Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από paok re niamou »

Γκουερινο έγραψε:
klainmein έγραψε:Θεωρείτε ότι είναι αρνητισμός η προχειρότητα με την οποία λειτούργησε ο ΠΑΟΚ φέτος το καλοκαίρι στις μεταγραφές;
Λειτούργησε οργανωμένα και μεθοδικά με συγκεκριμένο πλάνο;
Κάλυψε σωστά τα κενά; Ολοκλήρωσε τιε απαραίτητες ανανεώσεις;
Κάλυψε όλα τα θέλω του προπονητή; Ενίσχυσε την ομάδα με παίκτες που ζήτησε 3 φορές τουλάχιστον ο προπονητής;
Δηλαδή γιατί πρέπει μόνιμα να τα βλέπουμε ολα ρόδινα "γιατι δεν γίναμε ΠΑΟΚ γαι τους τίτλους και τις μεταγραφές";
Τόσα χρόνια ακούμε για τμήμα σκαουτινγκ που έχει έτοιμες λίστες από Μάρτιο, πείτε μου ΕΝΑΝ άγνωστο παίκτη που πήραμε κ μας βγήκε λίρα 100;Γιατί αυτό θα πει σκαουτινγκ...
Γιατί η έλλειψη κριτικής και το ολα καλα τα κανει η ΠΑΕ είναι για εμενα αυτό που σχολιάζετε σαν "γαβροποιηση" κάποιοι...
προχειροτητα το βλεπουν οσοι απο τον αρνητισμο και την γκρινια δεν βλεπουν πιο μακρια απο την μυτη τους.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι φετος ειναι η καλυτερη μεταγραφικη περιοδος τα 3 τελευταια χρονια
Ξέχασες να βάλεις τα χαζογελα που βάζεις σε καθε σου ποστ.
Ταιριάζουν τέλεια με αυτα λου γράφεις κσθε φορά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

12:30 ώρες υπομονή.....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γκουερινο έγραψε:
klainmein έγραψε:Θεωρείτε ότι είναι αρνητισμός η προχειρότητα με την οποία λειτούργησε ο ΠΑΟΚ φέτος το καλοκαίρι στις μεταγραφές;
Κάλυψε όλα τα θέλω του προπονητή; Ενίσχυσε την ομάδα με παίκτες που ζήτησε 3 φορές τουλάχιστον ο προπονητής;
Δηλαδή γιατί πρέπει μόνιμα να τα βλέπουμε ολα ρόδινα "γιατι δεν γίναμε ΠΑΟΚ γαι τους τίτλους και τις μεταγραφές";
Τόσα χρόνια ακούμε για τμήμα σκαουτινγκ που έχει έτοιμες λίστες από Μάρτιο, πείτε μου ΕΝΑΝ άγνωστο παίκτη που πήραμε κ μας βγήκε λίρα 100;Γιατί αυτό θα πει σκαουτινγκ...
Γιατί η έλλειψη κριτικής και το ολα καλα τα κανει η ΠΑΕ είναι για εμενα αυτό που σχολιάζετε σαν "γαβροποιηση" κάποιοι...
προχειροτητα το βλεπουν οσοι απο τον αρνητισμο και την γκρινια δεν βλεπουν πιο μακρια απο την μυτη τους.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι φετος ειναι η καλυτερη μεταγραφικη περιοδος τα 3 τελευταια χρονια
Το αστειο ειναι οτι αυτο που λες ισχυει. Αλλα αυτο το κυνηγι του καλου 10αριου που μπηκαμε στο τρυπακι απο τον Τζιοβινγκο εδω και 3 μηνες εχει στοιχισει επικοινωνιακα και εχει εκτοξευσει την μιρλα.
Γιατι αυτο που λες ειναι 100% σωστο.
Με την αποκτηση του Κουρτιτς εισαι απειρως καλυτερα στα χαφ απο οτι ησουν περυσι
Με Ολιβειρα, Ακπομ εισαι καλυτερα στα φορ απο οτι περυσι
Με Σιντκλευ, Αντρε εισαι καλυτερα στα αριστερα μπακ απο οτι ησουν περυσι (με Περειρα)
Με Μιτριτσα και τα χαρακτηριστικα που εχει (ατομικη ενεργεια, θρασος, ταχυτητα, δυνατοτητα να αγωνιστει σε περισοτερες των μια θεσεων) θεωρω επισης οτι εισαι πολυ καλα
Αλλα ειπαμε.....το 10αρι και το κυνηγι του τα μαμησε ολα......
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gika έγραψε:Εγώ πιο πιθανό βλέπω άρθρο «χαλάει του Μιτριτσα» παρά να έρχεται παίκτης.
Αυτός μέχρι και βίντεο έχει γυρίσει.

Τι ακριβώς τυπικό / διαδικαστικό χαρτί περιμένουν να βγει από το MLS και την Αραβία δεν ξέρω,

αλλά αν δεν το έχουν μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας,
θα είναι λίγο χοντρό.

Ήδη πήγε πολύ, τόσες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

paok re niamou έγραψε:Επειδή δουλεύουν αθόρυβα, υπάρχει αθόρυβη παράταση μεχρι 17 Σεπτεμβρίου.
Αφου μεταγραφικά δεν μας έκατσε κάτι που να βολεύει θα παμε για ελεύθερους.
Και αν δεν μας κάτσουν και αυτοί θα παμε στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα βρε αδερφέ.
Οι μεταγραφες μας ειναι σε σίγουρα αθορυβα και καλά προγραμματισμενα χέρια
Αφού 3 μήνες χάσαμε το χρόνο μας παζαρεύοντας με ομάδες χωρίς να ξέρουμε αν οι παίκτες θέλουν να έρθουν και αν συμφωνούν μαζί μας... Γελάει ο κόσμος...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

bersekeros έγραψε:
gika έγραψε:Εγώ πιο πιθανό βλέπω άρθρο «χαλάει του Μιτριτσα» παρά να έρχεται παίκτης.
Αυτός μέχρι και βίντεο έχει γυρίσει.

Τι ακριβώς τυπικό / διαδικαστικό χαρτί περιμένουν να βγει από το MLS και την Αραβία δεν ξέρω,

αλλά αν δεν το έχουν μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας,
θα είναι λίγο χοντρό.

Ήδη πήγε πολύ, τόσες ημέρες.
Έχουν έρθει παίκτες στο παρελθόν να υπογράψουν και φύγανε με την επόμενη πτήση.

Αυτό που έχουμε και γυρισμένο βίντεο είναι εκπληκτικό! Φαντάσου να χαλάσει η μεταγραφή αλλά να διαρρεύσει το βίντεο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PaokPatraG4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
nunies4 έγραψε: Γιατι καλυτερα να μην κλεισει ο Μιτριτσα;
Γιατί έτσι.

Ότι να ναι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπαμε...Γιατί πρέπει να δωθεί μια τελευταία ευκαιρία στον Λάμπρου....
Σωστο

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paok re niamou έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Ξέχασες να βάλεις τα χαζογελα που βάζεις σε καθε σου ποστ.
Ταιριάζουν τέλεια με αυτα λου γράφεις κσθε φορά.
Μην τον κάνεις ντα...

Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Πωπω κατάθλιψη και μιζέρια εδώ μέσα. Εγώ έμαθα ότι θα φύγει και ο Δικέφαλος από το σήμα και θα μας κάνουν έξωση από την Τούμπα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πωπω κατάθλιψη και μιζέρια εδώ μέσα. Εγώ έμαθα ότι θα φύγει και ο Δικέφαλος από το σήμα και θα μας κάνουν έξωση από την Τούμπα
Λίγο υπομονή....Σε λίγο καιρό λογικά θα βλέπουμε μακέτες....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Μίχος χτες, μαζί με κάτι χαζά που δεν πάν στη στράτα, έγραψε ότι έχει την πληροφορία ότι η ρήτρα αγοράς του Ρουμάνου θα είναι 2.8 εκ.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

nunies4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Το αστειο ειναι οτι αυτο που λες ισχυει. Αλλα αυτο το κυνηγι του καλου 10αριου που μπηκαμε στο τρυπακι απο τον Τζιοβινγκο εδω και 3 μηνες εχει στοιχισει επικοινωνιακα και εχει εκτοξευσει την μιρλα.
Γιατι αυτο που λες ειναι 100% σωστο.
Με την αποκτηση του Κουρτιτς εισαι απειρως καλυτερα στα χαφ απο οτι ησουν περυσι
Με Ολιβειρα, Ακπομ εισαι καλυτερα στα φορ απο οτι περυσι
Με Σιντκλευ, Αντρε εισαι καλυτερα στα αριστερα μπακ απο οτι ησουν περυσι (με Περειρα)
Με Μιτριτσα και τα χαρακτηριστικα που εχει (ατομικη ενεργεια, θρασος, ταχυτητα, δυνατοτητα να αγωνιστει σε περισοτερες των μια θεσεων) θεωρω επισης οτι εισαι πολυ καλα
Αλλα ειπαμε.....το 10αρι και το κυνηγι του τα μαμησε ολα......
Μονο οι χαζοι παρασερνονται απο το επικοινωνιακο και χανουν την ουσια. Για αυτο και ο κουλης προπερσι ειχε δηλωσει με ενδιαφερει η επικοινωνια κι οχι η ουσια γιατι ξερει ποσο εξυπνος λαος ειμαστε.
Σαφως κι αν παρουμε το δεκαρι θα ειμαστε πολυ καλυτερα αλλα και να μη το παρουμε παλι θα ειμαστε καλυτερα απο περσι.
Κυριαρχει στο μυαλο μας ο νεοπλουτισμος και το πλειστεισιον. Αν στην επομενη ωρα ανακοινωθει παικτης θα ρχισει γκρινια γιατι εχουμε χρονο για αλλον εναν και δεν ερχεται
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν είναι η καλύτερη ή η χειρότερη θα φανεί στο χειροκρότημα.σίγουρα η χειρότερη δεν παίζει να είναι αφού ξεκίνησες με γκολάρα από τα αποδυτήρια (λουτσεσκου )
Τώρα για την καλύτερη το συζητάμε…
Αν ο σιντκλει και ο μιρτιτσα σου βγουν επιπέδου κουρτιτς πχ ή ολιβειρα,
Καλά για ακπομ ξέρεις πάνω κάτω τι παίρνεις με προπονητή λουτσε ειδικά.
Και Μοναδικό ερωτηματικο τον τειλορ τότε χαρακτηρίζεται παρά πολύ καλή…
Για να γίνει η καλύτερη των τελευταίων χρόνων φέρνεις και τον παιχταρα στο 10….
Αμα έπαιρνες τερματοφυλακα,στόπερ και ένα ακόμα χαφ θα ήταν η ιδανική!(ισως και δεξι μπακ αντί ροντριγκο )
Πάντως σίγουρα δεν δικαιολογείται αυτή η γκρίνια και η μιζέρια.
Αν αποκλειόσουν από κομφερενς θα ήταν λογικό να πει κανείς οτι αργήσαμε αλλά αυτό προφανως δεν έγινε.
Τώρα αν κάποιος πέφτει στην λουμπα να πιστευει για μπατζετ 30 μυρίων μόνο για μεταγραφές ή οτι θα πάρουμε 49 παίχτες και θα αλλάξει όλη η ομάδα (που συμβαίνει για να πουλάνε Σανο οι αρδ )τότε δεν φταίει η ομάδα αλλά αυτος που τους πιστευει…..
Θετική ενέργεια για μια μόνο μέρα να πάρουμε 1 παιχταρα σίγουρα ακόμα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εκκωφαντικη ησυχια.

Καλο σημαδι.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

να ξέρετε, έχω ήδη γραμμένα ποστ για να τα ανεβάσω σε περίπτωση που πάρουμε 10αρι και ανακοινωθεί και ο Μιτριτσα, όπου γκρινιάζω που δεν πήραμε τερματοφύλακα που το ξέραμε, όχι 1 και 2 και 3 μήνες αλλά χρόνια τώρα και δεν κάναμε τίποτα και πάλι θα πάμε με Πασχα-ΖΖ και θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας πάλι και οι βαθμοί και οι προκρίσεις που θα μας στοιχίσει θα κοστίσουν βραχυ-μεσο-μακροπρόθεσμα πολύ περισσότερα από 2-3-4 εκατομμύρια και τι νόημα έχει να φτιάχνεις μια σφιχτή ομάδα και να τα τρως πίσω και οι μεγάλες ομάδες χτίζονται από τον τερματοφύλακα και άλλα ...
Αλλά δεν τα λέω (ακόμα) γιατί σέβομαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”