Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- Dimitris++++
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Άμα βγούνε παγανια τα ασπρα πόλο θα σου πω τι θα γίνει με τους εκλέκτορες.... 

- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο επόμενος θα είναι ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ
Όσοι ασχολούνται λίγο με τα εκκλησιαστικα ξέρουν
Λες πάντως ο χοντρός να επηρεάσει ακόμα και αυτές τις εκλογές;; :p
Όσοι ασχολούνται λίγο με τα εκκλησιαστικα ξέρουν
Λες πάντως ο χοντρός να επηρεάσει ακόμα και αυτές τις εκλογές;; :p
- Dimitris++++
Σοβαρά τώρα συνονόματε όχι εγώ δεν ασχολούμαι σε αυτό το επίπεδο νοοοτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη..όμως ότι ο χοντρός είναι ικανός να επηρεάσει και αυτή την εκλογή το θεωρώ δεδομένο....
- PAOKevolution
Τον Σπρώχνουν πολύ τα μέσα και τα κοινωνικά και τα εκκλησιαστικά... Έχει δίκιο ο Μήτσος...
και ομως ειναι τεραστιο μειονεκτημα οτι ειναι κολλητος του πρεζεμπορα και ας φαινεται τωρα σαν πελονεκτημα....Dimitris++++ έγραψε:Σοβαρά τώρα συνονόματε όχι εγώ δεν ασχολούμαι σε αυτό το επίπεδο νοοοτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη..όμως ότι ο χοντρός είναι ικανός να επηρεάσει και αυτή την εκλογή το θεωρώ δεδομένο....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ασχετο ....Έχω quiz συνομωσίας....Τι σχέση έχει η φαινομενικά καλή ενίσχυση του βαζελου με τον αντωνη σαμαρα ???μονο εγω πιστεύω οτι ειναι ο μονος που μπορεί να ρίξει τον χοντρό-κουλη αυτή τη στιγμή???
Εμπλέκουν και Έλληνα δικαστή στο σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο
Ο επικεφαλής επί των αθλητικών ζητημάτων αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης απέστειλε νέα αναφορά για το διεθνές στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο.
Όπως αποκάλυψε η "Δίκη στο Open" πρόκειται για την έβδομη εισαγγελική αναφορά που καταδεικνύει την ελληνική εμπλοκή στην υπόθεση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε συλληφθεί για στημένα ματς και στοιχηματική απάτη.
Στην αναφορά περιέχονται 10 χειραγωγημένοι αγώνες της ΠΑΕ Βέροια από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Απρίλιο του 2015. Επίσης περιέχονται και 3 αναμετρήσεις της ομάδας Κ20 της Βέροιας που διεξήχθησαν από το Νοέμβριο του 2016 έως το Φεβρουάριο του 2017.
Ειδική αναφορά γίνεται σε αγώνα της Βέροιας που έγινε τον Ιανουάριο του 2018 και εμπλέκονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα σε μία από τις επτά εισαγγελικές αναφορές εμπλέκεται και το όνομα δικαστή!
Η δικογραφία είναι ανοιχτή από τις αρχές του 2018 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.
Dikisports.blogspot
Και κάτι ακόμα..τα συγκεκριμένα ματς είναι επί προεδρίας καρυ..
Ο επικεφαλής επί των αθλητικών ζητημάτων αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης απέστειλε νέα αναφορά για το διεθνές στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο.
