Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
theodoros

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από theodoros »

obanebane έγραψε:Αν τα πραγματα ειναι οπως τα λες βροχοποιε εσυ και ο αρισκ και συμφωνει και ο χιντε αποτι καταλαβα,τοτε μηπως ο βρυζας πρεπει να βρει τρυπα να κρυφτει?

υ.γ Πριν αρχιζεται και με κραζεται σκεφτειτε το λιγο?
Φίλε obanebane το σκέφτομαι κι εγώ εδω και καιρό αυτό, αλλα πιστεύω και είναι η άποψη μου, πως υπάρχει κάτι άλλο πιο βαθύ, ίσως λίγο καφενειακό αλλά θα το γράψω.
Ο Ζήσης έχει μεγάλες βλέψεις για την ομάδα και καλά κάνει, μήπως σάχπα και φλωρίδης είναι πετσέτες του ζηση για να κάνει την αρχή;
Δε ξέρω ποιός θα κρυφτεί στο τέλος θα το δείξει η ιστορία, ξέρω οτι η κατάσταση είναι πολύ λεπτή και απαιτεί πολύ έξυπνη στάση απο το λαό γιατί κρίνονται τα επόμενα χρόνια της ομάδας εδω..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ρε ποιος αρμαγεδώνας τώρα! Το νέο καρτούν του ΄φορουμ?
Εχει και το θράσος να λασπολογεί τον Ζαγοράκη επειδή έφαγε άκυρο ο παπάς φλωρίδης?
Ρε αει στο διάτανο με όλους τους "ψαγμένους" οπαδούς της καναπεδοξαπλώστρας.
αντε για τα μπάνια τώρα!
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

bristol έγραψε:
Zorro4 έγραψε:
Armagedonas έγραψε:Άλλη μια απόδειξη ο τι ο Ζαγοράκης ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε

Αλήθεια από πέρσυ το καλοκαίρι,έχει κάνει ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ????έστω ΜΙΑ???

Μπερέτα,Δερμιτζάκης,Χάβος,Ζουέλα,Μπουσαιντί,Λε Γκεν-Άντιτς(παραμύθι μεγάλο),πρόσληψη Παντελή,Ρομπέρ,Τσιρίλο,Άραβες,ναυάγιο με Φλωρίδη
και βέβαια στήριξη Μαρινάκη έτσι....

ΥΓ μήπως θεωρεί τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι του???

και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει εναλλακτική λύση,ούτε τον συγκρίνω με Γούμενο,όπως βλακωδώς λένε πολλοί

κρίνω τις κινήσεις του
Μεγαλε RESPECT ... :opaokara:
Εσυ κρίνεις τις κινήσεις του και ΕΜΕΊΣ το δείκτη ευφυΐας σου... :mrgreen:
Θα συμφωνησω με τον Αρμαγεδονα δηλαδη αν ο ΠΑΟΚ μαζευε 2 λιγοτερους βαθμους φετος που σημαινει εκτος πλευ οφ τι θα λεγατε ρε κουφαλες?
Αν ανανεωνε τον Τσιριλο τι θα λεγατε?
Αν απο την ομαδα εφευγε ο Ζλαταν,Ελ ζαρ και ερχοταν ο Ρομπερ τι θα κανατε?
Και λεω εγω τωρα αν δεν τους μαζευαμε αυτους τους δυο βαθμους και μας παιρνουσε ο Αρης και μεναμε εκτος πλευ οφ και ουεφα τι θα λεγατε τωρα για τον Ζαγορ αν εκανε τις ιδιες κινησεις?
Εγω ειμαι σιγουρος οτι ο Ζαγορ θα εκανε αλλες κινησεις μεταγραφικα ισως να εδιωχνε Γκαρσια,Ιβιτς,Τσιριλο να πουλουσε Βιτολο και πολους αλλους και να φτιαξει αλλη ομαδα διοτι αυτη απετυχε δεν το κανει ομως γιατι βγηκε πλευ οφ αρα ο στοχος επετευθχη και απο εκει και περα δεν τον ενδιαφερει ετσι φαινεται τουλαχιστον με τις κινησεις που κανει.
Και ρωταω εγω ειναι δυνατον για 2 βαθμους περισοτερο να ειναι η ομαδα επιτυχημενη και με δυο λιγοτερους φουλ αποτυχημενη?Και ομως για τον Ζαγορ ετσι ειναι
Αν η γιαγιά μου είχε @@ τί θα ήταν;

Θα σοβαρευτείτε ή θα λέμε @@ριές;

Για να μειώνουμε το έργο του Ζαγοράκη, ξεχνώντας τι εστί Ζαγοράκης μετά την ξεφτίλα και την κατάντια των 15 τελευταίων χρόνων.

