Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από kos »

László Bölöni έγραψε:Τους χρειαζόμαστε όλους! Και εγώ και η διοίκηση θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θέλω δύο παίκτες για τα χαφ, έναν αμυντικό μέσο και έναν πιο επιθετικογενή χαφ, πέρα από τον επιθετικό

Για το Βιεϊρίνια είναι πιο εύκολο να παίξει χαφ, αφού του αρέσει να παίζει ελεύθερα. Αλλά η απόφαση να παίξει επιθετικό χαφ, δεν είναι η τελική επιλογή. Εξαρτάται από την προσαρμογή του. Και τι παίκτες θα φέρουμε εδώ.

Χρειάζομαι και έναν παίκτη που να παίζει «box to box», από περιοχή σε περιοχή, ένα οκτάρι. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Φωτάκη, τον Τσουκαλά και ίσως τον Ίβιτς για αυτό το ρόλο. Πιθανόν αυτοί να μπορούν να κάνουν τη δουλειά που θέλω. Θέλω να δω αν μπορούν να γίνουν αυτοί box to box παίκτες και να παίξουν και δίπλα στον Γκαρσία. Αν βρούμε αυτόν τον παίκτη, τότε θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε διότι ο Γκαρσία έχει ποιότητα στο παιχνίδι του και εξαιρετικές μεταβιβάσεις. Είναι πολύ καλός στο πάσινγκ γκέιμ. Την ίδια στιγμή χρειάζομαι τον Γκαρσία για τα αποδυτήρια. Επίσης τον χρειάζομαι για τη νοοτροπία του. Κάποια στιγμές στο δεύτερο παιχνίδι είδα ότι ο Φωτάκης μπορεί να κάνει αυτό που θέλω. Κάποια στιγμή είδα καλά στοιχεία και στον Τσουκαλά, Μετά, άλλαξα εκ νέου τη σκέψη μου. Ο Ίβιτς δεν έχει παίξει κανονικό αγώνα μέχρι τώρα. Ψάχνω να βρω αν υπάρχει το οχτάρι που θέλω μέσα στην ομάδα μας.

Η δεύτερη λύση είναι να βρω ένα δυνατό αμυντικό χαφ, και μ» αυτόν τον τρόπο να απελευθερώσω τον Γκαρσία. Χρειάζομαι όμως ένα πολύ δυνατό εξάρι. Αυτή τη στιγμή θέλω να τσεκάρω τον Μπαλάφα διότι πάντα προσπαθώ να βρω τη λύση και εκ των έσω, και αυτό ισχύει για όλες τις θέσεις. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί μίλησα για ενίσχυση στα χαφ; Αν δε βρούμε λύσεις, ίσως αλλάξουμε το πλάνο με την επιθετική νοοτροπία που θέλω. Ίσως παίξουμε με δύο αμυντικά χαφ, αλλά έτσι θα χάσουμε ένα κομμάτι της επιθετικότητας μας.
μεγαλη γατα ο λαζλο. τα γραπτα μενουν σου λεει. κατσε να τα πω απο τωρα να μην μου λενε μετα οτι δεν τα ειπα.

ΥΓ. τα χαρακτηριστικα του καρντοζο ειναι για το plan C του λαζλο. δεν νομιζω να χαρει και πολυ εαν καταληξει στο τελος εκει
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

ντουγκλαο-σαβινι
ή
κοντρερας-μαλεζας;;

το ντουγκλαο - κοντρερας που προτιμαμε ολοι δυσκολο το βλεπω...
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

ΠΑΙΔΙΑ
Βρεθηκε και ο σεντερφορ και το αμυντικο χαφ

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10024

Στις 16 Ιουλίου του 2011, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ντούρβετθ κατάλαβαν γιατί… η Ελλάδα πήρε το Euro το 2004. Ζαγοράκης και Βρύζας, Βρύζας και Ζαγοράκης μάγεψαν τους πάντες συμμετέχοντας σε αγώνα ποδοσφαίρου…

Επρόκειτο για το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας, το οποίο έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και στο οποίο συμμετέχουν παράγοντες, μέλη του τεχνικού τημ, μέλη του ιατρικού τημ, άλλοι συνεργάτες της ΠΑΕ και φυσικά δημοσιογράφοι.

