Περίτρανο παράδειγμα ο Τσολακ που σκιζεται στην Μάλμε, ο Κρμεντσικ και ο Ουαγκε σε εμάς, ο Μισιτς και ο Ολιβειρα. Δανεικοί που έπαιξαν κανονικά. Οπότε το αφήγημα αυτών που έλεγαν ότι οι δανεικοί δεν βάζουν πόδια στην φωτιά ΈΛΗΞΕ.seaman έγραψε:Επειδή η ιστορία τελευταία έχει δείξει ότι έγιναν και αρκετές μη επιτυχημένες μεταγραφές, που σου έμειναν αμανάτι, σε αυτή τη φάση εγώ το προτιμώ το δανεικός, όταν έχω πετύχει βατή ρήτρα αγοράς. Χρήματα δηλαδή, που θα μπορούσα να τα δώσω και από τώρα, και που επιπλέον θα έχω και την ευκαιρία τεσταρίσματος χωρίς να χάνω κανένα μου δικαίωμα. Άσε που αν ο παίχτης θέλει να παραμείνει, θα πρέπει να το αποδείξει αυτό και στο γήπεδο. Να "σκιστεί" δηλαδή για το συμβόλαιό του. Αν πάλει δεν ψηθεί ή δεν κάνει, τότε καλύτερα έως πολύ καλύτερα και πάλι το δανεικός. Το ότι οι δανεικοί δεν βάζουν τα πόδια στη φωτιά και είναι αδιάφοροι, το ακούω βερεσέ. Πρέπει να είσαι μ@λα@ κάκος για να χαλάσεις την εικόνα σου, όταν έχεις μέλλον μπροστά σου και κανείς από τους δανεικούς για τους οποίους διαβάζω δεν είναι "ηλικιωμένος".
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk