Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Photis »

Τα ακίνητα του ξαδέρφου, που δεν ήταν ξάδερφος

* Τόσα παραμύθια ακούσαμε τις τελευταίες μέρες, ας θυμηθούμε και μια ιστορία, που αν μη τι άλλο, έχει ενδιαφέρον, τώρα που ο Attacker επέστρεψε από τις διακοπές του.
* O Attacker πέρασε τις διακοπές του σε μια μακρινή χώρα της Αφρικής κι εκεί άκουσε αυτή την ιστορία κι εννοείται ότι κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα της καθημερινότητά μας, είναι εντελώς συμπτωματική.
* Μια φορά κι έναν καιρό, που λέτε σ΄ αυτή την αφρικανική χώρα, ήταν κάτι επενδυτές, που θα έκαναν μια ομάδα μεγάλη. Ο παπάς πήγε σύννεφο για πολλές μέρες, κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει γιατί «θα ήταν υπεύθυνος που θα χαλούσε η επένδυση», ώσπου κάποια στιγμή έπεσαν οι μάσκες.
* Κάλεσε, λοιπόν, όλος ο σύλλογος, που τόσες μέρες δεν πετούσε αετό, αλλά έψαχνε, τον εκπρόσωπο των μεγάλων επενδυτών για να τελειώνει αυτό το παραμυθάκι, που ζάλισε τον κόσμο τον τελευταίο καιρό.
* Παρέκαμψαν τις δύσκολες ερωτήσεις του στυλ «μήπως ξέρετε αν ο επενδυτής που εκπροσωπείτε έχει πάει καμιά φορά στο γήπεδο για να δει την ομάδα, που λατρεύει» και περιορίστηκαν σε πιο εύκολες ερωτήσεις.
* «Και δε μας λέτε κύριε Τάδε, θα θέλατε να μας ενημερώσετε για τα οικονομικά στοιχεία του επενδυτή, που εκπροσωπείτε;» τον ρώτησαν.
* «Έχει πολύ μεγάλη επιφάνεια» ήταν η απάντηση. «Ωραία μιλήστε μας γι΄ αυτή την επιφάνεια», του είπαν.
* «Έχει δεκάδες ακίνητα σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, πολύ μεγάλης αξίας», τους είπε. «Μα πως γίνεται αυτό, αφού από το 2003 δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση», απόρησαν οι άνθρωποι του συλλόγου.
* «Δεν ξέρω, αλλά έχει ακίνητα. Το ξέρετε εκείνο το μεγάλο ακίνητο στη συμβολή της οδού τάδε και της οδού δείνα; Δικό του είναι» συνέχισε ο εκπρόσωπος.
* Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έχασαν λεπτό, κάλεσαν σε ανοιχτή ακρόαση, έναν άνθρωπο, που ξέρει απ΄ έξω κι ανακατωτά το κέντρο της πρωτεύουσας, γιατί αυτή είναι η δουλειά του κι αυτός τους διαβεβαίωσε ότι τα συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει σε άλλον άνθρωπο.
* Είδε κι απόειδε ο εκπρόσωπος και τους ξεφούρνισε ότι ο επενδυτής είναι πρώτος ξάδερφος επιφανούς προσώπου της πόλης, με το οποίο έχουν και το ίδιο ονοματεπώνυμο. «Μισό λεπτό κύριε τάδε», του είπαν.
* Κάλεσαν στο τηλέφωνο το συγκεκριμένο επιφανές πρόσωπο, που δήλωσε ότι ουδεμία σχέση έχει με τον επενδυτή κι ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία.

* Μετά από τόσα ψεματάκια, δεν υπήρχε πια καμιά αμφιβολία. Κάτι έγγραφα – φωτιά, που είχε στα χέρια του ο σύλλογος, ήταν πλέον περιττά. Να, για ένα συνεργείο αυτοκινήτων, που δεν πήγε καλά κ.λπ.
* Κάπου εκεί έγινε η… μετάααααβολή – εμπρός μαααρς.
* Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
* Α, οι επενδυτές, λέει, σκέφτονται να κάνουν συνέντευξη τύπου, για να μιλήσουν για όλους και για όλα και να κατακεραυνώσουν όλους αυτούς τους εγκάθετους, που δεν τους άφησαν να επενδύσουν και να κάνουν τον σύλλογο μεγάλο.
* Το να μη γίνει συνέντευξη τύπου, άνοιξε και παίζεται στο 1,02. Και το να μην εμφανιστεί ο ένας, ακόμη κι αν γίνει η συνέντευξη τύπου, είναι πλέον Δ.Π. Δεν προσφέρεται, δηλαδή. Το έφραξαν.
Attacker