Το πώς οι Ζαγοράκης και Βρύζας κατάφεραν και βρέθηκαν στην ίδια ομάδα κανείς δεν κατάλαβε… Κάποιος είπε ότι το κανόνισε ο Κωνσταντινίδης για… ευνόητους λόγους.

Ο τεχνικός διευθυντής ηγούνταν της αντίπαλης ομάδας στην οποία έπαιξε με… επιτυχία και ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος παρά τα 58 του κατάφερε να… σταθεί στο βρεγμένο τερέν. Κάτι που στην ίδια ομάδα πέτυχε τελικά και ο Κώστας Ιωσηφίδης, αλλά και ο Ζοακίμ Πρέτο.

Το τελικό 15-4 (κάποιοι είπαν ότι στο τέλος το ματς έφθασε στο 18-4) φανερώνει την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Παίκτης κλειδί για την ομάδα των νικητών ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, που όσοι δεν το πιστεύουν ότι έβαλε γκολ με κεφαλιά ψαράκι, υπάρχουν μάρτυρες αλλά και… κρυφή κάμερα για να το επιβεβαιώσει. Για τους νικητές ασταμάτητος ήταν ο Γιασέρ (ο οποίος κατάφερε να κάνει μεταγραφή την ώρα του αγώνα για να παίξει και πάλι στην ομάδα του προέδρου!!), ενώ φοβερά ουσιαστικός παρουσιάστηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν γυμναστής Νίκος Καρύδας.

Ζαγοράκης και Βρύζας όμως ήταν εκπληκτικοί… Ο ένα συνδυασμός διαδέχονταν τον άλλο. Ο καθένας έβαλε από τέσσερα με πέντε γκολ. Αποκορύφωμα και κορυφαία στιγμή του απογεύματος, το μαγικό εναέριο γυριστό σουτ του Βρύζα (το PAOK24 εξασφάλισε τις εκπληκτικές φωτογραφίες, καρέ- καρέ του Βασίλη Βερβερίδη) που κάρφωσε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων έπειτα από μπαλιά 30 μέτρων του Ζαγοράκη… Αυτό το γκολ απλά… δεν υπάρχει. Αυτοί που είχαν την τύχη να το δουν (όχι και ο Σπύρος Μηλιωρίδης που ήταν στο τέρμα…) θα το θυμούνται για χρόνια.

Οι λέξεις σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ικανές να περιγράψουν την ομορφιά του τέρματος, που θύμισε Τζόνι Αναστασιάδη την δεκαετία του 90 στον αγώνα με την Δόξα Δράμας…

Οι εκπρόσωποι του PAOK24 είχαν απόλυτα θετική παρουσία…( Και μόνο ότι επέζησαν σε αυτό το ματς και συνεχίζουν να γράφουν, είναι επιτυχία…). Και οι τρεις πέτυχαν πανέμορφα γκολ που σημάδεψαν την ωραία αναμέτρηση…

Άντε και του χρόνου να είμαστε γεροί…

ΥΓ: Τα δελτια τους πρεπει να τα εχουν ηδη στην ΠΑΕ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Νέλσον και Μοράες για ΠΑΟΚ
Από Δημήτρης Τομαράς | Σάββατο, 16 Ιούλ 2011 18:18

Super League
Share

Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
ΕκτύπωσηEmail

Την περίπτωση του Ολλανδού Γκρέγκορι Νέλσον της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, εξετάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με βουλγαρικά ρεπορτάζ, καθώς ο παίκτης αρέσει στον Λάζλο Μπόλονι, κάτι που ισχύει και για τον συμπαίκτη του, Ζούνιορ Μοράες.

Ο Ολλανδός χαφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Γκρέγκορι Νέλσον, απασχολεί τον ΠΑΟΚ βάσει ρεπορτάζ από την Βουλγαρία. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από την γειτονική χώρα ο 23χρονος παίκτης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον τεχνικό του δικεφάλου του Βορρά στο φιλικό των δύο ομάδων.

Έτσι επισημαίνεται πως η περίπτωσή του εξετάζεται, ωστόσο υπογραμμίζεται ότι είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή αφού υπάρχει ο Βιεϊρίνια στο ρόστερ. Παράλληλα αναφέρεται πως στον Ρουμάνο τεχνικό αρέσει και ο 24χρονος Βραζιλιάνος φορ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ζούνιορ Μοράες.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Τόσο καλά παίξαν αυτοί οι δυο?(δεν το είδα το ματς)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως αφού για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο μπορώ να ξεχάσω την απόκτηση επιτελικού προτιμώ να κινηθούμε για 8ρι box to box (το μάθαμε και αυτό παναθεμα μας) παρά για 6ρι και ας φαντάζει αυτό το μεγαλύτερο κενό.
Υ.Γ Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον μπολονι αλλά θα διαφωνισω στο ότι ο Βιερινια μπορεί να παίξει πίσω απο το φορ.Μακάρι βέβαια να το καταφέρει.
ΥΓ2 Με τριάδα ρομπερ,Βιερινια,Γεωργιάδη η σαλπι ούτε για αστείο δεν μπορώ να φανταστώ μη απόκτηση επιθετικού κολώνα.
Υ.Γ3 Υπάρχει ακόμα κανείς που να πιστεύει ότι η παραμονή τσιριλο ήταν επιλογή μπολονι.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

No4h έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ

Στις 16 Ιουλίου του 2011, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ντούρβετθ κατάλαβαν γιατί… η Ελλάδα πήρε το Euro το 2004. Ζαγοράκης και Βρύζας, Βρύζας και Ζαγοράκης μάγεψαν τους πάντες συμμετέχοντας σε αγώνα ποδοσφαίρου…

Επρόκειτο για το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας, το οποίο έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή και στο οποίο συμμετέχουν παράγοντες, μέλη του τεχνικού τημ, μέλη του ιατρικού τημ, άλλοι συνεργάτες της ΠΑΕ και φυσικά δημοσιογράφοι.

Το πώς οι Ζαγοράκης και Βρύζας κατάφεραν και βρέθηκαν στην ίδια ομάδα κανείς δεν κατάλαβε… Κάποιος είπε ότι το κανόνισε ο Κωνσταντινίδης για… ευνόητους λόγους.

Ο τεχνικός διευθυντής ηγούνταν της αντίπαλης ομάδας στην οποία έπαιξε με… επιτυχία και ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος παρά τα 58 του κατάφερε να… σταθεί στο βρεγμένο τερέν. Κάτι που στην ίδια ομάδα πέτυχε τελικά και ο Κώστας Ιωσηφίδης, αλλά και ο Ζοακίμ Πρέτο.

Το τελικό 15-4 (κάποιοι είπαν ότι στο τέλος το ματς έφθασε στο 18-4) φανερώνει την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Παίκτης κλειδί για την ομάδα των νικητών ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, που όσοι δεν το πιστεύουν ότι έβαλε γκολ με κεφαλιά ψαράκι, υπάρχουν μάρτυρες αλλά και… κρυφή κάμερα για να το επιβεβαιώσει. Για τους νικητές ασταμάτητος ήταν ο Γιασέρ (ο οποίος κατάφερε να κάνει μεταγραφή την ώρα του αγώνα για να παίξει και πάλι στην ομάδα του προέδρου!!), ενώ φοβερά ουσιαστικός παρουσιάστηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν γυμναστής Νίκος Καρύδας.

Ζαγοράκης και Βρύζας όμως ήταν εκπληκτικοί… Ο ένα συνδυασμός διαδέχονταν τον άλλο. Ο καθένας έβαλε από τέσσερα με πέντε γκολ. Αποκορύφωμα και κορυφαία στιγμή του απογεύματος, το μαγικό εναέριο γυριστό σουτ του Βρύζα (το PAOK24 εξασφάλισε τις εκπληκτικές φωτογραφίες, καρέ- καρέ του Βασίλη Βερβερίδη) που κάρφωσε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων έπειτα από μπαλιά 30 μέτρων του Ζαγοράκη… Αυτό το γκολ απλά… δεν υπάρχει. Αυτοί που είχαν την τύχη να το δουν (όχι και ο Σπύρος Μηλιωρίδης που ήταν στο τέρμα…) θα το θυμούνται για χρόνια.

