Έτσι ακριβώς. Όπως βρέθηκε κι αυτός έτσι θα βρεθούν κι άλλοι. Υπάρχουν άφθονοι. Οργάνωση σωστή να υπάρχει, έγκαιρος και επικαιροποιημένος προγραμματισμός. Η ΠΑΕ δεν είναι δημόσια υπηρεσία κι αυτό ισχύει από τον πιο χαμηλόβαθμο κλητήρα και όλη την εταιρεία, τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον πρώτο προπονητή.icue έγραψε:Οι ρητρες ειναι να χαμε να λεγαμε. Εγω αυτο ξερω. Ισα ισα που αμα ειχε πχ 5 μυρια και το καλοκαιρι λεγαμε στη Μπριζ να τα βρουμε πιο χαμηλα, θα μας λεγαν τοσα συμφωνησαμε αμα θελετε. Οπως ειχε γινει με τον Ολιβειρα. Ας βαλει 15 γκολ και ας μην μεινει. Δεν θα σκασουμε.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Έτσι ακριβώς. Όπως βρέθηκε κι αυτός έτσι θα βρεθούν κι άλλοι. Υπάρχουν άφθονοι. Οργάνωση σωστή να υπάρχει, έγκαιρος και επικαιροποιημένος προγραμματισμός. Η ΠΑΕ δεν είναι δημόσια υπηρεσία κι αυτό ισχύει από τον πιο χαμηλόβαθμο κλητήρα και όλη την εταιρεία, τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον πρώτο προπονητή.icue έγραψε:Οι ρητρες ειναι να χαμε να λεγαμε. Εγω αυτο ξερω. Ισα ισα που αμα ειχε πχ 5 μυρια και το καλοκαιρι λεγαμε στη Μπριζ να τα βρουμε πιο χαμηλα, θα μας λεγαν τοσα συμφωνησαμε αμα θελετε. Οπως ειχε γινει με τον Ολιβειρα. Ας βαλει 15 γκολ και ας μην μεινει. Δεν θα σκασουμε.
- black_star_ninja
Οριστικο ναυαγιο με Κροβινοβιτς εγραψε ο τοσκιτης. Λογω διαφορας στο οικονομικο.
Εγώ το σκέφτομαι εντελώς αντίστροφα.icue έγραψε:Οι ρητρες ειναι να χαμε να λεγαμε. Εγω αυτο ξερω. Ισα ισα που αμα ειχε πχ 5 μυρια και το καλοκαιρι λεγαμε στη Μπριζ να τα βρουμε πιο χαμηλα, θα μας λεγαν τοσα συμφωνησαμε αμα θελετε. Οπως ειχε γινει με τον Ολιβειρα. Ας βαλει 15 γκολ και ας μην μεινει. Δεν θα σκασουμε.
Με τη ρήτρα έχεις κλειδώσει τo max τις τιμής σε περίπτωση που ο παίκτης κάνει παπάδες. Η διαπραγμάτευση μόνο προς τα κάτω είναι ανοιχτή.
- Trilofiotis
ΟΚ το ότι δεν μπήκε ρήτρα είναι σίγουρα αρνητικό, δεν είναι και καταστροφή. Τώρα το γιατί προσπαθούν διάφοροι φίλοι να το δικαιολογήσουν ή να το κάνουν να φανεί λιγότερο σημαντικό δεν το καταλαβαίνω...
Αν πάει ο παίχτης ΤΡΕΝΟ και βγάλει μάτια στο 6μηνο και στα 6 να υπήρχε μια ρήτρα θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, εφόσον δεν θα μπαίναμε σε πλειστηριασμό με μεγαλύτερες ομάδες. Μακάρι να παίξει μεγάλη μπάλα και να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, αλλά οι 6μηνοι δανεισμοί χωρίς ρήτρα δεν βοηθάνε να μεγαλώσει η ομάδα.
Αν πάει ο παίχτης ΤΡΕΝΟ και βγάλει μάτια στο 6μηνο και στα 6 να υπήρχε μια ρήτρα θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, εφόσον δεν θα μπαίναμε σε πλειστηριασμό με μεγαλύτερες ομάδες. Μακάρι να παίξει μεγάλη μπάλα και να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, αλλά οι 6μηνοι δανεισμοί χωρίς ρήτρα δεν βοηθάνε να μεγαλώσει η ομάδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Too good to be true λοιπόν..black_star_ninja έγραψε:Οριστικο ναυαγιο με Κροβινοβιτς εγραψε ο τοσκιτης. Λογω διαφορας στο οικονομικο.
Αν στην ΠΑΕ έχουν έτοιμη εναλλακτική θα εκπλαγώ ευχάριστα.