http://blog.paok24.com/?p=1313
:pano:
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Με προλαβες στην προεπισκοπηση Photis :opaokara:

http://blog.paok24.com/?p=1313

Σε αντιδιαστολη με τα λεγομενα του αρμαγεδονα προσωπικα ο Ζαγορ αποδεικνυεται μεγαλος ΜΑΓΚΑΣ.
Πολλοι θα ηταν εκεινοι που στη θεση του θαμπωμενοι απο τα φραγκα καποιου(εστω απο αυτα που λεει οτι εχει) θα ελεγαν ναι και σε ελεγχους και σε ΑΜΚ και σε πολλα αλλα.Επισης αλλος στη θεση του θα ετρεχε να παρει στοπερ-σεντερ φορ-δεκαρι με 2-3 εκατομμυρια και οταν αποκαλυπτοταν ο παπας θα τρεχαμε να καλυψουμε ανοιγματα των 5-10 εκατομμυριων.
Ο Θεοδωρος το χειριζεται πολυ καλα το θεμα.Εχει πολυ γερο στομαχι και μεγαλα @@.
Μην αρχισει τωρα κανεις να μας λεει για τα λαθη του.
Λαθη ολοι κανουμε.Εχει κανει κ αυτος πολλα και το ξερει.
Αλλα το συγκεκριμενο θεμα το χειριζεται σωστα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Armagedonas καλή προσπάθεια αλλά δεν πείθεις ρε!
Χέσε μας λέω γω. Βρήκες αφορμή να τα ρίξεις στον Ζαγοράκη με πολύ φθηνό τρόπο.
Το καράβι έχει περάσει από φουρτούνες και δεν μασάει.
Καλά ξηγήθηκε ο Θόδωρος, στον ανύπαρκτο ζήτουλα μπατίρη. :opaokara:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Armagedonas έγραψε:
eorptol έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Άλλη μια απόδειξη ο τι ο Ζαγοράκης ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε

Αλήθεια από πέρσυ το καλοκαίρι,έχει κάνει ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ????έστω ΜΙΑ???

Μπερέτα,Δερμιτζάκης,Χάβος,Ζουέλα,Μπουσαιντί,Λε Γκεν-Άντιτς(παραμύθι μεγάλο),πρόσληψη Παντελή,Ρομπέρ,Τσιρίλο,Άραβες,ναυάγιο με Φλωρίδη
και βέβαια στήριξη Μαρινάκη έτσι....

ΥΓ μήπως θεωρεί τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι του???

και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει εναλλακτική λύση,ούτε τον συγκρίνω με Γούμενο,όπως βλακωδώς λένε πολλοί

κρίνω τις κινήσεις του
ειδες τι παθαινεις οταν ακους πολυ ζαγορα και τον κανεις ινδαλμα σου ? εσυ ειπες οτι ειναι ο καλλιτερος παραγωγος....
τι να πω......τα λογια ειναι περιττα.....
τελευταίο πρωτάθλημα 1985....
26 χρόνια!!!!

όταν έρχεται ο Ρομπέρ και ο Τσιρίλο και ο κόσμος χειροκροτά,Ο ΠΑΟΚ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ....

δυστυχώς μαζεύτηκαν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες τριετίας,με γκομενάκια στα επίσημα κλπ

και όπως πάντα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!μια ζωή ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!...έλα μωρέ του χρόνου πάλι....κάθε χρόνο "του χρόνου"!!!

ΥΓ Γιατί μου έρχεται διαρκώς στο μυαλό το σύνθημα που τελειώνει σε ".....και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια"????

4 χρονια αγώνας για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ !
4 χρονια xωρίς μεν να γευτούμε την κατάκτηση ενός τίτλου, αλλα με πρωτοφανή αξιοπρέπεια στη διοικητική λειτουργία - σε σχέση με αυτά που έχουμε ζήσει οι 40ρηδες οπαδοί του ΠΑΟΚ – και αγωνιστική ανάταση που έφθασε τον ΠΑΟΚ μας να αποτελεί πλέον αγωνιστικά αξιόπιστο διεκδικητή των πρώτων θέσεων του ελληνικού πρωταθλήματος και σοβαρό αντίπαλο στα σαλόνια της Ευρώπης. Η διοικητική αξιοπρέπεια και η σταθερή αγωνιστική παρουσία είναι για μένα πολύ σημαντικότερα επιτεύγματα από ένα βραχύβιο κατόρθωμα. Εύγε !

Εσύ έχεις αξιόπιστο αντεπιχείρημα στο παραπάνω κείμενο ....;
Εκτος αν ασχολείσαι με ΠΑΟΚ αλλου πλανήτη.

Η είσαι πιαι τόσο λεφτάς και δε σε αφήνουν να πάρεις τον ΠΑΟΚ. Έλα ντε, τι κάθεσαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Τετ 06 Ιούλ 2011, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

έφτασαν μέσω δορυφόρου οι πρώτες εικόνες από τη συνέντευξη τύπου
mixed_race_woman_surrounded_by_stacks_of_money_bld079964.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Ζαγοράκης είναι σε μεγάλη φόρμα φέτος..Μια χαρά μετράει τα κουκιά και τις κινήσεις του.Μεγάλη επιτυχία η επιστροφή Βρύζα πάντως.Όλα τ'άλλα είναι για να 'χαμε να λέγαμε.Τι επενδυτές και μαλακίες τώρα..
:pano:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Armagedonas έγραψε:
eorptol έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Άλλη μια απόδειξη ο τι ο Ζαγοράκης ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε

Αλήθεια από πέρσυ το καλοκαίρι,έχει κάνει ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ????έστω ΜΙΑ???

Μπερέτα,Δερμιτζάκης,Χάβος,Ζουέλα,Μπουσαιντί,Λε Γκεν-Άντιτς(παραμύθι μεγάλο),πρόσληψη Παντελή,Ρομπέρ,Τσιρίλο,Άραβες,ναυάγιο με Φλωρίδη
και βέβαια στήριξη Μαρινάκη έτσι....

ΥΓ μήπως θεωρεί τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι του???

και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει εναλλακτική λύση,ούτε τον συγκρίνω με Γούμενο,όπως βλακωδώς λένε πολλοί

κρίνω τις κινήσεις του
ειδες τι παθαινεις οταν ακους πολυ ζαγορα και τον κανεις ινδαλμα σου ? εσυ ειπες οτι ειναι ο καλλιτερος παραγωγος....
τι να πω......τα λογια ειναι περιττα.....
τελευταίο πρωτάθλημα 1985....
26 χρόνια!!!!

όταν έρχεται ο Ρομπέρ και ο Τσιρίλο και ο κόσμος χειροκροτά,Ο ΠΑΟΚ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ....

δυστυχώς μαζεύτηκαν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες τριετίας,με γκομενάκια στα επίσημα κλπ

και όπως πάντα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!μια ζωή ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!...έλα μωρέ του χρόνου πάλι....κάθε χρόνο "του χρόνου"!!!

ΥΓ Γιατί μου έρχεται διαρκώς στο μυαλό το σύνθημα που τελειώνει σε ".....και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια"????
Φέρε επενδυτή ή πήγαινε βάλε λεφτά να πάρουμε κάποιον καλύτερο του Ρομπερ και να καλύψουμε την οικονομική διαφορά με τον Σαμί..έχει πάρει παράταση η ΑΜΚ αν δεν κάνω λάθος
Και προς το παρόν ο ΠΑΟΚ μικραίνει όταν χάνει 2 μεταγραφές κάθε χρόνο λόγω προστίμων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Τετ 06 Ιούλ 2011, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

