Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Kpios na mou bri to til tou LOLO ...MAMO TIN ZESTI MOU MESA .....AINTE MAMISOU ZESTI

joshua έγραψε:Εγώ πάντως αφού για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο μπορώ να ξεχάσω την απόκτηση επιτελικού προτιμώ να κινηθούμε για 8ρι box to box (το μάθαμε και αυτό παναθεμα μας) παρά για 6ρι και ας φαντάζει αυτό το μεγαλύτερο κενό.
Υ.Γ Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον μπολονι αλλά θα διαφωνισω στο ότι ο Βιερινια μπορεί να παίξει πίσω απο το φορ.Μακάρι βέβαια να το καταφέρει.
ΥΓ2 Με τριάδα ρομπερ,Βιερινια,Γεωργιάδη η σαλπι ούτε για αστείο δεν μπορώ να φανταστώ μη απόκτηση επιθετικού κολώνα.
Υ.Γ3 Υπάρχει ακόμα κανείς που να πιστεύει ότι η παραμονή τσιριλο ήταν επιλογή μπολονι.
1) O Κουμορτζί στα καλά του ενδεχομένως να μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο ???
2) Κολώνα έχουμε το Σάκη...
O mpernard exi kalli protasi apo galia aderfe kai dikeos to palikari exi lisaksi na pai......giapas έγραψε:joshua έγραψε:Εγώ πάντως αφού για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο μπορώ να ξεχάσω την απόκτηση επιτελικού προτιμώ να κινηθούμε για 8ρι box to box (το μάθαμε και αυτό παναθεμα μας) παρά για 6ρι και ας φαντάζει αυτό το μεγαλύτερο κενό.
Υ.Γ Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον μπολονι αλλά θα διαφωνισω στο ότι ο Βιερινια μπορεί να παίξει πίσω απο το φορ.Μακάρι βέβαια να το καταφέρει.
ΥΓ2 Με τριάδα ρομπερ,Βιερινια,Γεωργιάδη η σαλπι ούτε για αστείο δεν μπορώ να φανταστώ μη απόκτηση επιθετικού κολώνα.
Υ.Γ3 Υπάρχει ακόμα κανείς που να πιστεύει ότι η παραμονή τσιριλο ήταν επιλογή μπολονι.
1) O Κουμορτζί στα καλά του ενδεχομένως να μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο ???
2) Κολώνα έχουμε το Σάκη...![]()
![]()
Gia ton saki mallon kala tha kanoume na sinithisoume tis ide axexexexe ektos kai an apo deftera i triti alaksoun ta kozia
Φοβάμαι πως αφού πήραμε τον κουνούπι δύσκολα πλέον να πάρουμε και τον Λόλο ρε φίλε... 
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
tigon4 έγραψε:μαγκες παντε στο παοκ 24 και δειτε το γκολ του βρυζα σε καρε καρε φωτογραφιες....No4h έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ
Βρεθηκε και ο σεντερφορ και το αμυντικο χαφ
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10024

Πάντως αυτού του είδους τα 8αρια που ζητάει ο Μπολόνι θεωρω οτι ειναι δυσευρετα.
Θες δηλαδη και να τρεχει σα σκυλι και να δινει μια μπαλια ή να κανει κανα καλο σουτακι στην επιθεση..
Σαν να λεμε κοφτης σκυλι που να ξερει μπαλα... ή παλιο δεκαρι που να μπορει να τρεξει κιολας.
Από τους πρόσφατους Καραγκουνάκος στα πολύ καλά του , δε παει αλλού το μυαλό μου.
Δυσκολο το βλέπω
Θες δηλαδη και να τρεχει σα σκυλι και να δινει μια μπαλια ή να κανει κανα καλο σουτακι στην επιθεση..
Σαν να λεμε κοφτης σκυλι που να ξερει μπαλα... ή παλιο δεκαρι που να μπορει να τρεξει κιολας.
Από τους πρόσφατους Καραγκουνάκος στα πολύ καλά του , δε παει αλλού το μυαλό μου.
Δυσκολο το βλέπω
-
black death
Μπα... Κατσουράνης στα καλά του περισσότερο. Αυτός ο παίχτης πρέπει και να ξέρει να παίζει με το μυαλό και να κινείται χωρίς τη μπάλα, και ο Καραγκούνας δεν ήξερε ποτέ.
Κατι σαν Κουμορτζι δηλαδηgiapas έγραψε:Πάντως αυτού του είδους τα 8αρια που ζητάει ο Μπολόνι θεωρω οτι ειναι δυσευρετα.
Δυσκολο το βλέπω
arisk έγραψε:Φοβάμαι πως αφού πήραμε τον κουνούπι δύσκολα πλέον να πάρουμε και τον Λόλο ρε φίλε...
Distixos exis dikio aderfe mou
Parepiptontos o LIma leo ego den mas kani gia 8araki pou psaxni kai o mpoloni?....kai kalla treksimata kai skilos kai kalli metabibasi kai ekseretikos sta stimena....Ligo alitampouras bebea alla pistebo me gata proponiti olla diorthononte.
-
black death
Τζο Νάγκμπε?giapas έγραψε:Πάντως αυτού του είδους τα 8αρια που ζητάει ο Μπολόνι θεωρω οτι ειναι δυσευρετα.
Δυσκολο το βλέπω
-
Παοκ είσαι!
Βλέπω σήμερα όλα τα πρωτοδέλιδα έχουν ύμνους και διθυράμβους για τον Γεωργιάδη.
Καθόλου δεν μ'αρέσουν κάτι τέτοια...
Καθόλου δεν μ'αρέσουν κάτι τέτοια...