ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Aye4 »

icue έγραψε:Οι ρητρες ειναι να χαμε να λεγαμε. Εγω αυτο ξερω. Ισα ισα που αμα ειχε πχ 5 μυρια και το καλοκαιρι λεγαμε στη Μπριζ να τα βρουμε πιο χαμηλα, θα μας λεγαν τοσα συμφωνησαμε αμα θελετε. Οπως ειχε γινει με τον Ολιβειρα. Ας βαλει 15 γκολ και ας μην μεινει. Δεν θα σκασουμε.
Έτσι ακριβώς. Όπως βρέθηκε κι αυτός έτσι θα βρεθούν κι άλλοι. Υπάρχουν άφθονοι. Οργάνωση σωστή να υπάρχει, έγκαιρος και επικαιροποιημένος προγραμματισμός. Η ΠΑΕ δεν είναι δημόσια υπηρεσία κι αυτό ισχύει από τον πιο χαμηλόβαθμο κλητήρα και όλη την εταιρεία, τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον πρώτο προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

icue έγραψε:Οι ρητρες ειναι να χαμε να λεγαμε. Εγω αυτο ξερω. Ισα ισα που αμα ειχε πχ 5 μυρια και το καλοκαιρι λεγαμε στη Μπριζ να τα βρουμε πιο χαμηλα, θα μας λεγαν τοσα συμφωνησαμε αμα θελετε. Οπως ειχε γινει με τον Ολιβειρα. Ας βαλει 15 γκολ και ας μην μεινει. Δεν θα σκασουμε.
Έτσι ακριβώς. Όπως βρέθηκε κι αυτός έτσι θα βρεθούν κι άλλοι. Υπάρχουν άφθονοι. Οργάνωση σωστή να υπάρχει, έγκαιρος και επικαιροποιημένος προγραμματισμός. Η ΠΑΕ δεν είναι δημόσια υπηρεσία κι αυτό ισχύει από τον πιο χαμηλόβαθμο κλητήρα και όλη την εταιρεία, τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον πρώτο προπονητή.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Οριστικο ναυαγιο με Κροβινοβιτς εγραψε ο τοσκιτης. Λογω διαφορας στο οικονομικο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ το σκέφτομαι εντελώς αντίστροφα.
Με τη ρήτρα έχεις κλειδώσει τo max τις τιμής σε περίπτωση που ο παίκτης κάνει παπάδες. Η διαπραγμάτευση μόνο προς τα κάτω είναι ανοιχτή.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ΟΚ το ότι δεν μπήκε ρήτρα είναι σίγουρα αρνητικό, δεν είναι και καταστροφή. Τώρα το γιατί προσπαθούν διάφοροι φίλοι να το δικαιολογήσουν ή να το κάνουν να φανεί λιγότερο σημαντικό δεν το καταλαβαίνω...

Αν πάει ο παίχτης ΤΡΕΝΟ και βγάλει μάτια στο 6μηνο και στα 6 να υπήρχε μια ρήτρα θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, εφόσον δεν θα μπαίναμε σε πλειστηριασμό με μεγαλύτερες ομάδες. Μακάρι να παίξει μεγάλη μπάλα και να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, αλλά οι 6μηνοι δανεισμοί χωρίς ρήτρα δεν βοηθάνε να μεγαλώσει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

black_star_ninja έγραψε:Οριστικο ναυαγιο με Κροβινοβιτς εγραψε ο τοσκιτης. Λογω διαφορας στο οικονομικο.
Too good to be true λοιπόν..
Αν στην ΠΑΕ έχουν έτοιμη εναλλακτική θα εκπλαγώ ευχάριστα.

Ο Δανός που θα έσκαγε μεχρι το πρωί ακόμα φουσκώνει;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Trilofiotis έγραψε:ΟΚ το ότι δεν μπήκε ρήτρα είναι σίγουρα αρνητικό, δεν είναι και καταστροφή. Τώρα το γιατί προσπαθούν διάφοροι φίλοι να το δικαιολογήσουν ή να το κάνουν να φανεί λιγότερο σημαντικό δεν το καταλαβαίνω...

