Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Azrael »

Δεν μου αρέσει που εγιναν τα πραγματα πισω απο την πλατη του Ιβαν και που ετρεξε κατευθειαν η Θ4 να βγαλει ανακοινωση πριν καν μαθουμε ολα τα δεδομενα.

Στα ματια μου αυτο ειναι ολο σκηνοθετημενο για να πιεσουν τον Ιβαν για πολιτικους και αλλους λογους να αφησει την ομαδα.

Πουστιες στον ανθρωπο που μας τραβηξε απο τον βουρκο δεν γουσταρω.

Ας μην γινει ποτε νεο γηπεδο αν ειναι να υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες.

Δεν γινεται να ξεπουλαμε τις αξιες μας τοσο ευκολα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και δηλαδή αύριο μεθαύριο θα έχουμε πρόεδρο Άρη; :lol: :lol: :lol:

κοίτα να δεις που τα 100 δεν είναι απλά ένα νούμερο. Είναι ένα καλό τέλος ή μια καλή αρχή.

Νομίζω βρήκα το ιδεατό σενάριο για τον ΠΑΟΚ μας. Ο Ιβάν είναι ο πρόεδρος του πρωταθλήματος στα 100 χρόνια και ο Τέλης ο πρόεδρος στον ΠΑΟΚ του ΤσουΛου. Με δόξα και τιμή φεύγει ο ένας με "προίκα" ξεκινάει ο άλλος και ο λαός του ΠΑΟΚ σε κατάσταση παροξυσμού. "Πίστευε στ' απίθανα για να 'σαι ευτυχισμένος", έλεγε ο πατέρας μου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Kabamaru11 έγραψε:.......................

3.Αυτο που εκανε ο Κατσαρης ειναι τρυπημα,προδοσια,πραξικοπημα ..........................

εχει εμπειρια....το εχει ξανακανει.....

θυμήσου πως ο οικονομιδης εχασε το μπασκετ και ....γνωρισαμε...τον πανελουδη...

δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισει το νεο γηπεδο με μονο ωφελος για τον...επιδοξο...κατασκευαστη το ...ενοικιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 17 Ιουν 2025, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOKevolution έγραψε:Δε ξέρω τι άλλο μπορούσε να πει. Είναι ενωτικός και νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ.
Δε ξέρω όλο αυτό που θα οδηγήσει. Θα απαντήσει ο ΑΣ; Να πει τι;

Τι να απαντήσει, ρε αδερφέ; Ότι "βρέθηκε" νέος μήνας για να θρέφει τους άλλους 11, οπότε πλέον μας ξινίζεις εσύ και αφορμής δοθείσης θα στρέψουμε τον περιούσιο εναντίον σου;
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Dimitris_L4 έγραψε:Σκεφτειτε μετα απο αυτο να ανακοινωθει επεκταση Ντελια, ανανεωση Μειτε κ δυο μεταγραφες...ε ρε γλεντια..

Οταν αποκλειστηκαμε απο Ευρωπη τελη Αυγουστου το 2017, στις 31 του μηνα εκλεισε Μαουριτσιο,Βιερινια και Μακ , ενω μολις ειχαμε απωλεσει εσοδα 10εκ €

Αν εχω ψυχολογησει τον Σαββιδη ολα αυτα τα χρονια,ετσι θα γινει και τωρα

Ο λουτσεσκου τον χειμωνα του πε φευγω και του πηραν 3 μεταγραφες σε 2 μερες εν λευκω
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 17 Ιουν 2025, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Azrael έγραψε:Δεν μου αρέσει που εγιναν τα πραγματα πισω απο την πλατη του Ιβαν και που ετρεξε κατευθειαν η Θ4 να βγαλει ανακοινωση πριν καν μαθουμε ολα τα δεδομενα.

Στα ματια μου αυτο ειναι ολο σκηνοθετημενο για να πιεσουν τον Ιβαν για πολιτικους και αλλους λογους να αφησει την ομαδα.

+1926
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Το να ξεκινήσει κανείς μια ιστορία με επιθετικό τρόπο εκτός από κατινιά είναι και κορυφαία βλακεία, εκτός κι αν είναι στο σχέδιό του η κλιμάκωση της έντασης.
Αν ο στόχος είναι η ειρηνική συνύπαρξη δεν ξεκινάς με επιθετικές ανακοινώσεις.

Η απάντηση της ΠΑΕ και του Ιβάν βάζει δύσκολα στον ΑΣ. Είναι μια πάρα πολύ καλά ζυγισμένη απάντηση, δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό από έναν τόσο ευφυή άνθρωπο όπως ο Ιβάν.

Ο ΑΣ έχει τρεις δρόμους: Ή θα συνεχίσει πιο επιθετικά ή θα κόψει φόρα και θα φανεί συναινετικός ή θα σφυρίξει αδιάφορα. Αν κάνει το δεύτερο ή το τρίτο κανείς εχέφρων και σοβαρός άνθρωπος δεν θα τον πάρει στα σοβαρά, η αξιοπιστία του θα έχει πληγεί.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ ήταν άστοχη όπως κι αν το δει κανείς.
Το ίδιο άστοχη ήταν και η ανακοίνωση της Θ4 (η οποία πλέον δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε). Για την συγκεκριμένη κίνηση της Θ4 θεωρώ ότι από πίσω κρύβεται κάποιος υποβολέας.
Πιο άστοχη όμως απ'όλες ήταν η ανακοίνωση της ΝΔ/κυβέρνησης. Όταν βγαίνεις 11.30 το βράδυ για να τοποθετηθείς σε ένα τέτοιο θέμα είναι σαν να παραδέχεσαι πως είσαι πίσω από αυτό.
Θέλει η τατιάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.....
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Το πρόβλημα είναι, ότι δεν ξέρουμε, τί γράμμα του λόγου είναι ο Μυστακίδης.
Και διακόσια δις να έχει, αν δεν ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ, να τον πονάει, όπως εμείς και να σκέφτεται, πως θα βγάλει παραδάκι, τ'οτε ξέχαστα όλα.
Μέχρι να αποδειχθεί, ότι ΟΝΤΩΣ βάζει το χέρι βαθιά στη τσέπη και ξοδεύει για τον ΠΑΟΚ, εγώ δεν πιστεύω τίποτα και δεν εμπιστεύομαι κανένα.
Ο ΜΟΝΟΣ που έβαλε λεφτουδάκια και πόνεσε για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, είναι Ο ΙΒΑΝ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δυο πραγματα δε θελω με τιποτα να γινω στην διαρκεια της ζωης μου.

