Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ΟΚ εσυ, οταν θα φευγει ο καθε βιτολο των 800.000 το χρονο επειδη δεν αντεχουμε να δωσουμε αυτα που ΕΜΕΙΣ αφειδως του δωσαμε,
θυμησου αν οταν τον κλειναμε εσυ πανυγυριζες ή σκεφτοσουν λογικα ολα τα δεδομενα (ειδικα τα τωρινα που δεν υπαρχει μια) κ εκρινες υπερβολικη και αμυαλη μια τετοια κινηση...
θυμησου αν οταν τον κλειναμε εσυ πανυγυριζες ή σκεφτοσουν λογικα ολα τα δεδομενα (ειδικα τα τωρινα που δεν υπαρχει μια) κ εκρινες υπερβολικη και αμυαλη μια τετοια κινηση...
Το φορ μπορει να περιμενει,31 αυγουστου τελειωνουν οι μεταγραφες.
Αλλου εχουμε προβληματα, και πρεπει να καλυφθουν οσο δυνατον γρηγοροτερα.
Αλλου εχουμε προβληματα, και πρεπει να καλυφθουν οσο δυνατον γρηγοροτερα.
- Johnny-Patra
Πριν λίγο πάντως η "Γυναίκα του Προέδρου" έδωσε πως το θέμα του Καρντόσο δυσκολεύει!!cristiano4 έγραψε:Ντου για… Ντουγκλάο
Θα το γράψουμε για τελευταία φορά. Το paokrevolution από τις 12 το μεσημέρι σας είχε ενημερώσει για την μεταγραφή του Γεωργιάδη και για την προφορική συμφωνία του Θεοδωρίδη με τον Βρύζα. Ένας Πέτρος Θεοδωρίδης που φέρθηκε άψογα και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Χωρίς καμιά επιφύλαξη, λοιπόν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα σας ενημερώνουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει να πάρει μόνο τον Καρντόσο από την Καβάλα αλλά και τον Ντουγκλάο για το κέντρο της άμυνας. Η Καβάλα έχει βάλει πωλητήριο στους ποδοσφαιριστής, ήδη έχει γίνει κουβέντα με τον Σταύρο Ψωμιάδη ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ποδοσφαιριστές και έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου και ο Μπόλονι. Το θέμα συζητήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Άρνεμ και μένει να αποδειχθεί το αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει πακέτο και τους δυο ποδοσφαιριστές για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Μπόλονι.
http://paokrevolution.blogspot.com/2011 ... _7349.html
- cristiano4
χαφ βρισκεις και έξω για Ντουγκλάο μακάρι να ισχύει πάντως χρειαζομαστε υψος στην άμυνα και τον ξέρουμε...αν δεν ερθει ο καρντοσο συμβιβαζομαστε και με αμπντουν 

- DaFFy_NaSH
250.000 είναι το συμβόλαιο του. Ο φόρος δεν είναι 110.000 γιατι δεν βγαίνει 250.000 χ 45% αλλα αλλιώς (το είπε 15 φορές ο Φαρλαλής στην συν. τύπου) είναι παραπάνω πάντως. Τα μπόνους δεν τα ξέρεις και ούτε πρόκειτε να τα μάθεις, άσε που αν φτάσει η ιστορία στο να πάρει μπόνους σημαίνει οτι η ομάδα θα πάει καλά (και ίσως και ο παίκτης).
Δεν μου είπες ποιον να παίρναμε αντί του Γεωργιάδη όμως... Δεν ξέρω αν είναι του ζαγόρα ή του γαργάρα, δεν ακούω ραδιόφωνο και ειδικά τέτοια 4ποδα σαν τον προαναφερόμενο. Τον ξανθο τον χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα γιατι εδω μέσα οι φίλοι τον γράφαν ως επιλογή για τη θέση...
Καλό το manager αλλα για παιχνίδι, όχι για να δημιουργείς αυταπάτες οτι είσαι όντως παράγοντας.
Και κάτι πιο γενικευμένο, αυτοι που λένε "διώχνεις αυτόν, 300.000 μισθό και αυτον που πέρνει 250.000 και πέρνεις αυτόν που θέλει 500.000 και σου μένουν 50.000" ή αυτοι που νομίζουν οτι αν πας στα αποδυτήρια και γράψεις 11 ονόματα στον πίνακα θα μπει η ομάδα και θα θερίσει γιατι το σύστημα αυτό στο fm σου έφερε πρωταθλήματα, αν δοκιμαστικά τους βάλεις σε μια ομάδα ερασιτεχνικού έστω και Γ', το 90% θα την διαλύσει την ομάδα σε 2-3 μήνες... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Και μένα μου φενόταν εύκολη η δουλειά του υδραυλικού και έκανα υποδείξεις στον μπάρμπα μου που είναι υδραυλικός αλλα όταν πήγα να τον βοηθήσω είδα πως η θεωρία με την πράξη απέχουν κατα πολύ...
Δεν μου είπες ποιον να παίρναμε αντί του Γεωργιάδη όμως... Δεν ξέρω αν είναι του ζαγόρα ή του γαργάρα, δεν ακούω ραδιόφωνο και ειδικά τέτοια 4ποδα σαν τον προαναφερόμενο. Τον ξανθο τον χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα γιατι εδω μέσα οι φίλοι τον γράφαν ως επιλογή για τη θέση...
Καλό το manager αλλα για παιχνίδι, όχι για να δημιουργείς αυταπάτες οτι είσαι όντως παράγοντας.