Ο Δανός που θα έσκαγε μεχρι το πρωί ακόμα φουσκώνει;
Η ρήτρα, αν μπορείς να τη βάλεις καλό είναι. Όμως δεν ψώνισες σαπάκι που δεν έχει ζήτηση. Εμείς είπαμε το προφανες ότι θέλουμε ρήτρα, αυτοί δεν ήθελαν γιατί πλήρωσαν 6εκ και τον πιστεύουν κι εκεί τελειώνει το παραμύθι. Αν περιμέναμε θα χάναμε πολύτιμες μέρες και στην χειρότερη τον παίκτη. Μετά άντε με οργάνωσή μας να βρούμε εναλλακτική κίνηση.. Η εκπλήρωση στο σωστό timing εδώ είναι το ζήτημα και μπράβο τους που το κατάφεραν. Την Πέμπτη θα κατεβεί λογικά από στολή και ίσως παίψει λίγα λεπτά. Στο επόμενο βασικός για 70 λεπτά και με γαύρο έτοιμος σχεδόν να προσφέρει βασικός.Trilofiotis έγραψε:ΟΚ το ότι δεν μπήκε ρήτρα είναι σίγουρα αρνητικό, δεν είναι και καταστροφή. Τώρα το γιατί προσπαθούν διάφοροι φίλοι να το δικαιολογήσουν ή να το κάνουν να φανεί λιγότερο σημαντικό δεν το καταλαβαίνω...
Άντε κλείστε το παιχταρα τον schone ... 1.5 χρόνο θα κάνει χαβαλέ στην λίγδα...
Δυστηχως βλέπουμε στα μμε ότι ο κροάτης χάλασε. Να δούμε πλέον τι αξιόπιστο υπάρχει στην αγορά που να μας έχει προταθεί και να φαίνεται 11αδάτος.
Για τις υπόλοιπες επιλογές δε νομίζω να αλλάξει γνώμη ο προπονητής .
Για μένα από έναν ακόμα Νινουά και Murg ,το να πας σε λύση Schone που προφανώς αν υπάρχει προέκυψε από manager αρκεί να έρθει αύριο το πρωί είναι καλύτερο και ας είναι 34 για 2 λόγους.
Έχει ποιότητα και παίζει στο 6/8 όπου είναι και η πρώτη εισήγηση του προπονητή .
Πάντως, δε έχω ιδέα με ποιον προχωράνε και τι γίνεται εδώ και ένα διήμερο .Ούτε καν γιατί χάλασε του Κρόβι.
Για τις υπόλοιπες επιλογές δε νομίζω να αλλάξει γνώμη ο προπονητής .
Για μένα από έναν ακόμα Νινουά και Murg ,το να πας σε λύση Schone που προφανώς αν υπάρχει προέκυψε από manager αρκεί να έρθει αύριο το πρωί είναι καλύτερο και ας είναι 34 για 2 λόγους.
Έχει ποιότητα και παίζει στο 6/8 όπου είναι και η πρώτη εισήγηση του προπονητή .
Πάντως, δε έχω ιδέα με ποιον προχωράνε και τι γίνεται εδώ και ένα διήμερο .Ούτε καν γιατί χάλασε του Κρόβι.
Από που κι ως που 'too good to be true' για τον Κροβίνοβιτς;;;
Προσωπικά δεν τον ήθελα, δε μου άρεσε και δεν πιστεύω οτι θα έλυνε τα θέματα της ομάδας στα χαφ αν ερχόταν
Και το έγραψα από πολύ νωρίς οτι στοιχηματίζω πως δεν θα έρθει.
Κάτι πιο εκλεκτό θέλουμε. Και ΟΧΙ φασόλια γίγαντες
Προσωπικά δεν τον ήθελα, δε μου άρεσε και δεν πιστεύω οτι θα έλυνε τα θέματα της ομάδας στα χαφ αν ερχόταν
Και το έγραψα από πολύ νωρίς οτι στοιχηματίζω πως δεν θα έρθει.
Κάτι πιο εκλεκτό θέλουμε. Και ΟΧΙ φασόλια γίγαντες
Στειλτο σε μένα δεν θα το πω πουθενάpaoki_ έγραψε:Εχω πληροφορια τρελη ενας μοντ να βαλει μειλ να του στειλω
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πιο εκλεκτό;
Θα το δω στον παίχτη που θα φέρουμε τελικώς.
Ο παίχτης θα έπαιζε στο 10 που αυτή την στιγμή δεν έχουμε κανέναν.
Και μην ακούσω ότι ο Ουάρντα είναι 10, όσες φορές τον βάλαμε εκεί θυμάμαι το αποτέλεσμα..
Θα το δω στον παίχτη που θα φέρουμε τελικώς.
Ο παίχτης θα έπαιζε στο 10 που αυτή την στιγμή δεν έχουμε κανέναν.
Και μην ακούσω ότι ο Ουάρντα είναι 10, όσες φορές τον βάλαμε εκεί θυμάμαι το αποτέλεσμα..
Συμφωνώ με τον rain.
Δεν ήταν ο μέσος box to box που θα κούμπωνε ιδανικά στην ομάδα.
Υπάρχουν καλύτερες λύσεις.
Δεν ήταν ο μέσος box to box που θα κούμπωνε ιδανικά στην ομάδα.
Υπάρχουν καλύτερες λύσεις.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ριχτό εδώ.paoki_ έγραψε:Εχω πληροφορια τρελη ενας μοντ να βαλει μειλ να του στειλω
Όλοι πεινασμένοι είμαστε