Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
paok düsseldorf

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

1.Του αρεσει να κανει βολτες στην παραλια θεσσαλονικης. :)

2.Του αρεσει το ξαναζεσταμενο φαγητο ,πασχαλακης-μπισεσβαρ-πριγιοβιτς κλπ. :x

3.Για το οτι η ομαδα τερματισε 26 βαθμους πισω απο τον γαβρο,δεν εφταιγε ΚΑΘΟΛΟΥ το υπαρχον ροστερ. :oops:

4.Ειπε οτι αν δεν πετυχει ,θα φυγει. :lol:

ΕΥΧΟΜΑΙ να μας δουλευεις, :mrgreen:

Αν πραγματικα πιστευεις τα παραπανω , παλι θα τερματισουμε με διψηφιο αριθμο ποντων πισω απο τον γαβρο. :cry:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οι περισσοτεροι θεωρουν οτι θα ζησουμε μια απ τα ιδια, οτι θα παρουμε παλι νταμπλ περιπατο απλα και μονο γιατι φεραμε τον ιδιο καλουτσικο προπονητη. Υπαρχουν ομως κι ενα σωρο αλλοι παραμετροι που επηρεαζουν το τελικο αποτελεσμα
Η ιστορία λεει επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.
Ελπιζω εμεις να ξεφύγουμε απ αυτο. Ελπιζω.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις φίλε wewillrockyou . Ο λουτσεσκου μίλησε πολύ ουσιαστικά κι καθόλου διπλωματικά! Ήταν σχεδόν σαφέστατος σε όλους τους στόχους κι την προσπάθεια της ομάδος. Και για την κοινητοποιηση όλου του δυναμικού για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ήταν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου όπου ο προπονητής νομίζω έριξε κι το μπαλάκι σε εμάς για την στήριξη που πρέπει να δείξουμε απέναντι στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

kataramenos5 έγραψε:Οι περισσοτεροι θεωρουν οτι θα ζησουμε μια απ τα ιδια, οτι θα παρουμε παλι νταμπλ περιπατο απλα και μονο γιατι φεραμε τον ιδιο καλουτσικο προπονητη. Υπαρχουν ομως κι ενα σωρο αλλοι παραμετροι που επηρεαζουν το τελικο αποτελεσμα
Η ιστορία λεει επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.
Καλά πολύ γενικό αυτό. Υπάρχουν επιστροφές που βγαίνουν και επιστροφές που δεν βγαίνουν.

Πάντως νταμπλ με περίπατο, το θεωρώ απίθανο σενάριο. Για μένα πρόκριση στους 16 του κονφερενς, ημιτελικά/τελικό κυπέλλου, και 2η θέση με μαξ 10 βαθμούς διαφορά από τον 1ο, θα κάνουν την χρονιά πετυχημένη.
Σκοπός να βάλουμε βάσεις πρωταθλητισμού για τα επόμενα 2 χρόνια.

Αυτά βέβαια σήμερα 3/6, που ο γαύρος έχει 4η χρονιά τον Μάρτινς, έχει κάνει ήδη μια καλή μεταγραφή και δεν έχει αποχωρήσεις, ενώ εμείς έχουμε καινούριο προπονητή, καμία μεταγραφή και θέσεις που πονάνε.
Σε έναν μήνα μπορεί οι δυναμικές να αλλάξουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

astral έγραψε:Και βρείτε έναν κανονικό μεταφραστή.

Έλα ντε...αγγλικά μιλούσε, το γαμημένο δηλαδή!!

Αν ντεν βρουν μεταφραστή, να πάω εγκώ κόουτς;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναπολι δεν εχει κανενα μαγικο ραβδακι. Χρειαζεται αρκετες μεταγραφες η ομαδα. Αν τις κανει, θα χρειαστει κανα 6μηνο να γινεις παλι ομαδα.Αν δεν.....
Ο γαυρος εχει ετοιμη ομαδα, ο καβουριας ανεβαζει ομαδες και θα πιεσει πολυ φετος να το σηκωσει μεσα στη τζαμπασοφια.Εμεις ακομα ψαχνομαστε.Δε θα ναι ευκολο.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

