Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Εγώ θέλω να ρωτήσω, πόσοι από εσάς τον έχετε δει σε πάνω από 3 90λεπτα και τον βγάλατε με σιγουριά ότι έχει πρόβλημα στην τελική απόφαση
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Unpsofable78, Newgen9, Ally Samagoal
Γι' αυτό δεν μπορείς να ανταγωνιστείς οικονομικά τον χοντρό. Είναι πολύ μπλεγμένος στα μανατζεροκυκλώματα. Αυτούς τους 2 που αγόρασε από Ρίο Άβε πιθανότατα τους πήρε ακριβώς γι' αυτό το λόγο τον χειμώνα.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 6):
- Dimitris_L4, Unpsofable78, astral, Newgen9, Ally Samagoal, margas
-
black death
Τους αγορασε απο τον εαυτο του.wickerman έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 21:52 Γι' αυτό δεν μπορείς να ανταγωνιστείς οικονομικά τον χοντρό. Είναι πολύ μπλεγμένος στα μανατζεροκυκλώματα. Αυτούς τους 2 που αγόρασε από Ρίο Άβε πιθανότατα τους πήρε ακριβώς γι' αυτό το λόγο τον χειμώνα.
- These users thanked the author black death for the post:
- Mica
- paokkerkir
Ξεκαθαρα ο Αλι ειναι επιλογη Βιειρινια, γτ τον ειχε κανει ολιγον τι κωδων στο μεταξυ μας ματς
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 2):
- thios4, constadine
Και για πείτε.
ΤσακΑΛΙ πρέπει να είναι στην πλευρά, χαλΑΛΙ όσα χρήματα δώσουν.
ΑΛΙμονο οποίος βρεθεί μπροστά του, γιατί θα σκύψει το κεφΑΛΙ και θα πηγαίνει με πατημένο το πετΑΛΙ.
ΑΛΙμονο οποίος βρεθεί μπροστά του, γιατί θα σκύψει το κεφΑΛΙ και θα πηγαίνει με πατημένο το πετΑΛΙ.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- Kabamaru11, Mica, marsantos
- sourmenetes
- Moderator
Για κάνε μια κριτική για τον παίκτηMikeStr4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 21:47Αδερφέ εδώ δεν κάνουμε κριτική, εδώ μόνο αποθεώνουμε(για να μην μας βγάλουν Μυστακιδικους…φοβερή κίνηση μπράβο στον πρόεδρο κ τους αυλικούς του….μεχρι αύριο θα μας πουν ότι πάμε να πάρουμε τον Σουηδο Κβαρατσελια.Montrealiotis έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 19:27 Πανερισιος παίκτης, ανάλογος του Πενιά. Και τα έλεγα όταν μας έκανε γιογιό εκείνο το καλοκαίρι το χωριό η μαλμε.
Γιατί αυτό ποστ μόνο ειρωνεία περιέχει και τπτ παραπάνω!
Κάνε μας μια ανάπτυξη για τον παίκτη να δούμε τι αξίζει και τι δεν αξιζει
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- eorptol1, paok apo epilogi
Ομολογώ γκάβλωσα λίγο
Αντε να βρει κάποιον να παίζει τσαλίμια ο Ντέλιας
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- Unpsofable78, Dimitris_L4, blackzi, GianD, Newgen9, margas, Logistis
Μην κουράζεσαι. Κανείςrenegade έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 21:51 Εγώ θέλω να ρωτήσω, πόσοι από εσάς τον έχετε δει σε πάνω από 3 90λεπτα και τον βγάλατε με σιγουριά ότι έχει πρόβλημα στην τελική απόφαση
A.ΛΙσι likes this postMaklaz έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 21:56 Και για πείτε.
Γαμω το bottleneck μου μέσα...σε όλες τις αναλύσεις εμφανίζεταιjibbie έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 21:58 δλδ Ταχα μου κλεινουμε εξτρεμ ξερωγω; χαλαλι τα τοκενς για τον Σομαλο ξαδερφο του Ζεκα
![]()
- buffalobill4
Πολύ καλή κίνηση ο Σομαλοσουηδος. Αν δεν κάνω λάθος έχει γεννηθεί Σουηδία, καλύτερα για εμάς από άποψη επαγγελματισμού και να έχει μάθει τα βασικά του ποδοσφαίρου σωστά.
Κάνουν καλό διδυμο με Τάισον, ο ένας ταύρος και ηγέτης ο άλλος πάει στο ένας ένας και κάνει το απρόβλεπτο. Και οι 2 πάντως είναι με τον τρόπο τους διεμβολιστες των αντιπάλων αμυνων.
Ομοίως στα δεξιά έχεις Ζιβκοβιτς απόλυτο ηγέτη και Χατσιδη τρομερό πρότζεκτ. Πρέπει ο ντεσποτοφ να πουληθεί αν μπορεί να φέρει πρόταση. Ούτε θα βοηθήσει και χρόνο από τον Χατσιδη θα κόψει.
Κάνουν καλό διδυμο με Τάισον, ο ένας ταύρος και ηγέτης ο άλλος πάει στο ένας ένας και κάνει το απρόβλεπτο. Και οι 2 πάντως είναι με τον τρόπο τους διεμβολιστες των αντιπάλων αμυνων.
Ομοίως στα δεξιά έχεις Ζιβκοβιτς απόλυτο ηγέτη και Χατσιδη τρομερό πρότζεκτ. Πρέπει ο ντεσποτοφ να πουληθεί αν μπορεί να φέρει πρόταση. Ούτε θα βοηθήσει και χρόνο από τον Χατσιδη θα κόψει.
- These users thanked the author buffalobill4 for the post (total 3):
- paokspren, blackzi, Newgen9
- sourmenetes
- Moderator
Μου θυμίζει λίγο Γκάρι Ροντριγκεζ . Υψηλή ταχύτητα , λίγο τσαπατσουλια στην πάσα αλλα δαίμονας. Δεν γίνεται να μην πιάσει αυτός ο ανακατοσουρας.
Τέτοιους θέλουμε. Για τακτικές εχου Ζιβκο απο τα δεξιά!
Τέτοιους θέλουμε. Για τακτικές εχου Ζιβκο απο τα δεξιά!