Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να ειναι χωμενος στην οργανωση της κερκιδας ωστε να το προωθησει...γιατι ενω ειναι ολα πολυ σωστα με φαινεται οτι μονοι μας τα λεμε μονοι μας τα ακουμε
Δεν ξερω αν ειμαι οφ τοπικ αλλα θελω καποιος που ξερει να μου πει τι ρολο βαραει αυτος ο τρεγιας που εμφανιζετε στις εκπομπες του ραπτοπουλου και οταν λεω τι ρολο βαραει ενοω τη σχεση εχει με την κερκιδα του ΠΑΟΚ και αν εκπροσωπει καποιο συνδεσμο φιλαθλων της ομαδας.
όχι αδερφέ, κανένα σύνδεσμο δεν εκπροσωπεί ο τρέγιας. εκπροσωπεί την πάρτη του και μόνο. νεαπολίτης ΠΑΟΚΣΗΣ και τον έχω δει σε κάποια ματς στην 4, αλλά πρέπει να πηγαίνει στη μεριά της 4 προς την 3
obanebane έγραψε:Δεν ξερω αν ειμαι οφ τοπικ αλλα θελω καποιος που ξερει να μου πει τι ρολο βαραει αυτος ο τρεγιας που εμφανιζετε στις εκπομπες του ραπτοπουλου και οταν λεω τι ρολο βαραει ενοω τη σχεση εχει με την κερκιδα του ΠΑΟΚ και αν εκπροσωπει καποιο συνδεσμο φιλαθλων της ομαδας.
ο τρεγιας ειναι ελαφρως παπαρας...για οσους ηταν στην πρωτη προπονηση θα τον θυμουνται να καθεται στη φυσουνα με το χαμογελου του φελλου(οπως θα ελεγε και ο εργοδοτης του,ραπτοπουλος) να βγαζει βιντεακια και να μη φωναζει καθολου...κλαιν μαιν
Και δεν ξέρει ούτε τα βασικά της ιστορίας του ΠΑΟΚ για να απαντά στα ερπετά και σε όλους τους άλλους...
Την απαντηση την εχω δωσει κατ επαναληψη, σε παλαιοτερες σελιδες. Απλα ερχομαι καπου καπου, ετσι για να μην ξεχνιομαστε. Και επειδη βλεπω πως ολοι λιγο πολυ, επαναλαμβανεστε.....
- Paokintepo
Τι θα γινει πια με την κερκιδα??τι χαλια ρε ειναι αυτα???ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ 0 !!! ο καθενας να λεει τα δικα του χωρις καν να μπει στον κοπο να ακουσει τον αλλον??ΚΟΠΕΛΑ ρε π..στη μου ειμαι και φωναζα!Εκανε νοημα το παιδι ολοι κατω και υπηρχαν μερικοι που εκει κοιτουσαν στο απειρο και ακομα παραπερα!!γιατι κοιμουνται??ΓΙΑΤΙ? οι οργανωτες κανουν οτι καλυτερο μπορουν αλλα θελουν και την δικη μας βοηθεια βρε αδερφια...
Και ελεος οχι πια αλλα χαζοχαρουμενα κοριτσακια !!!!Εκει στο τυμπανο στον μπαλκονακι τι δουλεια ειχε η αλλη η πιτσιρικα που ουτε τι θα πει Π.Α.Ο.Κ. δεν γνωριζει?Αυτη μονο τον ΤΑΡΖΑΝ ηξερε να κανει εκει περα!
Ενδεχομενως δεν εχει νοημα τωρα να καθομαι μπροστα απο το pc και να γραφω αυτα, απλα ελπιζω οτι ισως ειναι ενας τροπος και αυτος να διορθωθει η κατασταση καπως...και οχι ρε αδερφια αντικειμενα μπουκαλια και λακαμιες μεσα!!Για τον Π.Α.Ο.Κ. μας δηλαδη ...
υ.γ σορρυ κιολας για το υφος αλλα καιρο το βλεπω αυτο και δεν αντεχω αλλο!Εσκασα η γυναικα!

