Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

navigator11 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Καλά δεν επιμένω άλλο....Ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει....Όλα πάνε καλά....Κ για εσένα Καρπουζα κ για εσένα Νάβι....Μην μου δίνεται σημασία ότι να ναι λέω τα άκουσα στο καφενείο στην Πάτρα....
Καταρχάς δεν έγραψα για καφενείο εγώ. Έγραψες πολύ συγκεκριμένα πράγματα για Γκαμπιαντίνι. Αυτό που επικαλείσαι δε δικαιώνεται απλά από τις όποιες αντιδράσεις ΑΡΔ και προπονητή ότι έχουμε καθυστερήσει. Άλλο το να χάσαμε χρόνο να ασχοληθήκαμε και να μην καταφέραμε εν τέλει να κλείσουμε τον Ιταλό, πράγμα που επίσης μπορεί να έφερε ενόχληση κι εκνευρισμό στον Λουτσέσκου, μιας και ήθελε τον παίχτη πολύ, όπως τουλάχιστον λέγεται, και παντελώς άλλο να απέσπασε σχεδόν την υπογραφή του ο Μπότο και να διέλυσαν άλλοι τη συγκεκριμένη συμφωνία. Νομίζω ότι είναι εύκολα κατανοητό. Προσωπικά, αν ήμουν μοντ, θα σε καλούσα να μοιραστείς τις όποιες πληροφορίες σου με την ομάδα των συντονιστών. Άλλο η ακατάσχετη φημολογία και τα σενάρια επί σεναρίων κι άλλο η συγκεκριμένη καταγγελία.
Προφανώς και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου και δεν μπορώ να εκθέσω το άτομο που μου είπε κάποια πράγματατα που όπως θα κατάλαβες είναι από Θεσσαλονίκη....Δεν θα μπορούσα να μάθω εγώ πράγματα αφού ζω στην Πάτρα....
Τεσπά σταματάω εδώ και ελπίζω να επικρατήσει η λογική από εδώ και πέρα για το καλό του ΠΑΟΚ μας....
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Psaras έγραψε:μόλις διάβασε το clue του rene, εσφιξε την γροθιά ο Αλι.
Εικόνα

μη σταματτάς δικεφαλε, μηηηη σταματας, μηηηηηη σταματας δικεφαλεεεεε

ετσι κανουν παράθεση τον παικταρά
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Psaras έγραψε:μόλις διάβασε το clue του rene, εσφιξε την γροθιά ο Αλι.

Εικόνα
Παικταρά μου αντε ελα
Άργησες
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Όταν λέμε τον είχαν κλεισμένο τον Γκαμπιατινι τι εννοούμε; Ότι ο Μποτο του έδινε το κλειστό 3ετες; Και πήγε ο Γιώργης και το έκανε 2+1; Η ότι τον είχε συμφωνημένο ο Μποτο με 1,5 και πήγε ο Γιώργης και του είπε 1 και αν σου αρέσει.
Πραγματικά που τα ακούτε αυτά;
Αφού τώρα παίζουμε το "βρες τον ένοχο" τι περίμενες να συμβεί;
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Υπέγραψε η όχι ο Πέλκας σε ομάδα ;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Άσχετο αλλά ο άλλος δίνει 3Μ στην ομάδα του παίκτη για να αγοράσει το βασικό του 6ρι και εμείς πέρσυ δεν είχαμε λεφτά να πάρουμε τον νάρεϊ και περιμέναμε να πωληθεί ο τσολακ και μετά πειράζουν οι δηλώσεις λουτσεσκου. Πλέον και λεφτά από μεταγραφές που παίρνουμε δεν αγοράζουμε 3Μ από Κούτσια και άλλα 4Μ από ινγκασον = 7Μ και ακόμα διαπραγματεύεται για ελεύθερους και δεν δίνουμε δεκάρα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

PaokPatraG4 έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Τεσπά καλή συνέχεια σε όλους.... Συνεχίστε την συζήτηση για τις μεταγραφές μας....
μην τρελαινεσαι ρε πατρινε ...ολα οκ...