Βαρετος και αχαριστος.

Υ.Γ. Και αλλα ειναι βασικα που δεν θα ηθελα να γινω, αλλα ωραια εκατσαν αυτα τα δυο τωρα ετσι οπως τα εγραψα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:.......................

3.Αυτο που εκανε ο Κατσαρης ειναι τρυπημα,προδοσια,πραξικοπημα ..........................

εχει εμπειρια....το εχει ξανακανει.....

θυμήσου πως ο οικονομιδης εχασε το μπασκετ και ....γνωρισαμε...τον πανελουδη...

Μη με συγχιζεις κ εσυ,μου θυμησες τον Πανελουδη.......δεν θα γραψω αυτο που θελω να γραψω γιατι εχει φυγει απο την ζωη.....αλλα :x
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεδομένο Νο1: επιβεβαιώθηκε η εντύπωση του απλού κόσμου ότι προκειτε για τρύπημα … δεν ήξερε ο Ιβαν για την κίνηση. Αυτά απλά δεν γίνονται σε τέτοιο επίπεδο … σορυ κιόλας Κατσαρή και Θ4.

Δεδομένο Νο2: ο Σαββιδης δεν δείχνει πρόθεση πώλησης της ΠΑΕ
Δεδομένο Νο3: ο Σαββιδης άνοιξε την πόρτα για συνεργασία στο θέμα του γηπέδου. Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι τον έπαιρνε να κάνει και κάτι άλλο. Το γήπεδο ανοίκει στον ερασιτέχνη. Καλώς για εμένα …

Δεδομένο Νο4: το αν θα έχουμε διχασμό ή ντράβαλα θα φανεί από την αντίδραση ερασιτέχνη Μυστακίδη που φαίνεται ότι είναι συνεννοημένοι. Εάν το κίνητρο είναι η ΠΑΕ θα έχουμε ιστορίες Ιράν Ισραήλ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Jean Valjean έγραψε:Το να ξεκινήσει κανείς μια ιστορία με επιθετικό τρόπο εκτός από κατινιά είναι και κορυφαία βλακεία, εκτός κι αν είναι στο σχέδιό του η κλιμάκωση της έντασης.
Αν ο στόχος είναι η ειρηνική συνύπαρξη δεν ξεκινάς με επιθετικές ανακοινώσεις.

Η απάντηση της ΠΑΕ και του Ιβάν βάζει δύσκολα στον ΑΣ. Είναι μια πάρα πολύ καλά ζυγισμένη απάντηση, δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό από έναν τόσο ευφυή άνθρωπο όπως ο Ιβάν.

Ο ΑΣ έχει τρεις δρόμους: Ή θα συνεχίσει πιο επιθετικά ή θα κόψει φόρα και θα φανεί συναινετικός ή θα σφυρίξει αδιάφορα. Αν κάνει το δεύτερο ή το τρίτο κανείς εχέφρων και σοβαρός άνθρωπος δεν θα τον πάρει στα σοβαρά, η αξιοπιστία του θα έχει πληγεί.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ ήταν άστοχη όπως κι αν το δει κανείς.
Το ίδιο άστοχη ήταν και η ανακοίνωση της Θ4 (η οποία πλέον δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε). Για την συγκεκριμένη κίνηση της Θ4 θεωρώ ότι από πίσω κρύβεται κάποιος υποβολέας.
Πιο άστοχη όμως απ'όλες ήταν η ανακοίνωση της ΝΔ/κυβέρνησης. Όταν βγαίνεις 11.30 το βράδυ για να τοποθετηθείς σε ένα τέτοιο θέμα είναι σαν να παραδέχεσαι πως είσαι πίσω από αυτό.
Θέλει η τατιάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.....

Ποια ειρηνικη συνυπαρξη; Το εργο το περιεγραψε εξαιρετκα ο rene με το καλημερα. Επθετικη εξαγορα και ακομα βλεπουμε μονο τα πολυ πρωτα επεισοδια. Θα εχει και συνεχεια το πραγμα.
Μπαινουμε σε αχαρτογραφητα νερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 17 Ιουν 2025, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ο,Σαββίδης πέταξε την μπάλα πλέον σε ΑΣ και Τέλη, ώστε ή να φανεί το τρύπημα ή να γίνουν όλοι μαζί ήρωες μέχρι όντως ο Ιβάν να είναι έτοιμος να πουλήσει.
Περιμένουμε πλέον την απάντηση της άλλης πλευράς που θα καθορίσει και τς πάντα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

DamoN έγραψε:
Azrael έγραψε:Δεν μου αρέσει που εγιναν τα πραγματα πισω απο την πλατη του Ιβαν και που ετρεξε κατευθειαν η Θ4 να βγαλει ανακοινωση πριν καν μαθουμε ολα τα δεδομενα.

+1926

Αυτονόητα. Βέβαια από τη (τώρινή το τονίζω) 4 , δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”