Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Mīngus »

Ανετότατα ο πιο ανύπαρκτος προπονητής της λίγδας ο Μοράις
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι φταιει ο Μοραις οταν ο αλλος ο ψυχακιας τρωει κοκκινη στο 10ο λεπτο;
Τι φταιει ο Μοραις με ολα αυτα τα λιμα που του εχουν φορτωσει;
Και να φανταστει κανεις οτι απο αυτο το συνονθυλευμα ποδοσφαιριστων ειμαστε πισω. :?
Α ρε ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωστα
Ηδη τε μεγαλα χαρτιά της ΑΕΚ η φύγανε λεσκοτ η φεύγουνε όπως αλμειντα
Ο τσιγκγιρνσξι παιζει;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

obanebane έγραψε:Τι φταιει ο Μοραις οταν ο αλλος ο ψυχακιας τρωει κοκκινη στο 10ο λεπτο;
Τι φταιει ο Μοραις με ολα αυτα τα λιμα που του εχουν φορτωσει;
Και να φανταστει κανεις οτι απο αυτο το συνονθυλευμα ποδοσφαιριστων ειμαστε πισω. :?
Α ρε ΠΑΟΚ.
Δε διαφωνώ στα παραπάνω. Όντως η αεκ έχει λιμά. Τα οποία μπορεί να διαχειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο ένας προπονητής (βλ Πογέτ) και να παρουσιάσει κάτι αξιοπρεπές.
Ο άλλος στα 51 του έχει 63 παιχνίδια ως πρώτος προπονητής σε Espérance, Al-Shabab, Antalyaspor και τώρα αεκ.
Είναι assistant coach ο άνθρωπος, που γυάλισε στους άμπαλους κατσαπλιάδες της αεκ λόγω Μουρίνιο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

nothu έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Κατά τα λοιπά:
nothu έγραψε:Η ομαδα του υπερπροπονητη ουζουνιδη, με το καλυτερο σεντερ φορ στο πρωταθλημα, εκανε 0 (μηδεν) τελικες στο πρωτο ημιχρονο μεσα στο τυρι.
Ρε παιδιά είναι κουραστικό αυτό. Κάθε φορά που παίζει κάποιος αντίπαλος χάλια, τα ίδια θα έχουμε;
Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίζει είναι το πώς έχουμε μόνο 17 βαθμούς όντας κάτω από ένα σκασμό ομάδες.
Και σόρρυ κιόλας, αλλά αν ξάφνου μας λέγαν ότι θα πάρουμε τον Μπεργκ δεν θα χαιρόμασταν;
Μην λέμε κι ό,τι να ναι.
Στο σωστό τόπικ νομίζω είμαι. Και εγώ όχι δε θα χαιρόμουν.
Κανείς δεν είπε ότι είσαι στο λανθασμένο τόπικ. Απορώ πού κολλάει αυτή η απάντηση, τέλος πάντων.
Εξέφρασα τη διαφωνία μου με αυτό το είδος των επαναλαμβανόμενων τοποθετήσεων.
Περί Μπεργκ, όπως και στα πάντα στη ζωή, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εννοείται. Άσχετα από το ότι δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι έχουμε καλύτερο φορ από τον Μπεργκ αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Αν θέλουμε να πάρουμε κάποιον ακόμη καλύτερο, ΟΚ, το δέχομαι, άλλο αυτό.
Αλλά το να ειρωνευόμαστε όσους έχουν εκφραστεί κολακευτικά για τον συγκεκριμένο παίκτη (εγώ ποτέ δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία για παίκτες των άλλων 3 ανταγωνιστών, να τους λαχταράω εννοώ, αφού είναι αλλονών και όχι δικοί μας, end of story), λες και έχουν εκφραστεί κολακευτικά για τον Τόργκελε είναι αν μη τι άλλο υπερβολικό.

Όσο για τα υπόλοιπα και μιας η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης νέας επανάληψης σε αυτό το φόρουμ, ξαναλέω ότι:
- κανείς, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για ομάδα που "πρέπει πρώτα να κερδάει και μετά να μιλάει για διαιτητες
- κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφισβητεί την μπόχα του δαφνομπουκωμένου
- κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι είναι φυσιολογικό να πρέπει να φτάσει μία ομάδα σε αστρονομικά νούμερα βαθμών για να πάρει τιτλο.

Αυτό που είπα εγώ -και νομίζω ότι λίγοι νοματαίοι συμφωνούν μαζί μου χωρίς να προσθέτουν λόγια στα όσα είπα- είναι ότι η ομάδα πρέπει να γίνει κυνική, να μην χαρίζεται σε κανένα, να κάνει επίδειξη δύναμης όπου την παίρνει και σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα την παίρνει σχεδόν παντού. Ας πούμε στην Κέρκυρα με το σκορ στο 0-5 εγώ πανηγύριζα σαν να μπήκε γκολ στο κόψιμο του Μπίσεσβαρ στην επικίνδυνη επίθεση της Κέρκυρας, καθώς και για το ότι βγάλαμε φάση στο 95'. Νόου μέρσι και νόου πρίζονερς, πώς το λένε. Αν θέλουμε να δούμε ποτέ πρωτάθλημα. Αυτό.
Άβαταρ μέλους
Politis

Δημοσίευση από Politis »

[/quote]

Αυτό που είπα εγώ -και νομίζω ότι λίγοι νοματαίοι συμφωνούν μαζί μου χωρίς να προσθέτουν λόγια στα όσα είπα- είναι ότι η ομάδα πρέπει να γίνει κυνική, να μην χαρίζεται σε κανένα, να κάνει επίδειξη δύναμης όπου την παίρνει και σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα την παίρνει σχεδόν παντού. Ας πούμε στην Κέρκυρα με το σκορ στο 0-5 εγώ πανηγύριζα σαν να μπήκε γκολ στο κόψιμο του Μπίσεσβαρ στην επικίνδυνη επίθεση της Κέρκυρας, καθώς και για το ότι βγάλαμε φάση στο 95'. Νόου μέρσι και νόου πρίζονερς, πώς το λένε. Αν θέλουμε να δούμε ποτέ πρωτάθλημα. Αυτό.[/quote]

Αυτο. Τα ειπες ολα. Τετοιον ΠΑΟΚ θελουμε. Να παθιαζονται να γουσταρουνε και να γουσταρουμε κι εμεις.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ο ζαιρο ειναι οτι πιο ποιοτικο εχει μπροστα ο πας.
ο μονος που εχει χειρισμο της μπαλας, ντριμπλα, ταχυτητα και καλουτσικο ποδι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Απογοητευση ο ΠΑΣ παντως πραγματικα. Δεν εβαλε γκολ στον αστειο αμυντικα γαυρο εντος εδρας και σημερα με παικτη παραπανω ολο το ματς παλι στην ουσια στο 0.

Φυσικα θα ξεμπουκωσουν με εμας φαντάζομαι :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

john4serres έγραψε:ο ζαιρο ειναι οτι πιο ποιοτικο εχει μπροστα ο πας.
ο μονος που εχει χειρισμο της μπαλας, ντριμπλα, ταχυτητα και καλουτσικο ποδι.
Αν δουλεψει και στην εκτελεση θα ειναι νεα μας μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Aureliano Buendia έγραψε:
Κανείς δεν είπε ότι είσαι στο λανθασμένο τόπικ. Απορώ πού κολλάει αυτή η απάντηση, τέλος πάντων.
Περί Μπεργκ, όπως και στα πάντα στη ζωή, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εννοείται. Άσχετα από το ότι δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι έχουμε καλύτερο φορ από τον Μπεργκ αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Αν θέλουμε να πάρουμε κάποιον ακόμη καλύτερο, ΟΚ, το δέχομαι, άλλο αυτό.
Αλλά το να ειρωνευόμαστε όσους έχουν εκφραστεί κολακευτικά για τον συγκεκριμένο παίκτη (εγώ ποτέ δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία για παίκτες των άλλων 3 ανταγωνιστών, να τους λαχταράω εννοώ, αφού είναι αλλονών και όχι δικοί μας, end of story), λες και έχουν εκφραστεί κολακευτικά για τον Τόργκελε είναι αν μη τι άλλο υπερβολικό.

Όσο για τα υπόλοιπα και μιας η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης νέας επανάληψης σε αυτό το φόρουμ, ξαναλέω ότι:
- κανείς, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για ομάδα που "πρέπει πρώτα να κερδάει και μετά να μιλάει για διαιτητες
- κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφισβητεί την μπόχα του δαφνομπουκωμένου
- κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι είναι φυσιολογικό να πρέπει να φτάσει μία ομάδα σε αστρονομικά νούμερα βαθμών για να πάρει τιτλο.