nninik έγραψε:εχω διακοσιες τοσες αναρτησεις,κ εκτος απ'αυτες στο τοπικ του ιωακειμ χαβου,ολες μου οι αλλες
θα χαρακτηριζονταν απο απλως ψυχραιμες,μεχρι και "τραλαλι τραλαλο" σε ο,τι εχει να κανει με την
ομαδα μου..ηρθε λοιπον η σειρα μου να γκρινιαξω..δεν ειμαι "επενδυτοφοβικος" (τι ωραια λεξη!!)
αλλα θα ελεγα,πως ειμαι ρεαλιστης..
κατ'αρχην,μιλωντας για "ΠΑΟΚ",δεν μιλαμε για μια ακομα ποδοσφαιρικη ομαδα..
ενταξει,δεν πουλαω μυαλο τωρα,αλλα ας το θυμισω ακομα μια φορα..ο ΠΑΟΚ δεν ειναι
ουτε απλα μια ομαδα,ουτε ψυχρα μια εταιρεια,τουλαχιστον στα δικα μου τα ματια..
το μοντελο "επενδυτης στον ΠΑΟΚ",ή ακομα πιο σωστα "ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο" ειναι
ενα μοντελο που εχει αποτυχει Π Α Τ Α Γ Ω Δ Ω Σ ! ! ! παταγωδως,ομως..χωρις να παραθεσω
τα αυτονοητα (ποιος εγγυαται οτι ο ζαγορ δεν θα τελειωσει,ή δεν θα τον τελειωσουν αυριο,μεθαυριο
σε ενα μηνα,σε ενα χρονο..),ας εστιασω μονο στο (ανεξηγητο) οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια ακρως συναισθηματικη
ομαδα,που βασιζεται στην σχεση του με το λαο του,κ αν ειναι κατι για το οποιο θα μεινει στην ιστορια
ο Ζαγορακης,ειναι στο οτι εφτασε αυτην την συσπειρωση σε επιπεδα σοβιετικης ενωσης επι λενιν..
τωρα,φτανει αυτο απο μονο του για να γυρισει σελιδα η ομαδα κ να κανει το κατι παραπανω,την
υπερβαση (που θα λεγε κι ο γρηγοριαδης..) στο αγωνιστικο;μαλλον οχι..
φυσικα κ δεν γιναμε ΠΑΟΚ,για τους τιτλους κ τις διακρισεις,αλλα (ειτε μας αρεσει,ειτε οχι..) οι
τιτλοι,ειναι τιτλοι..ειναι γοητρο,ειναι μια στιγμη που θα τη θυμασαι για χρονια,ειναι η αφορμη για
νεα ΠΑΟΚτσακια σε ολη την ελλαδα (στην υπολοιπη ελλαδα μαλλον..γιατι εδω στο βορρα,και
τα αγεννητα,ΠΑΟΚ ειναι..),ειναι τελος παντων κατι πιο σημαντικο ο πχ "τιτλος του 2012" (λεμε
τωρα..),απο το "επος της πολης" (στα χαρτια εστω,γιατι το επος της πολης,εγω προσωπικα δεν το
αλλαζω με 10 κυπελλα!)..μπορουμε λοιπον να φτασουμε σε αυτα τα επιπεδα μονο με διαρκειας,
καποιες μετοχες στις κατα καιρους ΑΜΚ,χορηγιες,κ περιστασιακες πωλησεις παικτων;οχι..
αρα;η λυση του επενδυτη ειναι μονοδρομος..υπαρχει βεβαια,και η προοπτικη της εταιρειας
λαϊκης βασης,αλλα ειναι μια λυση τοσο εφικτη,οσο το να περιμενεις τον αη-βασιλη..
σε μια εποχη λοιπον που η οικονομικη συγκυρια της ελλαδας ειναι τετοια,που αναγκαζει
ανθρωπους οπως οι βγενοπουλος,γιαννακοπουλοι,αγγελοπουλοι να αποχωρουν απο τις