obanebane έγραψε:Παλικάρια,κακώς πυροβολείται ο Λουτσεσκου για τα ευρωπαϊκά.
Οι οδηγίες τότε ήταν σαφείς,πρωτάθλημα με κάθε κόστος.
Την πρώτη χρονιά του το κλέψανε,την δεύτερη το πήρε αήττητο.
Αυτή τη φορά,τα πράγματα (θέλω να πιστεύω) δεν θα είναι έτσι,οι στόχοι θα είναι αυτοί που έχει μια ομάδα πρωταθλητισμού σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου.
Τα πάντα όλα,τίποτα δεν θα μπει σε δεύτερη μοίρα.
Ακούω και δέχομαι τις κραυγές του doom και του tzela,κατά κύριο λόγο,αλλά τότε το πρωτάθλημα ήταν αυτοσκοπός,35 χρόνια ήταν πολλά.
Το πληρώσαμε ακριβά ναι,αλλά κυνηγηθήκαμε πολύ από τον φαταουλ και τα πλοκάμια του.
Σημασία έχει ότι βγήκαμε γρήγορα (ο Βαζελος ακόμα πληρώνει το πρωτάθλημα του 2009) από τις δαγκάνες του ffp και από τις παγίδες που μας έστησαν.
Πάμε λοιπόν για μια νέα αρχή,με μπροστάρη τον Ιβάν, Στρατηγό τον Λουτσεσκου και αρχηγό τον Αντρέ, να τους ξανά γαμησουμε όλους.
Ο Λουτσεσκου αν πάρει τους παίχτες που θέλει,την ομάδα θα την κάνει ατσαλινη,δεν θα λυγίζει με τίποτα.
Στηρίξτε την ομάδα και αφήστε την γκρίνια,σας παρακαλώ πολύ.
Κι ομως συμφωνώ στο 90% απ αυτά που γράφεις
Δεν ξέρω αν σε εκπλήξει αυτό :mrgreen:
Το 10% της διαφοροποίησης μου και ένστασής μου το έχω αναλύση πολλές φορές
Και περιέχει μέσα άγνοια (για κάποιες λεπτομέριες στο παρελθόν) και αγωνία (για το αν θα επαναληφθούν κάποια στο μέλλον)

'Οσο για την την γκρίνια,να πω κάτι

Τόσες μέρες σε όλα αυτά που γράφτηκαν στα θέματα του Γκαρσία/Λουτσέσκου/Ιβαν για την απομάκρυνση του 1ου και πρόσληψη του 2ου,δεν έχω γράψει το παραμικρό

Τίποτα δεν θα βοηθούσε,τίποτα δεν έγραψα

Υ.Γ στην τελική ο Λουτσέσκου είναι αυτός που διέλυσε την αξιόμαχη Βασιλεία,ανέτρεψε την επικίνδυνη Ρώσικη Σπαρτάκ,διαμέλισε εκτός έδρας την Μπάτε Μπόρισοφ
Και στο επόμενο κλαμπ,όχι μόνο έδωσε βάση στα διασυλλογικά της Ασίας,κατέκτησε και την κορυφή
Οπότε δεν μπορεί ο ίδιος να είναι αδιάφορος στα Ευρωπαϊκά ματς

Από ψηλα πρέπει να δωθεί το σύνθημα Ευρώπη ή...... "θάνατος"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 03 Ιουν 2021, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]0Wv51emKEj8[/youtube]

27:30

Τι φωνή είναι αυτή;; Έχει κάποιο θέμα;;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

kataramenos5 έγραψε:Ναπολι δεν εχει κανενα μαγικο ραβδακι. Χρειαζεται αρκετες μεταγραφες η ομαδα. Αν τις κανει, θα χρειαστει κανα 6μηνο να γινεις παλι ομαδα.Αν δεν.....
Ο γαυρος εχει ετοιμη ομαδα, ο καβουριας ανεβαζει ομαδες και θα πιεσει πολυ φετος να το σηκωσει μεσα στη τζαμπασοφια.Εμεις ακομα ψαχνομαστε.Δε θα ναι ευκολο.
Να δούμε πως θα πάει το καλοκαίρι
Πάντως ρε κατ, μου κάνει εντύπωση πως και εμείς και τα βαζελοχανουμα, αποφασίσαμε φέτος να ρίξουμε χρήμα.
Μπορεί να οφείλεται εν μέρει στα αυξημένα έσοδα, αλλά η αγωνιστική κατασταση του γαυρου δεν αφηνει ελπιδες για πρωταθλημα.. Επικοινωνιακα βγαινει πως ολοι εχουν υψηλες βλεψεις φετος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Doom δεν με κατάλαβες.
Εγώ συμφωνώ 100% στο παραπάνω ποστ σου.
Το σχόλιο μου αφορούσε,την καραμέλα αποτυχίας στην Ευρώπη,αυτών που αμφισβητούν τον Λουτσε,γιατί δεν έχουν και τίποτα άλλο να του καταλογισουν για την διετία που ήταν εδώ.
Για τις λεπτομέρειες των ευρωπαϊκών τα έχουμε πει.
Πόσες φορές σου έχω γράψει @@ ξέρουν;
Κακώς, πολύ κακώς και ελπίζω αυτό να αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kataramenos5 έγραψε:Οι περισσοτεροι θεωρουν οτι θα ζησουμε μια απ τα ιδια, οτι θα παρουμε παλι νταμπλ περιπατο απλα και μονο γιατι φεραμε τον ιδιο καλουτσικο προπονητη. Υπαρχουν ομως κι ενα σωρο αλλοι παραμετροι που επηρεαζουν το τελικο αποτελεσμα

