Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από soflodoras »

navigator11 έγραψε:
barlow4 έγραψε:εφερε ο ιβαν το λουτσεσκου με κλειστο συμβολαιο κ ρητρα αποδεσμευσης 7 μυρια για να τον εκδικηθει ο γιωργης που μας αφησε στα κρυα του λουτρου την πρωτη φορα.
Ίσως δε μιλιούνται πατέρας και γιός καν , ώστε να αποφεύγονται τέτοιες πατάτες, αδερφέ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε.
«Καλημερα ζωη» γιναμε εδω μεσα. Ο Ιβαν δεν μιλιεται με το γιο του, που υποσκαπτει τη δουλεια του Μποτο που ουτως ή αλλως δεν κανει σωστα τη δουλεια του, αλλα και του Λουτσεσκου, που θα παραιτηθει απο τη σειρα τη Δευτερα και μετα θα ερθει η Κοτζαρεβα που ειναι αχρηστη να απολυσει τον Κυρ Κυρ που λεει ψεματα και κοροιδευει τους τηλεθεατες

Κακομοιρο ΠΑΟΚμανια, πως εχεις καταντησει ετσι

Να μην ξεχασουμε πως οι παικτες απο τα αθηνεζικα σιριαλ ειναι παντα καλυτεροι
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Πριν καμιά ώρα...πακέτο και οι 2??

https://twitter.com/KramponSport/status ... 29892?s=20
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Soflodoras, δεν έχωσες το Θωμαρέη πουθενά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Βάζω 1€ κανένας από τους δυο

Ο Ολιβέιρα είναι ελεύθερος ????
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

nunies4 έγραψε:Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Προφανώς και υπάρχει ΑΓΝΟΙΑ. Όχι θα κάθομαι να πιστεύω τον κάθε Κολκα που φσντασιωνεται με ύφος χιλίων καρδιναλίων game of thrones μέσα στην ομάδα για να πουλάει την μούρη του ξερολα
Ποιος Κόλκας μωρέ τώρα και τι μου λές ?

Ούτε καν παρακολουθώ τους δημοσιογράφους. Ούτε με ενδιαφέρουν καθόλου, ούτε διαμορφώνω γνωμη από αυτούς.

Τα μάτια μου πιστεύω και συτά που βλέπω είναι αρκετά.
Περιμέναμε τους παίκτες μέχρι την πρώτη συγκεντρωση, μετά μέχρι την αναχώρηση για Ολλανδία. Τώρα φτάσαμε 7 Ιουλίου, τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς κοντεύουν.
Αν θέλεις να κλείσεις τις ανάγκες σου, τις κλείνεις άμεσα. Εκτός και αν δεν έχει την δυνατότητα οπότε πάμε για άλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Παρ 07 Ιούλ 2023, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τα πράγματα είναι απλά και ας αφήσουν κάποιοι τα ψέματα και τις κοροϊδίες στον κόσμο...οι αποσκοπούν αλλού από αυτούς που τις διοχετεύσουν.
Ο γκαμπιαντινι τώρα αν πάρει τηλέφωνο και πει ότι συμφωνεί με το 2 συν 1...την την ίδια στιγμή θα του στείλουν τα εισιτήρια.
Δεν ξέρω αν θα υπογράψουν και τον σαματτα , γιατί ποτέ δεν αθέτησαν προφορική συμφωνία... ασχέτως αν ένας μας έχουν γ****** πολλές φορές... αλλά τον Ιταλό θα τον υπογράψει.
Το πρόβλημά τους ήταν και είναι η αδιαλλαξία του ιταλού στο κλειστό τριετές, την ίδια στιγμή που στην ουσία το δικό μας 2 + 1 που προσφέρουμε είναι σαν τριετές αν δεν είναι τουρίστας.
Είναι λογικό η συγκεκριμένη στάση του ιταλού να τους θορυβήσει.
Σου λέει κάτσε ρε φίλε εγώ με το συμβόλαιο που σου δίνω αν εσύ δεν ξέρεις στα παπάρια σου είναι σαν κλειστό τριετές, εσύ από την άλλη με τον τρόπο σου μας λες ότι σκοπεύεις να έρθεις εδώ για διακοπές....ε δεν πάει έτσι.

