Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από chri5ti9 »

seaman έγραψε:Επειδή η ιστορία τελευταία έχει δείξει ότι έγιναν και αρκετές μη επιτυχημένες μεταγραφές, που σου έμειναν αμανάτι, σε αυτή τη φάση εγώ το προτιμώ το δανεικός, όταν έχω πετύχει βατή ρήτρα αγοράς. Χρήματα δηλαδή, που θα μπορούσα να τα δώσω και από τώρα, και που επιπλέον θα έχω και την ευκαιρία τεσταρίσματος χωρίς να χάνω κανένα μου δικαίωμα. Άσε που αν ο παίχτης θέλει να παραμείνει, θα πρέπει να το αποδείξει αυτό και στο γήπεδο. Να "σκιστεί" δηλαδή για το συμβόλαιό του. Αν πάλει δεν ψηθεί ή δεν κάνει, τότε καλύτερα έως πολύ καλύτερα και πάλι το δανεικός. Το ότι οι δανεικοί δεν βάζουν τα πόδια στη φωτιά και είναι αδιάφοροι, το ακούω βερεσέ. Πρέπει να είσαι μ@λα@ κάκος για να χαλάσεις την εικόνα σου, όταν έχεις μέλλον μπροστά σου και κανείς από τους δανεικούς για τους οποίους διαβάζω δεν είναι "ηλικιωμένος".
Περίτρανο παράδειγμα ο Τσολακ που σκιζεται στην Μάλμε, ο Κρμεντσικ και ο Ουαγκε σε εμάς, ο Μισιτς και ο Ολιβειρα. Δανεικοί που έπαιξαν κανονικά. Οπότε το αφήγημα αυτών που έλεγαν ότι οι δανεικοί δεν βάζουν πόδια στην φωτιά ΈΛΗΞΕ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@gika ξεχασες ανανεωση Σβιντερσκι.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

seaman έγραψε:Επειδή η ιστορία τελευταία έχει δείξει ότι έγιναν και αρκετές μη επιτυχημένες μεταγραφές, που σου έμειναν αμανάτι, σε αυτή τη φάση εγώ το προτιμώ το δανεικός, όταν έχω πετύχει βατή ρήτρα αγοράς. Χρήματα δηλαδή, που θα μπορούσα να τα δώσω και από τώρα, και που επιπλέον θα έχω και την ευκαιρία τεσταρίσματος χωρίς να χάνω κανένα μου δικαίωμα. Άσε που αν ο παίχτης θέλει να παραμείνει, θα πρέπει να το αποδείξει αυτό και στο γήπεδο. Να "σκιστεί" δηλαδή για το συμβόλαιό του. Αν πάλει δεν ψηθεί ή δεν κάνει, τότε καλύτερα έως πολύ καλύτερα και πάλι το δανεικός. Το ότι οι δανεικοί δεν βάζουν τα πόδια στη φωτιά και είναι αδιάφοροι, το ακούω βερεσέ. Πρέπει να είσαι μ@λα@ κάκος για να χαλάσεις την εικόνα σου, όταν έχεις μέλλον μπροστά σου και κανείς από τους δανεικούς για τους οποίους διαβάζω δεν είναι "ηλικιωμένος".
Η ρήτρα δεν παίζει κανέναν ρόλο αν ο παίκτης δεν θέλει να μείνει. Τι εννοώ:

Κάνει πχ 15 ασίστ και 5 γκολ ο Sidcley. Εσύ έχεις βάλει ρήτρα 3,5 εκατομμύρια (τυχαίο νούμερο). Πας να την πληρώσεις, και του λέει ο μάνατζερ του ότι ξέρεις τι, σε θέλει η Μπέτις για βασικό. Άμα ο παίκτης θέλει να παίξει στη Λα Λίγκα, θα πάρουμε τα αρχίδια μας. Όλα τα λεφτά θα τα πάρει η ομάδα στην οποία ανήκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Τρί 24 Αύγ 2021, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Magpies4 έγραψε:Οι παίκτες που προτείνονται στην αεχ, προτείνονται σε όλες τις μπιγκ 4 ομάδες της Λίγδας.