Πόσο αχάριστοι μπορούμε να γίνουμε;

Πόσο εύκολα ξεχνάμε;

Γιατί άραγε;
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Εμενα παντως το Φλωριδης δεν με αρεσε απο την αρχη δηλαδη ο μεγαλομετοχος και προεδρος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας θα λεγοταν Φλωριδης?
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Zorro4 έγραψε:
markos4 έγραψε:διαβαζοντας τις τελευταιες πεντε σελιδες ενα πραγμα δεν καταλαβα και ΑΝ μπορει καποιος να με βοηθησει.
γιατι καποιος που εχει αντιθετη αποψη απο εμας και στην συγκεκριμενη περιπτωση και απο εμενα,
θα πρεπει να ειναι (οπως εχω διαβασει),χαζος ο αλλος ειπε μαλακα ο αλλος καθυστερημενο και ο αλλος του ειπε οτι καταλαβαμε τον δειχτη ευφυιας σου.

με λυπει το γεγονος που καποιος χαρακτηριζεται επειδη λεει κατι αλλο απ αυτο που λενε οι περισσοτεροι.
κριμα.....
Επειδή αναφερθηκες και στο δικό μου χαρακτηρισμό... Θα σε δώσω την εξήγηση που θέλεις.
Κρίνω και εγω αυτόν όπως αυτός τον πρόεδρο μου.
Μάλιστα εγω έχω χειροπιαστό στοιχείο τα γραφόμενα του. ;) (ελπιζω να εχεις διακρινει τις μ@λ@κι3ς που εχει γραψει).
ΤΏΡΑ ΕΔΩ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΈΜΑ... Μπορούν οι μ@λ@κι3ς να θεωρηθούν απόψεις; Εφόσον μπορούν, θα κριθούν και ανάλογα... ;)
ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΘΈΜΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ... Είναι κατα ποσο ο συγκεκριμένος "συνοπαδος" είναι όντως "συνοπαδος" όταν κατακρίνει γενικά και αόριστα κάποιον και στο ΤΈΛΟΣ ... Πετάει και την απίστευτη ατάκα πως ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΈΡΘΕΙ.

Μερικοί νομίζετε πως ζητε σε μια αγγελικά πλασμενη κοινωνία εδω στο forum και σέβεστε την κάθε "άποψη" κάποιου "αρμαγεδωνα".
Εγω όμως επειδή είμαι παλιά καραβανα... βλέπω και αυτα που δεν βλέπετε εσείς. Με πιασατε; ;)
πας καλα????τον ειπες καθυστερημενο και επιμενεις αντι να ζητησεις συγνωμη.....
διαβασα αυτα που εγραψε και διαφωνω μαζι του.αλλα δεν θα τον πω χαζο...
και οσων αφορα το ψωνιστικο υφακη ειμαι παλια καραβανα και ξερο εγω να ουμε.
σε ενα φορουμ που ειναι απροσωπο καλυτερα να λειπουν οι χαρακτησμοι.γιατι δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

markos4 άντε αγόρι μου για καμμία κρύα μπυρίτσα σε παρακαλώ, μην μας τσιτώνεις βραδυάτικα και έχουμε κέφια.
Παίρνεις το μέρος του θρασύτατου και μας τη λες και από πάνω?
Πω ρε πστ μου, καίτε λάδια μερικοί!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο zorro 4 ειναι πολυ παλια καραβανα στα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ site εγω τον ξερω σαν ονομα ιντερνετικα τουλαχιστον 8 χρονια ......και δεν κολωνει να δωσει και τα πραγματικα του στοιχεια στο δικτυο οπως πιστευω πολλοι απο μας αν χρειαστει γιατι δεν εχουμε να κρυψουμε και τιποτα......
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ε παλι καλα εδω περα δικαιωνομαι γιατι στη κεντρικη

- οπου διαβαζει και ο παραπανω κοσμος- και η προπαγανδα εχει περισσοτερη απηχηση..

γινονται αλλα κι αλλα...