ομαδες τους (οχι τον ατρομητο κ τον πανιωνιο,με τα 300 εισιτηρια κ τις χορηγιες της "αχ
σκληρη που εισαι ριτα,μου ξηγηθηκες makita",αλλα τον γαυρο κ τον βαζελο..)
σε μια εποχη που κανεις σοβαρος επιχειρηματιας δεν θελει να ασχοληθει με τον αθλητικο
χωρο,ερχεται ενας φλωριδης,που εχει,λεει,κανει δωρεες στο πατριαρχειο υψους 3 εκ.,
που εχει τατουαζ ( :shock: ) με τον δικεφαλο,να βαλει τα λεφτα του για το 51%..
ναι,φιλε ιταλε,αυτο το Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ 51%..(μελι εχει το μπασταρδο;)..γιατι;
για να κανει το απολυτο κουμαντο,να γινει κ προεδρος..
κ μετα;μετα τι;
με τον Θοδωρο Ζαγορακη στο τιμονι της ομαδας μου,μου φαινοντουσαν τοσο μακρινες,
σχεδον ασπρομαυρες,οι εποχες των καταληψεων στα γραφεια,οι εποχες που τρεχαμε στην
ΔΕΘ να τα κανουμε πουτανα,τα πανια "λευτερια στον ΠΑΟΚ"..δεν θελω να ξαναστηνομαι καθε
μεσημερι να ακουω τον βασιλοπουλο,τον καστανη,κ τον γρηγοριαδη,μπας κ εχουν κανα
νεο για τον επομενο επενδυτη,την επιστροφη του Ζαγορακη,την επιτροπη σωτηριας που
θα συστησει ο ερασιτεχνης,τον ερανο που κανουν οι δυτικες συνοικιες για να μεινει
ο βιερινια,τη διοικηση πρωτοδικειου που θα προκυψει..
ΠΑΟΚ εγινα γιατι ειμασταν κ ειμαστε,το μικρο γαλατικο χωριο που αντιστεκομασταν
κ θα αντιστεκομαστε για παντα στους καταχτητες..ΠΑΟΚ εγινα,για τον τρελλο του τον λαο..
ΠΑΟΚ εγινα,οταν η ξαδερφη με κερδιζε 3-0 στην αθηνα (σε παιγνιδι κυπελλου) κ ακουγα τις
χαμουρες των μεσων μαζικης εξημερωσης να λενε "ε,δεν εχει τυχη ο ΠΑΟΚ.."-"ετσι,ετσι..",
κ ερχονταν στην ΤΟΥΜΠΑ κι εφευγε με μια τσαπου ΝΑ!(με το συμπαθιο..)..
και για πολλους ακομα λογους..
παντως σιγουρα δεν εγινα για τους τιτλους..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΡΕ!!
θελω να μεινω οπως ειμαι..με τον Ζαγορ προεδρο,κ τον σβουρα τεχν.διευθυντη,ας γυρισει κι
ο Ζησακος,κ τον Τουρσουνιδαρο θα ηθελα να δω καπου σε καποιο ποστο..ας πουλησω
κ τον βιερινια (μαζι σου γκικα..),τι να κανουμε,δεν θα χαθουμε..θα ερθει κ κανας τιτλος..
ας μην ερθει κι ολας..στ'@ρχιδι@ μας..
αλλα ειναι ωραια ετσι ρε γαμωτο!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΓΥΡΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ..
δευτερα 27 ιουνιου..ουτε "και" δεν αλλαζω..
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και μην ξεχναει κανεις το βασικο που ο ζαγορ το λεει και θα το λεει παντα...
οποιος εχει αντερα και τον ενδιαφερει τα χωνει στην ΑΜΚ χωρις να ρωτισει και κανεναν και κανει κουμαντο