Αυτό που είπα εγώ -και νομίζω ότι λίγοι νοματαίοι συμφωνούν μαζί μου χωρίς να προσθέτουν λόγια στα όσα είπα- είναι ότι η ομάδα πρέπει να γίνει κυνική, να μην χαρίζεται σε κανένα, να κάνει επίδειξη δύναμης όπου την παίρνει και σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα την παίρνει σχεδόν παντού. Ας πούμε στην Κέρκυρα με το σκορ στο 0-5 εγώ πανηγύριζα σαν να μπήκε γκολ στο κόψιμο του Μπίσεσβαρ στην επικίνδυνη επίθεση της Κέρκυρας, καθώς και για το ότι βγάλαμε φάση στο 95'. Νόου μέρσι και νόου πρίζονερς, πώς το λένε. Αν θέλουμε να δούμε ποτέ πρωτάθλημα. Αυτό.
Σ ευχαριστώ που υπάρχεις εδώ μέσα και που ασχολείσαι γιατί εγώ δεν θέλω να το κάνω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάντως τον Μπεργκ του βαζελου, με τη νοοτροπία που παίζει στο βαζελο, δε βρίσκω λόγο να χαιρόμουν, αν τον παίρναμε. Σκοράρει, ναι, καλύτερο μάλλον δεν έχουμε, αλλά αυτό το ... physical game (ας το χαρακτηρίσουμε έτσι), που ξηγιεται στου αλαφουζου, δεν υπάρχει ούτε μισή στο δισεκατομμύριο να τον άφηναν να το παίζει στον ΠΑΟΚ. Και εν πάση περιπτώσει, αν είναι να πάρουμε επιθετικό, προτιμώ κάποιον ταλαντούχο μικρότερης ηλικίας να τον διαμορφώσουμε σε ελκυστικό προϊόν εμείς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακριά από Berg.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Aureliano Buendia έγραψε: Κανείς δεν είπε ότι είσαι στο λανθασμένο τόπικ. Απορώ πού κολλάει αυτή η απάντηση, τέλος πάντων.
Περί Μπεργκ, όπως και στα πάντα στη ζωή, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εννοείται. Άσχετα από το ότι δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι έχουμε καλύτερο φορ από τον Μπεργκ αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Καλά αυτή τη στιγμή δεν. Έχουμε καλύτεροφορ και από τον Μάρτιο,δεν είναι αυτός λόγος να γίνουν τα απ αυτα μας τούμπανα για τον ματζιο. Το ίδιο ισχύει και για το κωλοπαιδο του. Βαζελου.Εδώ έχει πάρει διπλάσια αξία απ όλα τα μέσα του βαζελου μαζί. Αν θέλουμε να πάρουμε κάποιον ακόμη καλύτερο, ΟΚ, το δέχομαι, άλλο αυτό.

- κανείς, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για ομάδα που "πρέπει πρώτα να κερδάει και μετά να μιλάει για διαιτητες Ναι αλλά. Δεν δέχεστε ότι η βαθμολογία είναι πλασματική
- κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφισβητεί την μπόχα του δαφνομπουκωμένου ναι. Αλλά όλες οι συγκρίσεις γίνονται με αυτόν και για την διαφορά που μας χωρίζει βαθμολογικά
- κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι είναι φυσιολογικό να πρέπει να φτάσει μία ομάδα σε αστρονομικά νούμερα βαθμών για να πάρει τιτλο.Ναι αλλά το 23 νίκες σε 30 αγώνες είναι εξωπραγματικό νούμερο. Το 80%νίκες που ζητάς σχεδόν δεν υπάρχει

Αυτό που είπα εγώ -και νομίζω ότι λίγοι νοματαίοι συμφωνούν μαζί μου χωρίς να προσθέτουν λόγια στα όσα είπα- είναι ότι η ομάδα πρέπει να γίνει κυνική, να μην χαρίζεται σε κανένα, να κάνει επίδειξη δύναμης όπου την παίρνει και σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα την παίρνει σχεδόν παντού. Ας πούμε στην Κέρκυρα με το σκορ στο 0-5 εγώ πανηγύριζα σαν να μπήκε γκολ στο κόψιμο του Μπίσεσβαρ στην επικίνδυνη επίθεση της Κέρκυρας, καθώς και για το ότι βγάλαμε φάση στο 95'. Νόου μέρσι και νόου πρίζονερς, πώς το λένε. Αν θέλουμε να δούμε ποτέ πρωτάθλημα. Αυτό.κανείς δεν πιστεύω οτι δεν το θέλει αυτό, αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε αν ειναι δυνατόν μια νέα ομάδα να κάνει σχεδονστο σύνολο των παιχνιδιών της παιχνίδια σαν αυτό με Κέρκυρα.
Επίσης θέλω να μου πεις τι. Εννοείς όταν λες κυνική ομάδα.γιατί για μένα κυνική ομάδα είναι αυτή που και στην κακή της μέρα θα παίξει για το αποτέλεσμα και θα το πάρει.
Θέλω τώρα να μου πεις πόσες φορές. Φέτος σου κλεψαν ετσιθελικά αυτό το αποτέλεσμα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σε δύο σημεία θα σταθώ.. Οι πρασινοκιτρινοι έχουν διαλύσει σε τέτοιο βαθμό τις ομάδες τους που δεν ξέρω πως και πότε θα τις κάνουν πραγματικά ανταγωνιστικές ξανά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Το καλο είναι ότι το ΠΟΚ έκλεισε την χρονια βουτηγμένο στην εσωστρεφεια ,ο γαυρος παρ ότι είναι πρώτος παρουσιάζει άθλια εικόνα ,την ζελα το ίδιο με τον ουζουνιδη να το παίζει μάγκας θέλοντας να κάνει εκκαθαρισεις στην ομάδα και να πάρει ένα σωρο παίκτες ενώ ο γουακασο κάνει δηλώσεις ότι είναι απληρωτος .Για την κουλά τι να πω? Παντελής απουσία οποίασδηποτρ σοβαρης επενδύστε από τον τίγρη κρατάει χαμηλά την κουλά.Ενω εσύ κλείνεις ανεβασμένος την χρονια και περιμένεις 2-3 κινήσεις που θα σε εκτοξεύσουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”