Πιστεύω ότι είσαι πολύ λάθος σε αυτό που γράφεις ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα ζήσουμε τα ίδια από τον πρώτο χρόνο,εκτός αν εννοείς για την τριετία.
Προσωπικά για το μόνο που είμαι σίγουρος (και αν κρίνω από τα ποστ σε όλο το φόρουμ,αν δεν ειμαι ο πιο αισιόδοξος εδώ μέσα,ειμαι από τους πιο αισιόδοξους) είναι ότι θα φτιάξουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα από την πρώτη χρονιά που δεν θα αφήσει καμία άλλη να της ξεφύγει στην βαθμολογία.
Αν δεν πάρουμε τον τίτλο,θα είμαστε μέσα στην διεκδίκηση του μέχρι τέλους.
Το σημαντικό είναι να φτιάξουμε ξανά μια πανίσχυρη ομάδα,όπως εκείνη της προηγούμενης θητείας του.Τρια χρόνια συμβόλαιο έχει.
Αν του δώσουν αυτά που θέλει, αν δε το πάρουμε φέτος θα το πάρουμε του χρόνου,σε αυτό ειμαι βέβαιος,όσο μπορεί να είναι κάποιος στο ποδόσφαιρο.
Και στην χώρα που ζούμε,επίσης.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

obanebane έγραψε:Doom δεν με κατάλαβες.
Εγώ συμφωνώ 100% στο παραπάνω ποστ σου.
Το σχόλιο μου αφορούσε,την καραμέλα αποτυχίας στην Ευρώπη,αυτών που αμφισβητούν τον Λουτσε,γιατί δεν έχουν και τίποτα άλλο να του καταλογισουν για την διετία που ήταν εδώ.
Για τις λεπτομέρειες των ευρωπαϊκών τα έχουμε πει.
Πόσες φορές σου έχω γράψει @@ ξέρουν;
Κακώς, πολύ κακώς και ελπίζω αυτό να αλλάξει.
ΜΑ για αυτό γράφω για (πιθανή) αγνοια και αγωνία
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω παλι βλεπω να ανασταινονται καποιοι παικτες,βασικα ολοι,ειτε δανεικοι,ειτε νεαροι(ανω των 21) και με 3-4 παικτες που θα ερθουν καινουργιες μεταγραφες,θα ειναι ετοιμη η ομαδα κατα τον Οκτωμβρη- Νοεμβρη.

Μεχρι τοτε ελπιζω να ειμαστε στο ρελαντι στους Ομιλους του Κονφερενς,χωρις κανενα ιδιαιτερο ποδοσφαιρο,αφου δεν θα εχει επελθει η χημεια(μακαρι να ερθει και νωριτερα αυτη καλοδεχουμενη) και τον Γεναρη να παρουμε με μεταγραφη οτι χρειαζεται για οποιαδηποτε τρυπα διαπιστωθει οτι εχουμε σε καποια θεση.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Νομίζω kat θα πρέπει να μην ανησυχείς, έχουμε ήδη ξεφύγει, καθώς την πρώτη φορά της ιστορίας στην περίπτωση μας, μόνο τραγωδία δεν τη λες.... :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Napoli4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ναπολι δεν εχει κανενα μαγικο ραβδακι. Χρειαζεται αρκετες μεταγραφες η ομαδα. Αν τις κανει, θα χρειαστει κανα 6μηνο να γινεις παλι ομαδα.Αν δεν.....
Να δούμε πως θα πάει το καλοκαίρι
Πάντως ρε κατ, μου κάνει εντύπωση πως και εμείς και τα βαζελοχανουμα, αποφασίσαμε φέτος να ρίξουμε χρήμα.
Μπορεί να οφείλεται εν μέρει στα αυξημένα έσοδα, αλλά η αγωνιστική κατασταση του γαυρου δεν αφηνει ελπιδες για πρωταθλημα.. Επικοινωνιακα βγαινει πως ολοι εχουν υψηλες βλεψεις φετος.
Mόνο αν όλοι μας είμαστε ανταγωνιστικοί υπάρχει περίπτωση ο γαύρος να μη το πάρει ή να το πάρει με μικρή διαφορά. Αν όλες οι ομάδες είναι για το ανάθεμα, ο γαύρος παραμείνει η έτοιμη ομάδα που είναι και εμείς ξαναχτίσουμε από την αρχή, πάλι 10+ βαθμούς θα είμαστε πίσω πριν τις γιορτές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”