μεγαλη γατα ο λαζλο. τα γραπτα μενουν σου λεει. κατσε να τα πω απο τωρα να μην μου λενε μετα οτι δεν τα ειπα.László Bölöni έγραψε:Τους χρειαζόμαστε όλους! Και εγώ και η διοίκηση θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω δύο παίκτες για τα χαφ, έναν αμυντικό μέσο και έναν πιο επιθετικογενή χαφ, πέρα από τον επιθετικό
Για το Βιεϊρίνια είναι πιο εύκολο να παίξει χαφ, αφού του αρέσει να παίζει ελεύθερα. Αλλά η απόφαση να παίξει επιθετικό χαφ, δεν είναι η τελική επιλογή. Εξαρτάται από την προσαρμογή του. Και τι παίκτες θα φέρουμε εδώ.
Χρειάζομαι και έναν παίκτη που να παίζει «box to box», από περιοχή σε περιοχή, ένα οκτάρι. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Φωτάκη, τον Τσουκαλά και ίσως τον Ίβιτς για αυτό το ρόλο. Πιθανόν αυτοί να μπορούν να κάνουν τη δουλειά που θέλω. Θέλω να δω αν μπορούν να γίνουν αυτοί box to box παίκτες και να παίξουν και δίπλα στον Γκαρσία. Αν βρούμε αυτόν τον παίκτη, τότε θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε διότι ο Γκαρσία έχει ποιότητα στο παιχνίδι του και εξαιρετικές μεταβιβάσεις. Είναι πολύ καλός στο πάσινγκ γκέιμ. Την ίδια στιγμή χρειάζομαι τον Γκαρσία για τα αποδυτήρια. Επίσης τον χρειάζομαι για τη νοοτροπία του. Κάποια στιγμές στο δεύτερο παιχνίδι είδα ότι ο Φωτάκης μπορεί να κάνει αυτό που θέλω. Κάποια στιγμή είδα καλά στοιχεία και στον Τσουκαλά, Μετά, άλλαξα εκ νέου τη σκέψη μου. Ο Ίβιτς δεν έχει παίξει κανονικό αγώνα μέχρι τώρα. Ψάχνω να βρω αν υπάρχει το οχτάρι που θέλω μέσα στην ομάδα μας.
Η δεύτερη λύση είναι να βρω ένα δυνατό αμυντικό χαφ, και μ» αυτόν τον τρόπο να απελευθερώσω τον Γκαρσία. Χρειάζομαι όμως ένα πολύ δυνατό εξάρι. Αυτή τη στιγμή θέλω να τσεκάρω τον Μπαλάφα διότι πάντα προσπαθώ να βρω τη λύση και εκ των έσω, και αυτό ισχύει για όλες τις θέσεις. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί μίλησα για ενίσχυση στα χαφ; Αν δε βρούμε λύσεις, ίσως αλλάξουμε το πλάνο με την επιθετική νοοτροπία που θέλω. Ίσως παίξουμε με δύο αμυντικά χαφ, αλλά έτσι θα χάσουμε ένα κομμάτι της επιθετικότητας μας.
ΥΓ. τα χαρακτηριστικα του καρντοζο ειναι για το plan C του λαζλο. δεν νομιζω να χαρει και πολυ εαν καταληξει στο τελος εκει