οχι ερχομε τελευταια μερα και δεν προλαβαινω και να κανω ελενχο και ο ορκωτος και δεν με νοιαζει πως το τριβουν το πιπερι :lol: :lol:
και μολις τον ειπε ο ζαγορ ...ρε φιλε φερε μας μια φωτο να σε δουμε...την εκανε σαν τον κεντερη ...
τον κεντερη τον αιολο....οποιαδηποτε ομοιοτιτα με τον κεντερη τον κοστα ειναι τυχαια :lol: :lol: :lol:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

nninik έγραψε:
nninik έγραψε:εχω διακοσιες τοσες αναρτησεις,κ εκτος απ'αυτες στο τοπικ του ιωακειμ χαβου,ολες μου οι αλλες
θα χαρακτηριζονταν απο απλως ψυχραιμες,μεχρι και "τραλαλι τραλαλο" σε ο,τι εχει να κανει με την
ομαδα μου..ηρθε λοιπον η σειρα μου να γκρινιαξω..δεν ειμαι "επενδυτοφοβικος" (τι ωραια λεξη!!)
αλλα θα ελεγα,πως ειμαι ρεαλιστης..
κατ'αρχην,μιλωντας για "ΠΑΟΚ",δεν μιλαμε για μια ακομα ποδοσφαιρικη ομαδα..
ενταξει,δεν πουλαω μυαλο τωρα,αλλα ας το θυμισω ακομα μια φορα..ο ΠΑΟΚ δεν ειναι
ουτε απλα μια ομαδα,ουτε ψυχρα μια εταιρεια,τουλαχιστον στα δικα μου τα ματια..
το μοντελο "επενδυτης στον ΠΑΟΚ",ή ακομα πιο σωστα "ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο" ειναι
ενα μοντελο που εχει αποτυχει Π Α Τ Α Γ Ω Δ Ω Σ ! ! ! παταγωδως,ομως..χωρις να παραθεσω
τα αυτονοητα (ποιος εγγυαται οτι ο ζαγορ δεν θα τελειωσει,ή δεν θα τον τελειωσουν αυριο,μεθαυριο
σε ενα μηνα,σε ενα χρονο..),ας εστιασω μονο στο (ανεξηγητο) οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια ακρως συναισθηματικη
ομαδα,που βασιζεται στην σχεση του με το λαο του,κ αν ειναι κατι για το οποιο θα μεινει στην ιστορια
ο Ζαγορακης,ειναι στο οτι εφτασε αυτην την συσπειρωση σε επιπεδα σοβιετικης ενωσης επι λενιν..
τωρα,φτανει αυτο απο μονο του για να γυρισει σελιδα η ομαδα κ να κανει το κατι παραπανω,την
υπερβαση (που θα λεγε κι ο γρηγοριαδης..) στο αγωνιστικο;μαλλον οχι..
φυσικα κ δεν γιναμε ΠΑΟΚ,για τους τιτλους κ τις διακρισεις,αλλα (ειτε μας αρεσει,ειτε οχι..) οι
τιτλοι,ειναι τιτλοι..ειναι γοητρο,ειναι μια στιγμη που θα τη θυμασαι για χρονια,ειναι η αφορμη για
νεα ΠΑΟΚτσακια σε ολη την ελλαδα (στην υπολοιπη ελλαδα μαλλον..γιατι εδω στο βορρα,και
τα αγεννητα,ΠΑΟΚ ειναι..),ειναι τελος παντων κατι πιο σημαντικο ο πχ "τιτλος του 2012" (λεμε
τωρα..),απο το "επος της πολης" (στα χαρτια εστω,γιατι το επος της πολης,εγω προσωπικα δεν το
αλλαζω με 10 κυπελλα!)..μπορουμε λοιπον να φτασουμε σε αυτα τα επιπεδα μονο με διαρκειας,
καποιες μετοχες στις κατα καιρους ΑΜΚ,χορηγιες,κ περιστασιακες πωλησεις παικτων;οχι..
αρα;η λυση του επενδυτη ειναι μονοδρομος..υπαρχει βεβαια,και η προοπτικη της εταιρειας
λαϊκης βασης,αλλα ειναι μια λυση τοσο εφικτη,οσο το να περιμενεις τον αη-βασιλη..
σε μια εποχη λοιπον που η οικονομικη συγκυρια της ελλαδας ειναι τετοια,που αναγκαζει
ανθρωπους οπως οι βγενοπουλος,γιαννακοπουλοι,αγγελοπουλοι να αποχωρουν απο τις
ομαδες τους (οχι τον ατρομητο κ τον πανιωνιο,με τα 300 εισιτηρια κ τις χορηγιες της "αχ
σκληρη που εισαι ριτα,μου ξηγηθηκες makita",αλλα τον γαυρο κ τον βαζελο..)
σε μια εποχη που κανεις σοβαρος επιχειρηματιας δεν θελει να ασχοληθει με τον αθλητικο
χωρο,ερχεται ενας φλωριδης,που εχει,λεει,κανει δωρεες στο πατριαρχειο υψους 3 εκ.,
