ΠΑΟΚ - Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 24/2-19:30,NS1HD
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ - Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 24/2-19:30,NS1HD
Ας στήσει κώλο κι ο Νορβηγός. Έρχεται ξυλίκι στο δεύτερο. Δε θα πετύχει που δε θα πετύχει τίποτα, ας προσπαθήσει να περάσει καλά τουλάχιστον το αρχιδ@κι. Γκολ και ξύλο, χωρίς Polo και Τζήλο.
- miburosaito
Μεσα ο Ολιβειρα απο το ημιχρονο....
Καλος χρυσος ο Λουτσεσκου αλλα το χεστηκε το ματς, μπραβο στον Παντελιδη αν και τα βλεπω τα αριανα μετα το 65-70 να σκανε και να βαζουμε αλλα δυο γκολακια στον ανοιχτο χωρο.
Μερικοι παιχτες εμφανιστηκαν πολυ αγχωμενοι και κατω του μετριου...
Ελπιζω να μην ξανακουσω συνοπαδους για το ποσο ακριβος, σοφτ ή δεν ξερω τι αλλο ειναι ο Ολιβειρα....τετοιους παιχτες δεν τους βρισκεις ευκολα και σε ανεβαζουν επιπεδο....Λου βαλτον ΤΩΡΑ μεσα
Βιερινια ο αρχηγος που αξιζει σε αυτη την ομαδαρα...τι εβαλες παλι!!!!!!

Καλος χρυσος ο Λουτσεσκου αλλα το χεστηκε το ματς, μπραβο στον Παντελιδη αν και τα βλεπω τα αριανα μετα το 65-70 να σκανε και να βαζουμε αλλα δυο γκολακια στον ανοιχτο χωρο.
Μερικοι παιχτες εμφανιστηκαν πολυ αγχωμενοι και κατω του μετριου...
Ελπιζω να μην ξανακουσω συνοπαδους για το ποσο ακριβος, σοφτ ή δεν ξερω τι αλλο ειναι ο Ολιβειρα....τετοιους παιχτες δεν τους βρισκεις ευκολα και σε ανεβαζουν επιπεδο....Λου βαλτον ΤΩΡΑ μεσα
Βιερινια ο αρχηγος που αξιζει σε αυτη την ομαδαρα...τι εβαλες παλι!!!!!!

-
Κάρτα όντως δεν είναι με τίποταKsenitemenos4 έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Η ομάδα δεν μπήκε καλά σήμερα.
Το κέντρο δεν έχει κερδίσει ούτε μια μάχη.
Ζαμπα - Καντουρι ανύπαρκτοι, Ακπομ απομονωμενος.
Ο διαιτητής το παίζει αντικειμενικος και τους δίνει τα σπόρια. Δεν νομίζω ότι ήταν πέναλτι πάντως.
ναι ο μπισεσβαρ περναει τον τελευταιο αμυντικο και αποφασιζει να πεσει εκει...ακομα και αν ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ οτι δεν θεωρει την επαφη αντικανονικη, δεν ειναι θεατρο σε καμια περιπτωση...
- john4serres
Τους έχω δεί τους σκώληκες σε πολλά ματς. Μόνο με μάς βγάλανε τόση λύσσα και ενέργεια. Το μάτς της χρονιάς γι αυτούς. Να θυμήσω ότι δεν έχουν φυσική κατάσταση για πάνω από 70 λεπτά. Οπότε θα δούμε πώς θα πάει το β όταν θα πατήσουμε γκαζι.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.Dimg4 έγραψε:ale αυτοι μονοι τους να παιζουν γκολ ουτε αυριο δε βαζουν. Μια ελαφρως καλυτερη ομαδα θα μας ειχε 0-1 απο νωρις ετσι οπως μπηκαμε
- potamda
- Bet Guru 2023
Δηλαδή υπονοείς ότι στο καραιτάβλι δε θα παίξουν έτσι;;;;Magpies4 έγραψε:Τους έχω δεί τους σκώληκες σε πολλά ματς. Μόνο με μάς βγάλανε τόση λύσσα και ενέργεια. Το μάτς της χρονιάς γι αυτούς.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στην Τούμπα είναι βιασμός, στο τάβλι είναι με συναίνεσηpotamda έγραψε:Δηλαδή υπονοείς ότι στο καραιτάβλι δε θα παίξουν έτσι;;;;Magpies4 έγραψε:Τους έχω δεί τους σκώληκες σε πολλά ματς. Μόνο με μάς βγάλανε τόση λύσσα και ενέργεια. Το μάτς της χρονιάς γι αυτούς.
- navigator11
potamda έγραψε:Δηλαδή υπονοείς ότι στο καραιτάβλι δε θα παίξουν έτσι;;;;Magpies4 έγραψε:Τους έχω δεί τους σκώληκες σε πολλά ματς. Μόνο με μάς βγάλανε τόση λύσσα και ενέργεια. Το μάτς της χρονιάς γι αυτούς.