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... teuxh.html
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:markos4 άντε αγόρι μου για καμμία κρύα μπυρίτσα σε παρακαλώ, μην μας τσιτώνεις βραδυάτικα και έχουμε κέφια.
Παίρνεις το μέρος του θρασύτατου και μας τη λες και από πάνω?
Πω ρε πστ μου, καίτε λάδια μερικοί!
πριν κανα 2 ωρες ηπια μπυρα στο τερα πετρα στη πετρουπολη.
αλλα απ οτι βλεπω επρεπε να ερθεις και εσυ για να σε χτυπησει λιγο ο αερας. :lol: :lol: :lol:
διαβασε αργα και προσεχτικα αυτα που γραφω.και πες μου που γραφω οτι παιρνω το μερος του.
διαφωνω καθετα σε αυτα που λεει αλλα λιγο σεβασμος δεν βλαπτει.

ας το αφησουμε εδω παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Μάρκο ... ΕΣΥ τον είπες καθυστερημενο... Εγω δεν έδωσα βαθμολογία για τον δείκτη ευφυΐας του. ;)
Επειδή είσαι όμως παλιό μέλος... Ανοιξε λιγο τα ματακια σου και δες και ποτε γράφτηκε ο τυπακος που υπερασπιζεσαι... ;)
Συγνώμη ζητάω μόνο όταν κάνω λάθος... ;)

ΥΓ
Απο το 1998 στο διαδίκτυο eorptol... ;) ... Ε όπως και να το κάνουμε κάτι βλέπω που δεν βλέπουν άλλοι.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ 100 ΕΥΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕ 100 000 ΑΤΟΜΑ..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΕΝΔΥΤΗ....

ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ...

..........

ΜΠΕ, ΜΠΕ... ΘΕΛΩ ΕΠΕΝΔΥΤΗ... ΘΕΛΩ ΕΠΕΝΔΥΤΗ...

markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Zorro4 έγραψε:Μάρκο ... ΕΣΥ τον είπες καθυστερημενο... Εγω δεν έδωσα βαθμολογία για τον δείκτη ευφυΐας του. ;)
Επειδή είσαι όμως παλιό μέλος... Ανοιξε λιγο τα ματακια σου και δες και ποτε γράφτηκε ο τυπακος που υπερασπιζεσαι... ;)
Συγνώμη ζητάω μόνο όταν κάνω λάθος... ;)

ΥΓ
Απο το 1998 στο διαδίκτυο eorptol... ;) ... Ε όπως και να το κάνουμε κάτι βλέπω που δεν βλέπουν άλλοι.
τελος παντων,αν κρινω και απο τα σχολια στην κεντρικη τα νευρα αυτες τις μερες ειναι λιγο τεντωμενα.
αλλα ΠΑΟΚ εισαι :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τελικα τι εγινε δε καταλαβα....του ζητησαν να αποκαλυψει την περιουσια του και ο φλοριδης αρνηθηκε????

η του ζητησαν ρητρα να μην βγει προς τα εω το ανοιγμα της παε??

δεν εχω καταλαεβει τπτ....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κι ερωτώ μέσα σε όλη αυτή την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται ένθεν κι ένθεν!!

Γιατί μια ζωή πρέπει να μπει το αυγό στον.. πωπό, για να ξυπνήσουμε και να δούμε πόσο σημαντικός φορέας και θεματοφύλακας είναι για τον ΠΑΟΚ ο ερασιτέχνης, η μαμά του συλλόγου και πόσο δύσκολο είναι να γραφτούμε εκεί όλοι μέλη προκειμένου να έχουμε όλοι άποψη για το τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στην ομάδα μας αφήνοντας τα ξεκατινιάσματα στα φόρουμ και τις ασπρόμαυρες σελίδες??

Από τα σχόλια στα σάιτ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ή να αποτρέψουμε κανέναν Φλωρίδη και κανέναν Καμπάνη από την αγορά του ΠΑΟΚ.. Ξυπνήστε γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, θα σπάσει ο διάολος το πόδι του και θα είναι αργά μετά!
bristol

Δημοσίευση από bristol »

PARASANDALOS έγραψε:τελικα τι εγινε δε καταλαβα....του ζητησαν να αποκαλυψει την περιουσια του και ο φλοριδης αρνηθηκε????

η του ζητησαν ρητρα να μην βγει προς τα εω το ανοιγμα της παε??

δεν εχω καταλαεβει τπτ....
Τον ειπαν να δειξει το τατου γιατι ειχαν πληροφοριες οτι ειναι χενα και παρεξηγηθηκε :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”