Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
2-3 χάνει στο ημίχρονο ο βάζελος,ενώ οι αστείοι Τούρκοι έχουν χάσει και πέναλτυ. Μπροστά έχουν έναν Ντίνα ο οποίος δείχνει να ξεχωρίζει αλλά οι υπόλοιποι είναι για τα ανάθεμα.
Ο βάζελος είναι ο ορισμός του "θα γυρίσει ο τροχός,θα γ@μήσει κ ο φτωχός.".
Ο βάζελος είναι ο ορισμός του "θα γυρίσει ο τροχός,θα γ@μήσει κ ο φτωχός.".
Και τι μας νοιάζει ο βάζελος ? Και για πιο λόγο?
Μήπως να συγκριθώ κι με το λήκι ?
-
Armagedonas
Ίσως ξεχνάμε ότι φέτος μας κέρδισε με τον....Ρότσα!!!!
ενώ ούτε την διαλυμένη ΑΕΚ πήραμε εκτός.
Και μην μου πει κανένας για Δώνη,γιατί η ομάδα έχει συνέχεια ανεξαρτήτως προπονητή.
ενώ ούτε την διαλυμένη ΑΕΚ πήραμε εκτός.
Και μην μου πει κανένας για Δώνη,γιατί η ομάδα έχει συνέχεια ανεξαρτήτως προπονητή.
α)Το ότι γελάω με κάποιον δεν σημαίνει πως με νοιάζει κιόλας.Parolos έγραψε:Και τι μας νοιάζει ο βάζελος ? Και για πιο λόγο?
β)Είναι ηδονή να βλέπεις έναν ισχυρό του ΠΟΚ στην κατάντια του βάζελου.
Σε κάλυψα;
Όχι όχι μας νοιάζει ο βάζελος στο βαθμό που ακούστηκε ότι κινείται με τρομερή τακτική μεταγραφικα!!
Και τι δεν έχουμε ακούσει φέτος Χριστούλη μου..
Και τι δεν έχουμε ακούσει φέτος Χριστούλη μου..
Νόμιζα οτι το ελεγες ως συγκριση.. γιατί το πιο πάνω ποστ σου αφορούσε το γαύρο και τον σύγκρινες.
καλα κοροιδεψτε το βαζελο δε κοιτατε το χοντρο που μας κανει πλακα με σαβιολα
μετα το ριβαλντο ο μεγαλυτερος παιχτης που θαα φορεσει φανελα ελληνικης ομαδας
αυτοι το δεκα στο σαβιολα και εμεις στο λουκα

αυτοι το δεκα στο σαβιολα και εμεις στο λουκα
-
Dimg4
καλα che μην ισωπεδωνεις ετσι ευκολα... περιμενε να τα δουμε στο χορτο... οκ επικοινωνιακα ειναι μεγαλη υποθεση αλλα θα φανουν ολα συντομα
che, εγώ έχω το μεγαλύτερο προπονητή που φόρεσε φανέλα Ελληνικής ομάδας.
ΥΓ: επιμένω (και μακάρι να έχω δίκαιο), αλλά παρόλα τα βιογραφικά κτλ, πιστεύω ότι ο Necid των 200.000 έχει μεγαλύτερη ουσία από τον Saviola των 2εκ..
σε πολλαπλά επίπεδα μάλιστα όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος.
ΥΓ2: τον καημένο το βάζελο δεν έχουν προλάβει να πανηγυρίσουν τα γκόλ τους.....καπάκι το τρώνε.
ΥΓ: επιμένω (και μακάρι να έχω δίκαιο), αλλά παρόλα τα βιογραφικά κτλ, πιστεύω ότι ο Necid των 200.000 έχει μεγαλύτερη ουσία από τον Saviola των 2εκ..
ΥΓ2: τον καημένο το βάζελο δεν έχουν προλάβει να πανηγυρίσουν τα γκόλ τους.....καπάκι το τρώνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 24 Ιούλ 2013, 19:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
Odi έγραψε:Όποιος έχει δει τον φετινό ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής και τον φετινό γαύρο καταλαβαίνει γιατί δεν πρέπει να φοβάται αγωνιστικά.Αυτά για όσους βλέπουν ποδόσφαιρο.Για τους πανηγυρτζήδες και λοιπούς να περιμένετε να έρθει το μπαμ το μπουμ και το τρίκι τράκα.
