Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπορεί να το έχει δει πλέον το έργο "και θα σας πληρώνω και θα σας γαμ@ω και ας κελαηδάτε κι όσο θέλετε" :lol: :lol: :lol:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Rizla έγραψε:Τουλάχιστον να μην πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλικι κι αυτος κι ο γιοκας του...
Ειπαμε είμαστε βόδια αλλα αυτό παραπάει...
Αν δεν είναι ΠΑΟΚ αυτός που τα χώνει κάθε χρόνο στην ομάδα μας τότε ποιός ειναι ρε φίλε? Τι θα πεί πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι ? Τέσπα, πραγματικά δεν συμμερίζομαι την άποψη σου. Θεωρώ ότι απο την επόμενη Κυριακή θα έχουμε κανονικά δικό μας παλαίμαχο και δεν θα ακούμε τις μ@λ@κίες να μένουν αναπάντητες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Φαντάζεστε πανηγυρική εκπομπή Ντέμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ .....:):)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

george188 έγραψε:
Rizla έγραψε:Τουλάχιστον να μην πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλικι κι αυτος κι ο γιοκας του...
Ειπαμε είμαστε βόδια αλλα αυτό παραπάει...
Αν δεν είναι ΠΑΟΚ αυτός που τα χώνει κάθε χρόνο στην ομάδα μας τότε ποιός ειναι ρε φίλε? Τι θα πεί πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι ? Τέσπα, πραγματικά δεν συμμερίζομαι την άποψη σου. Θεωρώ ότι απο την επόμενη Κυριακή θα έχουμε κανονικά δικό μας παλαίμαχο και δεν θα ακούμε τις μ@λ@κίες να μένουν αναπάντητες.
Σωστα

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχουν πουλήσει καν και καν. Δίχως να έχει εισχωρήσει από μεριάς τους το χεράκι στην τσέπη. Αυτός έχει ματώσει για τον ΠΑΟΚ. Αντιληπτό να υπάρχει δυσαρέσκεια. Δικαιολογημένο μέχρις ενός σημείου. Δεν έχει υπάρξει ωστόσο παράγοντας στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ σαν τον Σαββίδη. Κι αυτό είναι αντικειμενικό. Χωρίς να βάλω καν την παράμετρο ανέγερσης γηπέδου στο κάδρο. Αφορά στο μέλλον αυτό αλλά υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα γίνει πράξη. Οι μέρες και τα έργα του ως τώρα αυτό δείχνουν. Δε νομίζω ότι η ισοπέδωση βοηθάει σε κάτι.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Απαράδεκτο αυτό που έγινε.
Ναι, δεν είναι ΠΑΟΚTV. Αυτό υπάρχει ήδη. Ναι, είναι άλλη μια επιχείριση όπως το Μακεδονία Παλάς. Αλλά το Μακεδονία Παλάς δεν πάει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δύο εκπομπές τώρα και εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ στο πλατό δεν είδαμε.
Αντιθέτως ακούσαμε τα μύρια όσα εναντίον μας.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Παντως το να υπαρχει ενας εκπροσωπος του ΠΑΟΚ εκει μεσα δεν λυνει τιποτα. Να εχεις δηλαδη ενα Αποστολιδη πχ να προσπαθει να τα βαζει καθε φορα με 5-6 εκπροσωπους της σαπιλας δεν θα εχει αποτελεσμα. Ο καθε Αποστολιδης δεν ειναι επιστημονας της προπαγανδας για να μπορει να ανταπεξελθει σε κατι τετοιο. Με τον τροπο τους θα καταληξουν να βγαζουν γραφικο τον εκαστοτε εκπροσωπο του ΠΑΟΚ και θα εχουν και το αλλοθι οτι "να οριστε, ακουγονται ολες οι αποψεις". Για παραδειγμα, η συνεντευξη Βιερινια θεωρω πως ειχε αρνητικο αποτελεσμα για τις θεσεις μας. Πολυ κακως δεχθηκε να δωσει τη συνεντευξη στα ελληνικα και να ακουγεται σαν παιδακι δημοτικου απεναντι στον cool ντεμη που του εκανε και κηρυγμα μεσα στην Τουμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 03 Δεκ 2018, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

