πάει τον γιο του στην Μπενφίκα. Κι αν το κάνει κάποιος, είναι λάθος.
Αυτό για το οποίο κατηγορείται ο Βαρέλα είναι η ανήθικη αλυσίδα που ξεκινά πριν την περιβόητη ανανέωση και ολοκληρώνεται με την φυγή του γιου. Ο Βαρέλα πίεσε στην ανανέωση βάζοντας και το θέμα των παιδιών του στην πρώτη γραμμή. Πήρε στο τέλος αυτό που ήθελε σχετικά με την ανανέωση (ή έστω το 95%). Και μάλιστα η παρουσία του στην ομάδα μετά την ανανέωση ήταν σταθερά κακή και φθίνουσα. Ο ΠΑΟΚ απεναντι στα παιδιά του συμπεριφέρθηκε άψογα. Δικαιούταν λοιπόν να περιμένει ότι θα υπήρχε η ηθική υποχρέωση να είναι έγκαιρα ενήμερος για το θέμα της Μπενφίκα. Αυτό δεν το έκανε ο Βαρέλα και θεωρώ ασυγχώρητο αυτό που έκανε. Και κακώς κατά την γνώμη μου επαναχρησιμοποιήθηκε στο τέλος της σεζόν έστω και περιορισμένα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Dim ενα ειναι σιγουρο, παιδια δεν εχεις μεγαλωσει.

Λυπαμαι που μετα απο τοσα χρονια που με γνωριζεις, λες τετοια βλακεια κατ. Δεν μπορεις να ξερεις αν εχω μεγαλωσει παιδια η οχι. Και πιστεψε με αχαριστα δεν εγιναν ποτε.
Οταν ο μπαμπας τους ειναι ακομα εδω, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ζητησει να φυγει στα 16. Αυτο δειχνει το ποσο μας δουλευει ο μπαμπας Βαρελα και στο σπιτι μια χαρα συζητουσαν την φυγη. Αλλιως με τοσα που εζησε, ο μικρος θα ειχε ονειρο να φορεσει τη φανελα του ΠΑΟΚ.
Οποτε ακυρο αυτο που λες
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

«Ήμουν ανοικτός ακόμη και να φύγω από την ομάδα, αλλά δε βρέθηκε καλή πρόταση».
Εεεε...... βέβαια που να βρω τέτοια χαϊβάνια να με ταΐζουν. Άσε μας ρε Βαρέλα, όσο μιλάς εκτίθεσαι.
Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι...
λίγοι αντιλαμβάνονται αυτό που είσαι.

Machiavelli
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Μηπως να ζητησει και ΣΥΓΝΩΜΗ ο ΙΒΑΝ απο τον βαρελα;
Άβαταρ μέλους
john4serres
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από john4serres »

Χαχαχαχα
Και γιατί να κουνηθεί;
Που αλλού θα τα βρει;
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dimg4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Dim ενα ειναι σιγουρο, παιδια δεν εχεις μεγαλωσει.

Λυπαμαι που μετα απο τοσα χρονια που με γνωριζεις, λες τετοια βλακεια κατ. Δεν μπορεις να ξερεις αν εχω μεγαλωσει παιδια η οχι. Και πιστεψε με αχαριστα δεν εγιναν ποτε.
Οταν ο μπαμπας τους ειναι ακομα εδω, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ζητησει να φυγει στα 16. Αυτο δειχνει το ποσο μας δουλευει ο μπαμπας Βαρελα και στο σπιτι μια χαρα συζητουσαν την φυγη. Αλλιως με τοσα που εζησε, ο μικρος θα ειχε ονειρο να φορεσει τη φανελα του ΠΑΟΚ.
Οποτε ακυρο αυτο που λες

Δειχνεις επιπεδο γι αλλη μια φορα.
Αληθεια εχεις παιδια σε τετοια ηλικια? Και τους λες θα κανεις οτι σου πει ο πατερας σου και γινεται? Αν ναι πες μου το μυστικο.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Διαβαζοντας αυτά που είπε ο Βαρέλα, άλλαξα λίγο την άποψη μου γι αυτόν..
Του δίνω ένα δίκαιο γιατί ο γιος του είναι 16 χρονων και μπορεί να αποφασίσει μόνος του πως θα πορευτει στο μέλλον.
Όπως μου έδωσε και ο δικός μου πατέρας αυτή την δυνατότητα, όπως και γω στις κόρες μου όταν ενηλικιωθουν..
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε. Η ένσταση δεν ήταν ότι έστειλε τον γιο του Μπενφίκα, αλλά ότι κινήθηκε κρυφά από την ΠΑΕ και δεν ενημέρωσε για τις προθέσεις του γιού του
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Καλή συνέχεια Φερνάντο κι επειδήτα στερνά τιμούν τα πρώτα χαίρομαι που τελείωσες όπως το φανταζόσουν κι όχι όπως παραλίγο να τέλειωνες!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΠΑΟΚ μαζί σου μέχρι θάνατο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”