απο τους αρδ μονο ο τσοκιτσης το λεει ......εγω δεν ακουσα τιποτε απο κανεναν αλλον αν θελουμε να γινουμε απλα κουτοσμπολιστικο φοροθμ ειναι το μονο ευκολο.....ειναι αηδια αυυο που γιβετε απο παλια ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ..........συνεχιζεις και εσυ την μπουρδολογια ραπτοπουλου οτι εγιναν επαφες με λουτσεσκου ,που το ξερεις πως ειναι γεγονις ? μας δουλευεις ρε γκικα σοβαρεψου......εμεσα μας λες να ακουμε ραπτοπουλο αυτος ειναι οι αλλες μεριες που ακουγετε ? ρε τι διαβαζουμε .....τον ραπτοπουλο ντεμεκ δεν τον γουσταρετε αλλα υιοθετειτε οτι μαλακια λεει .....μπραβο....gika έγραψε:Ρε ‘σύ Πτολ, έχει βουίξει η πόλη για αυτό το θέμα. Κι ο Κατ είπε ότι άκουσε κάτι, κι ο Dimbar τώρα λέει ότι έχει πληροφόρηση, κι εγώ βγήκα και είπα τι μου μεταφέρθηκε από πρώην παίκτη μας (και οποιος παρακολουθεί το φόρουμ ξέρει σε ποιον αναφέρομαι, δεν χρειάζονται παραπάνω). Και αλλά μέλη αν δεν κάνω λάθος είπαν ότι εχουν πληροφόρηση.eorptol1 έγραψε:η πηγη του dimbar ειναι ο τοσκιτσης αυτος λεει σημερα να τους φωτισει ο θεος στην μικρας ασιας να κρατησουν υον γκαρσια ......δεν ειναι και ο ποιος αξιοπιστος ειδικα στα μεταγραφικα ειχε κανει πολλες πατατες.....
Δεν είμαστε όλοι παπατζηδες. Για να βγήκε τέτοιο πράγμα από τόσες μεριές, υπάρχει καπνός. Τώρα το αν το κύπελλο αλλάζει κάτι, ή αν υπάρξει τετ α τετ Σαββιδη-Γκαρσια που ανατρέψει την κατάσταση δεν το ξέρει κανεις. Το ότι υπήρξαν επαφές τουλάχιστον με τον Λουτσεσκου (αν όχι και με άλλους) τις τελευταίες βδομαδες, και μάλιστα προχωρημένες, είναι γεγονός.
Μην επιτίθεσαι στον αγγελιοφόρο και προφανώς δεν μπορούν όλοι να δίνουν τις πηγες τους φορά παρτίδα. Αλλά δεν είμαστε καινούργιοι εδώ και όσοι γράψαμε για αυτό το θέμα έχουμε και μια αξιοπιστία εδώ μέσα. Δεν σκάσαμε μύτη χθες, ούτε αλλάζουμε ψευδώνυμα σαν τα πουκάμισα, να μην μας νοιάζει να γράψουμε και καμία μαλακια.
Χωριά που όσοι γράψαμε κάτι επι του θέματος, ΟΛΟΙ είμαστε υπέρ της παραμονής Γκαρσια. Λίγο υπομονή να δούμε τι θα γίνει.
σε αυτην την αρρωστη στην αθλητικογραφια πολη μεχρι προσφατα γκικα ακουγοταν απο πολλες μεριες και γραφονταν εδω μεσα οτι απο αξιοπιστες πηγες ο Ιβαν τα παραταει φευγει απο Ελλαδα και πουλαει τις επιχειρησεις του .....αποδειξη οτι πουλησε μια μπεεμ βε εδω στην πολη .....λεγοταν απο πολλες μεριες .....μετα τι εγινε γκικα ?γιαυτο μην μου λες οτι επειδη ακουγετε απο πολλες μεριες εχει βαση ,μεχρι προσφατα ο Ιβαν και η οικογενεια ηταν φευγατη τωρα κολοτουμπα ? πιασαμε καινουριο μυθιστορημα ?