Όπως αποκάλυψε η "Δίκη στο Open" πρόκειται για την έβδομη εισαγγελική αναφορά που καταδεικνύει την ελληνική εμπλοκή στην υπόθεση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε συλληφθεί για στημένα ματς και στοιχηματική απάτη.
Στην αναφορά περιέχονται 10 χειραγωγημένοι αγώνες της ΠΑΕ Βέροια από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Απρίλιο του 2015. Επίσης περιέχονται και 3 αναμετρήσεις της ομάδας Κ20 της Βέροιας που διεξήχθησαν από το Νοέμβριο του 2016 έως το Φεβρουάριο του 2017.
Ειδική αναφορά γίνεται σε αγώνα της Βέροιας που έγινε τον Ιανουάριο του 2018 και εμπλέκονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα σε μία από τις επτά εισαγγελικές αναφορές εμπλέκεται και το όνομα δικαστή!
Η δικογραφία είναι ανοιχτή από τις αρχές του 2018 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.
Dikisports.blogspot
Και κάτι ακόμα..τα συγκεκριμένα ματς είναι επί προεδρίας καρυ..
δεν θελει και πολυ σκεψη για να καταλαβει κανεις οτι ο παλετας κινειται σε πολυ επικινδυνα μονοπατια...
οταν την σεζον 13-14 ο ραουλ μπραβο οντας βασικος στην cordoba κερδιζει την ανοδο στην πριμερα αλλα επιλεγει να φυγει για να παιξει την επομενη σεζον στην βεροια του καρυπιδη και μετεπειτα στον αρη της γ εθνικης ειναι καπως...
τοτε μου ειχε φανει πολυ περιεργο ενας παικτης να αλλαξει τοσο αποτομα αγωνιστικο επιπεδο στην καριερα του χωρις να εχει καποιον σοβαρο τραυματισμο αλλα οταν εσκασε απο την ισπανια η γνωστη ιστορια ολα εγιναν πολυ ξακαθαρα στο μυαλο μου...
εχω την αισθηση οτι ο παλετας μπορει να μπλεξει πολυ ασχημα ανα πασα στιγμη
οταν την σεζον 13-14 ο ραουλ μπραβο οντας βασικος στην cordoba κερδιζει την ανοδο στην πριμερα αλλα επιλεγει να φυγει για να παιξει την επομενη σεζον στην βεροια του καρυπιδη και μετεπειτα στον αρη της γ εθνικης ειναι καπως...
τοτε μου ειχε φανει πολυ περιεργο ενας παικτης να αλλαξει τοσο αποτομα αγωνιστικο επιπεδο στην καριερα του χωρις να εχει καποιον σοβαρο τραυματισμο αλλα οταν εσκασε απο την ισπανια η γνωστη ιστορια ολα εγιναν πολυ ξακαθαρα στο μυαλο μου...
εχω την αισθηση οτι ο παλετας μπορει να μπλεξει πολυ ασχημα ανα πασα στιγμη
Θα καθαρίσει πάλι ο Βαγγέλας για πάρτη του.
Τέτοιος έρωτας...
Τέτοιος έρωτας...
Όχι μόνο θα καθαρίσει, αλλά θα βγούνε και από πάνω για το ηθικό ανάστημα αυτών των ανδρών που σπιλώνονται άδικαMīngus έγραψε:Θα καθαρίσει πάλι ο Βαγγέλας για πάρτη του.
Τέτοιος έρωτας...

-
Έφτυσα τον καφέ ρε φίλε. O Αντώνης Σαμαράς να ρίξει τον Χοντρό; Πλάκα κάνουμε τώρα;laska4 έγραψε:Ασχετο ....Έχω quiz συνομωσίας....Τι σχέση έχει η φαινομενικά καλή ενίσχυση του βαζελου με τον αντωνη σαμαρα ???μονο εγω πιστεύω οτι ειναι ο μονος που μπορεί να ρίξει τον χοντρό-κουλη αυτή τη στιγμή???

τζέλας είσαι κύριε και θαυμαστή η όρασή σουtzelas έγραψε:Στο 1:05
[youtube]q9JGu7FOyZA[/youtube]
Όλοι οι παικτες τής Βέροιας το ήξεραν εκτός από το τέρμα. . Όλοι με τα χέρια στή μέση στο πεναλτιteod1980 έγραψε:τζέλας είσαι κύριε και θαυμαστή η όρασή σουtzelas έγραψε:Στο 1:05
[youtube]q9JGu7FOyZA[/youtube]