Αν πάει ο παίχτης ΤΡΕΝΟ και βγάλει μάτια στο 6μηνο και στα 6 να υπήρχε μια ρήτρα θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, εφόσον δεν θα μπαίναμε σε πλειστηριασμό με μεγαλύτερες ομάδες. Μακάρι να παίξει μεγάλη μπάλα και να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, αλλά οι 6μηνοι δανεισμοί χωρίς ρήτρα δεν βοηθάνε να μεγαλώσει η ομάδα.
Η ρήτρα, αν μπορείς να τη βάλεις καλό είναι. Όμως δεν ψώνισες σαπάκι που δεν έχει ζήτηση. Εμείς είπαμε το προφανες ότι θέλουμε ρήτρα, αυτοί δεν ήθελαν γιατί πλήρωσαν 6εκ και τον πιστεύουν κι εκεί τελειώνει το παραμύθι. Αν περιμέναμε θα χάναμε πολύτιμες μέρες και στην χειρότερη τον παίκτη. Μετά άντε με οργάνωσή μας να βρούμε εναλλακτική κίνηση.. Η εκπλήρωση στο σωστό timing εδώ είναι το ζήτημα και μπράβο τους που το κατάφεραν. Την Πέμπτη θα κατεβεί λογικά από στολή και ίσως παίψει λίγα λεπτά. Στο επόμενο βασικός για 70 λεπτά και με γαύρο έτοιμος σχεδόν να προσφέρει βασικός.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Άντε κλείστε το παιχταρα τον schone ... 1.5 χρόνο θα κάνει χαβαλέ στην λίγδα...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Εχω πληροφορια τρελη ενας μοντ να βαλει μειλ να του στειλω
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δυστηχως βλέπουμε στα μμε ότι ο κροάτης χάλασε. Να δούμε πλέον τι αξιόπιστο υπάρχει στην αγορά που να μας έχει προταθεί και να φαίνεται 11αδάτος.

Για τις υπόλοιπες επιλογές δε νομίζω να αλλάξει γνώμη ο προπονητής .

Για μένα από έναν ακόμα Νινουά και Murg ,το να πας σε λύση Schone που προφανώς αν υπάρχει προέκυψε από manager αρκεί να έρθει αύριο το πρωί είναι καλύτερο και ας είναι 34 για 2 λόγους.

Έχει ποιότητα και παίζει στο 6/8 όπου είναι και η πρώτη εισήγηση του προπονητή .

Πάντως, δε έχω ιδέα με ποιον προχωράνε και τι γίνεται εδώ και ένα διήμερο .Ούτε καν γιατί χάλασε του Κρόβι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Από που κι ως που 'too good to be true' για τον Κροβίνοβιτς;;;

Προσωπικά δεν τον ήθελα, δε μου άρεσε και δεν πιστεύω οτι θα έλυνε τα θέματα της ομάδας στα χαφ αν ερχόταν

Και το έγραψα από πολύ νωρίς οτι στοιχηματίζω πως δεν θα έρθει.

Κάτι πιο εκλεκτό θέλουμε. Και ΟΧΙ φασόλια γίγαντες
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

paoki_ έγραψε:Εχω πληροφορια τρελη ενας μοντ να βαλει μειλ να του στειλω
Στειλτο σε μένα δεν θα το πω πουθενά 8-) :lol:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Πιο εκλεκτό;
Θα το δω στον παίχτη που θα φέρουμε τελικώς.
Ο παίχτης θα έπαιζε στο 10 που αυτή την στιγμή δεν έχουμε κανέναν.
Και μην ακούσω ότι ο Ουάρντα είναι 10, όσες φορές τον βάλαμε εκεί θυμάμαι το αποτέλεσμα..
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Συμφωνώ με τον rain.
Δεν ήταν ο μέσος box to box που θα κούμπωνε ιδανικά στην ομάδα.
Υπάρχουν καλύτερες λύσεις.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

paoki_ έγραψε:Εχω πληροφορια τρελη ενας μοντ να βαλει μειλ να του στειλω
Ριχτό εδώ.
Όλοι πεινασμένοι είμαστε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”