Οι λέξεις σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ικανές να περιγράψουν την ομορφιά του τέρματος, που θύμισε Τζόνι Αναστασιάδη την δεκαετία του 90 στον αγώνα με την Δόξα Δράμας…

Οι εκπρόσωποι του PAOK24 είχαν απόλυτα θετική παρουσία…( Και μόνο ότι επέζησαν σε αυτό το ματς και συνεχίζουν να γράφουν, είναι επιτυχία…). Και οι τρεις πέτυχαν πανέμορφα γκολ που σημάδεψαν την ωραία αναμέτρηση…

Άντε και του χρόνου να είμαστε γεροί…

ΥΓ: Τα δελτια τους πρεπει να τα εχουν ηδη στην ΠΑΕ :mrgreen:
μαγκες παντε στο παοκ 24 και δειτε το γκολ του βρυζα σε καρε καρε φωτογραφιες.... :shock:
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Kpios na mou bri to til tou LOLO ...MAMO TIN ZESTI MOU MESA .....AINTE MAMISOU ZESTI :opaokara: :opaokara: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Εγώ πάντως αφού για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο μπορώ να ξεχάσω την απόκτηση επιτελικού προτιμώ να κινηθούμε για 8ρι box to box (το μάθαμε και αυτό παναθεμα μας) παρά για 6ρι και ας φαντάζει αυτό το μεγαλύτερο κενό.
Υ.Γ Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον μπολονι αλλά θα διαφωνισω στο ότι ο Βιερινια μπορεί να παίξει πίσω απο το φορ.Μακάρι βέβαια να το καταφέρει.
ΥΓ2 Με τριάδα ρομπερ,Βιερινια,Γεωργιάδη η σαλπι ούτε για αστείο δεν μπορώ να φανταστώ μη απόκτηση επιθετικού κολώνα.
Υ.Γ3 Υπάρχει ακόμα κανείς που να πιστεύει ότι η παραμονή τσιριλο ήταν επιλογή μπολονι.

1) O Κουμορτζί στα καλά του ενδεχομένως να μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο ???
2) Κολώνα έχουμε το Σάκη... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

giapas έγραψε:
joshua έγραψε:Εγώ πάντως αφού για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο μπορώ να ξεχάσω την απόκτηση επιτελικού προτιμώ να κινηθούμε για 8ρι box to box (το μάθαμε και αυτό παναθεμα μας) παρά για 6ρι και ας φαντάζει αυτό το μεγαλύτερο κενό.

1) O Κουμορτζί στα καλά του ενδεχομένως να μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο ???
2) Κολώνα έχουμε το Σάκη... :lol: :lol: :lol:
O mpernard exi kalli protasi apo galia aderfe kai dikeos to palikari exi lisaksi na pai......

Gia ton saki mallon kala tha kanoume na sinithisoume tis ide axexexexe ektos kai an apo deftera i triti alaksoun ta kozia :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Φοβάμαι πως αφού πήραμε τον κουνούπι δύσκολα πλέον να πάρουμε και τον Λόλο ρε φίλε... :?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

tigon4 έγραψε:
No4h έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ

μαγκες παντε στο παοκ 24 και δειτε το γκολ του βρυζα σε καρε καρε φωτογραφιες.... :shock:
Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πάντως αυτού του είδους τα 8αρια που ζητάει ο Μπολόνι θεωρω οτι ειναι δυσευρετα.

Θες δηλαδη και να τρεχει σα σκυλι και να δινει μια μπαλια ή να κανει κανα καλο σουτακι στην επιθεση..

Σαν να λεμε κοφτης σκυλι που να ξερει μπαλα... ή παλιο δεκαρι που να μπορει να τρεξει κιολας.

Από τους πρόσφατους Καραγκουνάκος στα πολύ καλά του , δε παει αλλού το μυαλό μου.

Δυσκολο το βλέπω
black death

Δημοσίευση από black death »

Μπα... Κατσουράνης στα καλά του περισσότερο. Αυτός ο παίχτης πρέπει και να ξέρει να παίζει με το μυαλό και να κινείται χωρίς τη μπάλα, και ο Καραγκούνας δεν ήξερε ποτέ.
bristol

Δημοσίευση από bristol »

giapas έγραψε:Πάντως αυτού του είδους τα 8αρια που ζητάει ο Μπολόνι θεωρω οτι ειναι δυσευρετα.

Θες δηλαδη και να τρεχει σα σκυλι και να δινει μια μπαλια ή να κανει κανα καλο σουτακι στην επιθεση..

Σαν να λεμε κοφτης σκυλι που να ξερει μπαλα... ή παλιο δεκαρι που να μπορει να τρεξει κιολας.

Από τους πρόσφατους Καραγκουνάκος στα πολύ καλά του , δε παει αλλού το μυαλό μου.

Δυσκολο το βλέπω
Κατι σαν Κουμορτζι δηλαδη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”