Και κάτι πιο γενικευμένο, αυτοι που λένε "διώχνεις αυτόν, 300.000 μισθό και αυτον που πέρνει 250.000 και πέρνεις αυτόν που θέλει 500.000 και σου μένουν 50.000" ή αυτοι που νομίζουν οτι αν πας στα αποδυτήρια και γράψεις 11 ονόματα στον πίνακα θα μπει η ομάδα και θα θερίσει γιατι το σύστημα αυτό στο fm σου έφερε πρωταθλήματα, αν δοκιμαστικά τους βάλεις σε μια ομάδα ερασιτεχνικού έστω και Γ', το 90% θα την διαλύσει την ομάδα σε 2-3 μήνες... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Και μένα μου φενόταν εύκολη η δουλειά του υδραυλικού και έκανα υποδείξεις στον μπάρμπα μου που είναι υδραυλικός αλλα όταν πήγα να τον βοηθήσω είδα πως η θεωρία με την πράξη απέχουν κατα πολύ...
- sourmenetes
- Moderator
Simba ο βιτολο εφυγε και τελειωσε η υποθεση...Ολοι τον θελαμε γιατι ηταν παιχταρας αλλα αμα δε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΣ...
Δε θα κλαιει ουτε ο ζαγορακης ουτε ο βρυζας.Αμα ηταν θα κλαιγανε και με το Σαντος.Με το ζορι κανεις στον ΠΑΟΚ.
Ακομα ουτε και ο βρυζας δεν εκατσε με το ζορι..
Και αμα θες βρυζε τους ολους.Οποιος δε σου κανει πηγαινε στη διοικηση και πεταξε τον εξω.
Αρχισαμε να κινουμαστε τσακ-μπαμ για μεταγραφες (οι οποιες φαινονται καλες) και αρχιζουμε πριν τους δουμε να κατακρινουμε.Δες τους και μετα κραξε..
Και να ξερεις οτι κανενας μα κανενας μα κανενας δεν μπορει να πετυχει σε ολες τις μεταγραφες...
Υ.Γ.Μακαρι να ισχυει το πακετο ντουγκλαο-καρντοσο.
Δε θα κλαιει ουτε ο ζαγορακης ουτε ο βρυζας.Αμα ηταν θα κλαιγανε και με το Σαντος.Με το ζορι κανεις στον ΠΑΟΚ.
Ακομα ουτε και ο βρυζας δεν εκατσε με το ζορι..
Και αμα θες βρυζε τους ολους.Οποιος δε σου κανει πηγαινε στη διοικηση και πεταξε τον εξω.
Αρχισαμε να κινουμαστε τσακ-μπαμ για μεταγραφες (οι οποιες φαινονται καλες) και αρχιζουμε πριν τους δουμε να κατακρινουμε.Δες τους και μετα κραξε..
Και να ξερεις οτι κανενας μα κανενας μα κανενας δεν μπορει να πετυχει σε ολες τις μεταγραφες...
Υ.Γ.Μακαρι να ισχυει το πακετο ντουγκλαο-καρντοσο.
ΥΓ1: Γιωργος Γεωργιαδης του ???? Πατρωνυνο εχουμε; Το ΓΧ μου αρεσε...
ΥΓ2: Εισιτηρια και clein mein... Κι εγω κλεινω. Σκοπος ειναι να αγορασω...
ΥΓ2: Εισιτηρια και clein mein... Κι εγω κλεινω. Σκοπος ειναι να αγορασω...
Μακάρι να κάτσει. του ντουγκλαο καρντοσο .....μετα μας μένει ένας φορ χωρίς να καιγομαστε όμως να τον πάρουμε τώρα....
αυτο το αναφερεις για καλυτερο?είναι παραπάνω πάντως απο 110.000
Τα μπονους πανω κατω τοσα ειναι,αν θες να κολλησεις στο ποσο των 60.000 μπροστα στα 400κ που θα παρει + τα χρηματα στον περουκα, κολλα.....
Εσυ δηλαδη εισαι ευχαριστημενος με αυτα τα οικονομικα δεδομενα (την ωρα που καιγομαστε για το καθε ευρω και βαδιζουμε οπως λεμε σφιχτα) και τα χαρακτηριστικα του παικτη,το οτι σκορπαμε χρηματα παλι στο αγνωστο για να κερδισουμε "την επικοινωνιακη αναμετρηση"με την κουλα οπως τοτε με το αγορι απ'τον καμπο
Τα υπολοιπα ποιον θες να φερουν και τις αναφορες σου για μανατζερ,
απαξιω να σχολιασω....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ναι ο αγαπουλας για τον αμπντουν με βιογραφικο στη γαλλια,
εδωσε αυτον τον σκασμο λεφτα...........
Και στην τελικη ακομη και αν τα εδινε,για τον αμπντουν μιλαμε και οχι για ενα ακομη ελληνικο αδουλευτο ταλεντο 23 χρονων (
)
Ο σανκαρε ή ο ντουγκλαο ηθελαν 3 και 4 εκατοσταρικα οταν ηρθαν Ελλαδα??
εδωσε αυτον τον σκασμο λεφτα...........
Και στην τελικη ακομη και αν τα εδινε,για τον αμπντουν μιλαμε και οχι για ενα ακομη ελληνικο αδουλευτο ταλεντο 23 χρονων (

Ο σανκαρε ή ο ντουγκλαο ηθελαν 3 και 4 εκατοσταρικα οταν ηρθαν Ελλαδα??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 16 Ιούλ 2011, 03:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- efthimis_paok