Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
ας πληρωσει το αφεντικο και ας κανει μια κανονικη μεταγραφη ποδοσφαιριστη που θα αλλαξει την πορεια του συλλογου...
παικτες τελειωμενοι, απογοητευμενοι, στοιχηματα δεν χωρανε αλλο στην ομαδα..
χωστα ρε Ιβαν και φερε εναν παικταρα απο ρωσια
παικτες τελειωμενοι, απογοητευμενοι, στοιχηματα δεν χωρανε αλλο στην ομαδα..
χωστα ρε Ιβαν και φερε εναν παικταρα απο ρωσια
- john4serres
Δεν έχει νόημα;joshua έγραψε:Όταν μιλάμε για ελεύθερο μιλάμε για παίκτη που έχει κάνει προετοιμασία και έμεινε τις τελευταίες μέρες. Να πας να πάρεις παίκτη τώρα 4 μήνες χωρίς ομάδα δεν έχει νόημα,ας τον έπαιρνες πριν ένα μήνα. Αξιόλογοι παίκτες που να έχουν κάνει προετοιμασία είναι μετρημένοι…
Μείον δύο μήνες από τον ετήσιο μισθό.

Εγω όταν μιλάω για ελεύθερο μιλάω για τον εξής ένα: Giovinco.
Και δεν δίνω και ιδιαίτερες πιθανότητες για το συγκεκριμένο σενάριο αλλά όσο είναι free agent και με δεδομένο τον πόσο τον θέλει ο Ραζβαν δεν είναι κάτι που μπορώ να το αποκλείσω.
Κατά τ' αλλα αν υπάρχει περίπτωση απόκτησης παίχτη εντός της μεταγραφικης περιόδου πρέπει στις επόμενες 2-3 ώρες να έχουμε "λευκό καπνό".
Σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθεί κάποια κίνηση.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και δεν δίνω και ιδιαίτερες πιθανότητες για το συγκεκριμένο σενάριο αλλά όσο είναι free agent και με δεδομένο τον πόσο τον θέλει ο Ραζβαν δεν είναι κάτι που μπορώ να το αποκλείσω.
Κατά τ' αλλα αν υπάρχει περίπτωση απόκτησης παίχτη εντός της μεταγραφικης περιόδου πρέπει στις επόμενες 2-3 ώρες να έχουμε "λευκό καπνό".
Σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθεί κάποια κίνηση.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τζαντζαρας χθες έγραψε στο viber ότι τζιοβινκο ,Λούκας ,λιαγιτς δεν θέλουν να παίξουν Ελλάδα ..
-
Και περιμεναν 31 αυγουστου για να το μαθουν τα εξυπνοπουλια μας?laska4 έγραψε:Ο Τζαντζαρας χθες έγραψε στο viber ότι τζιοβινκο ,Λούκας ,λιαγιτς δεν θέλουν να παίξουν Ελλάδα ..
Για γελια και για κλαμματα..
Και εγω θα επιμεινω οτι ο στοχος ειναι ο Τζιοβινγκο.
Θα κανω και εγω την προβλεψη μου......Σημερα δεν θα παρουμε παικτη.
Και Τεταρτη βραδυ ωρες πριν την δηλωση της λιστας θα το παρει πανω του ο Ιβαν και θα φερει τον μερμηγκα που ειναι ο ερωτας του Ραζβαν
Θα κανω και εγω την προβλεψη μου......Σημερα δεν θα παρουμε παικτη.
Και Τεταρτη βραδυ ωρες πριν την δηλωση της λιστας θα το παρει πανω του ο Ιβαν και θα φερει τον μερμηγκα που ειναι ο ερωτας του Ραζβαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 31 Αύγ 2021, 08:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε σκάστε 4-5 εκατομμύρια και φέρτε εναν παίκταρα με κανονική μεταγραφή.
Ενώ έπαιζαν Τουρκία και Αραβια…laska4 έγραψε:Ο Τζαντζαρας χθες έγραψε στο viber ότι τζιοβινκο ,Λούκας ,λιαγιτς δεν θέλουν να παίξουν Ελλάδα ..
Εγω να κανω και μια σημειωση απο τωρα που ειναι νωρις.
Μην τους ακουτε και τους διαβαζετε, δεν ξερουν τιποτα.
Ολοι εδω μεσα ειναι για ρεπορταζ, μεσω των "αρρωστων" που ψαχνουν τα παντα στο twitter και στα site του εξωτερικου.
Ειδικα σημερα.
Οποτε να τους πουμε και μια ομορφη καλημερα.
Μην τους ακουτε και τους διαβαζετε, δεν ξερουν τιποτα.
Ολοι εδω μεσα ειναι για ρεπορταζ, μεσω των "αρρωστων" που ψαχνουν τα παντα στο twitter και στα site του εξωτερικου.
Ειδικα σημερα.
Οποτε να τους πουμε και μια ομορφη καλημερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 31 Αύγ 2021, 08:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λούκας δεν υποτίθεται ότι προτάθηκε;
Δηλαδή 30 Αυγούστου ξεκινήσαμε διερευνητικές;
Ένας παίκτης που δε θέλει να έρθει, δε διαπραγματεύεται.
Δηλαδή 30 Αυγούστου ξεκινήσαμε διερευνητικές;
Ένας παίκτης που δε θέλει να έρθει, δε διαπραγματεύεται.
-
Πω ρε φίλε μέχρι κι εγώ που είμαι απαισιόδοξος, ότι θα φτάναμε τελευταία μέρα και ακόμα δεν θα είχε κλείσει κάποιος, δεν το περίμενα.
Γινονται τωρα τελευταιες προσπαθειες για Λιαγιτς συμφωνα με τους μογγολους.
Πάντως μια κίνηση που θα είχε λογική αν δεν κάτσει αυτό που λέμε "κλασικό" 10, θα ήταν Γκάρι Ροντρίγκεζ για αριστερά με μετατόπιση Μιτριτσα στο 10 που παίζει και εκεί.
Και όταν επιστρέψει ο Ομάρ , έχεις εξτρέμ Γκαρι, Μιτριτσα και για το 10 Ομάρ, Μπιρσε, Καγκαβα
Και όταν επιστρέψει ο Ομάρ , έχεις εξτρέμ Γκαρι, Μιτριτσα και για το 10 Ομάρ, Μπιρσε, Καγκαβα
Ισχύειnunies4 έγραψε:Πάντως μια κίνηση που θα είχε λογική αν δεν κάτσει αυτό που λέμε "κλασικό" 10, θα ήταν Γκάρι Ροντρίγκεζ για αριστερά με μετατόπιση Μιτριτσα στο 10 που παίζει και εκεί.