Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arisk έγραψε:Φοβάμαι πως αφού πήραμε τον κουνούπι δύσκολα πλέον να πάρουμε και τον Λόλο ρε φίλε...
Distixos exis dikio aderfe mou
Parepiptontos o LIma leo ego den mas kani gia 8araki pou psaxni kai o mpoloni?....kai kalla treksimata kai skilos kai kalli metabibasi kai ekseretikos sta stimena....Ligo alitampouras bebea alla pistebo me gata proponiti olla diorthononte.
Το ρόστερ μας έχει ένα τεράστιο πρόβλημα(κατά τη γνωμη μου πάντα) και κάθε μεταγραφή πρέπει να γίνεται για να απαλύνει το πρόβλημα.
Και εξηγούμε:έχουμε δύο διαφορετικούς τύπους ποδοσφαιριστών που δυσκολεύονται να συνεργαστούν με αποτέλεσμα και την επιθετική δυστοκία και τα αμυντικά κενά
α)στον άξονα έχουμε μεγάλους ηλικιακά,αργούς συνήθως,με βαριά κορμιά
(ξεκινάμε από Χαλκιά μπροστα του Τσιρίλο,Λοντρέρας μπροστά τους ο Γκαρσία μετά ο Ίβιτς και στο τέλος μέχρι πέρσι ο Μούσλι)
β)στα πλάγια έχουμε παίχτες νεώτερους,γρήγορους αλλά κοντούς
(Βιέρι,Σάλπι,Ελ Ζαρ,Κούτσια).
Ένταξει υπάρχουν 33άρηδες ψηλοί που παίζουν πλάγια π.χ. Λίνο ή και κοντοί που παίζαν στον άξονα π.χ.Σάλπι,Βιτόλο.Δεν ήπα όλοι ήπα οι περισσότεροι.Το θέμα είναι ότι η ομάδα κοβόταν στα τρία χάρη στον αργό άξονα.Επιθετικά Ίβιτς και Γκαρσία δεν μπορούσαν να ανέβουν τόσο γρήγορα ώστε να δώσουν βοήθεια στους πλάγιους που ανέβαιναν και αμυντικά Τσιρίλο,Γκαρσία αργούσαν να βγουν αριστερά και άφηναν το Λίμο ανάμεσα σε δύο συνέχεια.Βάλε και το θέμα ύψους στα στημένα και πάει το κύπελο.
Έτσι πιστέβω πως παίχτες όπως ο Κουμορτζί μας κάνουν γιατί είναι νέος και ψυλός και έχει τo μποξ του μποξ που θέλει ο Μπόλονι αντίθετα ο Καρντόσο είναι 32 βαρύς και στο δευτερο ημίχρονο πέφτει,ακριβώς ο παίχτης που θα πρέπει να αποφύγουμε.
ας μου απαντησει καποιος σοβαρα...απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια και αναφερεται συχνα το ονομα Κουμορτζι στην ομαδα μας?
ο παικτης εχει συμβολαιο με τον νιονιο ο οποιος δεν τον αφηνει με τιποτα ελευθερο, δεχθηκε προταση απο Μονακο αλλα την απεριψε επειδη ηταν μικρη (500χιλ) και θελει 1 μυριο αν και ξερει οτι αυτο ειναι δυσκολο...
τωρα στην καλυτερη των περιπτωσεων ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να δωσει και αυτος μια 400 για να τον αποκτησει...λετε να το κανουμε? δε νομιζω γιατι αν μπουμε σε τετοια ποσα θα βρουμε και καλυτερο...
Ενδιαφέρον στο πρόσωπό του από πλευράς ΠΑΟΚ ισχυρίζεται πως υπάρχει ο Γκρέγκορι Νέλσον. Ο 23χρονος Ολλανδός περιφερειακός φορ ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την οποία οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν προ ημερών σε φιλικό αγώνα.
«Δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά άκουσα πως έχουν ενημερωθεί σχετικά οι άνθρωποι της ομάδας μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και σίγουρα δεν μπορείς να πεις ‘όχι’ αυτόματα. Αν μου έκαναν κάποια πρόταση, σίγουρα θα την εξέταζα», δήλωσε ο Γκρέγκορι Νέλσον και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή πάντως αισθάνομαι καλά στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας».
Ο Νέλσον είχε 23 συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας φέτος, ενώ στο Europa League σκόραρε μία φορά σε πέντε εμφανίσεις. Πέρυσι ανήκε στη Ρούζενταλ έχοντας πέντε γκολ σε 16 ματς στο βελγικό πρωτάθλημα.