τον λογο γραψε ...αν τον εχεις μαθει..η ..αν τον υποψιαζεσαι

τι λογο εχει το ενα...τιμ...να κοψει μεταγραφη του αλλου...τιμ..

που τον πληρωνει για αυτην την δουλεια...

δεν γουσταρει τα ...μουτρα του?? τον διωχνει... σε ποιον εχει να δωσει λογαριασμο....

εμπεδωνεις τι σου λεω??
Πλέον έχουν επιδοθεί σε μπρα ντε φερ αγωνιστικό τμήμα με σκάουτινγκ Τιμ εξού κ οι δηλώσεις του Λουτσεσκου σε ρουμανικά media ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει για τιτλο φέτος .... Ουσιαστικά ακυρώνει όλο το φετινό πρότζεκτ οποιοδήποτε κ εάν είναι αυτό....Δεν το λέει αυτό ένας προπονητής πιστεύω έστω κ αν δεν πιστεύει στην ομάδα κ τους παίχτες....

ρε πατρινε...

με κοροιδευεις??

συγκεκριμενη ερωτηση σου κανω...

τι λογο εχει ο...γιωργης....οπως λες να κοψει μεταγραφη του τδ
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Σουριναμέζος έγραψε: GK: Kotarski, Zivkovic, Ταλιχμανίδης
RB: Λύρατζης, Σάστρε
LB: Baba, Rafa, Andre
CB: Ekong, Κούλιε, Μίχα, Kedziora, Nasberg
MF: Douglas, Μεταγραφή, Τσιγγάρας, Schwab, Filipe
RW: Zivko, Narey
AMF: Ντέλιας, Πέλκας
LW: Μεταγραφή, Taison
CF: Samatta, Brandon, Τζίμας

Κακό αυτό το ρόστερ δεν το λες σίγουρα, σαφώς ποιοτικά αναβαθμισμένο σε σχέση με πέρυσι. Σίγουρα παίρνει κάποιες πινελιές ακόμα αλλά θεωρώ ότι ακόμα και έτσι (αν δεν κάνουν και αυτοί κάποιες πολύ δυνατές κινήσεις όπως η σημερινή του βάζελου) κοντράρει άνετα όλους τους ανταγωνιστές.
Είσαι λίγο αισιόδοξος. Καλό είναι αυτό βέβαια αλλά...

Ο Τζίμας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην θέση αυτή από την εποχή του Ντέμη. Τι θα σου δώσει όμως φέτος είναι άγνωστο. Ο Samatta δεν είναι αναβάθμιση για τις άμυνες που θα βρεις στην Ελλάδα σε σχέση με τον Νέλσον. All in all στην επίθεση δεν είσαι καλά. Όπως δεν ήσουν και πέρσι.

Πέλκας για την ώρα δεν υπάρχει. Θα έρθει για να παίζει αλλαγή του Ντέλια; Δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ φέτος με τις μεταγραφές αλλά παίζει τέτοιο σενάριο;

Στα χάφ σου λείπει παίκτης. Τσιγγάρας για εμένα, στον ΠΑΟΚ που εγώ θα ήθελα να βλέπω, δεν υπάρχει. Οι υπόλοιποι είναι ΟΚ. Ο Douglas είναι παραπάνω από ΟΚ. Θέλουμε άλλον έναν Douglas.

Τον Ekong δεν τον ξέρω. Όταν τον δω θα μπορώ να πω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος του Ίνγκασον. Ας πούμε ότι είναι το ίδιο καλός για την ώρα. Μιχαηλίδης δεν υπάρχει. Ο Κουλιεράκης αν κάνει λιγότερα λάθη θα είναι παραπάνω από ΟΚ. Οι άλλοι 2 ελπίζω να είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρσι γιατί αν είναι ίδιοι τότε έχεις 2 στόπερ. Ας πούμε ότι οριακά είμαστε ΟΚ. Με την ελπίδα ότι δεν είμαστε με 2 στόπερ.

Μπακ και εξτρέμ είμαστε ΟΚ.