που εχει τατουαζ ( :shock: ) με τον δικεφαλο,να βαλει τα λεφτα του για το 51%..
ναι,φιλε ιταλε,αυτο το Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ 51%..(μελι εχει το μπασταρδο;)..γιατι;
για να κανει το απολυτο κουμαντο,να γινει κ προεδρος..
κ μετα;μετα τι;
με τον Θοδωρο Ζαγορακη στο τιμονι της ομαδας μου,μου φαινοντουσαν τοσο μακρινες,
σχεδον ασπρομαυρες,οι εποχες των καταληψεων στα γραφεια,οι εποχες που τρεχαμε στην
ΔΕΘ να τα κανουμε πουτανα,τα πανια "λευτερια στον ΠΑΟΚ"..δεν θελω να ξαναστηνομαι καθε
μεσημερι να ακουω τον βασιλοπουλο,τον καστανη,κ τον γρηγοριαδη,μπας κ εχουν κανα
νεο για τον επομενο επενδυτη,την επιστροφη του Ζαγορακη,την επιτροπη σωτηριας που
θα συστησει ο ερασιτεχνης,τον ερανο που κανουν οι δυτικες συνοικιες για να μεινει
ο βιερινια,τη διοικηση πρωτοδικειου που θα προκυψει..
ΠΑΟΚ εγινα γιατι ειμασταν κ ειμαστε,το μικρο γαλατικο χωριο που αντιστεκομασταν
κ θα αντιστεκομαστε για παντα στους καταχτητες..ΠΑΟΚ εγινα,για τον τρελλο του τον λαο..
ΠΑΟΚ εγινα,οταν η ξαδερφη με κερδιζε 3-0 στην αθηνα (σε παιγνιδι κυπελλου) κ ακουγα τις
χαμουρες των μεσων μαζικης εξημερωσης να λενε "ε,δεν εχει τυχη ο ΠΑΟΚ.."-"ετσι,ετσι..",
κ ερχονταν στην ΤΟΥΜΠΑ κι εφευγε με μια τσαπου ΝΑ!(με το συμπαθιο..)..
και για πολλους ακομα λογους..
παντως σιγουρα δεν εγινα για τους τιτλους..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΡΕ!!
θελω να μεινω οπως ειμαι..με τον Ζαγορ προεδρο,κ τον σβουρα τεχν.διευθυντη,ας γυρισει κι
ο Ζησακος,κ τον Τουρσουνιδαρο θα ηθελα να δω καπου σε καποιο ποστο..ας πουλησω
κ τον βιερινια (μαζι σου γκικα..),τι να κανουμε,δεν θα χαθουμε..θα ερθει κ κανας τιτλος..
ας μην ερθει κι ολας..στ'@ρχιδι@ μας..
αλλα ειναι ωραια ετσι ρε γαμωτο!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΓΥΡΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ..
δευτερα 27 ιουνιου..ουτε "και" δεν αλλαζω..
:nairepaok:
δεν γκεφτεσαι και εντελως λαθος...εν μερει συμφωνω.
Με πιανει το παραπονο ομως...25 χρονια βλεπω,διαβαζω ακουω ΠΑΟΚ...Μ Ι Α φορα δεν γινεται να συνδιαστουν ΟΛΑ?? Δηλαδη...και ανθρωποι που γουσταρουμε...και λεφτα...σε μια αρμονικη συνεργασια!
Δε Βαριεσε...ΠΑΟΚ εισαι...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Ο ΠΑΟΚ θέλει κάποιος να κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ.....

όχι μιζέρια και συντήρηση

με 20 χιλ διαρκείας,ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ

φέρε τον Γιοβάνοβιτς με 2 εκ και να πέσουν τα τσιμέντα!!!(τα λεφτά υπάρχουν και φυσικά θα βγουν με το παραπάνω)

να βγαίνουν μαχαίρια κυριολεκτικά για ένα μαγικό χαρτάκι-εισιτήριο στο ματς με Εργοτέλη....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε αυτον ας τον κοψει καποιος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Taseos »

Φιλε αστα αυτα ´ες μας με τον μενδρινο κ τον καστιγιο θα γλιτωσετε την πτωση;
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Γινετε να φερεις και τον νιλμαρ μαζι με τον γιοβανοβιτς σε παρακαλω γιατι γουσταρω μοικανα;
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Τώρα καταλαβαίνετε όσοι ασχολείστε ότι χάνετε το χρόνο σας...?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”