Υγ και ναι για όλες τις επιλογές τον τελευταίο λόγο τον έχει η ιδιοκτησία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 07 Ιούλ 2023, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Soflodoras, δεν έχωσες το Θωμαρέη πουθενά.
Τι εννοεις ξεχασα τον θωμαερη γιαγκο δρακο; Αυτο που λενε στα καφενεια της πατρας;
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

pagotatzis έγραψε:Βάζω 1€ κανένας από τους δυο

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω αλλά μπορεί η καραμπόλα του Μπρανκο στη φενερ ως ΤΔ να φέρει ξεσκαρταρισμα εκεί.. κάτι τέτοιο συζητάνε τα τουρκαλιωτακια από κάτω
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Soflodoras, δεν έχωσες το Θωμαρέη πουθενά.
Ανθρωπος Σκια : Θωμαρεης
Θεωχαρης : Λουτσεσκου
Λεβενταγας : Μποτο
Μαριάννα: ο σεντερ φορ που δεν ερχεται

[youtube]Mm0xmNR_Is8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

apple64 έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε: GK: Kotarski, Zivkovic, Ταλιχμανίδης
RB: Λύρατζης, Σάστρε
LB: Baba, Rafa, Andre
CB: Ekong, Κούλιε, Μίχα, Kedziora, Nasberg
MF: Douglas, Μεταγραφή, Τσιγγάρας, Schwab, Filipe
RW: Zivko, Narey
AMF: Ντέλιας, Πέλκας
LW: Μεταγραφή, Taison
CF: Samatta, Brandon, Τζίμας

Κακό αυτό το ρόστερ δεν το λες σίγουρα, σαφώς ποιοτικά αναβαθμισμένο σε σχέση με πέρυσι. Σίγουρα παίρνει κάποιες πινελιές ακόμα αλλά θεωρώ ότι ακόμα και έτσι (αν δεν κάνουν και αυτοί κάποιες πολύ δυνατές κινήσεις όπως η σημερινή του βάζελου) κοντράρει άνετα όλους τους ανταγωνιστές.
Είσαι λίγο αισιόδοξος. Καλό είναι αυτό βέβαια αλλά...

Ο Τζίμας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην θέση αυτή από την εποχή του Ντέμη. Τι θα σου δώσει όμως φέτος είναι άγνωστο. Ο Samatta δεν είναι αναβάθμιση για τις άμυνες που θα βρεις στην Ελλάδα σε σχέση με τον Νέλσον. All in all στην επίθεση δεν είσαι καλά. Όπως δεν ήσουν και πέρσι.

Πέλκας για την ώρα δεν υπάρχει. Θα έρθει για να παίζει αλλαγή του Ντέλια; Δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ φέτος με τις μεταγραφές αλλά παίζει τέτοιο σενάριο;

Στα χάφ σου λείπει παίκτης. Τσιγγάρας για εμένα, στον ΠΑΟΚ που εγώ θα ήθελα να βλέπω, δεν υπάρχει. Οι υπόλοιποι είναι ΟΚ. Ο Douglas είναι παραπάνω από ΟΚ. Θέλουμε άλλον έναν Douglas.

Τον Ekong δεν τον ξέρω. Όταν τον δω θα μπορώ να πω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος του Ίνγκασον. Ας πούμε ότι είναι το ίδιο καλός για την ώρα. Μιχαηλίδης δεν υπάρχει. Ο Κουλιεράκης αν κάνει λιγότερα λάθη θα είναι παραπάνω από ΟΚ. Οι άλλοι 2 ελπίζω να είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρσι γιατί αν είναι ίδιοι τότε έχεις 2 στόπερ. Ας πούμε ότι οριακά είμαστε ΟΚ. Με την ελπίδα ότι δεν είμαστε με 2 στόπερ.

Μπακ και εξτρέμ είμαστε ΟΚ.