Όπως βλέπεις σχεδόν παντού γράφω ΟΚ. Σούπερ δεν είμαστε πουθενά. Με απλά ΟΚ πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Ειδικά με τους επιθετικούς που έχεις. Θα βγεις από 3ος εώς 5ος. Δεν τρελαίνομαι με την ιδέα αλλά αυτό είναι για την ώρα. Αν αύριο πάρεις κανονικό επιθετικό και χάφ παιχταρά (καλύτερο του Douglas) τότε αυτή η ομάδα με τους ΟΚ παίκτες θα είναι εντελώς άλλη ομάδα. Τουλάχιστον όταν αυτοί θα παίζουν. Αλλά δεν θα πάρεις. Οπότε διαρκείας στο μπάσκετ για φέτος. :D
icue

Δημοσίευση από icue »

Να κανω εγω τον συνηγορο του διαβολου. Μπορει να μην υπαρχει δολος, απλα μεσα στο ντιλ για τον Μπαμπα να ηταν και ο Σαματα (ιδιο γραφειο κλπ) χωρις να το ξερει ο Μποτο, ο οποιος συνεχιζε τις επαφες με Γκαμπιαντινι. Και να βρεθηκανε εκτεθειμενοι τελικα ολοι και να πρεπει να διαλεξουν ποιος θα παρει τον μουτζουρη.

Δεν το ακουσα πουθενα, το βγαζω απο το μυαλο μου απλα για να πω οτι μπορει καμια φορα να γινει η μαλακια χωρις να το θελει καποιος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ettien26 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Επρεπε να παρουμε αριστερό μπακ και καλώς πήραμε.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν κινείται φύλλο στις άλλες και βασικότερες προτεραιότητες.
Και που το ξέρουμε;
Από αυτά που ξέρουμε.
Τι παραπάνω να γνωρίζουμε δηλαδή ? Τις κρυφές διεργασίες που γίνονται ? Λες και είναι απόρρητα μυστικά.

Φτάσαμε 7 Ιουλίου και τίποτε ακόμη για φορ και τἰποτε για χαφ.

Τα βασικά και αυτονόητα δηλαδή.
Αυτά που λέμε μήνες τώρα όταν ορισμένοι είχαν την βεβαιότητα ότι όλα πάνε καλά !
Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Προφανώς και υπάρχει ΑΓΝΟΙΑ. Όχι θα κάθομαι να πιστεύω τον κάθε Κολκα που φσντασιωνεται με ύφος χιλίων καρδιναλίων game of thrones μέσα στην ομάδα για να πουλάει την μούρη του ξερολα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Αυτό λέω ρε Καρπουζα...Ότι είτε με ΤΔ είτε χωρίς τον πρώτο κ τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Ιβάν ή ο Γιώργης....Οι σχέσεις του Λουτσεσκου με την σκαουτινγκ Τιμ δεν είναι καλές....Ο Λουτσεσκου έχει απηυδήσει και δεν ξέρω εάν σκέφτεται και την παραίτηση πλέον....Και στα γράφω εγώ που δεν ήμουν ποτέ υπέρ του Λουτσεσκου....
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Εμένα προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αν δεν κλείσει κ αυτό το σκ ο χ ψ ω δεν ξερω ποιος επιθετικος ο Ρουμάνος θα χαιρετήσει αυτό μ βγάζει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εφερε ο ιβαν το λουτσεσκου με κλειστο συμβολαιο κ ρητρα αποδεσμευσης 7 μυρια για να τον εκδικηθει ο γιωργης που μας αφησε στα κρυα του λουτρου την πρωτη φορα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Μου είναι δύσκολο να βρω σημείο που να διαφωνώ με τον φίλο apple64 παραπάνω. Καλή ανάλυση των αναγκών τού ρόστερ αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:εφερε ο ιβαν το λουτσεσκου με κλειστο συμβολαιο κ ρητρα αποδεσμευσης 7 μυρια για να τον εκδικηθει ο γιωργης που μας αφησε στα κρυα του λουτρου την πρωτη φορα.
Ίσως δε μιλιούνται πατέρας και γιός καν , ώστε να αποφεύγονται τέτοιες πατάτες, αδερφέ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”