Προφανώς και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου και δεν μπορώ να εκθέσω το άτομο που μου είπε κάποια πράγματατα που όπως θα κατάλαβες είναι από Θεσσαλονίκη....Δεν θα μπορούσα να μάθω εγώ πράγματα αφού ζω στην Πάτρα....navigator11 έγραψε:Καταρχάς δεν έγραψα για καφενείο εγώ. Έγραψες πολύ συγκεκριμένα πράγματα για Γκαμπιαντίνι. Αυτό που επικαλείσαι δε δικαιώνεται απλά από τις όποιες αντιδράσεις ΑΡΔ και προπονητή ότι έχουμε καθυστερήσει. Άλλο το να χάσαμε χρόνο να ασχοληθήκαμε και να μην καταφέραμε εν τέλει να κλείσουμε τον Ιταλό, πράγμα που επίσης μπορεί να έφερε ενόχληση κι εκνευρισμό στον Λουτσέσκου, μιας και ήθελε τον παίχτη πολύ, όπως τουλάχιστον λέγεται, και παντελώς άλλο να απέσπασε σχεδόν την υπογραφή του ο Μπότο και να διέλυσαν άλλοι τη συγκεκριμένη συμφωνία. Νομίζω ότι είναι εύκολα κατανοητό. Προσωπικά, αν ήμουν μοντ, θα σε καλούσα να μοιραστείς τις όποιες πληροφορίες σου με την ομάδα των συντονιστών. Άλλο η ακατάσχετη φημολογία και τα σενάρια επί σεναρίων κι άλλο η συγκεκριμένη καταγγελία.PaokPatraG4 έγραψε:Καλά δεν επιμένω άλλο....Ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει....Όλα πάνε καλά....Κ για εσένα Καρπουζα κ για εσένα Νάβι....Μην μου δίνεται σημασία ότι να ναι λέω τα άκουσα στο καφενείο στην Πάτρα....
Τεσπά σταματάω εδώ και ελπίζω να επικρατήσει η λογική από εδώ και πέρα για το καλό του ΠΑΟΚ μας....