Όπως βλέπεις σχεδόν παντού γράφω ΟΚ. Σούπερ δεν είμαστε πουθενά. Με απλά ΟΚ πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Ειδικά με τους επιθετικούς που έχεις. Θα βγεις από 3ος εώς 5ος. Δεν τρελαίνομαι με την ιδέα αλλά αυτό είναι για την ώρα. Αν αύριο πάρεις κανονικό επιθετικό και χάφ παιχταρά (καλύτερο του Douglas) τότε αυτή η ομάδα με τους ΟΚ παίκτες θα είναι εντελώς άλλη ομάδα. Τουλάχιστον όταν αυτοί θα παίζουν. Αλλά δεν θα πάρεις. Οπότε διαρκείας στο μπάσκετ για φέτος. :D
Το έχω γράψει αρκετές φορές, είμαι θετικά προκατειλημμένος με τον Σαμάτα καθώς τον θέλω στον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό αλλάζει αρκετά το ταβάνι που βλέπω εγώ σε αυτό το ρόστερ με κάποιον που δεν πιστεύει τον Σαμάτα. Σίγουρα πάντως ο Τανζανός και ο άγνωστος Χ στα χαφ είναι βαρόμετρα.

Τώρα για τον Πέλκα δεν τον βλέπω να έχει και καμιά καλύτερη επιλογή από τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν βλέπω και τον ΠΑΟΚ να έχει καμιά καλύτερη επιλογή οπότε το θεωρώ αρκετά πιθανό σενάριο. Τα ματς αν μπούμε ομίλους θα είναι αρκετά για όλους.

Στα χαφ τώρα αυτός που μου χαλάει την εξίσωση είναι ο Φιλίπε ιδανικά θα ήθελα να τον ξεφορτωθούμε και να παίρναμε έναν ακόμα που να δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Τέλος στο κέντρο της άμυνας ισχύει ότι θα ήθελα κάτι καλύτερο στον πάγκο από Νασμπεργκ και Μιχαηλίδη όμως θεωρώ ότι υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

soflodoras έγραψε:
navigator11 έγραψε:
barlow4 έγραψε:εφερε ο ιβαν το λουτσεσκου με κλειστο συμβολαιο κ ρητρα αποδεσμευσης 7 μυρια για να τον εκδικηθει ο γιωργης που μας αφησε στα κρυα του λουτρου την πρωτη φορα.
Ίσως δε μιλιούνται πατέρας και γιός καν , ώστε να αποφεύγονται τέτοιες πατάτες, αδερφέ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε.
«Καλημερα ζωη» γιναμε εδω μεσα. Ο Ιβαν δεν μιλιεται με το γιο του, που υποσκαπτει τη δουλεια του Μποτο που ουτως ή αλλως δεν κανει σωστα τη δουλεια του, αλλα και του Λουτσεσκου, που θα παραιτηθει απο τη σειρα τη Δευτερα και μετα θα ερθει η Κοτζαρεβα που ειναι αχρηστη να απολυσει τον Κυρ Κυρ που λεει ψεματα και κοροιδευει τους τηλεθεατες

Κακομοιρο ΠΑΟΚμανια, πως εχεις καταντησει ετσι

Να μην ξεχασουμε πως οι παικτες απο τα αθηνεζικα σιριαλ ειναι παντα καλυτεροι
Χααααχαααχαχαχαχα
Θα περάσω και για ... Προτεστάντης στο τέλος!!!!
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Vet_eranos έγραψε:

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω αλλά μπορεί η καραμπόλα του Μπρανκο στη φενερ ως ΤΔ να φέρει ξεσκαρταρισμα εκεί.. κάτι τέτοιο συζητάνε τα τουρκαλιωτακια από κάτω

στην Γαλατά είναι ο Σερτζιο..θα ήταν φοβερή προσθήκη, δεν βλέπω ομως πως μπορεί ν αγοραστει χωρις αυτό να συνοδευτει με πωληση καποιου παίκτη(Αυgusto?), ισως ξανά με δανεισμό?
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Shivaspace έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:

στην Γαλατά είναι ο Σερτζιο..θα ήταν φοβερή προσθήκη, δεν βλέπω ομως πως μπορεί ν αγοραστει χωρις αυτό να συνοδευτει με πωληση καποιου παίκτη(Αυgusto?), ισως ξανά με δανεισμό?
Μακάρι να ερχόταν έστω σαν δανεικός.
Πρέπει όμως να τον εγκρίνει η Γκοντσαρεβα και μετά να ασχοληθούν
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ θα ξαναγράψω πάντως να σας εξηγήσω ότι τον Μπαμπά Ραχμάν δεν τον ήθελε ο προπονητής αλλά η σκαουτινγκ "Τιμ" τάδε Έφη Γιώργης κ Παντελής Θωμαρεης....Θα το γράφω μέχρι να το εμπεδωσετε όλοι εδώ μέσα....Τον ΓΚΑΜΠΙΑΝΤΙΝΙ τον είχε κλεισμένο ο Μποτο κ πήγε ο Θωμαρεης κ τα έκανε πουτανα μαζί με τον Γιώργη....
PaokPatraG4 έγραψε:Εσωτερική πληροφόρηση που βγήκε πλέον κ σε γκρίνια των ΑΡΔ κ πλέον κ του προπονητή με τα λεγόμενα του ότι πλέον δεν είναι μόνο αργά αλλά πολύ αργά....
Για να μην παραθέσω κ το άρθρο του ΡΕΙΝ που γράφει ίσως για την σκαουτινγκ "Τιμ" του Γιώργη....Αλλά το ίσως είναι σίγουρα κ επιμένω

PaokPatraG4 έγραψε: Αποστόλη εάν διαβάσεις και το άρθρο του Ρέιν θα καταλάβεις....Ο Προπονητής κάνει αδιανόητες δηλώσεις από εκνευρισμό για την μεταγραφική λειτουργία της ΠΑΕ....Ο Μποτο είναι στην Ολλανδία μαζί με την ομάδα έχει λίστα με παίχτες κ τους κόβει η σκαουτινγκ Τιμ...Γενικά είναι ένα μπαχαλο η κατάσταση....Ο GINOLA μέσες άκρες είχε πει κάτι παρόμοιο....Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι ΤΔ έχουν φύγει κυνηγημένοι από τον ΠΑΟΚ....Κ οι περισσότεροι προπονητές φυσικά....
Ενδιαφερουσες αποκαλυψεις που ΑΝ αληθευουν, θα ειχαν οντως σοβαρο αντίκτυπο στην λειτουργία της ομάδας.

Θα θελα να το τρεξει λιγο η ομαδα των μοντς να δουμε αν υπαρχει κατι τετοιο αλλα προφανως καταλαβαινω και την δυσκολια της καταστασης.

Φερτε ενα φορ.
Οχι αλλο Πελκας.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά και ας αφήσουν κάποιοι τα ψέματα και τις κοροϊδίες στον κόσμο...οι αποσκοπούν αλλού από αυτούς που τις διοχετεύσουν.
Ο γκαμπιαντινι τώρα αν πάρει τηλέφωνο και πει ότι συμφωνεί με το 2 συν 1...την την ίδια στιγμή θα του στείλουν τα εισιτήρια.
Δεν ξέρω αν θα υπογράψουν και τον σαματτα , γιατί ποτέ δεν αθέτησαν προφορική συμφωνία... ασχέτως αν ένας μας έχουν γ****** πολλές φορές... αλλά τον Ιταλό θα τον υπογράψει.
Το πρόβλημά τους ήταν και είναι η αδιαλλαξία του ιταλού στο κλειστό τριετές, την ίδια στιγμή που στην ουσία το δικό μας 2 + 1 που προσφέρουμε είναι σαν τριετές αν δεν είναι τουρίστας.
Είναι λογικό η συγκεκριμένη στάση του ιταλού να τους θορυβήσει.
Σου λέει κάτσε ρε φίλε εγώ με το συμβόλαιο που σου δίνω αν εσύ δεν ξέρεις στα παπάρια σου είναι σαν κλειστό τριετές, εσύ από την άλλη με τον τρόπο σου μας λες ότι σκοπεύεις να έρθεις εδώ για διακοπές....ε δεν πάει έτσι.

Υγ και ναι για όλες τις επιλογές τον τελευταίο λόγο τον έχει η ιδιοκτησία
Ναι απλα ο Γκαμπιαντινι εχει ηδη αλλα 3 χρονια συμβολαιο. Γιατι να τα αφησει για 2+1; Δν βγαζει νοημα. Στα υπολοιπα συμφωνω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”