α)Το ότι γελάω με κάποιον δεν σημαίνει πως με νοιάζει κιόλας.Parolos έγραψε:Και τι μας νοιάζει ο βάζελος ? Και για πιο λόγο?
Μήπως να συγκριθώ κι με το λήκι ?
β)Είναι ηδονή να βλέπεις έναν ισχυρό του ΠΟΚ στην κατάντια του βάζελου.
Σε κάλυψα;
α)Το ότι γελάω με κάποιον δεν σημαίνει πως με νοιάζει κιόλας.Parolos έγραψε:Και τι μας νοιάζει ο βάζελος ? Και για πιο λόγο?
Μήπως να συγκριθώ κι με το λήκι ?
Odi έγραψε:Όποιος έχει δει τον φετινό ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής και τον φετινό γαύρο καταλαβαίνει γιατί δεν πρέπει να φοβάται αγωνιστικά.Αυτά για όσους βλέπουν ποδόσφαιρο.Για τους πανηγυρτζήδες και λοιπούς να περιμένετε να έρθει το μπαμ το μπουμ και το τρίκι τράκα.
Υπερβολές μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.Πολύ καλή κίνηση βάσει ονόματος.Βάσει απόδοσης θα δείξει.che4 έγραψε:καλα κοροιδεψτε το βαζελο δε κοιτατε το χοντρο που μας κανει πλακα με σαβιολα
μετα το ριβαλντο ο μεγαλυτερος παιχτης που θαα φορεσει φανελα ελληνικης ομαδας
αυτοι το δεκα στο σαβιολα και εμεις στο λουκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K_geo έγραψε:che, εγώ έχω το μεγαλύτερο προπονητή που φόρεσε φανέλα Ελληνικής ομάδας.
ΥΓ: επιμένω (και μακάρι να έχω δίκαιο), αλλά παρόλα τα βιογραφικά κτλ, πιστεύω ότι ο Necid των 200.000 έχει μεγαλύτερη ουσία από τον Saviola των 2εκ..
σε πολλαπλά επίπεδα μάλιστα όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος.
ΥΓ2: τον καημένο το βάζελο δεν έχουν προλάβει να πανηγυρίσουν τα γκόλ τους.....καπάκι το τρώνε.
Dimg4 έγραψε:καλα che μην ισωπεδωνεις ετσι ευκολα... περιμενε να τα δουμε στο χορτο... οκ επικοινωνιακα ειναι μεγαλη υποθεση αλλα θα φανουν ολα συντομα