fidel έγραψε:Η κουβέντα γίνεται για τους προπονητές όχι για τα κλαμπ...Για φεργκιουσον έγραψα οχι για την μαν γιου
Ναι προτιμούσε να παίζει με πιτσιρίκια και αυτός και ο βενγκέρ και πολλοί άλλοι.
Ανέφερες δυο προπονητές ο ένας κατέκτησε τα πάντα και ο άλλος λίγα για τα τόσα χρόνια στο πάγκο της ομάδας.
Πόσα χρόνια έκανε ο φέργκιουσον να πάρει πρωτάθλημα με την μαν γιουν?
Έχουμε εμεις τέτοια υπομονή?
Ένας προπονητής εκτός απο του να αρέσει να παίζει με πιτσιρίκια απαιτείται απο πίσω να υπάρχει και η ανάλογη υποδομή και οργάνωση.
Η ομάδα μας δεν γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του Λουτσέσκου ως προπονητή? Τα γνωρίζει απ έξω και ανακατωτά.
Η απόφαση να είναι προπονητής μας σημαίνει ότι εκπληρώνει τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του Ιβαν.
Τώρα τι θέλει ο καθένας μας απο έναν προπονητή είναι άλλη κουβέντα.
Ο Λουτσέσκου εκπληρώνει τα θέλω του Ιβαν ?
Τα εκπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο....έκανε τους αντιπάλους...να είμαστε ο εφιάλτης τους...
Φέτος και πρόπερσι οι χρονιές δεν ήταν τόσο καλές...συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου.
Αν η ομάδα αλλάξει στόχευση..και του ζητήσει να παίζει με πιτσιρίκια τότε υπάρχουν δυο ενδεχόμενα ..να δεχτεί ή να παραιτηθεί.
Το πρώτο μέλημα της ομάδας για μένα είναι ΤΙΤΛΟΙ και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ!!!
Δεν με νοιάζει αν παίζουν 40αρηδες ή 15αρηδες αρκεί να κατακτούμε τίτλους και να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο.
Η παραγωγή ταλέντων αφορά πρωτίστως μόνο την ομάδα .....κάποιες ομάδες βγάζουν ταλέντα και δεν κατακτούν τίτλους...άλλες βγάζουν ταλέντα...τα πωλούν..και κατακτούν τίτλους...άλλες βγάζουν ταλέντα παίζουν με αυτά και δεν κατακτούν τίποτα και μετά τα πωλούν...άλλες βγάζουν ταλέντα παίζουν με αυτά κατακτούν τίτλους και τα πωλούν και άλλες δεν τα πωλούν.
Η παραγωγή ταλέντων στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή εξασφαλίζει πρωτίστως έσοδα.
Εγω θέλω ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ και θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου είναι ο ιδανικός με τα καλά του και τα στραβά του.
Πέρσι απολαύσαμε όλα τα καλά του και φέτος όλα τα στραβά του. Έτσι είναι η ζωή.