Και ελεος οχι πια αλλα χαζοχαρουμενα κοριτσακια !!!!Εκει στο τυμπανο στον μπαλκονακι τι δουλεια ειχε η αλλη η πιτσιρικα που ουτε τι θα πει Π.Α.Ο.Κ. δεν γνωριζει?Αυτη μονο τον ΤΑΡΖΑΝ ηξερε να κανει εκει περα!
Ενδεχομενως δεν εχει νοημα τωρα να καθομαι μπροστα απο το pc και να γραφω αυτα, απλα ελπιζω οτι ισως ειναι ενας τροπος και αυτος να διορθωθει η κατασταση καπως...και οχι ρε αδερφια αντικειμενα μπουκαλια και λακαμιες μεσα!!Για τον Π.Α.Ο.Κ. μας δηλαδη ...
υ.γ σορρυ κιολας για το υφος αλλα καιρο το βλεπω αυτο και δεν αντεχω αλλο!Εσκασα η γυναικα!

-
Εκτος απο το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα που σημερα ακουστηκε ωραια,δυνατα και για πολυ ωρα απο την τιβι ολα τα αλλα ηταν...Καποια στιγμη ενα συνθημα ακουγοταν σε 3 διαφορετικα σημεια 

- Paokintepo
Δεν ξερω τι ακουγοταν απο την tv αλλα ετσι ακριβως ηταν..απο 3 διαφορετικα σημεια το ιδιο συνθημα αλλα ετεροχρονισμενα..
Αν ξαναδώ επικεφαλή κερκίδας, οργανωτή και λοιπά κουραφέξαλα να υπεραμύνεται όσων πετού να αντικείμενα στο γήπεδο με κίνδυνα την τιμωρία της ομάδας με πρόστιμο ή και με αποκλεισμό της έδρας, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο!!
- Paokintepo
free4 έγραψε:Αν ξαναδώ επικεφαλή κερκίδας, οργανωτή και λοιπά κουραφέξαλα να υπεραμύνεται όσων πετού να αντικείμενα στο γήπεδο με κίνδυνα την τιμωρία της ομάδας με πρόστιμο ή και με αποκλεισμό της έδρας, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο!!
Ορίστε!!Και άλλος συγχισμένος!!

Αυτο ειναι αληθεια! εγω καθομουν στο πυρηνα της Νεαπολης κι οι εκει οργανωτες δεν αφηναν να γιουχαρης τα μα%^&%*να που πετουσαν τα μπουκαλια! Ο λογος? οτι ο παοκ ηταν παντα ετσι... νομιζουν οτι ο ΠΑΟΚ ηταν μαγκας επειδη πετουσα μπουκαλια πισω απο ενα καγκελο και φορωντας κουκουλα...
Paokintepo έγραψε:free4 έγραψε:Αν ξαναδώ επικεφαλή κερκίδας, οργανωτή και λοιπά κουραφέξαλα να υπεραμύνεται όσων πετού να αντικείμενα στο γήπεδο με κίνδυνα την τιμωρία της ομάδας με πρόστιμο ή και με αποκλεισμό της έδρας, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο!!
Ορίστε!!Και άλλος συγχισμένος!!![]()
![]()
Δεν φταίει μόνο η σύγχυση..
Φταίει και ο Explorer!!
Θα σας κάψω όλους (όπως θα έλεγε κι ο Λεβέντης)
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W3XZqb50SfI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/W3XZqb50SfI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

επειδη ημουν στο γηπεδο...........ο συγχρονισμος ηταν εκπληκτικος............οταν η 4α ελεγε ''οοο παοκαρα'' η νεαπολη ελεγε ''για σενα θα πεθανω'' η 4 προς τους επισημους ''μες το μυαλο'' και εμεις οι απεναντοι προσπαθουσαμε να δουμε με ποιον να συγχρωνιστουμε γιατι ηθελε προσπαθεια πραγματικα...........και κατι ακομα ωρες ωρες αλλα ελεγαν οι μισοι αλλα οι αλλοι μισοι συνθηματα..............ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΝΤΟΥ.