Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από eorptol1 »

gika έγραψε:
eorptol1 έγραψε:η πηγη του dimbar ειναι ο τοσκιτσης αυτος λεει σημερα να τους φωτισει ο θεος στην μικρας ασιας να κρατησουν υον γκαρσια ......δεν ειναι και ο ποιος αξιοπιστος ειδικα στα μεταγραφικα ειχε κανει πολλες πατατες.....
Ρε ‘σύ Πτολ, έχει βουίξει η πόλη για αυτό το θέμα. Κι ο Κατ είπε ότι άκουσε κάτι, κι ο Dimbar τώρα λέει ότι έχει πληροφόρηση, κι εγώ βγήκα και είπα τι μου μεταφέρθηκε από πρώην παίκτη μας (και οποιος παρακολουθεί το φόρουμ ξέρει σε ποιον αναφέρομαι, δεν χρειάζονται παραπάνω). Και αλλά μέλη αν δεν κάνω λάθος είπαν ότι εχουν πληροφόρηση.

Δεν είμαστε όλοι παπατζηδες. Για να βγήκε τέτοιο πράγμα από τόσες μεριές, υπάρχει καπνός. Τώρα το αν το κύπελλο αλλάζει κάτι, ή αν υπάρξει τετ α τετ Σαββιδη-Γκαρσια που ανατρέψει την κατάσταση δεν το ξέρει κανεις. Το ότι υπήρξαν επαφές τουλάχιστον με τον Λουτσεσκου (αν όχι και με άλλους) τις τελευταίες βδομαδες, και μάλιστα προχωρημένες, είναι γεγονός.

Μην επιτίθεσαι στον αγγελιοφόρο και προφανώς δεν μπορούν όλοι να δίνουν τις πηγες τους φορά παρτίδα. Αλλά δεν είμαστε καινούργιοι εδώ και όσοι γράψαμε για αυτό το θέμα έχουμε και μια αξιοπιστία εδώ μέσα. Δεν σκάσαμε μύτη χθες, ούτε αλλάζουμε ψευδώνυμα σαν τα πουκάμισα, να μην μας νοιάζει να γράψουμε και καμία μαλακια.

Χωριά που όσοι γράψαμε κάτι επι του θέματος, ΟΛΟΙ είμαστε υπέρ της παραμονής Γκαρσια. Λίγο υπομονή να δούμε τι θα γίνει.
απο τους αρδ μονο ο τσοκιτσης το λεει ......εγω δεν ακουσα τιποτε απο κανεναν αλλον αν θελουμε να γινουμε απλα κουτοσμπολιστικο φοροθμ ειναι το μονο ευκολο.....ειναι αηδια αυυο που γιβετε απο παλια ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ..........συνεχιζεις και εσυ την μπουρδολογια ραπτοπουλου οτι εγιναν επαφες με λουτσεσκου ,που το ξερεις πως ειναι γεγονις ? μας δουλευεις ρε γκικα σοβαρεψου......εμεσα μας λες να ακουμε ραπτοπουλο αυτος ειναι οι αλλες μεριες που ακουγετε ? ρε τι διαβαζουμε .....τον ραπτοπουλο ντεμεκ δεν τον γουσταρετε αλλα υιοθετειτε οτι μαλακια λεει .....μπραβο....
σε αυτην την αρρωστη στην αθλητικογραφια πολη μεχρι προσφατα γκικα ακουγοταν απο πολλες μεριες και γραφονταν εδω μεσα οτι απο αξιοπιστες πηγες ο Ιβαν τα παραταει φευγει απο Ελλαδα και πουλαει τις επιχειρησεις του .....αποδειξη οτι πουλησε μια μπεεμ βε εδω στην πολη .....λεγοταν απο πολλες μεριες .....μετα τι εγινε γκικα ?γιαυτο μην μου λες οτι επειδη ακουγετε απο πολλες μεριες εχει βαση ,μεχρι προσφατα ο Ιβαν και η οικογενεια ηταν φευγατη τωρα κολοτουμπα ? πιασαμε καινουριο μυθιστορημα ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 24 Μάιος 2021, 09:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Απέδειξες ότι είσαι προπονητής.

Είναι βέβαιο ότι είσαι εξαιρετικός στη διαχείριση συνεχόμενων δύσκολων αγώνων , είναι ακόμα ερωτηματικό αν μπορείς να χτίσεις μια ομάδα πρωταθλητισμού.

Και τώρα; Για μένα αξίζεις να στηριχθείς και να πάρεις την ευκαιρία σου.

κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ πιστεύουν το αντίθετο( ok δεκτό ) Αυτό που όμως δε είναι δεκτό είναι ότι προχώρησαν με άλλο προπονητή Και δε κατάφεραν να κρατήσουν κάποια στεγανά ενώ παιζόταν τίτλος.

Το έμαθες, έκανες all in και κέρδισες.

Η αλήθεια για το τι θα γίνει δε γράφεται γιατί δε τη γνωρίζει κανείς παρά μόνο ο άνθρωπος που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις και αυτός είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Αυτή τη φορά βέβαια αν μείνει ο Γκαρσία κάποιος πρέπει να φύγει ή να μπει στο περιθώριο για τα καλά.

Οι πιθανότητες λογικά θα έλεγαν πως σύντομα θα έχουμε αλλαγή προπονητή αλλά ο συναισθηματισμός που έχει ο Ιβάν Σαββίδης με κάνει να κρατάω τεράστια πισινή.

Οπως και να έχει , οι 2 ίδιοι άνθρωποι που προσπάθησαν να αποκαθηλώσουν τον τεράστιο αντρέ βιερίνια πάνε να αποκαθηλώσουν τον μεγάλο πάμπλο γκαρσία.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποια πρόσωπα πάνω από το αν είναι τελικά ικανοί για τη θέση που έχουν πρέπει να τους φέρεσαι με σεβασμό. Ο Aντρέ και ο Πάμπλο είναι 2 άνθρωποι που τουλάχιστον πρέπει να τους μιλάς με ειλικρίνια και όχι να τους σκάβεις το λάκο.

Καλό καλοκαίρι και ελπίζω η νέα χρόνια να ξεχειλίζει ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Υποπτεύομαι ποιους 2 λες και το καλύτερο θα ήταν αυτοί οι 2, από σήμερα κιόλας να πάρει πόδι.

Δεν πιστεύω Ιβάν να διώξει τον Πάμπλο, εκτός και αν παίζεται κάτι παρασκήνιακα..

Για αθλητικό διευθυντή τι έμαθες ginola?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε ρε φιλε μονο τον Βρυζα δεν ακουσε ο Σαββιδης οταν ειχε κλεισει τον Σαντος και προτιμησε τελικα τον Αγγελο?

Υ.Γ Αυτο το ''εχει γινει αυτο και αυτο, αλλα κανεις δεν ξερει τι εχει γινει παρα μονο ο Σαββιδης '' εχει πολυ πλακα...

Υ.Γ2 Να θυμισω οτι ο αγαπημενος ΤΔ των περισσοτερων,Μιχελ και λογικα εμπιστο προσωπο του Ιβαν, ειχε εκφρασει την αποψη πως ο ΠΑΟΚ χρειαζεται κατι διαφορετικο απο τον Γκαρσια,στη μονη επισημη δηλωση απο ανθρωπο στα περιξ της ομαδας,αρα αυτα τα οι 2,οι 3 και ο χατζηπετρης να λειπουν.Κανεις δεν ξερει τι ακριβως γινεται ,ΑΝ γινεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 24 Μάιος 2021, 09:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Taseos έγραψε:Φιλε για τον τσολο σιμεονε ποια η αποψη σου;
Δεν μπορω να πω οτι παρακολουθω τοσο τον Σιμεονε για να κανω συγκριση αλλα στη περιπτωση Γκαρσια το προβλημα ειναι οτι η συναισθηματικη θολουρα αρκετες στιγμες τον συντροφευει και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου και αυτο πρεπει να το δουλεψει.Το τι γινεται εκτος αυτου ειναι θεμα προσωπικης αισθητικης, αρα μικρη σημασια εχει το τι νιωθει καποιος για αυτο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

έχει δε έχει πλάκα αυτό συμβαίνει αφου στον ΠΑΟΚ μπορεί να έχουν υπογραφει συμβόλαια και ο σαββίδης να την δει αλλιώς.

Ο βιερινια είχε φύγει, είχε βρει ομάδα, γύρισε μόνο μέσω σαββίδη,o Πούκκι είχε στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο, δε ήρθε ποτέ λόγω Ιβάν,Πριν τα play off ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με άλλον προπονητή(τον ίδιο με τώρα ) και δε το ενέκρινε ο Σαββίδης κτλ κτλ

Δε καταλαβαίνω γιατί δε αγνοείς ότι γράφω αφού δε με πιστεύεις, είμαι οκ, δε με νοιάζει. Άλλωστε 100 φορές έχω πει, δε είμαι υπεύθυνος για το τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Νοέμβριο πούλησε τον γιαννούλη με το καθεστώς που είχα γράψει, το είχα μοιραστεί με mod. Με πιστεύεις, καλώς, δε με πιστεύεις, ακόμα καλύτερα, η ειρωνία δε χρειάζεται. αν οι mod δε θέλουν να γράφω αυτά που συμβαίνουν πάλι οκ είμαι, μου το λένε και δε γράφω τίποτα που να αφορά το τι συμβαίνει. Simple as that

Αν δηλαδή έχει ειπωθεί το κωμικό " κάτσε να δούμε τι θα πει ο Ιβάν για το ποιος θα είναι ο προπονητής και μετά βλέπουμε για τ.δ." φταίω εγώ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εν ολίγης λες ότι ο Σαββιδης είναι μεγάλος ...( βάλτε ότι θέλετε)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

GINOLA έγραψε:

Αν δηλαδή έχει ειπωθεί το κωμικό " κάτσε να δούμε τι θα πει ο Ιβάν για το ποιος θα είναι ο προπονητής και μετά βλέπουμε για τ.δ." φταίω εγώ;
Τραγικό άλλη μια φορά αν ισχύει..

Γενικά ακόμα δεν αρχίσαμε, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εμένα η ένσταση μου είναι ότι αφού γνωρίζεις τις ιδιαιτερότητες του Ιβάν και πως αυτός λειτουργεί, γιατί να παρουσιάζεις ως τελειωμένες κάποιες καταστάσεις.
Και φυσικά ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ πρέπει να προνοεί και να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Με αυτό ως δεδομένο δεν βρίσκω λάθος το να συζητάει με τον Χ ή τον Ψ.

Όσο για τον τ.δ είναι λογικό να είναι μια θέση αλληλένδετη με αυτή του προπονητή.
Να φέρω δηλαδή έναν τ.δ που θα είναι σε φιλοσοφία εντελώς αντίθετος από τον Γκαρσία και που μαζί δεν μπορούν να κάνουν χωριό?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 24 Μάιος 2021, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ναι φυσικά

Βέβαια υπάρχουν 2 παράμετροι.

1 αυτοί που προχωράνε υποθέσεις γιατί και με τι γνώσεις παίρνουν τόσο σημαντικές ποδοσφαιρικές αποφάσεις και

2 όταν το κανείς αυτό ,δε διαρρεει ΠΟΥΘΕΝΆ. Δε γίνεται να το ξέρω εγώ εδώ και ένα τρίμηνο. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
GINOLA έγραψε:

Τραγικό άλλη μια φορά αν ισχύει..

Γενικά ακόμα δεν αρχίσαμε, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς..
Τραγική, πρωτίστως, είναι η συμπεριφορά μας ως οπαδών.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@GINOLA δίνεις πιθανότητες σε αλλαγή προπονητή; Επίσης αν γίνει αυτό πιστεύεις θα αργησει να γίνει? Έχει καμία σχέση με τη ΜΗ έλευση τεχνικού διευθυντή?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:Ναι φυσικά

Βέβαια υπάρχουν 2 παράμετροι.

1 αυτοί που προχωράνε υποθέσεις γιατί και με τι γνώσεις παίρνουν τόσο σημαντικές ποδοσφαιρικές αποφάσεις και

2 όταν το κανείς αυτό ,δε διαρρεει ΠΟΥΘΕΝΆ. Δε γίνεται να το ξέρω εγώ εδώ και ένα τρίμηνο. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ

Κοίτα, για τον έναν εκ των δύο που αναφέρεσαι έχω φάει Μπαν κ έχω γίνει το μαύρο πρόβατο της μοντ Τιμ γιατί τόλμησα να πω μερικες αλήθειες στο πολύ λαιτ.
Από κει και πέρα βέβαια είναι περισσότερο θέμα Ιβάν και Γιώργου το συγκεκριμένο πρόβλημα... ειδικά μετά τα όσα έγιναν με Μάτος και ( πολύ περισσότερο) με Αντρέ,κάποιοι δεν έπρεπε να περνάνε ούτε έξω από την Τούμπα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ουτε μια μερα δεν προλαβαμε να χαρουμε κ αρχισε η σαπουνοπερα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Barlow : Πόσο αλήθεια και πόσο τραγικό...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”