László Bölöni
Re: László Bölöni
οπου Μπολονι αλλαζουμε τα ονοματα...βιτ κονδορας...κλπ κλπ...δυστυχως..οσο κοροιδευμαε καλως μεν τα σκουληκια....δε διαφερουμε και πολυ σε τκτικες...
Οι μικροί
Ανεξάρτητα ποια θα είναι τελικά η κατάληξη με τον Μπόλονι μετά από τις χθεσινές επαφές που είχε με Βρύζα και Κωνσταντινίδη, το γεγονός ότι κάθεται και κάνει προπονήσεις με τους μικρούς σχολιάζεται θετικά από όλους.
απο σπορ του βορρα
Οι μικροί
Ανεξάρτητα ποια θα είναι τελικά η κατάληξη με τον Μπόλονι μετά από τις χθεσινές επαφές που είχε με Βρύζα και Κωνσταντινίδη, το γεγονός ότι κάθεται και κάνει προπονήσεις με τους μικρούς σχολιάζεται θετικά από όλους.
απο σπορ του βορρα
Αν δεν ταΐζουμε τα τρολ πως θα έχει ενδιαφέρων ένα θέμα; Ή καλύτερα πως θα ξεχειλώσουμε ένα θέμα;Ale3 έγραψε:feed gika, everyone feed him
Πλακα μας κανεις ρε Γκικα?gika έγραψε:Όταν μου λες ότι η τωρινή ομάδα είναι ΛΙΓΟ καλύτερη από την τότε, τι να πούμε ρε φίλε. Χεσ' το.

Εδω εβγαλες τον Μπερετα καλο προπονητη που οπου κι αν πηγε εφυγε πανω στο διμηνο...

Θεωρεις ισαξιο τον Μπολονι με τον Δερμιτζοχαβο...
Καλυτερα χεσ'το εσυ...

- desperando
- Επικοινωνία:
και συ ρε φιλε πλακα εχεις προσπαθεις να κανεις διαλογο με ενα παιδακι που την εποχη της σαρδελας ηταν 12-13 χρονο , τι αποψη να εχει και τι επιχειρηματαmonopaokre έγραψε:Ωραίος. Μ' αρέσουν τα επιχειρήματά σου. Συνέχισε να βλεπεις μπάλα
-
Με το Γκίκα είμαστε σχεδόν συνομήλικοι φίλε μουdesperando έγραψε:και συ ρε φιλε πλακα εχεις προσπαθεις να κανεις διαλογο με ενα παιδακι που την εποχη της σαρδελας ηταν 12-13 χρονο , τι αποψη να εχει και τι επιχειρηματαmonopaokre έγραψε:Ωραίος. Μ' αρέσουν τα επιχειρήματά σου. Συνέχισε να βλεπεις μπάλα
Εμ γι αυτό επιμένω να γράφονται οι ηλικίες στα άβαταρ. Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς κάποιου είδους μομφή.monopaokre έγραψε:Με το Γκίκα είμαστε σχεδόν συνομήλικοι φίλε μουdesperando έγραψε:και συ ρε φιλε πλακα εχεις προσπαθεις να κανεις διαλογο με ενα παιδακι που την εποχη της σαρδελας ηταν 12-13 χρονο , τι αποψη να εχει και τι επιχειρηματαmonopaokre έγραψε:Ωραίος. Μ' αρέσουν τα επιχειρήματά σου. Συνέχισε να βλεπεις μπάλα
Σε μια κουβέντα στην οποία κάποιοι πρόλαβαν Σάνον στην Τούμπα και κάποιοι άλλοι είναι περήφανοι που πρόλαβαν Φουτσίνι, θα πρέπει να υπάρχει μια αλληλοκατανόηση.
-
Το "Φουτσίνι" ήταν τυχαίο. Άμα θες βάλε και Ζαγοράκης, Γουχού, Μίετσελ, Σικαμπάλα κοκ. 

- abc_o_ karpouzas
εγω που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ οταν ειχε τερματοφυλακα τον ρενε ντεκ μετα ειδα τον ΠΑΟΚ με τον τριμχολντ μετα με τον τσαουσιλα μετα με τον μαριφαλιεφ καπου ειδα τους αδελφους θενκοτ και παντελη-περικλη-πελοπιδα(πως τον λεγαν τον αλλον ρε) αμαφουλε φυσικα τον τεραστιο φουτσινη και προσφατως το βουνο απο την αρτα σωτηρη μπαλαφα......
σε ποια κατηγορια ανοικω;;;
Δεν έχει σημασία η ηλικία...
Κι εγώ είμαι όσο είμαι αλλά το IQ Μου είναι αρνητικό...
Τι να κάνεις, δε μπορείς να τα έχεις όλα....
Κι εγώ είμαι όσο είμαι αλλά το IQ Μου είναι αρνητικό...
Τι να κάνεις, δε μπορείς να τα έχεις όλα....
Συντάξιμη.abg12d34 έγραψε:εγω που αρχισα να βλεπω τον ΠΑΟΚ οταν ειχε τερματοφυλακα τον ρενε ντεκ μετα ειδα τον ΠΑΟΚ με τον τριμχολντ μετα με τον τσαουσιλα μετα με τον μαριφαλιεφ καπου ειδα τους αδελφους θενκοτ και παντελη-περικλη-πελοπιδα(πως τον λεγαν τον αλλον ρε) αμαφουλε φυσικα τον τεραστιο φουτσινη και προσφατως το βουνο απο την αρτα σωτηρη μπαλαφα......