Αν δεν είναι ΠΑΟΚ αυτός που τα χώνει κάθε χρόνο στην ομάδα μας τότε ποιός ειναι ρε φίλε? Τι θα πεί πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι ? Τέσπα, πραγματικά δεν συμμερίζομαι την άποψη σου. Θεωρώ ότι απο την επόμενη Κυριακή θα έχουμε κανονικά δικό μας παλαίμαχο και δεν θα ακούμε τις μ@λ@κίες να μένουν αναπάντητες.Rizla έγραψε:Τουλάχιστον να μην πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλικι κι αυτος κι ο γιοκας του...
Ειπαμε είμαστε βόδια αλλα αυτό παραπάει...
Σωσταgeorge188 έγραψε:Αν δεν είναι ΠΑΟΚ αυτός που τα χώνει κάθε χρόνο στην ομάδα μας τότε ποιός ειναι ρε φίλε? Τι θα πεί πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλίκι ? Τέσπα, πραγματικά δεν συμμερίζομαι την άποψη σου. Θεωρώ ότι απο την επόμενη Κυριακή θα έχουμε κανονικά δικό μας παλαίμαχο και δεν θα ακούμε τις μ@λ@κίες να μένουν αναπάντητες.Rizla έγραψε:Τουλάχιστον να μην πουλάει ΠΑΟΚτσηδιλικι κι αυτος κι ο γιοκας του...
Ειπαμε είμαστε βόδια αλλα αυτό παραπάει...
Νάβι εμένα μου δείχνε οτι με κοροιδεύει φατσα κάρτα κιόλας.navigator11 έγραψε:ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχουν πουλήσει καν και καν. Δίχως να έχει εισχωρήσει από μεριάς τους το χεράκι στην τσέπη. Αυτός έχει ματώσει για τον ΠΑΟΚ. Αντιληπτό να υπάρχει δυσαρέσκεια. Δικαιολογημένο μέχρις ενός σημείου. Δεν έχει υπάρξει ωστόσο παράγοντας στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ σαν τον Σαββίδη. Κι αυτό είναι αντικειμενικό. Χωρίς να βάλω καν την παράμετρο ανέγερσης γηπέδου στο κάδρο. Αφορά στο μέλλον αυτό αλλά υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα γίνει πράξη. Οι μέρες και τα έργα του ως τώρα αυτό δείχνουν. Δε νομίζω ότι η ισοπέδωση βοηθάει σε κάτι.
Το περυσινο ντου έκανε καλό στα συμφέροντα του?Rizla έγραψε:Νάβι εμένα μου δείχνε οτι με κοροιδεύει φατσα κάρτα κιόλας.navigator11 έγραψε:ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχουν πουλήσει καν και καν. Δίχως να έχει εισχωρήσει από μεριάς τους το χεράκι στην τσέπη. Αυτός έχει ματώσει για τον ΠΑΟΚ. Αντιληπτό να υπάρχει δυσαρέσκεια. Δικαιολογημένο μέχρις ενός σημείου. Δεν έχει υπάρξει ωστόσο παράγοντας στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ σαν τον Σαββίδη. Κι αυτό είναι αντικειμενικό. Χωρίς να βάλω καν την παράμετρο ανέγερσης γηπέδου στο κάδρο. Αφορά στο μέλλον αυτό αλλά υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα γίνει πράξη. Οι μέρες και τα έργα του ως τώρα αυτό δείχνουν. Δε νομίζω ότι η ισοπέδωση βοηθάει σε κάτι.
Το οτι έχει λεφτα και ρίχνει και στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει κάτι, αφου εξυπηρετει τα συμφεροντά του
γιατι να μην το κάνει;
Στα επιχειρηματικά μπορεί...δεν μπορώ να το γνωρίζω.george188 έγραψε:Το περυσινο ντου έκανε καλό στα συμφέροντα του?Rizla έγραψε:Νάβι εμένα μου δείχνε οτι με κοροιδεύει φατσα κάρτα κιόλας.navigator11 έγραψε:ΠΑΟΚτσηδιλίκι έχουν πουλήσει καν και καν. Δίχως να έχει εισχωρήσει από μεριάς τους το χεράκι στην τσέπη. Αυτός έχει ματώσει για τον ΠΑΟΚ. Αντιληπτό να υπάρχει δυσαρέσκεια. Δικαιολογημένο μέχρις ενός σημείου. Δεν έχει υπάρξει ωστόσο παράγοντας στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ σαν τον Σαββίδη. Κι αυτό είναι αντικειμενικό. Χωρίς να βάλω καν την παράμετρο ανέγερσης γηπέδου στο κάδρο. Αφορά στο μέλλον αυτό αλλά υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα γίνει πράξη. Οι μέρες και τα έργα του ως τώρα αυτό δείχνουν. Δε νομίζω ότι η ισοπέδωση βοηθάει σε κάτι.
Το οτι έχει λεφτα και ρίχνει και στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει κάτι, αφου εξυπηρετει τα συμφεροντά του
γιατι να μην το κάνει;