Δίχως να σκαμπάζω και ιδιαίτερα από ποδόσφαιρο,πιστεύω το ίδιο.Ο ΠΑΟΚ φέτος θα'ναι και πάλι ομάδα του προπονητή του.Η αγωνιστική ψαλίδα,που υπήρχε,θεωρώ πως εν πολλοίς έχει εξαλειφθεί.Όξω από τις γηπεδικές γραμμές άλλο ζήτημα.Το χάρτινο "θηρίο",που λέει κι ο καρχαρίας,είναι πολύ μπροστά.Και ναι,λέγοντας πως δε ζηλεύω την έλευση Σαβιόλα στο γαύρο ουδόλως ψεύδομαι.Θέλω όμως να ενισχυθούμε ουσιαστικά αυτήν την μετεγγραφική περίοδο τόσο ακόμα ώστε η πολύ καλή ομάδα,που φαίνεται πως φτιάχνεται,να κερδίσει ... χρόνο.Και δε νομίζω πως απαιτούνται πολλοί σε αριθμό παίχτες προς τούτο.
Υπερβολές μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.Πολύ καλή κίνηση βάσει ονόματος.Βάσει απόδοσης θα δείξει.che4 έγραψε:καλα κοροιδεψτε το βαζελο δε κοιτατε το χοντρο που μας κανει πλακα με σαβιολα
αυτοι το δεκα στο σαβιολα και εμεις στο λουκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Τετ 24 Ιούλ 2013, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
K_geo έγραψε:che, εγώ έχω το μεγαλύτερο προπονητή που φόρεσε φανέλα Ελληνικής ομάδας.
Dimg4 έγραψε:καλα che μην ισωπεδωνεις ετσι ευκολα... περιμενε να τα δουμε στο χορτο... οκ επικοινωνιακα ειναι μεγαλη υποθεση αλλα θα φανουν ολα συντομα
ρε παιδια αντικειμενικα τωρα και οι δυο δεν περιμενατε μια αναλογη μεταγραφη....κγεο θα σου βρω 100 ποστ που περιμενες κατι τυπου σαβιολα....ολοι χαρηκαμε για το οτι η ομαδα χθες κεντουσε αλλα να λεμε ολες τις αληθειες
Βλεπω παλυ παιρνουμε πρωταθλημα το καλοκαιρι,ας χαλαρωσουμε λιγο,ειναι πολυ νωρις να βγουν συμπερασματα και για εμας και για τους αντιπαλους μας.Ο Σαβιολα δεν με τρομαζει αλλα δεν λεει τιποτα αυτο,ο γαυρος εχει δρομο μπροστα του και για να τελειωσει το ροστερ και για να γινει ομαδα,εμεις θελω να πιστευω οτι θα κανουμε κα αλλες κινησεις διαφορετικα θα εχουμε καλη ομαδα αλλα με ταβανι.
τι είναι αυτό με την ΑΜΚ της Μέταλιστ;
1......δισεκατομμύριο ευρώ;;;;;;;;;;;;;

ΥΓ: βρές ένα τσε που να λέω να πάρουμε παίχτη με μισθό πάνω απο ένα μύριο.
Πρώτα απο όλα, το θεωρώ άδικο προς το υπάρχον ρόστερ να υπάρχει κάποια τέτοια διαφορά.
ΥΓ2: Πρωτάθλημα δεν λέμε ότι παίρνουμε με την έννοια που το θέτεις, αλλά φαίνεται ότι μπορούμε να το παλέψουμε αξιοπρεπέστατα (υπο συνθήκες ισονομίας
) , αρκεί να μην έχουμε πολλούς τραυματισμούς και γενικά απουσίες (φτου φτου φτου σκόρδα σκόρδα). Αυτό γιατί υπάρχει ο 
1......δισεκατομμύριο ευρώ;;;;;;;;;;;;;
ΥΓ: βρές ένα τσε που να λέω να πάρουμε παίχτη με μισθό πάνω απο ένα μύριο.
Πρώτα απο όλα, το θεωρώ άδικο προς το υπάρχον ρόστερ να υπάρχει κάποια τέτοια διαφορά.
ΥΓ2: Πρωτάθλημα δεν λέμε ότι παίρνουμε με την έννοια που το θέτεις, αλλά φαίνεται ότι μπορούμε να το παλέψουμε αξιοπρεπέστατα (υπο συνθήκες ισονομίας