Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Τον 'άρπαξαν' λέει τελευταία στιγμήdragon έγραψε:Κ Μπρούνο ο ολυμπιακαρης

- Montrealiotis
Ποση ξεφτίλα αντέχει ο μέσος αρειανός???
Είμαι πολύ τυχερός που εδω που βρίσκομαι δεν έχω επαφή με γαυρους σκουλήκια και κανα δυο χρόνια πριν χαρτινους.
Είμαι πολύ τυχερός που εδω που βρίσκομαι δεν έχω επαφή με γαυρους σκουλήκια και κανα δυο χρόνια πριν χαρτινους.
Στον παραδεισο;Kostas87 έγραψε:Ποση ξεφτίλα αντέχει ο μέσος αρειανός???
- john4serres
Θα αποκαλείται ως Ολυμπιακάρης από δω και πέρα.
Για να αντιληφθεί και ο τελευταίος άμυαλος τη χαώδη διαφορά μεταξύ ημών και του οαρη, ας φανταστεί την αντίδραση του λαού του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που η ομάδα έδινε τέτοια γλωσσόφιλα με τον γαύρο ακόμη κι αν βρισκόταν στη χειρότερη συγκυρία της ιστορίας της.
dragon έγραψε:Στον παραδεισο;Kostas87 έγραψε:Ποση ξεφτίλα αντέχει ο μέσος αρειανός???

-
Θυμάστε όταν ο παλέτα έλεγε και γράφανε ο. α. ρ. η. ς και εμείς γελούσαμε;;;;
Να λοιπόν σε τι αναφερόταν το ο. στην αρχή του ονόματος...
Να λοιπόν σε τι αναφερόταν το ο. στην αρχή του ονόματος...
Ένα μεγάλο μπράβο στους οπαδούς του οπαδού της ΕΟ Ελεούσας και "προέδρου" του Διακονιάρεως της Νέας Ελβετίας, για την σιωπή ιχθύος που τηρούν.
Πραγματικά αξιέπαινοι.
Πραγματικά αξιέπαινοι.
Μας έκανε καταγγελία ο Ολυμπιακός επειδή ο τρίτος ξάδερφος του Σαββίδη αγόρασε το προπονητικό και το ξενοδοχείο της Ξάνθης. Και δεν μπορούμε εμείς που κοροϊδεύουν όλη την Ελλάδα μπροστά στα μάτια μας?
Το 2001 είχε γίνει απλώς η πώληση Βενετίδη για 1.5 δις και είχαν μπουκαρει δικοί μας και πετούσαν τους καναπέδες απ' τα παράθυρα. Καλοκαίρι 2001.Mīngus έγραψε:Για να αντιληφθεί και ο τελευταίος άμυαλος τη χαώδη διαφορά μεταξύ ημών και του οαρη, ας φανταστεί την αντίδραση του λαού του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που η ομάδα έδινε τέτοια γλωσσόφιλα με τον γαύρο ακόμη κι αν βρισκόταν στη χειρότερη συγκυρία της ιστορίας της.
- thomas Murg
Για εσάς που δεν ζείτε στη Σαλόνικα. Το αφήγημα των ερπετών που το λένε μεταξύ τους και το πιστεύουν κιόλας (δεν μιλώ για 15χρονα αλλά για ενήλικες) είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν παραδοσιακά και παραμένει ακόμη και τώρα παράρτημα του σιχάματος! true story! Ζουν ανάμεσά μας.