navigator11 έγραψε:ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχουν πουλήσει καν και καν. Δίχως να έχει εισχωρήσει από μεριάς τους το χεράκι στην τσέπη. Αυτός έχει ματώσει για τον ΠΑΟΚ. Αντιληπτό να υπάρχει δυσαρέσκεια. Δικαιολογημένο μέχρις ενός σημείου. Δεν έχει υπάρξει ωστόσο παράγοντας στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ σαν τον Σαββίδη. Κι αυτό είναι αντικειμενικό. Χωρίς να βάλω καν την παράμετρο ανέγερσης γηπέδου στο κάδρο. Αφορά στο μέλλον αυτό αλλά υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα γίνει πράξη. Οι μέρες και τα έργα του ως τώρα αυτό δείχνουν. Δε νομίζω ότι η ισοπέδωση βοηθάει σε κάτι.
Νάβι εμένα μου δείχνε οτι με κοροιδεύει φατσα κάρτα κιόλας.
Το οτι έχει λεφτα και ρίχνει και στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει κάτι, αφου εξυπηρετει τα συμφεροντά του
γιατι να μην το κάνει;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Rizla εγώ πιστεύω ότι ο πιο εκνευρισμένος παίζει να ναι ο Σαββίδης. Σκέψου τα λεφτά να βγαίνουν από την τσέπη σου και αυτοί που πληρώνεις να προπαγανδίζουν εναντίον σου.
Αν η εκπομπή συνεχίσει να κάνει χαμηλά νούμερα σε συνδυασμό με πιθανές ρήτρες που έχουν μπει στα συμβόλαια, την βλέπω να κόβεται.
Χαζός όπως είπες δεν είναι, αλλά δεν νομίζω να έκατσε και να ασχολήθηκε και με το στήσιμό της. Οπότε πιθανώς εμπιστεύτηκε τους λάθος ανθρώπους.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μινγκους σε παρακαλω ρε φίλε...
Εδώ ασχολήθηκε με τα μαλλιά της Κατερίνας και δεν θα σχοληθει με την αθλητική εκπομπή;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Παντως το σκηνικο που ολοι καταδικαζαν τη Θυρα 4 για την ανακοινωση ειναι δεοντολογικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Καταδικασαν ολοι τον μεγαλυτερο συνδεσμο οπαδων του ΠΑΟΚ για μια θεση του αλλα δεν ασχοληθηκαν ουτε δευτερολεπτο με το ΓΙΑΤΙ εφτασε ο συνδεσμος αυτος να μιλαει ετσι για την εθνικη. Τι εγινε βρε παιδι μου, ξυπνησαν μια μερα εκει στη Θυρα 4 και την ειδαν ολοι ανθελληνες ξαφνικα; Σε ενα σωστο πανελ, το θεμα συζητησης δεν θα ηταν η ανακοινωση αλλα οι ΑΙΤΙΕΣ που οδηγουν μεριδα Ελληνων πολιτων να αισθανονται ετσι για την Εθνικη ομαδα. Αλλα ετσι ειναι, οταν ειναι συνενοχοι αυτων των αιτιων, θα καταδικασουν απλα την ανακοινωση και ξεμπερδεψαν ευκολα.
george188

Rizla έγραψε:
navigator11 έγραψε:ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχουν πουλήσει καν και καν. Δίχως να έχει εισχωρήσει από μεριάς τους το χεράκι στην τσέπη. Αυτός έχει ματώσει για τον ΠΑΟΚ. Αντιληπτό να υπάρχει δυσαρέσκεια. Δικαιολογημένο μέχρις ενός σημείου. Δεν έχει υπάρξει ωστόσο παράγοντας στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ σαν τον Σαββίδη. Κι αυτό είναι αντικειμενικό. Χωρίς να βάλω καν την παράμετρο ανέγερσης γηπέδου στο κάδρο. Αφορά στο μέλλον αυτό αλλά υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα γίνει πράξη. Οι μέρες και τα έργα του ως τώρα αυτό δείχνουν. Δε νομίζω ότι η ισοπέδωση βοηθάει σε κάτι.
Το οτι έχει λεφτα και ρίχνει και στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει κάτι, αφου εξυπηρετει τα συμφεροντά του
γιατι να μην το κάνει;
Το περυσινο ντου έκανε καλό στα συμφέροντα του?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εδω έβγαλαν και συμπέρασμα οτι ή αποψη της Θ4 είναι κατι περιθωριακοι και δεν έχουν καμια σχέση
με τον λαό του ΠΑΟΚ, λες και έκαναν δημοσκόπηση οι ρουφιάνοι...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

george188 έγραψε:
Rizla έγραψε:
γιατι να μην το κάνει;
Το περυσινο ντου έκανε καλό στα συμφέροντα του?
Στα επιχειρηματικά μπορεί...δεν μπορώ να το γνωρίζω.
george188

Η εικόνα έπαιξε σε όλο το κόσμο, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έκανε αυτό καλό στα συμφέροντα του Σαββίδη..το να γίνει θέμα συζήτησης απο αμερική μέχρι Ρωσία και να κάνει σόου ο άσχετος υπουργός αθλητισμού..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”