Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ θα ξαναγράψω πάντως να σας εξηγήσω ότι τον Μπαμπά Ραχμάν δεν τον ήθελε ο προπονητής αλλά η σκαουτινγκ "Τιμ" τάδε Έφη Γιώργης κ Παντελής Θωμαρεης....Θα το γράφω μέχρι να το εμπεδωσετε όλοι εδώ μέσα....Τον ΓΚΑΜΠΙΑΝΤΙΝΙ τον είχε κλεισμένο ο Μποτο κ πήγε ο Θωμαρεης κ τα έκανε πουτανα μαζί με τον Γιώργη....
Αδιανοητα πραματα. Επισης, ο Μπαμπα παιζει κυριως σε 5αδες και οχι 4αδες πισω. Εγω τον θεωρω πολυ καλο παικτη ειδικα αμυντικα, για να δουμε τι θα γινει
Εσωτερική πληροφόρηση που βγήκε πλέον κ σε γκρίνια των ΑΡΔ κ πλέον κ του προπονητή με τα λεγόμενα του ότι πλέον δεν είναι μόνο αργά αλλά πολύ αργά....
Για να μην παραθέσω κ το άρθρο του ΡΕΙΝ που γράφει ίσως για την σκαουτινγκ "Τιμ" του Γιώργη....Αλλά το ίσως είναι σίγουρα κ επιμένω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokPatraG4 την Παρ 07 Ιούλ 2023, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ θα ξαναγράψω πάντως να σας εξηγήσω ότι τον Μπαμπά Ραχμάν δεν τον ήθελε ο προπονητής αλλά η σκαουτινγκ "Τιμ" τάδε Έφη Γιώργης κ Παντελής Θωμαρεης....Θα το γράφω μέχρι να το εμπεδωσετε όλοι εδώ μέσα....Τον ΓΚΑΜΠΙΑΝΤΙΝΙ τον είχε κλεισμένο ο Μποτο κ πήγε ο Θωμαρεης κ τα έκανε πουτανα μαζί με τον Γιώργη....
PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ θα ξαναγράψω πάντως να σας εξηγήσω ότι τον Μπαμπά Ραχμάν δεν τον ήθελε ο προπονητής αλλά η σκαουτινγκ "Τιμ" τάδε Έφη Γιώργης κ Παντελής Θωμαρεης....Θα το γράφω μέχρι να το εμπεδωσετε όλοι εδώ μέσα....Τον ΓΚΑΜΠΙΑΝΤΙΝΙ τον είχε κλεισμένο ο Μποτο κ πήγε ο Θωμαρεης κ τα έκανε πουτανα μαζί με τον Γιώργη....
ΑποστόληςΑ έγραψε:Γράφονται πράγματα που αν αληθεύουν ο ΠΑΟΚ αγγίζει την αυτοχειρία
Ελπίζω να είναι επιβεβαιωμένα.
Αυτό όμως είναι ευθύνη των mods.
Αποστόλη εάν διαβάσεις και το άρθρο του Ρέιν θα καταλάβεις....Ο Προπονητής κάνει αδιανόητες δηλώσεις από εκνευρισμό για την μεταγραφική λειτουργία της ΠΑΕ....Ο Μποτο είναι στην Ολλανδία μαζί με την ομάδα έχει λίστα με παίχτες κ τους κόβει η σκαουτινγκ Τιμ...Γενικά είναι ένα μπαχαλο η κατάσταση....Ο GINOLA μέσες άκρες είχε πει κάτι παρόμοιο....Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι ΤΔ έχουν φύγει κυνηγημένοι από τον ΠΑΟΚ....Κ οι περισσότεροι προπονητές φυσικά....
Από αυτά δηλαδή τα ... στοιχεία προκύπτει ότι η εσωτερική πληροφόρηση βγήκε αληθινή; Η γκρίνια των ΑΡΔ και του Λουτσέσκου αποδεικνύουν δηλαδή ότι έκλεισε ο Μπότο τον Ιταλό και πήγαν οι άλλοι δυο και τον ξέκλεισαν. Δεν πείθει.
Οι σούπερ ντουπερ ρεπόρτερζ της ομάδας μας όμως ρε παιδιά τηλέφωνο του Γκαμπιαντίνι ή του μάνατζερ του να κάνουν μια απλούστατη ερώτηση για το αν πχ συμφώνησε πλήρως με τον Μπότο δεν έχουν; Κι αν πάρουν θετική απάντηση να ξεβρακώσουν τον θωμαρέη και τον μικρό Σαββίδη. Αυτός είναι ο ρόλος τους μεταξύ άλλων. Να ενημερώνουν τον κόσμο. Και για τα ωραία και για τα άσχημα. Όχι να ρίχνουν σπόντες και υπονοούμενα. Αυτό μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε και τσαμπέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 07 Ιούλ 2023, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.