obanebane έγραψε:Παλικάρια,κακώς πυροβολείται ο Λουτσεσκου για τα ευρωπαϊκά.
Οι οδηγίες τότε ήταν σαφείς,πρωτάθλημα με κάθε κόστος.
Την πρώτη χρονιά του το κλέψανε,την δεύτερη το πήρε αήττητο.
Αυτή τη φορά,τα πράγματα (θέλω να πιστεύω) δεν θα είναι έτσι,οι στόχοι θα είναι αυτοί που έχει μια ομάδα πρωταθλητισμού σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου.
Τα πάντα όλα,τίποτα δεν θα μπει σε δεύτερη μοίρα.
Ακούω και δέχομαι τις κραυγές του doom και του tzela,κατά κύριο λόγο,αλλά τότε το πρωτάθλημα ήταν αυτοσκοπός,35 χρόνια ήταν πολλά.
Το πληρώσαμε ακριβά ναι,αλλά κυνηγηθήκαμε πολύ από τον φαταουλ και τα πλοκάμια του.
Σημασία έχει ότι βγήκαμε γρήγορα (ο Βαζελος ακόμα πληρώνει το πρωτάθλημα του 2009) από τις δαγκάνες του ffp και από τις παγίδες που μας έστησαν.
Πάμε λοιπόν για μια νέα αρχή,με μπροστάρη τον Ιβάν, Στρατηγό τον Λουτσεσκου και αρχηγό τον Αντρέ, να τους ξανά γαμησουμε όλους.
Ο Λουτσεσκου αν πάρει τους παίχτες που θέλει,την ομάδα θα την κάνει ατσαλινη,δεν θα λυγίζει με τίποτα.
Στηρίξτε την ομάδα και αφήστε την γκρίνια,σας παρακαλώ πολύ.
Κι ομως συμφωνώ στο 90% απ αυτά που γράφεις
Δεν ξέρω αν σε εκπλήξει αυτό
Το 10% της διαφοροποίησης μου και ένστασής μου το έχω αναλύση πολλές φορές
Και περιέχει μέσα άγνοια (για κάποιες λεπτομέριες στο παρελθόν) και αγωνία (για το αν θα επαναληφθούν κάποια στο μέλλον)
'Οσο για την την γκρίνια,να πω κάτι
Τόσες μέρες
σε όλα αυτά που γράφτηκαν στα θέματα του Γκαρσία/Λουτσέσκου/Ιβαν για την απομάκρυνση του 1ου και πρόσληψη του 2ου,δεν έχω γράψει το παραμικρό
Τίποτα δεν θα βοηθούσε,τίποτα δεν έγραψα
Υ.Γ στην τελική ο Λουτσέσκου είναι αυτός που διέλυσε την αξιόμαχη Βασιλεία,ανέτρεψε την επικίνδυνη Ρώσικη Σπαρτάκ,διαμέλισε εκτός έδρας την Μπάτε Μπόρισοφ
Και στο επόμενο κλαμπ,όχι μόνο έδωσε βάση στα διασυλλογικά της Ασίας,κατέκτησε και την κορυφή
Οπότε δεν μπορεί ο ίδιος να είναι αδιάφορος στα Ευρωπαϊκά ματς
Από ψηλα πρέπει να δωθεί το σύνθημα Ευρώπη ή...... "θάνατος"