Οπότε ΔΕΝ αποκλείεται ο Έντσαμ να είναι στην λίστα.

Θα σταματήσω να διαβάζω άρθρα του αν "χαρακτηρίζει" τον Έντσαμ ως νεαρό ποδοσφαιριστή.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Mitsospaoki4 έγραψε:Με το που ανοίξαμε 4ο topic, άρχισαν να κινούνται οι υποθέσεις
Τυχαίο;
Εάν είναι τον χειμώνα ξεκινάμε κανονικά
Με
Μεταγραφές Χειμώνα ΙV
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ωραία θα κωλοτουμπιασω τώρα γιατί βαρέθηκα να γκρινιάζω :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα θα προσπαθήσω να τα δω από την θετική πλευρά.

Με τους 3 που απ' ότι φαίνεται κλείνουν τουλάχιστον θα προσθέσουμε ταχύτητα που μας λείπει αυτήν την στιγμή. Συν ότι ο Mitrita και ο Sidcley έχουν την ντρίμπλα οπότε θα γουστάρουμε και σε αυτό το θέμα.

Και μην ξεχνάτε φίλοι συνοπαδοι ότι πρόκειται για παίχτες που πριν 3 χρόνια ο μεν Μιτριτσας πήγε με 8 εκατομμύρια στην Αμερική και ο δε Σιντκλει με 5 στο Κίεβο. Μην βάλω και τα 3 που εδωσε πέρσι η Μίντλεσμπρο για τον Τσουμπα.

Μεταγραφές 16 εκατομμυρίων κάνει η ΠΑΕ. Μόνο η γκρίνια σας έμεινε.

(Εντάξει το γ@μησα)
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Η ψυχή ο Μακ τι κάνει για δεύτερο εξτρεμ που θέλουμε; πάγκο μια χαρά νομίζω θα είναι.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η τελευταία φορά που κρατήσαμε δανεικό παίκτη ήταν πριν 12 χρόνια. Και έχουμε δανεικούς όλα αυτά τα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:ελπιζω το μαρακι να κανει το κλασσικο κολπο και ν αλλαξει τα χαρτια πριν υπογραψουν οι νορβηγοι, αφου αντικαταστησει το κορωνες με ευρω :lol:
Ρε ... Ζαχουδάνη! Ο νους σου στη ρεμούλα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

black_star_ninja έγραψε:@gika ξεχασες ανανεωση Σβιντερσκι.
Σωστός.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Τελευταία ενημέρωση απο sdna :
Προχωράει του Μιτρίτα και παραμένει ο Τσιγγάρας.
Ελπίζω η παραμονή Τσιγγάρα να συνοδευτεί από ανανέωση συμβολαίου και αποχώρηση Εσίτι.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

invincible έγραψε:Παιδιά δεν υπάρχει θέμα ξένων γιατί οι Γκαγκαβα , Εσίτι , Νινουα, Ουάρντα θα χαιρετήσουν το ρόστερ.

Ο Σιντκλει αν δεις το ινσταγκραμ θυμίζει περισσότερο trapper παρά ποδοσφαιριστή. Ειδικά με την γκόμενα του έχουν κάτι φώτος τσόντα φάση.

Εγώ έριξα μία ματιά χθες στο ρόστερ της Ντιναμό . Δεν αποκλείω ο Μιρτσέα να στείλει και άλλον δανικό από εκεί.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Ιβαν. Ξέρω ότι η Ελλάδα έστειλε πλοία μαζί με άλλες χώρες στην νεκρά με τις ΗΠΑ μαζί ενάντια του Πούτιν. Μην κράζετε για αυτό που θα πω αλλά και εδώ καφενείο είναι όποτε στα καφενεία ακούγονται ότι πιέζουν τον Σαββίδη εκτός Ελλάδας να πουλήσει και να φύγει. Δεν ξέρω τι θα κάνει. Αλλά ξέρω ότι από την πρώτη μέρα του Γουρλομάτη με το καλημέρα έχει απέναντι μία πολύ εχθρική κυβέρνηση. Μάλιστα αυτό που ακούγεται είναι ότι λιγουρεύεται τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο ο γνωστός ανεμογεννήτριας με ευλόγησον του Κουλη. Διακαείς του πόθος από παλιά. Μην κράζετε απλά σας μεταφέρω τι ακούω στο καφενείο. μπορεί να αντέξει ο Σαββίδης μπορεί και όχι. Πάντως ο γιος ταΐζει τις πάπιες στο ΛΑ οπότε δεν βλέπω και διάδοχη κατάσταση. Μακάρι να αντέξει. Πάντως την χώρα την παρέδωσε ο Κουλης στην Αμερικανική Πρεσβεία και στην Γερμανική Κυβέρνηση. Μέχρι και Γερμανούς αστυνομικούς βλέπεις ειδικά στα αεροδρόμια που είναι Γερμανικά. Οπότε όλα αυτά λογικό είναι να αγγίζουν και τον ΠΑΟΚ. Ειδικά το λιμανί Θεσσαλονικής.
ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ...........
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

stravostomis έγραψε:
Η ρήτρα δεν παίζει κανέναν ρόλο αν ο παίκτης δεν θέλει να μείνει. Τι εννοώ:

Κάνει πχ 15 ασίστ και 5 γκολ ο Sidcley. Εσύ έχεις βάλει ρήτρα 3,5 εκατομμύρια (τυχαίο νούμερο). Πας να την πληρώσεις, και του λέει ο μάνατζερ του ότι ξέρεις τι, σε θέλει η Μπέτις για βασικό. Άμα ο παίκτης θέλει να παίξει στη Λα Λίγκα, θα πάρουμε τα αρχίδια μας.
Οι παίχτες, όταν μπαίνει ρήτρα, είθισται να έχουν συμφωνήσει και τους δικούς τους οικονομικούς όρους για την άσκησή της. Δεν μπαίνει η ρήτρα με το ζόρι χωρίς να θέλει ο παίχτης και υπάρχει συνήθως και σχετικό προσύμφωνο. Τι θα πει δηλαδή ο Κρμέντσικ στη Σλάβια? Έπαιξα καλά, αλλά θα πάω αλλού παρόλο που έχεις ρήτρα για την αγορά μου? Τι σκ@τά ρήτρα θα είναι αυτή?
Και πάλι όμως, δεν θα με χαλούσε αν συνέβαινε, καθώς έμπρακτα θα αποδείκνυε ότι είχα δανειστεί παιχταρά.
Μη γκρινιάζει λοιπόν κανένας για τα ονόματα, αν είναι να μας τους "κλέψουν" με περισσότερα λεφτά από τις ρήτρες που βάζουμε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σωστά. Το θέμα είναι οι μεταγραφές να ταιριάξουν στην ομάδα του Λουτσέσκου. Όταν ήρθε ο Πρίγιο υπήρχε αρκετή αγωνία αφού το ιστορικό του δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Θυμάμαι οτι τα πιό πολλά αρθρα τον περιέγραφαν ως γυρολόγο που δεν έχει κατσει ποτε σε ομάδα για πάνω από χρόνο, ή κάτι τέτοιο.

Τελικά ο Πρίγιο μπήκε μέσα και άρχισε τα παστέλια, και αν τον έβλεπες θα έλεγες οτι είναι φτιαγμένος για τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκόλ (2-1) στο Χαριλάου που ήταν σαν να το ήξερες ότι θα το καρφώσει.

Το ίδιο και με τον Μάτος. Κανείς δεν περίμενε να δεί αυτό το ταίριασμα με την ομάδα. Ηταν σαν ο Μάτος να είχε φτιαχτεί για τον ΠΑΟΚ.

Καλώς να έρθουν οι καινούργιοι, είναι αρκετά ακριβοί παίκτες βαση των χρημάτων που ξοδεύτηκαν για να αποκτηθούν. Το θέμα είναι να γίνουν οι νέοι Μάτος και Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Δεν έχω κάτι με την Μπουντου αλλά φέτος είναι λίγο μαυρογατα. Για όποιον γράφει ότι είναι κοντά στο τέλος δεν έρχεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”