Η ομαδα και ο Ιβαν καλα κανανε απο την μια πλευρα και τον "τελειωσανε", αλλα προσωπικα δεν μπορω να κατηγορησω, στον βαθμο που καποιοι το κανουν, τον Βαρελα.
«Εγώ δέχθηκα όσα ήθελε τότε ο κ.Σαββίδης, μετά την απόφαση του γιου μου. Ήμουν ανοικτός ακόμη και να φύγω από την ομάδα, αλλά δε βρέθηκε καλή πρόταση, αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα, μετά από τόσα χρόνια που ήμουν μαζί της. Για την ομάδα μπορεί να μην ήταν καλό που ο γιος μου πήγε στη Μπενφίκα, αλλά τώρα μιλώντας ως πατέρας κι όχι ως παίκτης του ΠΑΟΚ, θα πω πως ό,τι κι αν αποφάσιζε, εγώ θα ήμουν στο πλευρό του και θα τον υποστήριζα. Είναι μεν 16 χρονών, αλλά ήθελε να πάει εκεί και εγώ του είπα πως ακόμη κι αν μου δημιουργούσε πρόβλημα στις σχέσεις μου με την ομάδα, εγώ πάλι θα ήμουν στο πλευρό του. Tου το είπα, μιλήσαμε πολλές φορές γι’ αυτό, δε θα μπορούσα να μαλώνω με την ομάδα για πάντα, αλλά για πάντα θα είμαι στο πλευρό του γιου μου. Δεν ξέρουμε π.χ. αν η Μπενφίκα θα τον κρατήσει μετά από δύο χρόνια, αλλά ό,τι και να γίνει, εγώ θα είμαι στο πλευρό του, είμαι ο πατέρας του».